כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
בבקשה אשכול רציני שלא ינעל. אם יש בעיות עם הנושא בבקשה לשלוח לי הודעה לפרטי. בקיצור, יש דרך מעשית ליצור "ברק/ניצוץ" בעיניים? זה נחשב אחד הדברים הכי יפים, גם בקרב בנים, וגם בקרב בנות
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם זה אפשרי?(השאלה בכותרת) אני רוצה להכנים כל מיני דברים שיש לי מברזל וממתכות שונות אבל אני לא רוצה שזה יפגע לי בדג תודה ושבת שלום!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם החנות אמינה ? חויות קניה שלכם דרכם? אני מתכנן להזמין דרך האינטרנט מהם.תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני הרבה זמן חושב לעבור לגור בשכירות יש לי הכנסה 5000 בערך יש לי חששות כמובן בתור אחד שחי כל החיים בבית וגם אומרים לי שממשכורת קרובה למינימום קשה לחיות בכל זאת אני רוצה לשמוע עצות האם אפשר לחיות ממשכורת כזאת בצורה סבירה?
-
- 68 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
נגיד ויש לי ממיר של הוט בבית שבו מחוברים לכבלים אם אני לוקח את הממיר לבית אחר (באותה עיר) ומחבר אותו, האם זה יעבוד? בבית האחר יש תשתית של הוט אפילו אינטרנט של הוט
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני שוקל לרכוש שו דומיין אך הוא תפוס בסיומת של CO.IL, חשבתי ללכת על Biz במקום, השאלה היא האם תהיה לזה השפעה על התוצאות בחיפוש של גוגל ישראל ? תודה נתי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 הזמנות (CD-KEY). מי שרוצה אני אשלח לו בפרטי.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום , לאור רצוני לקנות מכשיר פלאפון חדש בדקתי מספר אופציות , וגיליתי שכל המכשירים (למעט 2-3 ) דורשים תשלום חודשי חובה של 27 שקל בחודש , על דמי מנוי דור 3 , לי זכור שלא חובה לשלם את זה ולוותר כביכול על אופציות דור 3 במכשיר מתקדם http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3086185,00.html בנוסף זכור לי הדבר מכתבה שקראתי , האם יש איזהשהו בסיס לדבר? האם באמת ניתן לקנות פלאפון מתקדם נורמלי בארץ שלנו מבלי לשלם מראש על הדמי דור 3 האלו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה שם המנגינה שמתנגנת בערוצי יס סטארס כשלא משדרים?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, שמי דוד, סיימתי ללמוד י"ג,י"ד במכללת כנרת ועוד 3 שבועות אני מתגייס לצבא. אני מעוניין לשרת ביחידת אבנט כחול (בבסיס רמת דוד), חיפשתי מידע בפורומים אבל לא מצאתי משהו ספציפי שיעזור לי. יכול להיות שאני אוכל להכנס לזה בגלל קשרים בין המכללה לבסיס, אבל אני רוצה לדעת בעיקר איך היציאות. קראתי תגובות שאפשר אפילו לקבל יומיות, אבל אולי זה רק בבסיסים מסויימים. אני גם אהיה מרוצה אם אני אשיג חמשו"שים. אם משהו משרת בזה, או מכיר אנשים שמשרתים בזה, אני מאד אשמח לקבל כל מידע שתוכלו להביא לי. תודה רבה. נ.ב: אם משהו יודע משהו גם על קורסים של דרג ד" ויציאות זה גם יעזור לי, תודה.
-
- 11 תגובות
- 31.2k צפיות
-
-
אהלן,אני חדש... בכל אופן אף פעם לא הבנתי כל כך תקשר בין מים לחיים. מה שהסבירו לי ביוסדו בזמנו(חח עכשיו אני ארק בתיכון) לא כל כך מסתדר לי ולא נשמע כל כך מציאותי... לכן פתחתי תשאכול,כדי לשאול מה הקשר בין מים לחיים?,ההסבר האמיתי לא זה שמסבירים ליילד בכתה ג'. Thnx
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, לגבי ילד של חבר המעוניין להיות הצבא ביחידת מחשבים טובה (ואפילו להשקיע ולהתפתח שם). הנער בכיתה י ולומד מחשבים. מה הוא צריך לעשות. למי לפנות כדי להתקבל ליחידה כזאת בגיוס?
-
- 44 תגובות
- 20.3k צפיות
-
-
יש דרך טובה להתכונן לבגרות הזאת? לפי מה שהבנתי זה גם חשמל וגם קרינה וחומר מישהו מכיר איזה ספר טוב שהוא למד איתו לבגרות הזאת או משהו ?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך אפשר לצבור נסיון בעבודה אם לא מקבלים אותך לעבודה ולא מאפשרים לצבור שום נסיון..
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חדש בעסק, לא הצלחתי להבין מתי זה אמור להגיע? http://cgi.ebay.com/Mustek-PVR-H160-H140-WALL-Charger-AC-POWER-ADAPTER-/140395502955?cmd=ViewItem&pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item20b0395d6b
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
המטרה כמובן השארת זיפים... כמה זה אמור לעלות בערך?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה קורה ?? אני יוצא עם חברה שלי לאזור עכו-חיפה , למישהו יש מקומות בילויי טובים ?? כחתחלה אני הולך למסעדת קלמאריס בחייפה . אבל בנוסף יש עוד מקומות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
מצאתי אזכורים למספר חברות שעושות את הנ"ל. אשמח לדעות חיוביות חיוביות ושליליות לגבי מחירים (עלות משלוח, עמלה על שחרור מהמכס, האם כל החבילות עוברות במכס), מהירות משלוח ושירות לקוחות. www.mustop.co.il http://www.ushops.co.il http://www.ezbuyus.co.il www.globalshop.net (למחזיקי כרטיס american express)
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אז זה המפרט שהזמנתי לוח אם של גיגהבייט ga-ex58-ud3r 3 גיגה זיכרון של GSKILL מעבד I7 920 קירור MUGAN 2 ספק SS SII 520W כרטיס מסך של אסוס 5770 אני אשמח להערות על המפרט למרות שזה כבר לא ממש ישנה משהו (-: והשאלה היותר חשובה היא איפה כדאי להרכיב מבחינת מעבדה טובה ואמינה באיזור חיפה סקאיי פיסי, פנדה או נועה?
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש בפני כמה אפשרויות, אני רק רוצה חוות דעת כללית אני לא רוצה לערב אותכם במה שאני עובר ומה ההשלכות. סיימתי צבא וכרגע אני לא עושה כלום עם החיים שלי, התוכנית הכללית שלי היא לטייל בעולם, אני לא מעוניין ללמוד עכשיו וכנראה שגם לא בזמן הקרוב. יש לי אזרחות אמריקאית ופה אני מתלבט. אני רוצה לטוס לארה"ב לבקר, להנות ומשם לראות לאן אני ממשיך. קרוב משפחה שלי פה בארץ כנראה יכול לסדר לי עבודה בעגלות\מובינג (moving) בAtlanta, GA. לפי מה שאני יודע זה כסף טוב, הרבה שעות עבודה וקצת הוצאות. ואפשרות אחרת היא לטוס לארה"ב לגור עם חבר מהתיכון, יש לו כבר עבודה בשבילי 11hrs@11$ an hour, אני יכול לגור אצלו בבית לכמה זמן והתוכנית היא לשכור דירה, לקנות רכב... כרגע אני רוצה להנות, פחות לעבוד, לע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, במידה ויש לי כספים בחשבון הפייפאל, איך אני יכול להפוך אותו למזומן בישראל? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש לי שתי חבילות שנשלחו לארץ מחו"ל האחת יצאה מהונגקונג בתאריך ה25 לחודש והיום הגיע לבית המיון בתל אביב(נקלט במערכת של דואר ישראל) השניה יצאה מארה"ב בתאריך ה23 לחודש ועדיין לא הגיע לארץ(לא נקלטה במערכת של הדואר בישראל/נכתב שינוי באתר של USPS) מה זה השטויות האלה?, איך משלוח רשום סטנדרטי של הונג קונג(14 ימי עסקים) מגיע לפי משלוח Priority Mail International מארה"ב?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
התחלתי לימודים באוניברסיטה הפתוחה בשביל לעבור לטכניון כנראה להנדסת חשמל ולא לפיזיקה לחלק מהקורסים שאני לוקח אני צריך להשלים חלק מהחומר של 5 יחידות. השאלה אם אני ישלים רק את החלק הזה (טריגו, לוגריתמים ועוד קצת) אם עלול להיווצר מצב שאני יגיע לטכניון ויחסר לי שאר החומר של 5 יחידות. השאלה השנייה למי שמכיר את המקצוע האם הוא יודע במדוייק מה אני צריך להשלים מה-5 יחידות. עריכה: בטכניון מתחשבים בליקוי למידה? (דף נוסחאות, תוספת זמן?)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מציג בפניכם שאלה, לא סתם שאלה, שאלה של מוסר. אם ת-י-א-ו-ר-ת-י-ת (סתם אני מדמה לכם תרחיש, אבל סביר להניח לא יקרה) הממשלה מודיעה על הורדת שכר המינימום ל-15 ש"ח, האם לדעתכם המעסיקים מסוגלים להוריד את שכר המינימום ל-15 ש"ח בשעה? כלומר, מה שהם עושים זה אכן חוקי אבל לא עומד בקנה מידה של עבודה שמכבדת את עובדיה מבחינת שכר. נ.ב 1. אני יודע שעכשיו מינימייזר ו-Milford Cubicle הולכים לקפוץ עליי. נ.ב 2. אני יודע ששכר המינימום נקבע לפי 4X% מהשכר הממוצע במשק, אז אל תגידו לי "הם לא יכולים להוריד" כי פשוט נתתי תרחיש מסויים רק כדי לדעת איפה אנו עומדים מבחינת ייחסי עובד-מעסיק.
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-