כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! עקב שיקולים כלכליים - כלומר חיסכון של כ100 ש"ח בחודש החלטתי לעבור בבית לחבילת הטריפל מגה לתשתית ה12 מגה UFI בהוט. עד היום היה לי כבלים,טלפון ואינטרנט של הוט ללא התחייבות - כלומר שלמעט החלפת המודם ועדכון הגדרות בהוט אין אצלי צורך ל"עבודות מיוחדות" של טכנאים. לאחר שיחה עם נציגת שירות התברר לי שאין שום בעיה לעבור לחבילה הזאת רק שייקח בין שבוע לחודש עד המעבר לחבילה החדשה כאשר הדגש העיקרי מבחינתי הוא גלישה ב12 מגה לעומת ה3 מגה היום. מישהו יכול להסביר לי למה לוקח מינימום שבוע ועד חודש עד השדרוג ? אני מזכיר, למעט החלפת מודם אין צורך לבצע שום עבודות אצלי. ועוד משהו קטן, ברור לי שיש כאלה שיקפצו וירשמו ש"הוט חרא" ויש להם חרא של שירות וכו' וכו' - אנא הימנעו מתגובות כאלה …
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
למי שעוד לא נתקל בזה אז הנה: חובה לתת סקרין שוט של הסטטוס [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אתמול הצלחתי לגרור אותו לכספומט ולקבל חצי מהחוב. אך לפי מה שאני רואה אין לי יותר שום סיכוי לקבל את מה שמגיע לי, במיוחד אחרי אתמול. מדובר בתשלום על עבודה שעשיתי לבנאדם, לא היה בינינו שום חוזה חתום אבל נתתי לו מראש הצעת מחיר ואפילו שאלתי אם יש לו כסף לשלם לי, הוא ענה לי בחיובי. לאחר שסיימתי את עבודתי והגיע הזמן לקבל את הכסף שמגיע לי, קיבלתי משהו בסגנון הזה אבל הרבה יותר קיצוני.מאוחר יותר יצא לי לדבר עם כמה אנשים שמכירים אותו, והתברר שמדובר בקומבינטור נוכל ושקרן שחייב כסף להמון אנשים ומתחמק מתשלומים באופן סדרתי. כנראה זה גם מסביר למה יש לו מסך CRT ובית העסק שלו נראה כמו מזבלה. ולפני שאומרים לי: "אף פעם על תעבוד בלי חוזה" או "תמיד תקח תשלום מראש" - באמת שאני לא צריך את …
-
- 34 תגובות
- 9k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש חנויות עודפים של מותגים, בעיקר חולצות פולו של לאקוסט, טומי הילפיגר, וכו' מישהו מכיר חנויות באזור השרון, בעיקר הרצליה ורמת השרון, שמוכרת מותגים כאלו יחסיתבזול? (כלומר, לא 300-400 ש"ח לחולצה, שזה מחיר שוק בערך) תודה מראש, אסף
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://vimeo.com/11528827 איזה רוכב מוכשר, שם פס על כל חוקי הפיזיקה. ;D
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
כן כן אלבום חדש לפישי הגדול חופשי להורדה: http://livo.co.il/artists/89/%D7%A4%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C אחלה אלבום, אהבתי במיוחד את מאמא, פרפר, אדולן וערב רומנטי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, עוד שבועיים ימלאו לי 18 ואני מתכנן לעבור לחשבון חיילים (בנק הפועלים), כרגע אני משתמש בחשבון צעיר וכרטיס אשראי דירקט, האם אני יכול לבצע רכישות באינטרנט באמצעות הכרטיס הזה באתרים בארץ? כאמור הכרטיס הוא לשימוש בישראל בלבד וכשאחליף לחשבון חיילים, האם קיים אשראי איתו אוכל לרכוש מוצרים גם באתרים בחו"ל?
-
- 15 תגובות
- 22.6k צפיות
-
-
לאחרונה חישדתי את המנוי שלי אצלם ומה הופתעתי לגלות שיש הגבלה של 65GIGA תעבורה לחודש!!!! מצורף תמונה מה אתם אומרים התחילו עכשיו לאנוס אותנו לגמריי [attachment deleted by admin]
-
- 51 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
פעם שידרו סדר של ילדה יתומה שהדודים שלה אימצו אותה, יש לה שיער אדום, היא אוהבת לצלם ולרכב על סוסים... זה בערך מה שאני זוכר. אני חושב שהיא פותרת כל מיני תעלומות אני לא בטוח. מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, כרגע שמתי לב שקיבלתי הודעה ממשהי שבמקרה ראתה פרופיל כלשהו שלי ומאוד התעניינה בו. כאשר באתי לשלוח לה הודעה הסתבר שהמייל הזה בכלל לא קיים. איך ניתן לעלות על השולח? האם יש דרך להסבות מייל למשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. אני רוצה לדעת אם זה רק אצלי או שאולי ביצעו איזה אחזקה בתשתית או משהו. אני בUFI אגב.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בדיוק כמה ימים לפני ההופעה של אסף אבידן הלכה לי המצלמה הדיגיטלית ונשארתי רק עם ה-HD של סוני (לא שאני מתלונן עליה) פשוט נראה לי בעייתי טיפה להכניס אותה לבארבי מבחינת זה שהיא כביכול תתעד את האירוע ולא יתנו לי להכניס אותה. מישהו ניסה פעם להכניס מצלמת ווידיאו ממש קומפקטית כמו ה-HD של Sony (שהם באמת נורא קטנות יחסית לוידיאו ועוד HD)לבארבי ולא עשו לו בעיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
עד היום הכיסאות דהיו לי ב200-300 ש"ח קרעו לי את התחת אחרי חצי שעה ואיבדתי סבלנות לשבת מול המחשב. אני קצת שמן ואני רוצה כיסא שיאפשר לי לשבת שלוש שעות באופן נורמאלי. אשמח לקבל איזה הצעה מעניינת.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי בקרוב בגרות על אתר האינטרנט במחשבים. יש מישהו שהרחיב מחשבים ויש לו אתר אינטרנט לפי הדרישות של הבגרות? אני צריך כמה רעיונות למי שיש ויכול לעלות זה יעזור לי מאוד תודה!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
חיפשתי את זה בגוגל, זה לאנשים שהצבא חושב שקשה להם בבית, לא קשה לי בבית, אני רוצה שמישהו שזה באמת מגיע לו יקבל את ההטבות שלהם, יש לכם מושג איך אני יכול לרמוז להם את זה בלי להגיד להם את זה מול הפרצוף? (אני לא ממש רוצה להסתבך עם הצבא) נ.ב : עכשיו זה בדיוק 2 שורות, רואה ברק? לא כל הודעה שלי זה מאמר
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז לאחר זמן מה קיבלתי זימון למבחן לחיל המודיעין. עכשיו רשום לי בטחון מידע, ושזה נמצא במתקן רמות (תל אביב) מישהו יכול אולי להסביר לי קצת מזה אומר לאיפה זה לוקח אותי ואיפה בכלל נמצא המקום למבחן. אני מתאר לעצמי שזה השלב הראשון. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו ממוקד על הבטחון מידע
-
- 10 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
עוד 3 שבועות אני נוסע לניו יורק חשבתי להביא GTX470 יש למישהו רעיונות מה כדאי להביא בתחום חומרת משחקים / תקשורת / כללי ?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=pRPBMb4CIhY&feature=email
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין עכבר מחול http://store.microsoft.com/microsoft/IntelliMouse-Explorer-30/product/FBC5C415?WT.mc_id=channelintelligence עכשיו הוא עולה 39 ו +10 דולר משלוח ב2 ימי עסקים 1. מאיזה מחיר לוקחים מס על החבילה פעם הבנתי שעד לסכום מסויים לא לוקחים כלום עכשיו אני רוצה להביא 2 עכברים ואני רוצה לדעת מה יצא לי הכי זול האם להזמין ב2 משלוחים או במשלוח אחד שזה יצא לי 88 דולר 2.אני רוצה לעשות את זה דרך הדואר להזמין ויזה עכשיו השאלה אם אני יכול להכניס לשם גם דולרים כאילו לתת לדואר נגיד 500 שקל והם יכנסו לי לויזה הזמנית הזאות בדולרים ?? 3.אם כתוב 2 ימי עסקים במשלוח זה אומר 2 ימי עסקים גם לישראל?? כמה מס לוקחים על הדברים האלה???
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ככה. קיבלתי לפני כשלושה חודשים ואוצ'ר לפסיכומטרי חינם מהצבא ביום השחרור שתקף לחצי שנה.(יפה למועד אוקטובר ודצמבר) לפני הצבא עשיתי פסיכומטרי,ללא קורס. וחסרות לי 4 נקודות בכמותי כדי להגיע למקצוע.דבר נוסף הוא האנגלית שהיא מאד נמוכה בציון שיצא לי ואני חייב לשפר, כי כמו שידוע, ישגעו אותי באוניברסיטה בקורסים ועבודות שילוו אותי לכל תקופת הלימודים באוניברסיטה. ההתלבטות היא אם לעשות את הקורס, שבעצם יגזול ממני 3 חודשים, ובו יהיה קשה לשפר אנגלית בתקופה כ"כ קצרה, ובנוסף לכך שלפסיכומטרי הקודם למדתי לבד, ןבכלל אני אחד שלמד לכל הבגרויות רק מספרים ובלי להכנס לשיעורים מכיוון שהיה לי נוח יותר. מצד שני אני אתעצבן על עצמי אם מתישהו אני אשלם כסף לקורס, אני לא יודע איך זה בקורס ואולי יש שם דבר…
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שאלה בעיקר לוותיקים שבינינו. באיזה תת פורום כאן לעולם לא הגבתם? אז אני אתחיל: אלקטרוניקה ומודינג. אוברקלוגינג. קירור (הייתי באוברקלוקינג וקירור, לא באוברקלוקינג ובקירור :) עיצוב וגרפיקה ממוחשבת. לינוקס, יוניקס ומערכות הפעלה אחרות. מקינטוש (תודה לאל). צילום דיגיטלי. אני חושב שיש פורום רק למנהלים, נכנסתי פעם לאיזה חתימה וכתב לי שאין לי גישה לשם. WTF? יאללה תגיבו 8)
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אחרי שהשתחררתי מהשירות לאומי לא עבדתי באופן קבוע, ואבא שלי הסביר לי שהייתי צריך לשלם ביטוח לאומי בחודשים שלא עבדתי. ביטוח לאומי לא שלח לי שום דבר. הם אמורים לשלוח לי מכתב עם מה שאני צריך לשלם או שאני צריך לגשת אלהם\או שאפשר לעשות את זה דרך האינטרנט?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביום חמישי אני נפגש עם חבר שלא ראיתי שנים איפה הכי כדי לדפוק ראש? שנינו בני 20, רצוי שיהיה גם משהו טוב לאכול עריכה: ועדיף לא עוד פעם ברברוסה, בית הבירה, בראון מחפש משהו חדש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוא מכסה את כל ההגנה כלומר רוגלות ווירוסים וכל מרעין בישין ? תודה
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-