עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Googleness,

אני לפני מעבר דירה ואני מנקה את המחסנים והזבל בבית אז בין שקיות זבל למכירות של דברים ביד 2 נתקלתי במגילת העצמאות מודפסת ומהודרת שחולקה בעיתון מעריב לכבוד יום העצמאות ה11 של מדינת ישראל. חבל לי לזרוק את זה ואני יודע שאם אני אשמור אותה היא תיהרס לחלוטין... שווה משהו? לזרוק לפח? יש מישהו שקונה דברים כאלה? מוזיאון עממי של שכונה או משהו לתרום לו אותה?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. טוב לא נחפור יותר מידי, תמיד אהבתי נשקים ומשחקי מלחמה, אבל יש גבול לכמה אנדרנלין אפשר לקבל ממשחק מחשב. יש לי יותר מידי זמן פנוי וחשבתי לנסות להצטרף לקבוצת איירסופט. אין לי נסיון בכלל עם התחום, למרות שיש לי אקדח ספרינג מעפן. כן שיחקתי פיינטבול מספר פעמים ונהנתי מאוד. הסיבה שנראה לי לנסות את האיירסופט דווקא זה כי בהשוואה אליו הפיינטבול די מת בארץ. רציתי לדעת אם יש קבוצות של אנשים בוגרים ולא ילדודס (אני בן 28), שמשחקים טקטית ולוקחים את התחום ברצינות. ואם אפשר מידע כללי על התחום בארץ (יותר בקטע של החוקים בתחום) ולינקים לפורומים מובילים בנושא.

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. Started by raiman1,

לפני שבועיים בערך התקשרו אלי מהמספר הזה 0721957416 - לא הספקתי לענות - כשנסיתי להתקשר בחזרה נשמעה הודעה שאומרת שהמספר לא פעיל. כמה ימים אחרי זה שוב התקשרו אלי מהמספר הזה, שוב לא הספקתי לענות - אבל ניסיתי להתקשר אולי 20 שניות אחרי שהם התקשרו ושוב נשמעה אותה ההודעה. אחרי כמה ימים התקשרו שוב וכו... היום התקשרו אלי מהמספר הזה 0713914526 שנסיתי לענות לשיחה היא פשוט התנתקה- וכשהתקשרתי חזרה נשמעה אותה ההודעה. השאלה שלי היא מי זה יכול להיות? איך שניה אחרי שצלצלו אלי מהמספר הזה הוא נהיה לא פעיל, ואיך אני גורם לזה להיפסק? תודה מראש!!

4. Started by שניצל,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא שקפקפים למבוגרים באיזור תל אביב?

• 16 תגובות
    • 15.7k צפיות
  5. Started by SharonX,

היי חברה, נרשמתי לפני שבועיים בדיוק לגרייט שייפ, בהתחייבות של שנה 225 ש"ח בחודש. עכשיו אני חושב שזו תאכלס טעות, כי אני מתחיל ללמוד תיכף ואני מעדיף מכון כושר ללא התחייבות - לך תדע מה יהיה עוד חודש, מה תרצה לעשות בקיץ וכו'. דמי הביטול כוללים 175 ש"ח (חודש אחד שבו התאמנתי) + 200 ש"ח דמי ביטול (WTF?!). נוסיף על כך 225 ש"ח לחודש אימונים. לצערי הרב לא חשבתי מספיק ולא התייעצתי מספיק לפני שחתמתי, לא שאלתי מספיק שאלות ויצאתי אידיוט שלא קראתי את החוזה כמו שצריך. איך בתאכלס אני מוריד את הנזק הכספי לרמה מינימלית? אני יודע שע"פ חוק http://www.consumers.org.il/files/2012/aytem-kosher/kalkala2012-07-09a.pdf הם לא יכולים לקנוס אותי ביותר מ-100 ש"ח או 5% (הנמוך מביניהם), אבל החוזה שחתמתי …

• 16 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. Started by Gizmo_Gizmo_New,

http://postimg.org/image/z7diyrwkz/

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. האם הבעיה אצלי או אצל אחרים ? https://www.google.com/url?q=http://thepiratebay.sx/&sa=U&ei=FRKoUqjOI8eThQeSqYGwAQ&ved=0CAUQFjAA&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNFkLSzgATSe25vsOSt7cQr4V7Mrqw

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by orswisa,

היי, מתעניין איך העבודה בחברת הוט ובפרט איך העבודה במערך התמיכה טכנית אשמח לתגובות ענייניות

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by lev-27,

רק אני חושב שסושי מאכל overrated לחלוטין, תפל, יקר מאוד ביחס לתמורה וחסר ערך תזונתי? סושי מורכב מאורז לבן עשיר בעמילן (סוכר). לסושי מוסיפים תערובת של סוכר, חומץ ומלח. בתוך הסושי שמים דג נא שאף אחד לא יודע מאיפה הביאו אותו ואת הרול טובלים במלח נוזלי (סויה) או מיונז או טריאקי כדי שיהיה טעם כלשהו. אני מסכים שמבחינת אסתטית אין על סושי. שילוב הצבעים וצורות הגשה פשוט מהפנט. אבל למה המאכל הזה כל כך תפס בעולם? מה הקטע?

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. מישהו מכיר כמה לינקים טובים בנושא הזה ?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. אתר הוידאו של גוגל משתכלל עם תמיכה ברזולוציה שעוד לא ממש קיימת בעולמנו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%9c%d7%a2%d7%a9%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-youtube-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99/

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. מצורף סרטון שמסביר שלכאורה כלכלי יותר לקנות דירה ב-2020 (עד אז לשכור) מאשר לקנות דירה ב-2015, ומוסיף חישובים מדוייקים התומכים בטענתו. עד כמה התרחיש שהוא מתאר סביר שיקרה?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. כמה שבועות לאחר הודעה בה היא מספרת על האתגר הגדול שמציבה מערכת ה-Denuvo להגנת קבצים, מודיעה המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME על הפסקת הפעילות למשך השנה הקרובה אפקט Denuvo או סתם צירוף מקרים? המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית הנודעת 3DM, שהתמקדה בפריצה והפצה של שלל משחקי Steam נודעים יותר ופחות ובעיקר באלה שנמצאים בשלבי בטא ובתוכנית ה-Early Access, הכריזה כי תשהה את כל פעילותה למשך שנה לפחות – לכאורה בכדי לבדוק את מידת ההשפעה של פריצות המשחקים, ובעיקר היעדרן, על רמת המכירות בשוק הגיימינג. לא ברור מדוע פורצי המשחקים "הצמיחו לפתע מצפון" כאשר די ברור שעיסוקם אינו חוקי ואינו אתי, אך ברשת משוכנעים שההכרזה וההחלטה הנוכחית מגיעות בהקשר ישיר להודעה שפירסמה אותה מייסדת…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אסוס משיקה את כרטיס הרשת הקווי שלה לשוק הביתי, שתומך במהירויות גבוהות במיוחד בהתבסס על כבלים בתקני CAT5e ו-CAT6 לכתבה

15. גירסת הבטא של הדפדפן המצליח מביאה איתה מספר שיפורים חשובים - והחל מחודש פברואר הקרוב נראה אפילו פחות פרסומות מעיקות בתור ברירת מחדל לכתבה

16. היי לכולם, אני עכשיו בתקופה שבה אני אמור לקבל מיונים לצבא לכן אספר לכם הכל עליי: עוד לא קיבלתי תאריך גיוס כי אין לי עוד פרופיל(תכף יטופל), אני משער שבאפריל שנה הבאה אני אתגייס, (אם זה חוסם מיונים כי יש מיונים שמקבלים תוצאות ממש מאוחר, תגידו לי ואדחה את הגיוס. אז הנתונים שלי הם קבא 55 דפר 90 פרופיל אין לי עדיין אבל אני בטוח שהוא 64/45. אני יודע להשקיע בלימודים והציונים שלי גבוהים, עושה מתמטיקה פיזיקה אנגלית 5 ומחשבים 10. בסך הכל אני מבקש ייעוץ לגבי איזה מיון הכי כדאי לי, כי יש מיונים בתחום המחשבים כמו גאמא ושחקים שאם מתמיינים אליהם, אז מוקפאים וכך אם נופלים בשלבים המתקדמים, נדפקים. יש לציין שאין לי ידע מקדים נרחב במחשבים, סהכ ידע תיכוני(בגרות+ פרויקט עבודת גמ…

• 16 תגובות
    • 17.4k צפיות
  17. Started by ross,

אני נועל נעלי ריצה באופן קבוע (לפחות 5 שנים) אני אוהב שגוף הנעל עשוי מרשת והנעל נושמת. יש לי בעיה עם כל סוגי הנעליים אחרי כמה חודשים הרשת בצד החיצוני של הנעלים ליד האצבע הקטנה נקרעת, ניסיתי את כל החברות אדידס, אסיקס, נייקי, סאקוני, ניו באלנס, אחרי 3-4 חודשים הרשת נקרעת. קניתי ניו באלנס 2002 שחשבתי שיחזיקו יותר בגלל המחיר (250 דולר) הנעליים מדהימות אבל אחרי 4 חודשים הרשת נקרעה. מישהו אמר לי שזה בגלל שהנעליים גדולות עלי ולכן כשאני רץ או יושב על הבהונות שאז יש לחץ אדיר על הרשת היא נקרעת. אני נועל נעליים במידה אמריקאית 9.5 4E שזה בישראל 43 רחב, והנעליים ממש נוחות, נעל במידה 42 תתאים לי אבל ממש צמוד ומוכרים בחנויות אמרו לי שעדיף 43. יכול להיות שאני צריך אורך או רוחב יותר קטנים…

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by BigTools,

שלום לכולם, היום נתקלתי בבעיה מעניינת במתמתיקה ורציתי לשתף. בן הפותרים נכונה יוגרל יום כיף בקלקיליה. הבהרה: מדובר על חידה ברמה תיכונית לכל היותר, אין טעם לנסות להשתמש בנוסחאות מסובכות ומיותרות. ובכן, הבעיה כזאת: יש לנו חנות נעליים שמוכרת זוג נעליים סטנדרטי ב 25 ש"ח לזוג. (נקנים בעלות 20 שקל, רווח 5 שקלים) יום אחד בא לחנות אדם בעל רגל אחת, לצורך העיניין, שמאל, ביקש לקנות נעל אחת ונענה בחיוב. שילם 12.5 ש"ח ויצא שמח וטוב לב. למחרת היום, בא בשנית אדם בעל רגל אחת, לצורך העיניין, ימין, ביקש לקנות נעל אחת ונענה בחיוב. שילם גם הוא 12.5 ש"ח ויצא מהחנות שמח וצוהל. בכיסו כרגע 25 שקל. בעל החנות סיפר לאביו אודות הסיפור המופלא על שני האנשים, אביו כעס עליו וטען: "מדוע לא עשית הנחה לשני…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by pringles,

שלום אני צריך 3 סוללות AAA בשביל פנס ראש רציתי לקנות סוללות נטענות מאיביי יש מישהו שיודע מה כדאי לקנות משם ושלא יהיה יותר יקר מהארץ.. אחרת לא שווה... http://opticat2410.blogspot.com/

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by raiman1,

לאחרונה קיבלתי זימון ליום סיירות שייערך בחודש אוקטובר הקרוב, הבעיה שלי היא שבכדי לשהגיע לשייטת 13/מטכל, אסור שיהיה לך משקפיים(מותר עד מספר ממש נמוך-ולי יש משו כמו 3). לכו אני מתעניין בניתוח לייזר, ויש לי כמה שאלות בענין 1) הבנתי שזה משפעי על הפרופיל לזמן מסויימם, זה נכון? ואם כן איך זה משפיע? 2)שאלה למי שעשה לייזר לפני צבא- האם אתם ממליצים לעשות לייזר לפני הצבא?(הבנתי שזה לא ממולץ לעשות בגיל 18) 3) מה קורה אם אני עושה את היום סיירות כשיש לי משקפיים,ולא מקבלים אותי רק בגלל המשקפיים(זא שאם לא היה לי אותם הייתי מתקבל)-ואני אומר להם שאני יעשה בעתיד ניתוח לייזר, האם אני אקבל זימון לגיבוש?(או שאם לא, אני אוכל לבקש שוב יום סיירות אחרי שאני יעשה לייזר) אני שואל אותכם לאחר שכבר ד…

• 16 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. לכל מי שלא מכיר ויודע, אני סטודנט שנה ב' להנדסת מערכות מידע כחלק מקורס שאני עושה החלטתי לכתוב יחד עם חבר עבודה בנושא "פתרונות חוקיים כתחליף להורדות הלא חוקיות" אני מבקש מכם לקחת כמה דקות ולעזור לי על ידי כך שתענו על הסקר הבא https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEtaQkZNZ1dXc3dKU2V5QjhWRDA4T2c6MQ טוב, תוצאות הסקר מה20/07/12 https://docs.google.com/open?id=0B_aqmzE2tlaJZFdSaW1mWTlUcUE

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אז אתמול קיבלתי סוף סוף את הציון של הבגרות קיץ בפיזיקה, ואחרי חודשים של אי וודאות, האם אני אתקבל/לאיזו אוניברסיטה/לאיזו מחלקה סוף סוף אני יכול להתחיל להחליט מה אני הולך לעשות (ואיפה) בארבע שנים הקרובות. אני נרשמתי כבר מזמן להנדסת תוכנה ולהנדסת מחשבים בבן גוריון, ולהנדסת מחשבים באוניברסיטה העברית, אבל לא הגעתי לרף קבלה של הנדסת מחשבים בשני האוניברסיטאות, עשיתי בגרות קיץ בפיזיקה והכל היה שאלה של הציון שאני אקבל בבגרות, למזלי קיבלתי ציון טוב מאוד, מה שאומר שכמו שזה נראה עכשיו, הכל פתוח לי (צרות של עשירים ). לכן עכשיו אני הוא זה שצריך לבחור, העברית או בן גוריון? ירושלים או באר שבע? חום או קור? שוגי או עוגי? שתי האוניברסיטאות הן אוניברסיטאות נחשבות מאוד, שמבחינת השם עד כמה…

• 16 תגובות
    • 7.1k צפיות
  23. לכל חובבי הליקריץ האדום... תקופה ארוכה אני מחפש בארץ את הליקריץ האדום המקורי של REDVINES, או כזה שבטעם דומה לו. כל מה שמצאתי זה חיקויים בטעם של ASS (כולל Twizzlers שנמכר בחלק מרשתות השיווק). האם מישהו נתקל בארץ במקום שמוכר את הדבר האמיתי ? חשבתי גם לקנות ע"י איביי, אך המחירים שם מאוד גבוהים ביחס לעלותו האמיתית. אם לא תהיה ברירה...

• 16 תגובות
    • 7.7k צפיות
  24. Started by nat64x,

מילת הפיתרון קשורה לקולנוע? אני חושב שמצאתי את 5, אבל זה לא מסתדר כל כך...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.