עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Chevy,

סתם מור ;D הידוע (מפורסם? אפשר חתימה?) בכינוי MoRtZkInG המון מזל טוב והצלחה בבחינות ובלימודים (הקשים/מעצבנים :-X )

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. מעוניין להרשם לקורס מוזל לחיילים (990 ש"ח) ורציתי לדעת כמה המבחן באמת קשה וכמה הצלחתם ...

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. ההערכות המוקדמות מתגשמות, וכבר אחרי יממה אחת בלבד בתפוצה רחבה בבתי הקולנוע די ברור כי הפרק השביעי של מלחמת הכוכבים יהיה שיאן ההכנסות החדש של הוליווד, לפחות במונחי סוף השבוע הראשון עם מכירות כרטיסים מוקדמות בארה"ב בלבד שעומדות על יותר מ-100 מיליון דולר בסך הכל, פי 4 מהשיא הקודם, לא היה יותר מדי ספק שהגעתו של 'מלחמת הכוכבים פרק 7: הכוח מתעורר' אל בתי הקולנוע ברחבי העולם תהיה מאורע גדול מאוד – אבל עכשיו כבר ברור באופן כמעט מוחלט שזה לא יהיה רק גדול, אלא גם חסר תקדים. סוף השבוע עדיין נמצא בעיצומו, בייחוד במדינות בהן גם יום ראשון הוא חלק ממנו, אך כבר כעת המספרים שזורמיםמבתי הקולנוע הם פשוט אדירים – 57 מיליון דולר נאספו בארה"ב רק בהקרנות ההתחלתיות של יום חמישי בערב, ש…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by jungle-man,

כנראה שהיא לא נגמרת לעובדי חברת החשמל, חוצפה שעוברת כל גבול. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4482808,00.html החברה בחובות עתק ובמקום להפנות רווחים מרשת הסיבים האופטיים לטובת כיסוי החוב הכסף הולך לעובדים. הרי כתוצאה מכך לכולנו (חוץ מלעובדי חברת החשמל) יעלה חשבון החשמל הגבוהה גם כך.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. http://www.songtapper.com/s/tappingmain.bin?dotap=1 שיט שעובד.

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by onn_the_vy,

עברתי טסט ראשון!!!!

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. באזור הצפון-חיפה

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by xxdragonxx,

הייתי אצל רבן והוא נתן לי תור לפסיכיאטר והמלצה להורדת פרופיל. עכשיו לא יכולתי להגיע לתור ופיספסתי אותו בגלל סיבה כלשהי. עכשיו מה אני צריך לעשות בשביל לקבל תור חדש? ואם אני ילך לקבן הוא יראה במחשב את ההמלצה ויתן לי תור חדש לפסיכיאטר ישר? ואין אני יכול לראות קבן חוץ מהקבן שביחידה ? (כי הוא יהיה רק עוד שבוע וחצי רק) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. היי. אני נמצא כבר כעשר חודשים מול שיפוצים בלתי פוסקים של 2 דיירים. מאפריל עד אוגוסט שיפצו דירה מתחתיי. ממש כמה ימים אחרי, כאילו שני הדיירים עשו נגדי מזימה - התחילו שיפוצים בדירה ממול. מאוגוסט עד נובמבר. לפני כחודש וחצי פגשתי את השכנים הארורים ממול ונחתה עלי הבשורה ש- "הנה, סיימנו". מאז, במשך חודש וחצי אני שומע כל פעם רהיטים מוזזים ודפיקות קלות כשאחריו בא הד שחודר לקירות ביתי. כל כמה דקות. כאילו יש להם פורטל למימד אחר שממנו הם מביאים עוד ועוד ועוד רהיטים. לא כל כך אכפת לי שיעשו את זה בימים רגילים. אבל זה נמשך בשעות הערב, בימי שישי עד השעות המאוחרות ובשבתות. ביום חמישי שעבר כשחזרתי מעבודה, עלה איתי שיפוצניק בשעה שבע בערב ובדיוק כשנכנסתי הביתה ה…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Googleness,

למי שלא מכיר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3670375,00.html http://www.haaretz.co.il/literature/1.1439762 בקיצור אני חיפשתי ולא מצאתי ברשת באיזה חנות אפשר לקנות את שתי הפסרים הבאים: המרגל שלא ייאמן / המחסל / למישהו יש מושג? את כל שאר הספרים שתורגמו כבר יש לי...

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by WildFire,

למישהו יש מושג מה קורה עם האתר של המרכז הארצי לבחינות והערכה? למעט הדף הראשי, האתר לא עובד, וציוני הפסיכומטרי הועלו אליו אתמול, השרתים שלהם קרסו? למישהו יש מושג אם משהו נעשה בנדון כדי לסדר את העניין הזה? אתם חייבים להודות שזה מאוד נחמד מצידם לפרסם בעמוד הראשי שיש ציונים, בלי לתת לאף אחד לראות אותם.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by amd@ati,

הוא ידע בדיוק היכן לנחות וסיפק לנו קצת בידור. כך בדיוק זה נראה כשהאדם הקדמון גילה את האש: הם סיפקו לנו גם שיעור חשוב בפיסיקה- נק' ההתכה של צדפים היא 180 מעלות. למי שמעוניין יש גם הרבה תגובות לא רעות ב-ynet.

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אוקיי הפרופיל שלי הוא 64, לאחר וועדה רפואית שהייתה לי והיום שלחו לי תאריך שאני ממש לא מרוצה ממנו 6 דצמבר, מישהו יכול להגיד לי לאן אני מיועד והרבה יותר חשוב איך אני יכול להקדים את זה למוקדם ככלל האפשר? באיזה נימוקים וכו'.. תודה רבה רבה !

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by udicol,

העיפו אותי מהפורום של תפוז .(רשתות ואינטרנט) נכנסתי לשם להגיב לבחור שקנה Router בדיוק כמו שלי , מנהל הפורום הגיב :"ומה עשית בזה בן גוריון ? " ... ואני הגבתי , וזה מה שראיתי כשנכנסתי לשם :

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. קיצר החלטתי לקנות מסוק יחסית קטן עולה לא יקר יחסית ,הוא 20 סנטימטר אורך שוקל 40 גרם ,סוללה שמספיקה ל 10 דקות על שלט כן ומופעל בעזרת בטריה נטענת . יש עצות למישהו לדגם ספציפי ? זה מה שאני רוצה :http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=320526068354&Category=34053&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מהי חנות המחשבים הזולה ביותר באזור ראשון לציון?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

http://tech.walla.co.il/?w=//1633453 להורדה: http://download.icq.com/download/icq/ תקראו כמה חברים פעילים יש באייסיקיו לעומת בפייסבוק. מסתמן שהפייסבוק הוא הדבר הבא (הוא כבר הדבר). מצחיק שפעם האייסיקיו שלי היה מפוצץ בחברים פעילים, כעת החברים הפעילים מונים כ-10%, שפעם היה לפחות 50%. בכל מקרה, המסנג'ר יותר אהוב עליי מהאייסיקיו, במיוחד בשל התמונות באיכות טובה שהוא מציג.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. יש לי טבעת אם מילית בסינית או יפנית ואני רוצה לדעת מה רשום עליה איך אני יכול לדעת ? יש איזה אתר שיש בו את כול המילים ואת הפרושים ?<

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. הי, אני בקבוצה של כשמונה צעירים לפני גיוס. רצינו לדעת איפה כדאי לעשות חופשה של עד שבוע בסביבת הים התיכון (תורכיה, יוון והאיים, קפריסין וכו'...). אנחנו מעדיפים אזורים עם כמה שיותר תיירים אירופאים בגילנו. (כמה שפחות ערסים ישראלים ) חשבנו על חופשה במלונות סבירים+, ביום ים, בלילה מסיבות ואולי גם קצת טיולים בין לבין. על איזה איזור הייתם ממליצים?(מנסיונכם, ממה ששמעתם...) תודה!

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אהלן בתור מישהו שצריך ללון בבית החייל בדרך קבע, איזה מהם עדיף, ואני מציין רק מבחינת התנאים, המקום, האיכות. איזה מהם עדיף? מה מכיל כל אחד מהם? והאם לגור שם נחשב למקום יחסית טוב/סביר/גרוע? תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Yehudaa,

http://tidal.com/il לא חדשה הכי חדשה ובטח ידועה ללא מעט אנשים , בכל מקרה למי שלא מכיר . שירות הזרמת מוזיקה באיכות LOSSLESS , עם ממשק מצוין שמדמה ספריה אמיתית עם פיצרים נחמדים מאוד. השירות מומלץ ומותאם לשימוש דרך דפדפן הכרום , (ניסיתי דרך הפיירפוקס , ומשום מה יש שם שימוש מעבד גבוה משום מה , לעומת הכרום שהיה נמוך ) יש אפשרות גם לשימוש דרך אפליקציה במחשב . חודש ראשון חינם , אחרי כן אם תחליטו להמשיך זה עולה 60 ש"ח לחודש , יש אפשרות לשלם דרך פאי פאל . אני מנסה אותה כמה ימים ונראה שיש מבחר גדול מאוד של מוזיקה , אבל לא הכל ממש יש , פה ושם יש אומנים שלא הסכימו לשתף פעולה עם השירות הזה , או שהחליטו על שיתוף פעולה חלקי , כלומר איזה מספר בודד של אלבומים…

22. Started by WizMaster,

שמעתי שמתחילים ב-10:00. זה נכון?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Nikiller,

עובדה...אני כותב את ההודעה ב12:25 מהבית ואתם תגיבו בה בשעות הקרובות...=] יש רק שני הסברים.. 1)הניסוי כשל..ולכן לא קרה כלום. 2)הניסוי הצליח ונשאבנו לתוך חור שחור ועכשיו אנחנו במימד אחר... מה דעתכם?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

אהלן, היום החלטתי לפנות קצת את המדפים שלי מדיסקים ויש לי כ100 דיסקים לזרוק לפח, יש לכם איזה רעיון מקורי מה אפשר לעשות איתם? חשבתי לקחת קרטון ענקי ולהדביק את כולם עליו ולתלות על הקיר, נשמע עלוב ויראה עוד יותר עלוב סוף שבוע נעים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by eligomeli,

אני לא יודע אם זה מקום הנכון אבל לא מצאתי שום פורום ספציפי להמלצות אז ככה: התקשרתי ביום שישי לפני מס' שבועות וענה לי מיכאל המיוחד (תכף תדעו למה) וביקשתי ממנו לקנות מחשב לפי מפרט שקיבלתי פה מהשיחה איתו עלה כי: 1. רוב הדברים שביקשתי היו במלאי ומה שלא קיבלתי משהו דומה דומה באותו מחיר בערך. (אתם יכולים לראות את המפרט לפי חיפוש השם שלי (אני לא יודע איך עושים את זה) 2. הוא היה מוכן לספק את המחשב המוכן עוד באותו היום!! (זה היה לפני חג פסח וחברות אחרות אמרו לי שבוע וחצי ) 3. הוא הציע לי בשביל שאני לא אצטרך להסחב עד כפ"ס לעזור לי ולהביא לי את המחשב לת"א כי הוא גר לייד ! 4. למרות שלא הכרתי את מיכאל או את החנות R.S.M החלטתי שאני קונה משם בגלל שהוא היה נשמע לי אמין מאוד ונ…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים