עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shkaf,

כדי לעבוד כמנהל רשת מחשבים איזה ידע של תוכנות צריך. יש לי פשוט רעיון עבודה עוד יומיים בחברה קטנה של מחשבים, עקרון פשוט החזקת רשת מחשבים עד 20 מחשבים. שלא יבואו אלי בהפתעה, איזה ידע צריך שיהיה למנהל רשת?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by EasyPooper,

שלום וחג שמח לכולם! עם קרבת החופש הגדול, התקופה בה יש הכי הרבה זמן פנוי בשנה החלטתי להתחיל לרוץ שוב לא על הליכון. השאלות שלי הן כאלה- על איזה משטח כדאי יותר לרוץ? באתר עולים על מדים כתוב שכהכנה ליום גיבוש סיירות עדיף לרוץ על משטח חולי ואילו ממדריך הכושר שמעתי שריצה על מדרכה עדיפה כי על מדרכה מקדם דחיסת העצם גבוהה יותר. (אם אפשר קישור לאיזה מאמר או משהו בסגנון) כמו כן האם עדיף לרוץ מרחק מסויים במסלול ישר עד כמה שאפר או לרוץ בסיבובים(500X10)? ולבסוף, מישהו מכיר איזה מקום נחמד לרוץ בו בדרום תל אביב, חוץ מחוף הים?

3. Started by evman007,

משהו שכתבתי הרגע אחרי שנפגעתי ממישהי: שם עמדת מולי וחייכת לי בין ההמון הצוהל לרעשי המוזיקה הצווחת לכדת את ליבי בעינייך נעלמתי לרגע ומיד כשחזרתי נעלמת כרוח הסערה. התעוורתי לעולם אותך לא אראה עוד.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by r1plet,

ערב טוב, בין יתר הזימונים לימי מיון ומבחנים ליחידות שונות בצבא כגון מודיעין ויחידות שונות אחרות קיבלתי היום זימון ליום מיון ומבחנים ליחידות חובלים/צוללות בחיל הים, עכשיו אני אשדודי, ויש כאן נמל לא קטן ורוב הסיכויים שאני אקבל יומיות... לא ידוע לי כלום על חיל הים והייתי מאוד שמח לקבל עצות מאנשים עם נסיון ובעצם לשמוע את דעתכם. הפאנצ' פה הוא שכעקרון אני רציתי מלכתחילה להתגייס לחיל האוויר, אני מרחיב 5 יח"ל מחשבים ואלקטרוניקה, 4 יח"ל מתמטיקה, 5 אנגלית ושאר הירקות בסגנון "בגרות איכותית"... אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם, ללכת על זה, לא ללכת על זה?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Parallel,

אומנם אני ניגש ביום שלישי...אבל שיהיה לכולנו בהצלחה..הלוואי וכל אחד יקבל את הציון שהוא צריך

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by cleric,

כשקניתם את המחשב שלכם, במידה וביקשתם הרכבה במעבדה, חשבתם שהטכנאים שם הרכיבו אותו נכון? ואולי אלו היו ... החבר'ה האלה: http://www.skizzers.org/andy/lego.html ;D

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by The UnKnown,

Thinking about getting one.... tell me what do you think . Thnx

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אז ככה, לאחר שסיימתי טירונות 02 במחנה 80 (אני רוצה להיות קרבי אבל אל תאשימו אותי, בעיה רפואית!!) קיבלתי ביום האחרון צו הצבה לבקום ליום ראשון להגיע למיטב קורסים 7355 תחת ההגדרה מקצוע צבאי זמני... מי יודע מה זה אומר? אני צריך להביא בגדים לשינה? או שאני ישתחרר באותו יום? קיבלתי את הצו ביום חמישי והם לא ענו לי מאז... ועכשיו כבר שבת. תודה לעוזרים, שבת שלום.

• 16 תגובות
    • 11.7k צפיות
  9. Started by אישי555,

האם יש הסבר מדוע במזרח אסיה יש עיניים מלוכסנות? צבע עור מוסבר לפי קרינת השמש, אבל מה לעזאזל גרם להתפתחות תצורת העיניים כזאת באזור גאוגרפי זה?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אנחנו עושים מן דבר כזה שאני צריך לחקור מה אנשים עושים בזמנם החופשי אז בבקשה תגידו לי מה אתם עושים הזמנכם החופשי...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by FresH-MeaT,

מישהו מכיר איזה חברות שמירה טובות שמשלמות יפה? ניסיתי אצל מיקוד רציתי לעבוד בעוטף ירושלים ב33 שקל לשעה.. אבל עכשיו יש שם מלא בעיות... מישהו מכיר עוד משהו?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by gabbay,

http://www.tomshardware.co.uk/quad-core-multitasking-4-core-phenom-core-5,news-33196.html LOL :lol: :lol: :lol:

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. היי אני רוצה לבנות מעין מכשיר שיש לו שתי כניסות ויציאה אחת של סאונד. אני רוצה שבכל כניסה יכנס מכשיר סי די. הפעולה שאני רוצה שהמכשיר יעשה זה שיהיו בו 2 כפתורים. אם אני לוחץ על כפתור אחד הסאונד שנכנס מכניסה 1 יצא מהיציאה לאוזניות או למכשיר אחר. אם אני אלחץ על הכפתור השני הסאונד המכניסה השנייה יצא מאותה יציאה. זה כמו במיקסרים עם כפתור הcue למי שמכיר. צירפתי שירטוט שינסה להבהיר למה אני מתכוון. אני מקווה שיש בינכם אנשים שמבינים באלקטרוניקה כזאת שהיא, לפי דעתי, ממש לא מסובכת

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה בשבועיים האחרונים היו לי כאבי ראש . בגלל זה לא הלכתי בכלל לבית ספר . הייתי אצל הנירולוג ובהתחלה הרופאה הפחידה אותי ואמרה שיש חדש לדלקת בקרום המוח . עשיתי בדיקות דם ואז הלכתי לרופאה שלי (אני אצלה מכיתה א) . אחרי שלא מצאו כלום בבדיקות דם אמרו לי לעשות צילום רנטגן לראש . וגילו שיש לי משהו במצח . לא הבנתי בדיוק מה זה אבל זה משהו כמו דלקת בסינוסים במצח . שאלתי את הרופאה למה תמיד בזמן הבית ספר היה מתחיל לי הכאב ראש , והיא אמרה לי שזה בגלל האויר הקר של המזגן . הכאב עצמו במצח מעל העיניים וגם נורא קשה לי להסתכל למעלה בגלל הכאב . התרופה היחידה שהיאו לי זה אנטיביוטיקה . אתמול כשקמתי הייתה לי סחרחורת זה יכול להיות קשור לאנטיביוטיקה ? מישהו פעם היה לו דבר כזה ? …

• 16 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by MishaK,

האתר הכי מדהים שראיתי אי פעם בחיי, וראיתי המון.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Iko89,

אני מדבר על מתיחות גדולות באמת .. כמו רבקה מחברת מקורות: אחת המתיחות הטובות .. גם זאת ענקית: אבל הצחוקים מתחילים ב1:30 בערך .. יש לכם עוד המלצות ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלומות לכולם, יש לי מספר שאלות צבאיות/צעירות וכו' וכו': א. יש לי זוג מדים שהתלכלך בשמן נשק - האם יש דרך לנקות זאת? מסיר כתמים כזה או אחר וכו'? כדאי לנסות אולי את המכבסה הבסיסית? באם אין אפשרות כזו - האם אפשר להחליף את המדים במדים חדשים/חלופיים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - האם ניתן "לקנות"/לעלות מת"ש ולקבל מדים חדשים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - אילו אפשרויות כן יש לי?! ב. היום בכניסה למרכז קניות כלשהו - על מדים מלאים - המאבטח ביקש לעשות לי בידוק ביטחוני בתיק - הראתי לו את החוגר כי זכרתי שעל מדים מלאים והצגת חוגר - לא "צריך" לבדוק את התיק אך הוא התעקש שכן וגם האחראי שלו התעקש שזו "מדיניות של הנהלת המרכז" - האם זה לא סותר פקודה/הוראה כלשהי? ג. מדוע קצינים "מחלי…

18. Started by pringles,

שלום אני צריך 3 סוללות AAA בשביל פנס ראש רציתי לקנות סוללות נטענות מאיביי יש מישהו שיודע מה כדאי לקנות משם ושלא יהיה יותר יקר מהארץ.. אחרת לא שווה... http://opticat2410.blogspot.com/

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3450181,00.html אני מופתע שאני עדיין בחיים נ.ב זה למה אני תמיד דואג לעשות הפסקות אוכל ושרותים פעם בכמה שעות ...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ross,

אני נועל נעלי ריצה באופן קבוע (לפחות 5 שנים) אני אוהב שגוף הנעל עשוי מרשת והנעל נושמת. יש לי בעיה עם כל סוגי הנעליים אחרי כמה חודשים הרשת בצד החיצוני של הנעלים ליד האצבע הקטנה נקרעת, ניסיתי את כל החברות אדידס, אסיקס, נייקי, סאקוני, ניו באלנס, אחרי 3-4 חודשים הרשת נקרעת. קניתי ניו באלנס 2002 שחשבתי שיחזיקו יותר בגלל המחיר (250 דולר) הנעליים מדהימות אבל אחרי 4 חודשים הרשת נקרעה. מישהו אמר לי שזה בגלל שהנעליים גדולות עלי ולכן כשאני רץ או יושב על הבהונות שאז יש לחץ אדיר על הרשת היא נקרעת. אני נועל נעליים במידה אמריקאית 9.5 4E שזה בישראל 43 רחב, והנעליים ממש נוחות, נעל במידה 42 תתאים לי אבל ממש צמוד ומוכרים בחנויות אמרו לי שעדיף 43. יכול להיות שאני צריך אורך או רוחב יותר קטנים…

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by MalGano,

אולי כבר ראיתם אבל הנה זה בא: כתבת של חדשות 10 מקבלת כאפה עצבנית בראש מאיזה דתי משוגע. עצוב ומצחיק בעת ובעונה אחת: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=931518

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Access Denied,

אחי רוצה לקנות נעלי ריצה חדשות לצבא ולא יודע מה עדיף. מדובר בסאוקוני כנראה (הוא מדד את רוב הדגמים ואין לו העדפה ממש) האופציות כרגע הם: Saucony Omni 8 Saucony ProGrid Ride 2 וה-ProGrid Hurricane 11 יש לו היום triumph 3 של סוקוני, אבל ה-7 פשוט יקרות מדי. מה אתם ממליצים לו לקנות?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Military/200607/2006071320314.htm גם באמצע המלחמה צריך לגרש אותם ללבנון

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אני צריך אתר חינמי (או עם עלות נמוכה) שבו חברי צוות יוכלו לכתוב להעלות תמונות קבצים וכדומה כדי לתקשר במהלך עבודה. רצוי שיהיה ניתן להגביל את הכניסה למאגרים שבוו באמצעות שמות משתמש. שיהיה קל לעשות דבר כזה (אין לי שמץ בבניית אתרים) אמין ורצוי עם נפח גדול. מישהו יודע איך ואיפה עושים את זה?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. http://www.youtube.com/watch?v=pRPBMb4CIhY&feature=email

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.