עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הייתה לי בעבר ידידה טובה מאוד (גרה בראשון) והכתובת הישנה שלה כבר לא אקטואלית. היא עדיין גרה בראשון. הפלאפון שלה כבר לא שלה (שינתה מספר),אין על שם אמא שלה ולא אח. אין לי מייל ולא כלום. איך אני יכול למצוא אותה ? למישהו יש אולי רעיונות? אגב היא בת 26-27 היום.

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by GRiM,

http://basshunter.m0o.eu/anna/index_il.php

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , כנראה שהשתגעתי לגמרי , אבל אני הולך לעשות את זה והכל בגלל שגיא , שיאמר לזכותו שהוא שרף לי את הפיוז הניע אותי : כל מה שקשור למודינג , אוורקלוקינג , ומה לא , אבל לא חנות מחשבים . מה שעכשיו אני צריך זה שם : תציעו שמות , השם שיבחר , מי שיספק את השם הנבחר , יקבל מודינג על חשבון הבית , בגבול הטעם הטוב . משהו מעניין , לא נורמלי , קליט , ולא יודע מה .... מקסימום 2 מילים ?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=124653191 הבחור ממש מסכן... :lol: :lol:

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום ב4-5 ינואר יהיה לי יום גיבוש לסטי"לים דבורה וממה שקראתי באיטרנט אני בשוק כגון מדברים של תא הצפות,סירת ההקאות,הכשרת הצלה מהים שזורקים אנשים לים ומטביעים אותם :-\,משהו שצריך להעבור דרך חור בלי לגעת בחבלים עד שכולם מצליחים ואם לא אז הכול מהתחלה וכו וכו בגלל שזה יום גיבוש הראשון שלי ואחרי שקראתי את מה שאנשים כתבו בעניין הזה אני רועד ונמצא בשוק מכול זה כאילו בכוונה רוצים להטביע אנשים.... ודברים כאלו מחר כנראה אני צריך להיפגש איפהשהוא אם הזה שיסביר לי הכול אבל עדיין לא תיאם איתי בפרטים יותר אז אנשים יכולים לתת לי מידע יותר מפורט על הדברים האלו ומה יעשו לי בכללי ביום גיבוש הזה? ואם זה יעזור במשהו אני המשכתי ללמוד לאלקטרוניקה וזה טכנאי בסטי"לים דבורה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by ASRaiven,

הפינה "עושים שוק" נחנכה בעיתון החודשי, נראה נחמד מאוד ויעניק פירסום טוב לאתר.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אהלן אמיגוס אני והחברה יורדים לאילת למשל 4 לילות ו5 ימים במלון עכשיו אחרי שיפענחנו את פרשת התקציב הנמוך ( כ400 ש"ח לזמן שהייה באילת שציינתי ) רצינו לדעת מה עוד אפשר לעשות שם חוץ מלהתנחל בים , בטיילת ובקניות ( וגם בננות למיניהם ) תודה רבה מהחברה המנוסים :lamer:

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Inzagi,

הגיע הזמן לשלוח מנילה ואני רוצה להתגייס לגבעתי. הבעיה היא שאומרים שהאנשים בגבעתי זה ערסים שעושים שכונה ויש הרבה בעיות משמעת, ואני רוצה לשרת עם אנשים נורמלים. מישהו שמכיר יכול לאמת אם הרוב שם באמת ערסים או לא? ויש פה עוד מישהו שאמור להתגייס ביולי הקרוב ורוצה לגבעתי?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. לא הצלחתי להכניס עוד פרטים על השאלה לכותרת, אז אשאל כאן: עד כמה תעודת הבגרות שלכם עזרה לכם להתקבל/מנעה מכם להתקבל לעבודה? אם יש לכם תואר או משהו בסגנון (אני לא כל כך יודע מה זה ג'ון ברייס הזה, אבל לפי מה שהבנתי מלמדים שם מחשבים, אבל לא כמו תואר באוניברסיטה) אז בבקשה תציינו את זה ואם אתם במקרה סקרנים, ההורים שלי טוענים שתעודת בגרות זה דבר חשוב מאוד, אמרתי להם שרוב החברים והמורים שלי אומרים שאני לא צריך תעודת בגרות אם בטוח יש לי תואר ראשון במדעי המחשב, ההורים שלי אומרים שהם לא יודעים על מה הם מדברים (ולפחות בקטע של החברים זה דיי נכון - מה אנחנו כבר יודעים על החשיבות של תעודת בגרות לעבודה?) אז אני רוצה לשמוע דעה מאנשים שיודעים אם כי שמעתי בפעם האחרונה כמה תגובות בסגנון "זה ל…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by musari,

.... :lol: לקחנו את המצלמה והינה התוצאות: http://s63.yousendit.com/d.aspx?id=2GO2DSVFEDP7S04OW0QU49CAN1

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by ofeky1,

התערוכה מתקרבת והיא תיערך בין התאריכים 21-24/4 בגני התערוכה בתל-אביב(כרגיל) מחיר לכרטיס רגיל השנה יעלה 85ש"ח אני יהיה שם ומה איתכם?! עוד פרטים והזמנת כרטיסים תוכלו למצוא באתר הרשמי: http://www.ravmotor.co.il/ והזמנת כרטיסים אפשר גם מלאן: www.leaan.co.il אני חושב שיש למה לחכות

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by 1immortal,

פשוט חובה לראות ולהפנים : http://www.angelfire.com/ultra/immortal/G-Shack.com_-_Kitty_Cat_Dance.wmv

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אני שואל כי אני רוצה להתקשר אליהם ולנסות להוריד את המחיר שאני משלם בעבור התשתית, לחבילת 1.5MB/128K, אז אני צריך ממוצע מחירים שכולם משלמים. הם בנתיים גובים ממני 70 שקל, והם לא מוכנים להוריד את המחיר בטענה שאני לא לקוח חדש (ששינה לפני כמה ימים ספק), ורק ללקוחות חדשים מותר להביא מחירים יותר זולים :-\. הייתם פעם במצב כזה? מה בדיוק אני יכול לעשות? זה מאוד מרגיז כשאני רואה שכמעט כולם משלמים להם 35 ש"ח על אותה החבילה שלי יש, ואני משלם להם פי 2 :-X.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Ovid,

האם ניתן ללכת לרופא של קופת החולים שלי בזמן השירות? שמעתי שהקופת חולים ישר מתבטל ברגע שאדם מתגייס.. תודה.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. בהתייחס למשקל. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Milford Cubicle,

תרפפ"ו. אותה שנה מסתורית שנמצאת איפה שהוא בין "פעם" לבין "פעם ממש מזמן". האמנם? האם מישהו באמת ישב פעם וחישב מתי הייתה שנת תרפפ"ו? מסופקני. לפיכך, התחלתי לחשב מתי הייתה שנת תרפפ"ו. היום אנחנו בשנת 2006, שנת תשס"ו. איך הופכים משנה עברית לשנה לועזית? מחשבים בגימטריה את הערך של השנה העברית ומוסיפים 1240: תשס"ו=(ת=400)+(ש=300)+(ס=60)+(ו=6)= סה"כ 766. נוסיף 1240 = שנת 2006 לספירה. עכשיו, שימו לב לתגלית המאה: תרפפ"ו= (ת=400)+(ר=200)+(פ=80)+(פ=80)+(ו=6)= 766. נוסיף 1240 = שנת 2006 לספירה (!). המסקנה: במשך שנים הטעו אותנו. תרפפ"ו זה לא אז, זה היום!!!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. מעוניין להרשם לקורס מוזל לחיילים (990 ש"ח) ורציתי לדעת כמה המבחן באמת קשה וכמה הצלחתם ...

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אני אומר תצביעו לבועזזז המלךךך

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. ההופעה בתל אביב במבנה האוזן השלישית (מול דיזנגוף סנטר) לשמיעת מוזיקה של מונסון ראו חתימה שלי

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. קורות חיים - שם פרטי שם משפחה, יליד 1988 (16). תלמיד במכללת אורט ע"י האוניברסיטה. כישורים: אנגלית ברמה גבוהה מאוד (דיבור שוטף) עברית שפת אם הקלדה עיוורת באנגלית ועברית וידע במחשבים ברמת טכנאי. יישומים: אופיס מעבד תמלילים ומסד נתונים (וורד ואקסל) תכנות בשפת C, HTML וJavaScript-. להוסיף משהו / לשנות או לערוך? אם אני יכול אז להרחיב או לתמצת? לעצב את זה בצורה מיוחדת (מושקעת) בוורד או לשלוח כמו שזה, איזה דברים חשוב לציין? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by bluemail,

מה הקוד ??? ותודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום לכולם, אתמול שדרגתי את המכשיר הסלולרי שלי ל Nokia 6600 ורציתי לשאול היכן אני יכול להוריד חינם תוכנות משחקים וערכות נושא למכשיר?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. יש איזושהי תוכנה ?? אני צריך להתקשר מחו"ל לארץ... תודה..

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by KoM,

מה אני אוכל להגיע עם הסלרי בבאס של 150... :

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים