עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Guarding angel,

http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=252977 אין לי שמץ של מושג איך קוראים לו

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. לצערי איבדתי את הדיסק שהגיע איתו. משום מה באתר הרשמי לא מצאתי. מחיפוש בגוגל מצאתי הורדה מאתר X-driver או משהו בסגנון, רק שזה מוריד על 1-2Kbs וכרגע הרבה זמן זה כבר פשוט הפסיק להוריד. אשמח ללינק נורמאלי ועובד (לא חייב מלוא המהירות, אבל משהו סביר). אם למישהו במקרה במקרה יש את הדיסק המקורי שיכול לעלות ולשלוח לי זה יהיה אפילו עדיף. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by SamurAchzar,

כמובן ש"גאון מחשב" זה מושג נלעג גם בעיני, אבל בואו נחשוב על זה רגע. פעם, בשנות ה80 המאוחרות, שנות ה90 המוקדמות, לילדים היו יחסים אחרים עם מחשבים. למעשה, לא היה הרבה לעשות עם מחשב, ואם היה - היית צריך להתאמץ בשביל זה (היה הרבה יותר קשה להשיג משחקים אז מאשר היום). לא הייתה סביבה גרפית ידידותית (יותר או פחות), היית צריך ללמוד את הפקודות shell (נו, דוס). מי שבילה את רוב זמנו מול המחשב עשה את זה כי הוא אהב את המחשב עצמו, לא את האפליקציות. כיום, בעידן האינטרנט, יש כלכך הרבה דברים לעשות עם מחשבים, רובם מעניינים עשרות מונים מאשר תכנות, לפחות לילד הצעיר. פעם, יותר ויותר ילדים היו מתכנתים בגיל צעיר, מסוקרנים על ידי המחשב. התכנות היה פשוט, הלמידה קלה. למעשה, התכנות היה הדבר הכי כיף …

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אתה עובד שמונה חודשים בתחנת הדלק הארורה ההיא. אוכל חרא על ימין ועל שמאל מהתנהגות מסריחה של אנשים, מעבירות בוטות על זכויות העובד ועוד תסכולים נוספים...פאקינג שמונה חודשים ארוכים ומייגעים ותקוות האור הקטנה היא המענק המיוחל ... אבל,יקירי, כפי שאיחרת לגלות, או לא השכלת לחשב לפני כן. שנתיים מיום שחרורך - עברו חלפו. צה"ל זרק אותך לאזרחות באמצע השירות, שנה לאחר מכן עדיין התעסקת באותן בדיקות רפואיות שלא העלו דבר ורק ניפצו את המורל הפנימי שלך. כעבור שישה חודשים של התאוששות מנטלית, נכנסת לתחנת הדלק ומאותה נקודה היו לך שישה חודשים לסיים. לקח לך שמונה. סיפור Fail אחד ענק שנמשך כבר שנתיים ולא עוזב אותי.אין לי מילים...

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. טס עוד כמה שעות ונתקלתי בתקנה שאומרת שכל הבאה של משקה אלכוהולי מהדיוטי פרי ממדינה שאינה באיחוד האירופי תוחרם. האם שמעתם\נתקלתם במשהו כזה? שוב דחוף דחוף.. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ophirv,

תראו איך הבחורות מרוצות ממנו !!! http://pages.cthome.net/tolling/fxoops.jpg http://pages.cthome.net/tolling/oops2.jpg

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אהלן , הבנתי שצריך להגיע לקרית גת ומשם אין לי מושג , בקישור גם כן לא כל כך יודעים לעזור, אשמח לקבל עזרה ממי שיודע תודה

8. Started by ofir_0544,

שלום אני חדש כאן אחי אמר לי שפו יעזרו לי ליבנות מחשב (עם אני לא במקום הנכון אז תעביו אותי לאן שצריך ) אני רוצה ליבנות מחשב ב 5000 ש"ח עם הכול מסך מקלדת עכבר רמקולים טובים ועד.... באתר KSP לא חייב אני בעיקרון לא רוצה כרטיס קול טוב תיפה יותר מהמינימום אני רוצה כרטיס מסך טוב ורמקולים טובים (לא מעוד) וביכלל שהמחשב יפעל לי את ה GTA IV בצורה טוב וביכלל שהמחשב היה רצחני !!! אני מעדיף שיהיה לכטיס מסך שתי יצעות למסך שיהיה 4 רם תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by krelian,

למי שלא מכיר את ה demo scene. מומלץ מחשב חזק כדי להנות ברמה האופטימלית.

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. לא יוצא לי להשתתף בפורום עקב הנסיבות, כרגע לא יכול גם לפרט. שמעתי שהקונרו הגיע לארץ, וגם AMD קנתה את ATI, בקיצור יש אקשן בעולם המחשבים לא פחות מפה. אז ביי בנתיים חברים, שומר מהצפון. urib

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. כל אחד אומר לי משהו אחר האם לכל מקצוע של 5 יחידות (אפילו אלקטרוניקה למשל) מגיע בונוס? יש איזה אתר שמאפשר חישוב של ציון תעודת בגרות? (לא מדבר על אתר של אוניברסיטה כלשהי, בכל אחד מהם זה שונה..) תודה!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Chymes,

ביום ראשון הזמנתי מפרט טוב ובסיסי מפנדה והסדרתי את התשלום באמצעות כרטיס אשראי. אחרי ששילמתי התחילו הצרות. בהתחלה הם התקשרו להגיד שאין להם כרטיסי מסך של אלבלטרון והמשלוח הבא לא נראה באופק. הם אמרו שיתנו לי כרטיס מסך של ELSA. הסכמתי. שמעתי ש-ELSA חברה מעולה. אחרי שעתיים הם מתקשרים אלי שוב ואומרים שנגמרו להם כרטיסים של ELSA והם יתנו לי כרטיס של LEADTEK. הסכמתי. עדיין מדובר בחברה טובה, אחרי הכל. היום הם מתקשרים אלי בפעם השלישית ואומרים לי שהם קיבלו Athlon Xp 2500 בלי מאוורר והם יתנו לי מאוורר אחר, לא של AMD. אם היו לי נימוסים קצת פחות טובים הייתי מתפרץ ומתחיל לצרוח כמו משוגע. כמה אפשר?! כמעט ביטלתי את ההזמנה מרוב כעס. עכשיו אני חושש שאקבל סחורה פגומה וחלקים חסרים. מישהו עוד…

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. למה לא באירופה? בדרום אמריקה? באפריקה?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אוקיי הפרופיל שלי הוא 64, לאחר וועדה רפואית שהייתה לי והיום שלחו לי תאריך שאני ממש לא מרוצה ממנו 6 דצמבר, מישהו יכול להגיד לי לאן אני מיועד והרבה יותר חשוב איך אני יכול להקדים את זה למוקדם ככלל האפשר? באיזה נימוקים וכו'.. תודה רבה רבה !

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. היסטוריה ב' - 65 אנגלית - 82 גיאוגרפיה - 91.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. דעה: אין לי מה לומר.. אין אין מילים מרוב הזעם על הניהול משחק הדוחה של האיש הזה. דיבורים כמו חול ואין מה לאכול! צביקה שרף - לוזר! פשוט בנאדם לוזר, זה לא יאמן כל פעם הוא מוכיח את זה מחדש, ואין מה לעשות. ההנהלה של מכבי כשלה! מקווה שילמדו לקח. מוג לב שלא יודע לנהל משחק. פשוט אפס הבנאדם . חילופים לא מוצלחים, פסק זמן לפעמים טובים לפעמים לא, החלטות גרועות, רק פוזות. ביצועים בשטח? אפס. המשחק היה לו בידיים והוא איכזב כרגיל!! למה טל בורשטיין לעזאזל לא נכנס? אז מילא...איפה 2 מובילי כדור בסוף?!!? ביינום? לבד?!?! החרב פיפיות הזה? מקווה שהוא יעוף לקיבינמט ממכבי ולא יחזור אף פעם. לא אוהב את האישיות הזו! זוהי הנחמה היחידה שלי - לא לראות אותו בכלל , לא במועדון, לא על הקווים ולא קשור. ב…

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by ccc,

[glow=red,2,300]"אין לי מה להוכיח לאף אחד, והוכחתי את זה היום על המגרש." (אלון מזרחי) [/glow] [glow=green,2,300]"כאשר אתה משעמם את עצמך הינשא, ומישהו אחר ישעמם אותך." (דיוויד פרייס ג'ונס) [/glow] [glow=red,2,300]"ברוך המבדיל בין קודש לחול, ובין שניצל אמיתי לטבעול." (???!) [/glow] [glow=green,2,300]"זה לא שאנחנו לא מעריכים נשים אינטלקטואליות, אנחנו פשוט מעדיפים ציצים גדולים." (אלי) [/glow] [glow=red,2,300] "כל פעם שאני רוצה לקרוא ספר טוב, אני מוציא את אחד הרומנים של ג'פרי ארצ'י עומד עליו, ומגיע למדף של הספרים הטובים. (סטיבן נוריס) [/glow] [glow=green,2,300] "המאפרות במכוניות כל כך קטנות שכבר עדיף להשתין בחוץ." (דני דה ויטו) [/glow] [glow=red,2,300]"אני לא שם קונדום-…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by SensatioN,

הלכתי עם הכלבה שלי לטיול פתאום אני רואה מטאור !! כמו זה באיזור הקריות.. מישהו עוד ראה ?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by kentaro,

בואו שתפו את המתיחות הכי מצחיקות שיש לכם הנה כמה שמצאתי לא מזמן וממש קרעו אותי: http://www.fonejacker.tv/jerk.shtml http://www.fonejacker.tv/psp.shtml http://www.fonejacker.tv/pc_world.shtml

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Guy950,

היי לכולם, רציתי לברר היכן מבררים את ציוני הבגרות, כבר שנה שלא ביקרתי באתר משרד החינוך אז אני לא ממש זוכר איך מגיעים לעמוד של ציוני הבגרות. גם כן איבדתי את הסיסמה כדי שתיהיה לי גישה לציונים שלי, מישהו יודע לאן עליי להתקשר כדי לברר את הסיסמה? זה מאוד חשוב לי, עליי להירשם בקרוב מאוד למכינה לקראת אונ' לכן כל עזרה תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Moon-Mage,

טוב, לא בדיוק ידעתי איך לנסח את השאלה שלי, אבל זה הולך פחות או יותר ככה. אני עושה את שביל ישראל(אני בהפסקה לסדר מהיום) ובטיפשותי הרבה עד עכשיו עשיתי את הטיול בנעליי ספורט שעלו לי כ100 ש"ח. אז אחרי שעברתי את החלק הקשה(כל הדרום, אני בלטרון עכשיו), החלטתי שאני לא רוצה לנקוע את הרגל 15 פעמים ביום גם בכרמל\תבור או שאר ירקות. ובקיצור, כל מי שאני פוגש בשביל ממליץ על נעליי Asolo Highland וכולם ללא יוצא מהכלל אומרים שהם קימבנו משהו עם האח של חבר של הבן-דוד מדרגה שנייה שלהם שמשרת בסיירת X ויצא שהם שילמו פחות מחצי מחיר(הנעל עולה כ1000 ש"ח בחנויות). אז דבר ראשון רציתי לשאול אם מישהו מכיר קימבון שכזה ואם כן האם הוא יכול לעזור לי באיזושהי דרך ודבר שני הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה מב…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. הציעו לי לשים מנוע וולקאן ברכב שלי (BX ישנה יחסית )עכשיו המנוע עולה פי כמה מהרכב לא יועד עם משלם לי בכלל ורציתי לדעת יותר פרטים לגבי המנוע עצמו,המנוע שהציעו לי מגיע עם שני מגדשי טורבו רגילים,השני נכנס לפעולה ב 130 קמש +התאוצה מ 130 ל 170 2 -4 שניות לערך ,לא שאני מתכנן להגיע לכאלו מהירויות האמת אבל בכל מקרה אני מספר ,חושב על החלפת מנוע כי המנוע הרגיל לא ממש סוחב ,כאשר הוא היה חדש היה לו איזה 105 כ"ס כרגע אולי 80 עצוב ,וגם כי הרכב אוכל הרבה דלק . אשמח לעזרה ועצות תודה

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by אישי555,

מה שתו אנשים לפני מאות שנים? לא היו מתקני התפלה ולא ברור איזה סוג מים הם שתו. אני מניח שיש לכם תשובה אז אני אעבור לשאלה הבאה - איך הצליחו להתיישב במקומות ללא מוצא לים? מעבר לחשיבות של מקור המים זה היה גם ביוב, נכון? אז מה הם עשו בלי צינורות מים וביוב?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by LOL,

אני מתחיל ללמוד עוד חודש ואחרי שהתיק הקודם שלי סיים את הצבא במצב לא משהו אני צריך תיק חדש הבעיה שאין לי מושג איפה לחפש תיק טוב (עם עדיפות לזול כמה שאפשר) שיהיה בו גם תא למחשב נייד אז אם מישהו מכיר תיקים טובים\חנות באזור השרון\מרכז אני אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. בחתימה שלך. יופי אז הם לא מתעסקים עם AMD (כן זה רק מה שהיה חסר להם) והם לא מביאים את החלקים הכי טובים שיש. כי הם לא פונים לקהל המקצוענים הם פונים לקהל הרגיל הביתי שצריך מחשב לאינטרנט אופיס ככה משחקים ויש להם מחשבים מצויינים לזה וגם אפשר לקנות אצלהם במיליון תשלומים וזה..... לשוק שזה מיועד אליו הם מצויינים. אפילו המסכים החדשים השטוחים שלהם ממש בסדר יחסית.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.