כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני חושב על לשדרג את המהירות אינטרנט שלי... רציתי לעשות בדיקה קטנה ולראות כמה אתם משלמים, על מה ולמי. אשמח לשיתוף פעולה תודה!
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צירפתי תמונה לכפכף הספציפי שאליו אני מתכוון...! המון תודה, חג שמח וכשר כמובן ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דעה: אין לי מה לומר.. אין אין מילים מרוב הזעם על הניהול משחק הדוחה של האיש הזה. דיבורים כמו חול ואין מה לאכול! צביקה שרף - לוזר! פשוט בנאדם לוזר, זה לא יאמן כל פעם הוא מוכיח את זה מחדש, ואין מה לעשות. ההנהלה של מכבי כשלה! מקווה שילמדו לקח. מוג לב שלא יודע לנהל משחק. פשוט אפס הבנאדם . חילופים לא מוצלחים, פסק זמן לפעמים טובים לפעמים לא, החלטות גרועות, רק פוזות. ביצועים בשטח? אפס. המשחק היה לו בידיים והוא איכזב כרגיל!! למה טל בורשטיין לעזאזל לא נכנס? אז מילא...איפה 2 מובילי כדור בסוף?!!? ביינום? לבד?!?! החרב פיפיות הזה? מקווה שהוא יעוף לקיבינמט ממכבי ולא יחזור אף פעם. לא אוהב את האישיות הזו! זוהי הנחמה היחידה שלי - לא לראות אותו בכלל , לא במועדון, לא על הקווים ולא קשור. ב…
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש כמה בתי ספר שלא כתובים אבל זה הרשימה שיש ב YNET (אם יש בית בפר שלא כתוב תגידו את שמו). http://my.ynet.co.il/pic/news/12122007/RM.doc אורט גבעת רם בירושלים לא מופיע ברשימה אבל המורים העבירו לחלק מהתלמידים שאם לא יגיעו להסכם לא יהיו לימודים
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אנשים זה ממש חשוב, תתלו סרט כחול על המכונית, ותפיצו לכולם את האתר: http://www.hatufim.coo.co.il
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה נכנסים לRS , מורידים קובץ , עכשיו משום מה הוא לא מוריד אותו רציף לדוגמא 120KBPS , אלא הוא מוריד שנייה , מפסיק לכמה שניות וככה עד שהוא מסיים כאילו אין קצב אחיד לעוד מישהו זה ככה? או שזה רק אצלי?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תראו איך הבחורות מרוצות ממנו !!! http://pages.cthome.net/tolling/fxoops.jpg http://pages.cthome.net/tolling/oops2.jpg
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לשלוח היום חבילה לחו"ל, ובמשקל של 7KG אני רוצה לרפד אותה עד כמה שאפשר. אני כבר הזמנתי גליל של 75מטר של ניילון פצפצים, אבל הוא מגיע רק בעוד כמה ימים, ואני חייב לפחות 2 מטרים היום. מישהו יודע היכן ניתן לקנות אותם? עברתי בחנויות לחומרי בניין, ובסינף הדואר, להם אין. יש למישהו הצעות? תודה, Anatoli.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]"אין לי מה להוכיח לאף אחד, והוכחתי את זה היום על המגרש." (אלון מזרחי) [/glow] [glow=green,2,300]"כאשר אתה משעמם את עצמך הינשא, ומישהו אחר ישעמם אותך." (דיוויד פרייס ג'ונס) [/glow] [glow=red,2,300]"ברוך המבדיל בין קודש לחול, ובין שניצל אמיתי לטבעול." (???!) [/glow] [glow=green,2,300]"זה לא שאנחנו לא מעריכים נשים אינטלקטואליות, אנחנו פשוט מעדיפים ציצים גדולים." (אלי) [/glow] [glow=red,2,300] "כל פעם שאני רוצה לקרוא ספר טוב, אני מוציא את אחד הרומנים של ג'פרי ארצ'י עומד עליו, ומגיע למדף של הספרים הטובים. (סטיבן נוריס) [/glow] [glow=green,2,300] "המאפרות במכוניות כל כך קטנות שכבר עדיף להשתין בחוץ." (דני דה ויטו) [/glow] [glow=red,2,300]"אני לא שם קונדום-…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אח שלי הקטן ואני היינו בבית של סבתא שלי והיה לי שם שקית עם טופס של ווינר בסכום גדול מאוד שהיה בתוך השקית עם עוד כמה קבלות על דברים שלא נעים לי שסבתא שלי תראה ואח שלי הגאון לקח תשקית וזרק אותה לכספת של סבתא וסבתא שלי היא אחת שתחקור אותי על כל בר קטן לכן אני לא יכול לבקש ממנה לפתוח תכספת בשביל השקית. סבתא שלי לא בודקת תכספת נראה לי כי אין שם כלום בדרך כלל. עכשיו אני צריך שתעזרו לי למצוא דרך להוציא תשקית דרך החור של הכספת בלי שסבתא שלי תדע ואין לי שום כיוון חשבתי אולי על שואב אבק ממש עוצמתי שישאב תשקית משם אבל אני לא יודע אם יש דבר כזה או אולי איזה משהו שאני יכניס לשם וידביק תשקית? השקית בערך שוקלת כמו חפית שוקולד פרה בכל מקרה הכספת היא בערך מטר 20 והשקית נמצאת בערך באמ…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כן, אחד המעבדים והלוחות המדהימים ביותר שהיו לי, הלכו, נמכרו... זה היה פנטיום 3 450 מדהים, כנראה מבציר טוב, עבד על 625 כמו גדול, עם קירור פאסיבי לחלוטין... עוד הלך גם הלוח שבא איתו MSI MS6163 מדהים, לוח I440BX משדהים שעבד כמו גדול על 133 בוולט ראשוני... אחד הלוחות היחידים בעולם שהראו 148 בפוסט !!! וזה שיא !!! היו לו מחלקים של 4, ולזמנו זה היה מדהים !! בקיצור הוא עבד אצלי על קירור פאסיבי לחלוטין, על 600 כלומר באס חביב של 133 כשההתחלתי היה 100... בקרוב יעלה ג'ורני קצר עליו, אבל עכשיו הוא הלך, הוחלף ע"י פנטיום 3 866 ולוח אינטל קר... (בכמה נמכר ? 600...) היי שלום חבר ילדות ! :'(
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה ליראות קצת אקשן לילמוד וליראות אז אם אתם מכירים סרטים/סירטונים של מרוצי רחוב או מכוניות משופרות אז תביאו לינקים או שמות ואני יסתדר כבר!!!! אני מיסתכל תסדרות האלו: pimp my ride top gear מכירים תוכניות דומות? אז תביאו... ואל תישכחו להביא לינקים לסרטים או סירטונים. תנקס.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום זהו יום חשוב ל-DarK-MinD. יום שבו הוא נהפך מילד לגבר. יום בו מסתיימת תקופה חשובה בחייו. אז היום, אני רוצה לאחל לעמרי, מזל טוב - על סיום המתכונת באנגלית! ;D אה כן, וגם יש לו יומולדת 18 היום. לא שזה ממש משנה.... :-X אז היום, אחרי 6 שנים שאתה עושה זאת, אתה יכול להתחיל לראות פורנו ולשתות אלכוהול. מה עוד אפשר לאחל לך? שתאכל הרבה וופלות שתהייה לראש ולא לגולנצ'יק שתזכור שהחיים מתחילים בגיל 21 אבל עלולים להיגמר מוקדם יותר... ועכשיו, without any further delay.. קצת סמיילים: :birthday: :biggrimjackbox: :biggringift: :auto: :alcoholic: :birthday: והמסורות מחכות בפתח: 18 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:…
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכל התחיל אתמול בערב שהחלטנו כמה חברים להפגש ללאן פארטי קטן. בשעה תשע התחלנו להתאסף במקום עם כל הציוד. הנחתי את הציוד שלי על איזה שולחן פינג פונג שהיה במקום. אחרי כמה דקות החליט אחד החברים לסדר משהו בשולחן שיהיה יותר יציב. בעודו מתעסק עם איזה הברגה הגיע עוד אחד שהחליט להזיז את השולחן תוך כדי. דחיפה קלה לשולחן ואני רואה את המחשב והמסך שלי נופלים יחד עם השולחן לרצפה (גובה של כ-70ס"מ). אני הולך לבדוק מה מצב המסך ורואה שריטה אחת עמוקה (ניתן לראות בתמונה הראשונה). שריטה רצינית אבל אפשר לחיות איתה. כשבאתי לבדוק אם קרה משהו למחשב עצמו וחיברתי את הכל נראה מולי המחזה הנוראי שתועד בתמונה השניה :'(... זה סופו של המסך ששירת אותי נאמנה במשך שנתיים וחצי. [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
מישהו מצליח להכנס, או שזה רק אצלי? http://www.tvunderground.org.ru/
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב בניתי פורום חדש לסלולרי עם מערכת קצת מוכרת ואני צריך עזרה בקידוד ובקהילות וכו' הנה הפורום www.c-mobile.pri.co.il מה דעתכם? שנה טובה וגמר חתימה טובה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
עכשיו התחלנו לעבוד על הספר מחזור אני מחפש רעיו מגניב ומקורי ואני לא מוצא הכל כבר חרוש תעזרו לי למצוא משו מקורי ומצחיק
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לסביר לי איך עושים את זה בדיוק? והאם יש דרך יותר מהירה להגיע למט?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מעוניין להזמין בימים הקרובים את הנקסוס המדובר של גוגל. אני מתכנן להביא אותו לארץ עם ההורים שלי. בכדי שהפלאפון לא יתעכב בכניסה לארץ ואצטרך לשלם עליו מכס ומע''מ ולחכות לאישור ממשרד התקשורת,אנערף מה הדרישות (?!) חשבתי על כך שההורים שלי יגידו בכניסה חזרה שזה המכשיר הפרטי שלהם - ועכשיו לכו ותבדקו אם הוא באמת נקנה בארץ. השאלה שלי האם צפויה להיות בעיה כלשהי בדרך הזאת ואם ההורים צריכים להצהיר על פלאפון סלולרי בעת היציאה מהארץ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד סרטים מ FLIX או YOUTUBE יש איזה דרך??? תודהה
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
היום, בערך בסביבות השעה 15:00, חיכיתי בתחנת האוטובוס זבולון/קריית פרוסטיג בקריית אתא, לקו 23. במהלך ההמתנה נוכחתי לשים לב לכך כי השילוט הסולארי של התחנה מטעה בהקשר לזמני הגעת קווי האוטובוסים. מבין הליקויים שאני ראיתי: קו 25 שעבר בתחנה, לא הופיע בשילוט, ובכללי השילוט הציג תכופות קווים שאמורים להגיע בעוד כמה דקות ככאלו שברגע זה אמורים להגיע. התקשרתי למוקד 109 של קריית אתא, ענה לי בחור בשם איציק. אמרתי לו את התלונה שלי, והוא החל להרים עלי את הטונים ולהתחצף כלפי שהם לא אחראים על השילוט הסולארי אלא שאגד אחראים עליו, כאשר ידוע לי במפורש שהשילוט, אשר הותקן גם בתחנות האוטובוס בחיפה, הותקן ע"י חברת יפה נוף, ושהרשויות אחראיות לטפל בבעיות איתם, מהניסיון שלי עם המוקד העירוני של …
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פשוט חובה לראות ולהפנים : http://www.angelfire.com/ultra/immortal/G-Shack.com_-_Kitty_Cat_Dance.wmv
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-