עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kak,

לאחרונה ניסיתי לעבור (בשביל ההרפתקה) מפיירפוקס לכרום. הדפדפן נחמד אבל לצערי ישנם אתרים מסוימים בהם אני צריך זכוכית מגדלת ע"מ שאוכל לקרוא את הטקסט. אני אומנם מגדיל את הדף כולו כשזה קורה אבל מן הסתם הדבר לא נוח במיוחד. לאחר ששיחקתי הרבה עם ההגדרות החלטתי שהבעיה היא (וכאן אתם מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה) שלכרום יש בקרה נפרדת על כל גופן וגופן ואני יכול להחליט אילו גופנים להציג גדולים ואילו קטנים. שני האתרים בהם הבעיה הכי מציקה הם פייסבוק ו9gag. שיניתי בהגדרות תחת "התאם גופנים אישית" את "גודל גופן מינימלי" וראיתי שהגודל של הטקסט בפייסבוק משתנה בהתאם. לצערי הטריק לא פעל על 9gag והטקסט שם נשאר זעיר, לכן לדעתי אני צריך להגדיל בהגדרות ספציפית את הגופן של 9gag (אני מדבר דרך אגב ע…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כל כמה זמן יוצא לך לשתות אלכוהול ? איזו כמות אתה שותה, ואילו משקאות ? (כלומר סתם בקבוק בירה, או יושב ודופק שוטים עם חברים מפה ועד הודעה חדשה) ובנוסף לכל, בן כמה אתה ?

• 96 תגובות
    • 7.5k צפיות
  3. Started by א אוהל,

כתבות באינטרנט טוענות שכן האור הלבן לא בריא. אבל אם כן , אז למה עדיין מוכרים אותם ?

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. נעקצתם לאחרונה? אולי זאת שושנת יריחו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4016665,00.html מה אתם אומרים? ראיתי את הצלקות והן אכן מכוערות אני אישית לא נעקצתי

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, אני לומד לפסיכומטרי בעזרת קורס קידום, המבחן עצמו באוקטובר. אני לא במצב רע אבל אני רוצה ללכת לעתודה, ואני צריך לזה ציון מספיק גבוה בשביל זה. ויש לי קצת בעיה באנגלית. סיימתי 5 יחדיות אנגלית, ואני עדיין חושב שאני לא אצליח בשאלות ששם. אני פשוט לא ממש יודע אנגלית, קצת מידי שנים של למידה הביאו לי ידע של דקדוק בלבד, ואין לי אוצר מילים, אז אני ממש מתקשה שם... :s05: יש מישהו שלמד לזה ויכול לתת טיפים ששונים מ"לך תלמד אנגלית"? כי זה בערך מה שקידום רוצה... חוץ מכמה טריקים שעוזרים קצת...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by blabla2002,

הכתבה המלאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3138975,00.html

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  7. זה הקישור למילון הסלנג של YNET. אני אישית פשוט נקרעתי מצחוק מחלק מהדברים שם לילה טוב

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by Ran B,

שלום לכולם. במהלך החודש הקודם היו לי זימונים לצ"א (צווץ אויר) שאותם עברתי וביום ראשון הקרוב (ה-25), יש לי ירפ"א א'. עם זאת, אתמול קבלתי בדואר איתור חמ"ן (חיל המודיעין) שהזימונים אליו יהיו לי ב6/10. קבלתי קוד ומספר אישי ונכנסתי לאתר של חיל המודיעין. שם הכנסתי את הפרטים וקבלתי את הנושא אליו זומנתי. אז קודם כל ברצוני לשאול, איך זה יכול להיות שבמהלך איתור לצ"א (קורס טיס) אני מקבל זימונים ליחידה אחרת. (ועדיין לא קבלתי זימונים שאח שלי שלך לי [שאיתו מגיעים לקורס ממ"ס] ולא קבלתי זימונים שחברה שלו שלחה לי למפעיל או טכנאי) הנושא שאליו מויינתי הוא : שליטה ובקרת מערכות מודיעיניות. שההסבר בפנים (כמו כל דבר) נשמע מעניין : מסלולי שו"ב ואלקטרוניקה. התקשרתי לאח שלי ואמרתי לו א…

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by arik100,

אהלן יש לנו בבית מקרר 3 דלתות של SAMSUNG כולל קיוסק למים קרים וקרח דגם המקרר הינו: RF67DE הפילטר נגמר וצריך להחליף אותו אני מתלבט בין 3 אופציות: 1. החלפת הפילטר - יתרונות: מים כביכול נקיים. חסרונות: עלות גבוהה מאוד, החלפה כל חצי שנה - 200 כל חצי שנה. 2. התקנת פילטר חיצוני - יתרונות: מים כביכול נקיים. חסרונות: עלות בינונית-נמוכה. החלפה כל X זמן (נותן יותר מרווח מפילטר חיצוני), דורש התקנה חיצונית. 3. שימוש במקרר ללא פילטר. יתרונות: מים אמיתיים שמגיעים מהברז, 0 עלות. חסרונות: עלול לסתום את הצינור של ההזרמה? אשמח לכל הערות והארות בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 7.8k צפיות
  10. Started by Fede,

קוראים לי פדה Fede מקווה לעזור פה להרבה אנשים וללמוד בשבילי הרבה דברים חדשים וגם לצבור ניסיון אחלה פורום ועוד יותר אחלה אתר.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  11. אני גר בבניין קומות ואתמול בשלוש וחצי לפנות בוקר התעוררתי בפיתאומיות מכיוון שהדיריים החדשים (שעדיף שלא נזכיר את ארץ הלידה שלהם והמוצא כרגע) שגרים מעליי החליטו שהם עושים מסיבה בבית ושמו מוסיקה בפול ווליום וכל הבית שלי רעד מזה, בנוסף הם צועקים ומפילים דברים על הרצפה כל הזמן מה שגרם למטרד ולרעש וזה מאוד מאוד מאוד מפריע. ניסיתי לצרוח מהחלון שלי שינמיכו אבל זה לא עזר אז לבסוף ירדתי לאינטרקום באמצע הלילה מתוך שינה ואמרתי להם שיפסיקו כי זה מאוד מפריע. אך לא עזר ממש והם המשיכו עם זה. עכשיו, כנקמה אני רוצה לדעת איך בדיוק אפשר להפריע להם בדיוק כמו שהם הפריעו לי? הם גרים בקומה אחרונה ואני מתחת. אגב, יש לציין שזו ממש לא הפעם הראשונה שהם עושים דבר כזה.

• 55 תגובות
    • 23.4k צפיות
  12. קניתי לפני שנה וקצת SSD INTEL 80GIGA G2 ורציתי למכור אותו למישהו פתאום אני רואה שאחריות רק שנה ולפי מה שאני זוכר זה היה שנתיים או שלושה שנים אחריות מה עושים ? אני לא מוצא את החשבונית של הקנייה באתר [לודע אם זה היה עוזר] תודה עריכה :בסדר בדקתי איתם יש שלושה שנים אחריות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by R0ck,

אחד מקטעי הצ'יל הגאוניים והמפורסמים, אני משוכנע שלכל אחד ואחת מכם יצא לשמוע את הדבר הזה לפחות פעם אחת בחיים... כבר עשרות פעמים שמעתי אותו ולא היה לי מושג מה השם, אז הנה הוא לפניכם : St. Germain - Sure Thing באורך של 6:22 דקות. פשוט יצירת מופת! נ.ב, תודה מיוחדת ל Udicol (יודה) על שנתן לי את השם המלא!

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  14. שיהיה לכולכם בוקר טוב אה, כן, משהו קטן, תשתדלו לא לזהם את הת'רד בחארטא, חבל שינעל, תודה.

• 60 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. יש לי סכין גילוח ג'ילט פיוז'ן פאוור חשמלי עם חמש להבים. הבעייה היא שמחיר של רביעיית להבים מקוריים של ג'ילט פיוז'ן פאוור עולים 100 ש"ח בממוצע, וגם אין רביעייות של להבי ג'ילט פיוז'ן רגילים (אין הבדל בין להבי הפיוז'ן פאוור לפיוז'ן הרגיל, חוץ ממחיר נמוך יותר). על כן, ברצוני לדעת האם יש להבים חלופיים בשביל הסכין הזה. האם להבים שמיועדים לסכינים אחרים זולים יותר, יכולים להכנס לסכין שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by NDickler,

שלום לכולם... אני הולך בצבא לקורס נתמ"ם (ניהול תשתיות מערכות מידע) ורציתי לדעת קצת פרטים מאנשים שבטח מכירים לגבי המקומות שמשרתים בהם ובעיקר איפה יוצאים הכי טוב... כל פרט שיש לכם לספר על הקורס ובעיקר על הסדיר ספרו לי....

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. תסתכך למעלה...............

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Shasoosh,

לא נולדתי אתמול, ולא נולדתי שלשום כן, אני חיי במדינת ישראל ושמעתי בעבר שהשירות של HOT "לא משהו" אבל כזה טעם רע בפה מחברה גדולה מזמן לא היה לי. יום רביעי - בטלפון סגרתי עם אחד מסוכני המחירות על 274 ש"ח שכוללים אינטרנט: 2.5 מגה + ספק 012 טלויזיה: בסיס + 3 חבילות עם שני ממירי HD וממיר אחד רגיל. בנוסף שני ערוצים חינם לשנה ושירות VOD חינם לשנה רוצה להאמין נתתי את כרטיס האשראי שלי וקיוויתי לטוב. כל זה בהתחייבות לשנה. העניין של ההתחייבות הודגש וחזר על עצמו מספר פעמים בשיחה. אני סטודנט וגר בשכירות, רק שנה מתאים לי. "אין בעיה, אני אעשה הכל שההתקנה תיהיה ביום שישי, אני אדבר איתך בחמישי על הבוקר להודיע לך מתי" יום חמישי בצהריים הגיע, לאחר שלא קיבלתי שיחת טלפון מהסוכן מכירות ניסיתי…

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. היום פתחתי טלוויזיה בערוץ 5 ליראות כדורסל בכיף ושמתי לב שאין מישחק ואז ירד לי האסימון צרלטון הרגה לי תכדורסל כמו שהרגה תכדורגל :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: גם אתם שונאים את צרלטון?

20. Started by maxim22,

מישהו יכול להביא לי מידע על היחידה? אולי אתר רשמי שלה או משהו כי אני לא מוצא ויש לי כמה שאלות: יש גיבוש ליחידה או שצריך לעשות גיבוש של שייטת או משהו? כמה שנים קבע חותמים בה?

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  21. לא מתחרים לאתר משהו שפאשר לצבור עוד ידע ולחלוק עם האנשים בפורם פה אבטחת מידע,האקינג,קראקינג וכל מה שקשור אפשר ועדיף באנגלית (לפרטי בבקשה) תודה

22. Started by noodle,

שלום, מחפש המלצה לאתר חדשות מדע שרשום בשפה פשוטה יחסית ולא בשפה של מדענים מדופלמים כך שאדם חובב טכנולוגיה ומדע יוכל להבין על מה הכתבה /מאמר מדבר גם בלי תואר בנושא. בעברית או באנגלית. אני מחפש משהו מעבר לכתבות המדע של כלכליסט. תודה.

23. אני טס לפילדלפיה בעוד שבועיים, מישהו מכיר שם חנויות לחלקי מחשב? בעיקרון אני רוצה לקנות את msi 9800 pro, ועדיף לקנות כבר שם, אני מעדיף שלחנות יהיה אתר שאני יוכל לראות את המחירים לעשות השוואה...

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אהלן יאללה בואו נעשה טורניר הקפצת כדורגל.... ושימוש בMX500 נקרא רמאות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by x-boy_24,

שלום . יש לי כמה שאלות (למשתמשים ) . יש לכם בעיות עם העיצוב החדש? למשל יש לי בעיה של איטיות , לוקח לאתר יותר זמן לעלות מאשר בעיצוב הישן. וגם האתר עובד אצלי בלגים . למשל שאני מגלגל את העמוד זה לא זז חלק אלה בלגים . ולפעמים יש תקיעות של הדף . וגם הסמיילים וכול שאר הדברים לא נראים ברורים(מטושתשים). יש לכם גם את הבעיות האלה או שזה רק אצלי ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים