עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.youtube.com/user/Technion#p/c/5626FD1B3206FE28/0/xKfYI-s9Gxw מי שרוצה לקבל קצת מושג על מה זה חדו"א באקדמיה, מה ההבדל בינה לבין מתמטיקה של תיכון - ובעיקר, למה 5 יח"ל לא יעזרו לכם להבין את החדו"א

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אהלן נשלחה לי חבילה מארה"ב בערך ב אמצע מרץ, ב 1 לאפריל היא התקבלה בארץ ועדיין לא הגיעה אלי, התקשרתי למכס לא אצלהם, התקשרתי לדואר שליחים לא אצלהם, למי אני יכול לפנות בנוגע לחבילות אבודות ? תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

היי חבר'ה, מי שרוצה לראות את ה-HD5970 בעירום מ-ל-א שיילחץ למטה על "Like"! לא תאמינו מה תראו! וברצינות, נמאס לי, פשוט נמאס מכל הקבוצות הלייק האלה שמציפות את פייסבוק!

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. החלטתי להרים את הכפפה ולרכז את כל ההודעות בדיון מרוכז.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  5. עד כמה הקרינה הנפלטת מהטלפון הנייד מסוכנת בזמן טעינה מהמחשב ? פחות מסוכנת מהקרינה דרך התקע שבקיר ? עכשיו רק נפל האסימון שיכול ליהיות שזה מסוכן שאני ישן מטר מהמחשב והטלפון נטען לילה-לילה. בבקשה לא לירשום הודעות כמו : "בכל דבר יש קרינה"\"לחיות זה מסרטן", אני לא מקבל את הגישה הזאת ואל תהפכו את הדיון הזה לדיון על זה. תגובות רציניות ייתקבלו בברכה, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. מי שמכיר כמובן, אני מנסה להזמין מלון דרך שם ואני לא מבין למה האפשרויות היחידות בכתובת תשלום זה או ארה"ב או קנדה.. ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by meishar84,

אני קונה בקרוב מאוד מחשב נייד חדש (Dell Inspirion 3010) וראיתי אותו במחיר מאוד נמוך בTMS. ראיתי שהחנות הייתה מאוד מומלצת, עד הסיפור שהיה להם עם FOXPC. האם מישהו רכש מהם משהו בזמן האחרון והם עדיין מומלצים ואמינים? חוות דעת נוספות עליהם יתקבלו בברכה. תודה.

• 10 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. האם אפשר להשתמש בפיפאל בעזרת הכרטיס הוירטואלי של ישרכארד? זה לא יעשה בעיות? הבנתי שהאתר לוקח דולר ואז מחזיר אותו אבל לכרטיס כזה אי אפשר להחזיר כסף אז איך זה יעבוד כי אני יודע שעם הכרטיס של הדואר אין בעיה אשמח לתשובה מהירה[br]פורסם בתאריך: 2.05.2010 בשעה 19:33:11 תשובה בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היא מוצאת קונדומים בחדר שלי, היא לוקחת את זה ושואלת אותי מה אני עושה עם זה שהיתי קטן יותר היא שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תסביר לי מה עושים אצל נערת ליווי היא כל הזמן מדברת על סקס, והיא לא מבינה שזה לא נעים לדבר איתה על הנושא, זה מביך ומעצבן ואני אומר לה במפורש בדר"כ לסתום, והיא לא מבינה את הרמז איזה מכה אלוהים ישמור

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  10. לכל אוהדי bsg(battle star galactica) שחיפשו תחליף הולם מאז שהסדרה ירדה מהמסכים(ולא caprica זה לא תחליף וגם לא הסרטים) נגמר הסבל: stargate universe מהיוצרים של bsg הסדרה מעולה משחק מעולה ולמרות הדמיון המטורף גם בסדרה יש אלמנטים של לחץ מתח והרבה עימותים פסיכולגיים,שלטון, קיצר כל הדברים שאהבתי כל כך בbsg והבדיל אותה מכל הזבלה בג'אנר הזה וזה רק משתפר מרגע לרגע

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  11. אני מעוניין להזמין מוצר מסוים מחנות שממוקמת בגרמניה. היא עושה משלוחים באירופה בלבד. האם מישהו מכיר שירות משלוחים עם כתובת פיקטיבית כסגנון מסטופ כדי לקבל את המוצר לארץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. הרגע (יום ראשון, שעה 20:44) שודרה כתבה בערוץ 2 על אתר רשות המיסים (אאל"ט) שבו קיים מידע על כל הדירות שנקנו (יד שניה בלבד). המידע כולל את המיקום של הדירה, פרטי הדירה, שם הבעלים, גובה המשכנתא שנלקחה ועוד. מישהו מצא דרך לגשת למידע הזה? נאמר בכתבה שהוא זמין לכל, אך לא מצאתי משהו באתר רשות המיסים. מצד שני, לא חיפשתי יותר מדי. חשבתי שאולי יש פה מישהו שכבר מכיר את זה. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. או ,ככה הורסים לילדה את העתיד http://www.youtube.com/watch?v=6-RFmbztwJg&feature=player_embedded#!

• 36 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. Started by leibeyal,

האם כדאי ללמוד לימודי תואר ראשון במידענות? זאת אומרת, האם יש לזה ביקוש? ומה בתכלס עושה המידען?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. יש לי כרטיס זכרון 2GB SD של סאנדיסק שמשמש למצלמה דיגיטלית שמשום מה לאחרונה החליט שכאשר ומחברים אותו למחשב הוא לא מציג את הקבצים, אלא רק תיקיה ריקה. המוזר פה הוא שכאשר ושמים את הכרטיס במצלמה היא מציגה את התמונות פרפקט. ניסיתי בהתחלה את הכרטיס זיכרון עם הקורא כרטיסים ב-2 דולר שקניתי, אחר"כ בצורה "רגילה" עם כבל המצלמה ולבסוף בלפטופ של אימי, כל הדרכים נחלו כישלון והמחשב הציג כי התיקיה (FRAME) ריקה. :-\ רציתי לדעת איך אני מחלץ את התמונות החשובות מהכרטיס זיכרון שמבחינה כספית שווה גרושים, אך התמונות מאוד חשובות לי. המון תודה רבה ויום טוב! נ.ב- לא סגור אם זה המקום הכי נכון לפרסום, אם צריך נא להעביר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by rap_tr,

בפייסבוק כמחפשים אותי,אפשר לראות מי חבר שלי.. איך מבטלים את האופציה? שרק חברים יראו את החברים שלי ( או שבכלל לא יראו את החברים שלי)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by bar72,

שלום, מבקש המלצה לחנות באזור ת"א/רמ"ג, שתוכל להקים את המפרט המומלץ גיימינג-בינוני, תוך החלפת מספר חלקים גם במחשב הביתי שלי (זיכרון/מעבד/כ.מסך) ניסיתי בעבר את זיג זג, אבל הם רחוקים מידי וגם לא הייתי 100% מרוצה מהמחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

מהם סרטי האימה שאהבתם? "28 שבועות אחרי" Aliens->Aliens 3 Predator-Predator 2 Dawn of the dead The Crazies עוד יעלו בהמשך

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

שלום, כשאני נכנס להודעה חדשה שדואר אני לא רואה תמונה. למשל כשאני מקבל דואר מאורנג'. אשמח לפיתרון.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by benor,

קניתי לא מזמן, מתח טלסקופי למשקוף ממגה ספורט ב- 90 ש"ח והוא פשוט זבל, הוא לא נצמד כמו שצריך ואני הולך להחזיר אותו. מישהו מכיר מתח טוב לבית או למשקוף שלא עולה יותר מדי, ככה עד ה- 200 ש"ח גג? הוא יצטרך לשאת משקל של 60 ק"ג +/-

• 10 תגובות
    • 7.5k צפיות
  21. Started by Shay0600,

שלום רב לחברי הפורום אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להקליד טקסט במחשב בעצמה( כמו התוכנה שהשתמשו בה בשביל לרמות תאתר קליקקליקקליק) בתודה .. שי.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  22. זכור לי שמותר מאט, או שאני מתבלבל?

• 19 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by NoamS,

שלום מישהו משתמש בGtalk? זה לא מסנג'ר זה בטוח... : יש שם איזה באג מעצבן. כשאתה מוחק מישהו, הוא נמחק, אבל כאשר הוא מתחבר אתה מקבל חלונית התראה על כך... אבל מחקת אותו כבר!!! אז נכון, אתה יכול לחסום אותו. אבל אני לא מעונין לחסום. אני מעונין למחוק ולהשאיר את הקשר איתו פתוח למקרה שהוא יחליט לכתוב לי בעתיד. במסנג'ר זה פועל איך שצריך. אתה יכול למחוק משתמש ולא לקבל התראות ממנו כאשר הוא נכנס... ואתה לא צריך לחסום אותו. ואם הוא רוצה הוא יכול לפנות אליך ואתה תקבל את המסר. השאלה איך עושים זאת בג'יטוק. זה נראה לי באג. אבל אשמח לטעות בנדון ;D

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  24. Started by ref4fcd,

יהודי, גרמני וכושי מתים ועולים השמיימה. איך שהם מגיעים למעלה מגיע אליהם אלוהים ואומר להם שהוא הולך לשאול אותם שאלה, יודעים הולכים לגן עדן לא יודעים מגיעים לגהנום. מגיע היהודי ראשון , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", היהודי עונה בלי היסוס ", מזתומרת, 6 מיליון" וישר עובר לגן עדן. מגיע הגרמני אחריו , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", הגרמני בלי היסוס נוסף "מזתומרת, 6 מיליון", וישר עובר לגן עדן. מגיע הכושי , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?" , הכושי "מזתומרת, 6 מיליון " אלוהים- "שמות כושי, שמות..."

• 28 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. אני צריך ספק כדי לנהל שיחות קווי וסלולאר ב SKYPE יש לי חבילה של 3.95 EURO ואני יכול לדבר 6 שעות ביום ו 10,000 דקות בחודש קווי בלבד. העניין הוא שיש דברים שאני לא מבין כל כך כי הכול באנגלית ויש דברים שקשה להבין " יש דמי חיבור " רשום בקטן , יש מחירים לפי דקה ויש דמי חיבור ממש סלט לא מצליח להבין מה זה : http://www.skype.com/prices/callrates/connectionfee/ אני גם מנסה למצוא VOIP לסלולארי בארץ לא מצאתי משהו זול כולם יקרים אין משהו פחות מ 4 סנט לדקה הכול לא משתלם .. מישהו מכיר ספק VOIP זול לסלולאר? בסין , ארה"ב ותאילנד הסלולאר זה חינם או כמעט 2 סנט ממש גרושים . כרגע אני מקבל מאורנג 29 אגורות ביום ו 9 בלילה אני מנסה משהו יותר זול ואני לא מוצא חוץ מהקווי של SKYPE שאין לו כרגע מתחר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים