כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
בעיה שקצת מעצבנת אותי... המרחק מחיפה לאילת הוא 450 ק"מ שתי מכוניות יצאו באותו זמן אחת מאילת לחיפה והשניה מחיפה לאילת. אחרי שעתיים ו20 דקות הן עדיין לא נפגשו והמרחק ביניהן היה 135 ק"מ. א. מצא את מהירויות המכוניות אם נתון שהמכונית שנסעה מאילת לחיפה עוברת את כל הדרך בשעה וחצי פחות מאשר המכונית מחיפה לאילת. ב. מהלי להעזר בנתון של סעיף א' מצא אחרי כמה שעות נפגשו המכוניות. בצפיה לתשובות זזתי להמשיך את שאר הבעיות תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
משהו מוזר ששלחו לי ב email אם דבר כזה היה קורה בארץ אז הייתי יכול עוד להבין (דגם חדש של קסאם ? : זילזל ? ??? ) אבל בחו"ל ? למישהו יש מושג איך זה קרה ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב זה לא נישמע כמו עוד סיפור עלילה מהWWE כמו הסיפור של וינס מקמאן שבטח לוגם שמפניה באיזה חור עד שיופיע מיחדש הסיפור על קריס כניראה אמיתי וזה מה שהיה כתוב - http://www.wwe.com/shows/ecw/superstars/chrisbenoit/articles/benoitupdate וזה הרגשה מוזרה איך לעזזל אפשר ביכלל להרגיש עצב על רוצח שמת?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון נשבר לי הזין מלשבת כל יום בשכונה, או סתם לשרוף שישי על יציאה שטותית לסנוקר, סרט וכו'. אני בן 22 ואני רוצה להתחיל לצאת למקומות, להכיר בחורות בעיקר, וגם סתם לשנות קצת אווירה (ממליץ לכולם ד"א). מישהו מכיר מקומות מומלצים באיזור חיפה שבו יש קהל ו/או אווירה טובה לשבת וגם להכיר בחורות ? אני אוהב בעיקר פאבים אבל אם יש מסיבות איכותיות אם קהל איכותי (למרות שלדעתי באיזור חיפה במסיבות זה רק ערסים, פרחות ומכות) אני אשמח לקבל עצות. תודה רבה רבה מראש.
-
- 16 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
קבלו מה קניתי בארה"ב: וכן, אני רוצה שקל מה, אסור קצת להתלהב ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היום הוא חוגג יום הולדת 18 ומגיע לו מזל טוב :-* שתצליח בכל מה שאתה רוצה לעשות ותביא להורים שלך רק נחת וכל שאר הבבלט הזה אוהבים אותך
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
שאלה מזורגגת,אין לי פשוט מושג מה הקאצ בה... אשמח עם מישהו יוכל לעזור תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי עכשיו ויכוח עם מישהו שעובד באינטל שטוען: 1 אינטל מחזיקה ב-87% מהמכירות 2 המעבדים של AMD לא עמידים לוירוסים 3 במקומות עם רשת של איזה 7 מחשבים AMD ממש לא טובים\לא מתפקדים או משהו כזה מה אתם אומרים ובקשר למכירות האם יש איזשהו מקום\אתר שעשה איזה סקר אמין בקשר למכירות(בכל העולם)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישנו רחוב שאורכו 300 מטר, אשר החניה בו היא במקביל למדרכה, וניתן לחנות לכל אורכה. אורך של מכונית סטנדרטית הוא 3 מטר. מכוניות יכולות לחנות ללא מרווח ביניהן (פגוש לפגוש). מכונית המגיעה לרחוב בוחרת חניה באופן אקראי שווה מהמקומות הפנויים. ולכן היא יכולה ל"קלקל" מקומות חניה למכוניות אחרות. השאלה היא: מהה תוחלת כמות המכוניות שיחנו ברחוב? תודה ויום טוב.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. ומה זה אומר עלי? אפשר לדעת מה הקבה שלי לפי זה? כי שמעתי שאם שולחים את זה אז כנראה שהקבה גבוהה. למרות שאני מטיל ספק.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסתכלתי באיביי על גלאי מכמונות מהירות והמחירים בסביבות ה250ש"ח שבארץ עולה 1200 ש"ח השאלה היא האם לא יחרימו את הגלאי במכס..? מישהו פה רכש את הגלאי מכמונות מהירות של חברת צי'טה?
-
- 16 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
המליצו כאן לא מזמן על הופעות סטנדאפ של Pablo Francisco ראיתי את שתי ההופעות שלו והם היו הדברים הכי קורעים שראיתי! אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ פה על סטנדאפים נוספים אבל שיהיו מצחיקים קורעים כי אני לא מכיר הרבה!!!!! אני יכול בינתיים להמליץ לכם על הסטנדאפ: Dave chappelle- For What its worth היא גם קורעת! למי יש עוד?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין עוד הרבה מה להגיד. משפט תלס, טופס 05, תרגיל מעצבן אפילו רק סעיף א' יספיק, תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למרות שיש לי הרגשה שזה מיני, אבל עדיין חזק!!! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבחור מתופף בקצב של 170-180 דפיקות לדקה, זה פשוט כשרון! http://ynetrock.tripod.com/afromule.wmv 8)
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מחשב חזק חדש בקרוב כאשר יכנס הדור החדש של המעבדים וכרטיסי המסך של אינטל ונוידיה או לקנות קונסולה מהדור החדש + מחשב משרד קטן שקט עם SSD כי לקנות גם מחשב חזק וגם קונסולה זה די בזבוז מניסיון למרות שיש באפשרותי לעשות זאת שוב זה נראה לי צעד מאוד בזבזני וחסר תועלת. מה אתם אומרים בעניין ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.iloveisrael.co.il/ כנסו והוסיפו את הסיבה שלכם לאהבת הארץ.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך בדיוק אני משיג את הפטור. אני צריך לגשת לרופא המשפחה כדי שיתן לי איזה אישור, ואיתו לגשת לרופא הצבאי? אני צריך לגשת לרופא הצבאי מייד אחרי שאני מגיע לבסיס הטירונים? אני צריך לגשת לרופא בבקו"ם??? ?????? תודה.
-
- 16 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אני מנהל שני פורומים בוואלה, לפני זה ניהלתי בתפוז ולפני זה בIOL. תופעה של משתתמשים שבאים ומפרסמים שטויות תמיד הייתה, כבר מזמן מנהלי פורומים הפסיקו להתרגש מכל פלצן קטן ששולח איזה הבטחה מוזרה לכמה אלפי שקלים תוך מספר ימים (היום כל אותם פלצנים מקבלים פיצה הביתה, שילמדו לא לפרסם את הכתובת שלהם) עכשיו יש תופעה חדשה, נענע חסמו אותה אבל היא עדיין קיימת. גולשים ישראליים משתמשים במערכות הפורומים בתור השרתים הפרטיים שלהם. בסוף השבוע האחרון העברתי למנהל וואלה מעל ל40 שמות שמנהלים אחרי (ואנוכי) אספנו. 40 אנשים שהחליטו להפוך את הפורומים לשרת הפרטי שלהם. היום הגיע לשיאו עם איי מייל שקיבלתי, כבר חשבתי שקרה משהו חשוב שבאמת דורש את תשומת ליבי בשעת לילה מאוחרת, אבל לא. זה היה ספאם. אבל מ…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם יש דרך כלשהי להבטיח שאני אקבל מיונים ליחידות מחשבים של מודיעין וכאלה (ממר"ם וכד') איכשהו? נגיד האם יש להם אתר שאני יכול לבקש שישלחו לי מיונים או משהו כזה (אוף,התכוונתי לכתוב משהו יותר ארוך ועכשיו זה נראה לי מטומטם... טוב נו, שש בבוקר עכשיו,איך אפשר כבר?)
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שניהם עושים אותו צליל (a)... אז מה בעצם ההבדל בינהם? וכשמנקדים איך יודעים איזה סימן להשים? תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 27.1k צפיות
-
-
שתיתי מספר פעמים רדבול (הרגיל, לא הדיאט או מה שיהיה הבהיר), לא עשה לי כלום. לא החיה שום גוף ושום נפש.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-