עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ofer_mat,

מה יהיה לא נשארו אתרים חנמיים :AR15: :AR15: עד מעת גם HWZ יהיה עם כסף ואז זהו אין מה לעשות באינטריט יותר !!!!!!!!!!!! :bash: :bash: :bash:

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by zolder,

יש לי בקרוב מבחן כזה ורציתי לדעת האם יש מקום כלשהו באינטרנט שאפשר ללמוד ממנו. למשל אני יודע שיהיו לי כל מיני צורות כאלו שצריך להשלים בסוף וגם סדרות כאלו שיש איזשהי חוקיות ואח"כ צריך גם להשלים למשל : 1,52,3,8,5,17 - מה צריך להיות למשל אחרי ה-17? למשל כאן יש 1 ואח"כ 3 ואח"כ 5 ואח"כ 7 שצריך לבוא אז השאלה שלי היא האם יש מקום שאני אוכל ללמוד ממנו כי הרי כמה כבר נוסחים של בעיות כאלו יש. מישהו מכיר משהו??

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום ב4-5 ינואר יהיה לי יום גיבוש לסטי"לים דבורה וממה שקראתי באיטרנט אני בשוק כגון מדברים של תא הצפות,סירת ההקאות,הכשרת הצלה מהים שזורקים אנשים לים ומטביעים אותם :-\,משהו שצריך להעבור דרך חור בלי לגעת בחבלים עד שכולם מצליחים ואם לא אז הכול מהתחלה וכו וכו בגלל שזה יום גיבוש הראשון שלי ואחרי שקראתי את מה שאנשים כתבו בעניין הזה אני רועד ונמצא בשוק מכול זה כאילו בכוונה רוצים להטביע אנשים.... ודברים כאלו מחר כנראה אני צריך להיפגש איפהשהוא אם הזה שיסביר לי הכול אבל עדיין לא תיאם איתי בפרטים יותר אז אנשים יכולים לתת לי מידע יותר מפורט על הדברים האלו ומה יעשו לי בכללי ביום גיבוש הזה? ואם זה יעזור במשהו אני המשכתי ללמוד לאלקטרוניקה וזה טכנאי בסטי"לים דבורה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום, קרה לי מקרה שאני רוצה לשתף בו את כולם כדי שאתם לא "תאוכלו אותה" כמוני, פשוט רמאות! אם מישהו מכיר אתר שעוסק בזה אני ישמח שתפנו אותי. הנה מה שקרה בקצרה: רכשתי בחנות "זול יותר" הנמצאת בת"א רחוב יהודה הלוי 47 פינת אלנבי117,מכונת גילוח של פיליפס המכונה לא נראתה חדשה אבל המוכר התעקש שזה שום דבר ואם ארצה להחליף אין שום בעיה. בנוסף לא הייתה לו בכלל תעודת אחריות מצורפת, אז (רק לאחר שהסבתי את צומת ליבו כמובן) הוא לקח ממכונה אחרת ושם אצלי. בסוף כשהגענו לקופה הוא רצה יותר מהמחיר שהיה על המכשיר ובאתר שלו, לאחר ויכוח די סוער הוא הסכים למכור לי את המכונה במחיר של האינטרנט (באמת תודה),אבל לא נתן לי קבלה ואמר לי שלא מקבלים קבלה על מזומן! (שיקר לי!) שוב פעם ויכוח,ונתן לי לאחר דיונים …

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by ASRaiven,

הפינה "עושים שוק" נחנכה בעיתון החודשי, נראה נחמד מאוד ויעניק פירסום טוב לאתר.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. היום נחרדתי לשמוע כל בכל מיני מקומות שחנות מסויימת מפרסמת שהיבואן של קורסייר ושל טרמלרייט (THERMALRIGHT ) נעלמו \פשטו את הרגל !!! ברצוני לומר לכל אנשי האתר שזה הקשקוש הגדול ביותר ששמעתי ואין ליחס אליו חשיבות ! אני מבקש קודם כל שאתם שומעים את זה לתקן את האדם שאמר לכם את זה (בעצבים ). בנוסף לכך אותה חנות החליטה שאין יותר צורבי לייט און בארץ וגם שם אותו יבואן חדל מהיבוא ! שוב קישקוש גדול ,אין שחר לדברים . אין אפילו לא קמצוץ של אמת . בנוסף לכל (כאילו זה לא מספיק) מפורסם באותה חנות שאין יותר מארזי ציפטק פול טוואר בארץ , ולצערי הרבה שוב פעם קישקוש . היבואן (איתו דברתי אישית) הבטיח לי שהיבוא ממשיך ואז הזמין אותי לבדוק מלאי קיים (שכמובן עשיתי וראיתי) שוב אני מבקש לא לתת לשמועות…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. יש איזושהי תוכנה ?? אני צריך להתקשר מחו"ל לארץ... תודה..

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by HiperPsY,

החלתנו עם החבר'ה אחרי הבית ספר לטוס לחו"ל לפני הצבא..לאן אתם ממליצים? חשבו ביינתים על איי נפה , מה אתם אומרים?

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. חשבתי על עגבניה. עוד חודשייים אני אשתול גם אבטיח. יש לכם רעיון למשהו בנוסף לאלה? עדיף שזה יהיה עם מעט מאוד השקעה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. ??

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שמתי לב יש אתר מפורסם ישראלי הידועה לרוב בשם "יד 2" ועוד כמוהוא ויש גם מודעות פרסום כמו -WINWIN וHOMELESS אני רוצה למכור מוצר אודיו ורוצה לדעת איפה יותר עדיך לפרסם על מנת להשיג קהל ממוקד עם אינטרסט או תחביב במוזיקה. כי ב-"יד 2" בלוחות פירסום אחרים יש סיכוי שאמצע אנשים שלא מבינים בתחום ולא מעריכים ציוד ובכל דבר קטן מתלוננים או מתחרטים על קנייה. אני רוצה למצוא מקום הכי מתאים על מנת להגדיל סיכוי למצוא קונה המתאים שמבין בתחום ולוקח אחריות על קנייה. שאלה: האם לדעתכם פרסום בפורומים ממוקדים בציוד אודיו יגדיל הצלחה?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. מעוניין להרשם לקורס מוזל לחיילים (990 ש"ח) ורציתי לדעת כמה המבחן באמת קשה וכמה הצלחתם ...

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by guycnaan,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/kittyfan.php בטח כמה מכירים (תגובות בסגנון ישן צפויות אבל יתקבלו),אבל זה עדיין מצחיק ביותר

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אהלן אמיגוס אני והחברה יורדים לאילת למשל 4 לילות ו5 ימים במלון עכשיו אחרי שיפענחנו את פרשת התקציב הנמוך ( כ400 ש"ח לזמן שהייה באילת שציינתי ) רצינו לדעת מה עוד אפשר לעשות שם חוץ מלהתנחל בים , בטיילת ובקניות ( וגם בננות למיניהם ) תודה רבה מהחברה המנוסים :lamer:

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by HiperPsY,

אני עושה 005 כי קיבלתי 5

• 49 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. איך היה שם? בשני המקומות זאת עבודה במשמרות או איך?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. לא יוצא לי להשתתף בפורום עקב הנסיבות, כרגע לא יכול גם לפרט. שמעתי שהקונרו הגיע לארץ, וגם AMD קנתה את ATI, בקיצור יש אקשן בעולם המחשבים לא פחות מפה. אז ביי בנתיים חברים, שומר מהצפון. urib

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. תודה גם הפעם

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. האם כל כרטיס אשראי טוב, או שצריך כרטיס בינ"ל? כמו כן, מה האפשרות הכי מומלצת? PayPal? כל העולם הזה של קניה דרך האינטרנט זר לי עדיין.. תודה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by eegg,

התחלתי לשחק במשחק הזה tribal wars זה מעולה ומאוד כיף אני כבר מכור לזה תנסו הנה לינק: http://www.tribalwars.net/1456271.html

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אשמח להמלצות שלכם! תודה.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by e.s,

מישהו יכול להמליץ לי על סרט קומדיה יפה שכדי לי לראות תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by amisha,

מי בעד מי ולמה!!!! אני אישית לא יודע מה להחליט כי שתיהן טובות, מהירות ,ולא יודע מה עוד !!!!!! אבל אני קצת נוטה לEVO כי הוא מעוצבת יפה כזה ..... ולפי מה שאני יודע יש לה מעיין מע' חלוקת כוח בגלגלים למנהלים : לא ידעתי אם לפתוח את זה כאן או במדע וטכנו' אם יש צורך להעביר , העבירו

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים