עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Chymes,

התחלתי ללמוד נהיגה, עשיתי 8 שיעורים וברצוני להחליף מורה. נגיד אני קובע מחיר עם מורה חדש. איך אני מוכיח שכבר עשיתי 8 שיעורים?

• 16 תגובות
    • 19.4k צפיות
  2. Started by GRiM,

מישהו חושב כמוני?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני מתנדב לצבא [יש לי פטור אז אני לא חייב להתגייס] ואני לא יודע לאיזה תפקיד להתגייס. נתנו לי אפשרות להתגייס לכל תפקיד מלבד קרבי ומודיעין [עקרונית, אני יכול גם את זה אבל עזבו..] אני לא רוצה איזה תפקיד זוטר מעפן או משהו כזה. משהו שישמע חשוב. אם להיות כנה, אומר כי הרושם שהתפקיד עושה הוא דיי חשוב לי, היינו, הכבוד שנותנים לדובר צהל הוא גבוה בהרבה ממשק ממטרות. אני לא יודע לאן ללכת... חשבתי אולי פקח טיסה אבל גם זה לא כזה מרשים ולא כזה מעניין. נאמר לי שתפקיד כבאי בחיל אוויר הוא אחלה דבר ואנשים יוצאים משם מרוצים, אבל אין לו כ"כ רושם גדול... לא?! יש כ"כ הרבה תפקידים וכמעט ואת כולם אני לא מכיר... יש עצות?! תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by redti,

כמה פעמים יצא לכם לראות את זה או ששאלתם את עצמכם איך זה אפשרי.. ובכן זה מה שאני בא לשאול פה האם יש דבר כזה בכלל? זה קשור לגנטיקה?(נגיד אם לאמא יש ירוק אז אולי יהיה לילד ירוק בשמש) לי אישית יצא לראות דבר כזה.. אבל אני לא יודע אם זה אומר משהו על הגנטיקה במשפחה או שלכל אחד יש גוון קל של ירוק בשמש

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. אף פעם לא הרגשתי רעידות אדמה גם כשהייתי ער ובמודעות מלאה על רעידת האדמה שהייתה באמצע הלילה לפני שבוע קראתי בYNET ארבעים דקות אחרי, והתפלאתי שלא הרגשתי יש למישהו תשובה למה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה שמישהו שמגיע מUS עוד כמה זמן יביא לי אוזניות שהמחיר שלהן בחו"ל הוא 50$ הוא יצטרך לשלם על זה מכס? זה משנה מה המחיר של זה בארץ? (550) אפשר שהוא יביא את זה באריזה המקורית ויצהיר על זה ולא יצטרך לשלם? תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by uzi_sch,

assassin's creed מכר מיליון עותקים בפחות משבוע מיום יציאתו, לפי האתר של יוביסופט הם שברו שיא של עצמם. הינה כמה תמונות מהאולפנים שהפיקו אותו בקנדה Ubisoft Montreal: http://www.ubisoftgroup.com/gallery_files/site/270/358/1600.zip

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by freee,

שלום לכם גולשים יקרים, אני מעוניין להציע לכם אתר חדש שישנה לכם את הרגלי הגלישה שלכם. לאתר קוראים ימבוק והאתר מרכז את האתרים הגדולים בארץ ובחו"ל בשביל הנוחיות שלכם. באתר הושקע כסף רב ככה שזה לא אתר חובבני ואתר רציני ביותר. האתר נותן לכם לבנות את הימבוק האישי שלכם וגם אני בטוח שהימבוק הראשי ישרת כול אחד. מי שחובב אתרי חו"ל יוכל להשתמש גם בימבוק חו"ל וליצור לעצמו ימבוק אישי. באתר יש אינדקס רחב בנושא אתר זה. מקווה שתהנו: *צונזר עקב פרסום* יום מהנה לכולנו והמשך גלישה נעימה. בבקשה ביקורת!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ALÞHA,

אייי... לא ייאמן...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין לעבור מבזק ל 012 בשירות הטלפון הקווי בביתי. האם מישהו יכול להביע את דעתו (מנסיון, כמובן) על 012? הכוונה היא בשירות, באיכות הדיבר בטלפון הקווי, תקלות ידועות, חסרונות.... כל דבר על השירות הזה, בכל מקרה. מבחינה כלכלית החלטתי שזה משתלם, אז אין ממש טעם לדון על כך (אם יש לכם משהו מיוחד להגיד, לא יזיק). תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by uzi_sch,

GRAND THEFT MARIO http://www.youtube.com/watch?v=YOdjC6N58q0&rel=1 GRAND THEFT COLA http://www.youtube.com/watch?v=zfhZfSVuup4&rel=1 SILLY FATALITIES MARIO VS. SONIC the PRINCE OF PERSIA OUTAKES http://www.youtube.com/watch?v=9-6NlWT8yak&rel=1 "SOLID SNAKE" http://www.youtube.com/watch?v=ipdKefOtASI&rel=1

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by J0n1,

הסתכלתי עכשיו במכשיר ואני רואה 2 שיחות שלא נענו מהמספר 0000130 אין לי אף קרוב בחו"ל, ומענין אותי מי התקשר אלי. עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי את הדבר הבא: הוא גם התקשר אליו מהמספר הזה. השאלה אם המספר הוא רק קידומת למרכזיה, ואם כן, איך אפשר לברר מאיזו ארץ? תודה ???

• 16 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. Started by Epik_yozhik,

i would like to send a package of some electronic is there any way to send it with out getting it checked in the meches or a way to pass the mesches ? the package is an xbox with 20 games

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Born2Kill,

אני ועוד כמה חברים עושים אימוני מגרש, אז אנחנו צריכים קונוסים ולא סתם בקבוקים שהם חצי עומדים..... מישהו יודע איפה אפשר להשיג וכמה זה עולה?

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by 3pac,

איזה אלבום הכי טוב?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני אישית צופה הדוק, לא יכול לפספס פרק והסדרה הזו פשוט מרתקת אותי למסך כמו אף סדרה לפניה או אחריה. כ"כ התבאסתי שהעונה הרביעית נגמרה ולא היה תאריך לחמישית, אך מצד שני כ"כ שמחתי שדווקא אתמול יצא הפרק הראשון - בדיוק על יום ההולדת שלי ולדעתי זו חתיכת מתנת יומולדת (בישבילי לפחות). עוד כשעה אתחיל לצפות בפרק הראשון, אני בטוח שלא אתאכזב. *זה לא הנושא של הדיון, אבל תודה לעל העונה השלישית של גיבורים מתחילה ב-22*

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Chymes,

טוב, ציוני הבגרות פורסמו והשנה אני לא מתחיל ללמוד בשום מקום. בתחנת דלק אין לי כוונה להישאר שנה ובסיום מועדפת אני עף משם. הבעיה שאני לא יודע לאן ללכת. חשבתי ללכת לתמיכה טכנית/שירות לקוחות, אבל הבנתי שזה גיהינום. מה עוד יש? מכירות אפשרי. איזה עוד אפשרויות קיימות?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. איזה עדה זאת אלפרון? (יש לי התערבות עם חבר) רק למי שבאמת יודע

• 16 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. Started by Yair Tz,

מישהו שמע על זה? לפי מה שהבנתי, זה משפיע על העצבים והעצמות ובסופו של דבר מנטרל כאב. האם ניתן לבצע זאת ללא פיקוח מקצועי?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני נכנסתי עכשיו לגוגל, עשיתי חיפוש ו.. הופתעתי לראות שליד כל תוצאה יש אפשרות לתרגום! התרגום לא מצויין, אבל זאת כבר כברת דרך! יפהה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yuval1101,

היי, אז כמו שאתם מבינים יש לי מחר צו ראשון ( אחרי שדחיתי אותו הרבה זמן ) ואני ממש לחוץ. אם למישהו יש טיפים שיוכלו לעזור לי, בעיקר מה לאמר ואיך להתנהג בראיון אז בבקשה תגידו. הדבר הכי חשוב הוא שאני רוצה להתקבל לממר"ם ואני אעשה הכל בשביל זה. אמרו לי שבראיון לאמר שאני רוצה ממר"ם וכל פעם שישאלו אותי לגבי אופציה שניה או דבר אחר, אז שוב לאמר ממר"ם. אבל שמעתי גם שאם אתה אומר שאתה לא מוכן ללכת לקרבי אז מורידים לך 2 נקודות בקב"א או משהו כזה, ואני ממש מבולבל כבר. תודה מראש, יובל

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Prime86,

אהלן קיבלתי היום מייל שהכיל את המלל הבא: Please note that this is an automatic generated email, please don't reply. Lufthansa Call Center Phone: (+1) 800 645 3880 Please find attached your Lufthansa Travel Information as PDF document. You need the Acrobat Reader to display the attached PDF-document. Please use the URL below to download and install the Acrobat Reader free of charge: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html Corporate Headquarters: Deutsche Lufthansa Aktiengesellschaft, Köln Registration: Amtsgericht Köln HR B 2168 Chairman of the Supervisory Board: Dipl.-Ing. Dr.-Ing. E.h. Jürgen Weber Executive Board: Wolfgang Mayrhuber (Vor…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. איזה משקפי שמש מומלץ לקנות בתקציב של 500-700 ש"ח? מה ההבדל בין כל החברות? איזה חברה מומלצת? איפה מומלץ לרכוש בב"ש? Vogue Giorgio Armani Gucci Ray Ban Versace אלו החברות ששמתי עליהם עין. השאלה מה ההבדל? יש הבדל בעדשות? או שמה יש הבדלים מינוריים בעיצוב ורק השם מותג אחר? למה צריך לשים לב שרוכשים משקפי שמש? האם יש המלצה למותג כלשהו? (בכוונה לא הכללתי את אירוקה, כי הבנתי שהם מחוץ לליגה הזו).

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. Started by 125,

לנעול

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by theone89,

לא יודע עם נושא כזה כבר קיים אבל בטוח שעם לא אז צריך להיות אחד לכן אינה המקום לפרסם תקליפים הכי אהובים אליכם. אני מת על הקליפ הזה http://www.youtube.com/watch?v=ixyTNd-Ln38

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.