עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני בן 16 וחצי ואני רוצה לשמוע את הדעות שלכם על צורך בפתיחת חשבון בנק (בהנחה שיש לי כבר כמה עבודות מסודרות לקיץ)... איזה מסלול כדאי, באיזה בנק, כמה עולה האחזקה של חשבון (כי אולי לא שווה לפתוח בכלל חשבון בגלל זה) וכל מה שאתם חושבים שחשוב. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by orlupo,

בואו להפגין נגד ביל גייס ביום שלישי אחה"צ בנתב"ג! הגיע הזמן להעלות את רמת התוכנה במיקרוסופט!

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Yossarian22,

שלום לכולם מישהו פה מכיר את נתניה ?!.... מחר יש לי דייט שם[ראשון] והבחורה גרה 2 מטר משם...[בארותיים אם מישהו מכיר, ליד כפר יונה] אז חשבתי שהדבר הכי הגיוני יהיה ללכת לאיזה מקום נחמד שם... ומשום שאני לא מכיר את נתניה כמעט[חוץ מבורגוס].... מישהו מכיר מקום נחמד לקחת אליו בחורה ? נ.ב. פירוט ברמת הרחוב יהיה נהדר נ.ב.2 אולי עדיף בכלל לנסוע ל"טריטוריה" שלי ? כפ"ס... עריכה: עכשיו קפץ לי לראש שאמור להיות מקס ברנר איפשהו בנתניה... וזה נראה לי די אידיאלי.... מה דעתכם? יש בכלל חיה כזאת בנתניה?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. Started by e.t,

מי שעדיין לא קרא : הודעת הנטישה/הפסקת פעילות של את'לון ידידנו משכבר הימים. מה קרה? למה? מי? איפה? כיצד ומדוע? השארת אותנו במתח ! חבל חבל. בחור נחמד (אם כי קצת "קר" אם אתם מבינים למה אני מתכוון - את'לון בטוח מבין...) , עם הרבה ידע והכי חשוב נתינה לקהילה. (פעם אחת הציל אותי מקנייה של לוח אם שחשבתי שהוא שבק חיים באופן טוטאלי) לפחות "תן סיבה, תן סיבה אתה לא נותן סיבה..." יום עצוב. :'( הייה שלום בכל אשר תלך ותעשה.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. בהצלחה לכל הנבחנים בבחינת בגרות במתמטיקה היום. =)

• 51 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by eliil1,

http://www.dealextreme.com אמין? רציתי פשוט להזמין משם מכשיר סלולרי ..

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. היה לי עד לא מזמן מקורי שחוק, החלפתי לפאנל חדש לא מקורי. וניתן להבחין בהבדלים. המקורי יושב בול על המכשיר, הלא מקורי יושב לא באופן מיטבי. כשהיה נופל והיה לי את הפאנל המקורי, לא היה קורה כלום מלבד מכה בפאנל, כיום כל הפאנל מתפרק ויוצא החוצה. האיכות הנמוכהי יותר מורגשת בפאנל הלא מקורי. המקורי היה בצבע שחור חזק יותר, כלומר יפה יותר. ולבעיה המרגיזה ביותר - בלא מקורי עוצמת הפלאש בתמונות ירדה, נראה לי בגלל הפלסטיק שהחלפתי. חיפשתי בכל הארץ, ולא מצאתי אף חנות שמוכרת פאנל מקורי. כל החנות כותבות "פאנל תואם מקורי" או במקרה הטוב יותר (?) "פאנל תואם מקורי ברמה גבוהה" האם אפשר לסמוך על ebay בנידון? כרגע החנות הכי נראת לי היא Sim-Center שמציעה פאנל מקורי כולל החלפה ב150 ש"ח (אך עפ"י המחיר…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. רק להיות בטוח שכולם יודעים.. קניתי לפטופ חדש!!!!!! את כל שאר הפרטים יספר לכם מי שיודע, או שתראו בפסח. :-)!!!! :jump: :o

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by guycnaan,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/kittyfan.php בטח כמה מכירים (תגובות בסגנון ישן צפויות אבל יתקבלו),אבל זה עדיין מצחיק ביותר

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אני רוצה להזמין לעצמי אוזניות מחול: Outer Carton Gross weight 17.615 lb GTIN 2 06 09585 12087 1 Height 10.6 inch Length 20.9 inch Nett weight 10.582 lb Number of consumer packagings 12 Tare weight 7.033 lb Width 15.4 inch לפחות נראה לי שאלו המידות: http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/_productid_SHB6100_27_US_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6100-27 יש ב SPESIFICATIONS פרוט מלא אם לוחצים על MORE. 18 LBS ולשלוח דרך שרות הדואר של ארהב: http://www.usps.com/ אבל אני לא מצליח לחשב שם ,מישוה מוכן לעזור לי ולהגיד כמה זה יעלה וכמה עולה לשלוח פאונד אחד ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. באזור הצפון-חיפה

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. מעניין אותי לדעת מה ההבדל ביניהם מבחינת היוקרה של התואר.. (שימו לב שאני לא מדבר על הקורסים...) כאילו אם יהיה לי תואר בהנדסת תוכנה אז מה ההבדל בין זה למדעי המחשב וההפך ? והאם הנדסת תוכנה באמת שווה את ההשקעה יותר ממדעי המחשב ?

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. כתוב לי ככה: "הפריט התקבל מבריטניה ב 26/09/2010 ומועבר ליחידת הדואר בית המיון ת"א לשם מסירתו לנמען" למי שמתעניין זה ציוד לפלייסטישן 3 שהזמנתי מהאתר שופטו האם יש סיכוי שהפריט כבר ביחידת הדואר הקרובה? יומיים הוא נמצא במיון? למישהו יש מושג כל כמה זמן מתעדכן העניין של המעקב?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. http://4room.surgut.info/pictures/goez/tuma/ טוב נו רק האנימציה שונה...

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by amisha,

מי בעד מי ולמה!!!! אני אישית לא יודע מה להחליט כי שתיהן טובות, מהירות ,ולא יודע מה עוד !!!!!! אבל אני קצת נוטה לEVO כי הוא מעוצבת יפה כזה ..... ולפי מה שאני יודע יש לה מעיין מע' חלוקת כוח בגלגלים למנהלים : לא ידעתי אם לפתוח את זה כאן או במדע וטכנו' אם יש צורך להעביר , העבירו

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. יש כמה בתי ספר שלא כתובים אבל זה הרשימה שיש ב YNET (אם יש בית בפר שלא כתוב תגידו את שמו). http://my.ynet.co.il/pic/news/12122007/RM.doc אורט גבעת רם בירושלים לא מופיע ברשימה אבל המורים העבירו לחלק מהתלמידים שאם לא יגיעו להסכם לא יהיו לימודים

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Ovid,

הזמנתי חבילה מארה"ב הם שלחו את זה דרך DHL , זה הגיע כעבור כמה ימים לגרמניה ומשם בתאריך 24/2 כתוב שזה כבר נשלח לישראל. עבר יותר מחודש והסטטוס האחרון שיש לי זה שזה נשלח ב24 לארץ. אני מתקשר לדואר ישראל אומרים לי זה לא הגיע לארץ, מתקשר לDHL הם אומרים שזה נשלח ב24 כבר לארץ ולא הגיוני שמטוס טס מעל לחודש מגרמניה לישראל. מה אני עושה? יש לי מספר מעקב עם CK בהתחלה.. אני זוכר פעם קודמת כשהיה לי עם CP בהתחלה כן הצלחתי לבדוק היכן החבילה בארץ בדיוק, אבל את המספר מעקב עם CP נתנו לי מדואר ישראל לאחר שנתתי להם מספר מעקב עם CK והיא המירה לי לCP. הבעיה שעכשיו הם לא יודעים על מה אני מדבר בכלל.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by חן מ,

שלום רציתי לשאול:האם בחוף גיא איפה שנמצא הלונגל בכינרת בטבריה,אפשר לשלב גם לינה של לילה אחד בסוף שבוע וגם כניסה לפארק באותו מחיר?או שעל הכניסה לפארק משלמים בכל מקרה בנפרד? תודה

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by The Dom,

הכלב שלי כול הזמן בורח ורוב הזמן הוא בורח לגינה שהיא מטר מהבית שלי... ולפעמים הוא בורח לתוך העיר ולפעמים לכביש המהיר..... יש איזה מכשיר שאני יכול לשים עליו כדי למצוא אותו (לא צ'יפ)?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Spiderpaz,

הפכת לגולש בסתר. דפים שאתה מציג בחלון זה לא יופיעו בהיסטוריית הדפדפן או בהיסטוריית החיפוש שלך, ולא יותירו במחשב שלך כל עקבות, כגון קובצי cookie, לאחר שתסגור את חלון הגלישה בסתר. עם זאת, קבצים שתוריד או סימניות שתיצור יישמרו. גלישה בסתר אינה משפיעה על התנהגותם של אנשים, שרתים או תוכנות אחרים. היזהר מ: אתרים האוספים או משתפים מידע עליך ספקי שירותי אינטרנט או מעסיקים העוקבים אחר הדפים שבהם אתה מבקר תוכנה זדונית העוקבת אחר הקשות המקשים שלך בתמורה ל'סמיילי' חינם מעקב של סוכנים סמויים אנשים שעומדים מאחוריך בצורה חשודה מידע נוסף על גלישה בסתר. הם רציניים? יענו פתחתי בטעות דף בסתר וזה מה שהיה כתוב שם הם ציניים<?

21. Started by cleric,

יש ברשותי מספר די גדול של תכשיטים. להיכן כדאי לקחת אותם כדי להעריך את שווים? (עדיף אפילו 2 מקומות שונים כדי להשוות) אני מבקש רק תשובות רציניות. תודה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by amd@ati,

הוא ידע בדיוק היכן לנחות וסיפק לנו קצת בידור. כך בדיוק זה נראה כשהאדם הקדמון גילה את האש: הם סיפקו לנו גם שיעור חשוב בפיסיקה- נק' ההתכה של צדפים היא 180 מעלות. למי שמעוניין יש גם הרבה תגובות לא רעות ב-ynet.

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. דעה: אין לי מה לומר.. אין אין מילים מרוב הזעם על הניהול משחק הדוחה של האיש הזה. דיבורים כמו חול ואין מה לאכול! צביקה שרף - לוזר! פשוט בנאדם לוזר, זה לא יאמן כל פעם הוא מוכיח את זה מחדש, ואין מה לעשות. ההנהלה של מכבי כשלה! מקווה שילמדו לקח. מוג לב שלא יודע לנהל משחק. פשוט אפס הבנאדם . חילופים לא מוצלחים, פסק זמן לפעמים טובים לפעמים לא, החלטות גרועות, רק פוזות. ביצועים בשטח? אפס. המשחק היה לו בידיים והוא איכזב כרגיל!! למה טל בורשטיין לעזאזל לא נכנס? אז מילא...איפה 2 מובילי כדור בסוף?!!? ביינום? לבד?!?! החרב פיפיות הזה? מקווה שהוא יעוף לקיבינמט ממכבי ולא יחזור אף פעם. לא אוהב את האישיות הזו! זוהי הנחמה היחידה שלי - לא לראות אותו בכלל , לא במועדון, לא על הקווים ולא קשור. ב…

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by TheWizard,

אז למי שקצת דואג הנה קיצור תולדות הזמן: לפנות בוקר יום ראשון השבוע (ככה 4:30) חזרתי לביתי ממסיבת רשת מוצלחת במיוחד רק כדי לגלות ש(פתאום)הלך לי הלוא"מ :'( עוד כמה דברים נפגעו (אך חסרי חשיבות) כמו: מסך קופץ (ה 15" הספר שלי), מארז שרוט (הזדמנות לאורי לעזור לי לצבוע ;D) וכו' כמובן שמה שחשוב זה שאין לי לוא"מ והעניין יקח להערכתי למעלה משבוע, לכל הפחות!!, ויש גם עוד סיבוכים בעניין שייוודעו פה במידה וייקרו(!! בנוגע לחנות מסויימת). בנתיים יש לי גישה מוגבלת ביותר למחשב של כמה דקות ביום (במזל) וגם לא, ולא תמיד. ביי בנתיים, C'ya'll soon (בתיקווה).

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. לפני מעל 3 חודשים ביקשתי להתנתק מ012, ייבשו אותי שעות על הקו, העבירו אותי לקשרי לקוחות ואחרי שאמרתי להם בפירוש שאני לא מעוניין להשאר אצלהם אמרו שיחזור אלי נציג. בשעות הערב חזר אלי נציג שלהם ואמר לי שאני מנותק לחלוטין והביא לי מס' אסמכתא - הבעיה שהיא נאבדה. ב10 לחודש הזה התקשרתי אליהם שוב אחרי שראיתי שהם המשיכו לחייב אותי כל התקופה מאז ועד היום, הנציגה שלהם אמרה שהיא תשלח בקשה לזיכוי ושהיא תנתק אותי - אמרה שהמנוי בעצם לא נותק אז. עד היום לא חזרו אלי והיום התקשרתי שוב והנציג פשוט אומר לי בשיא החוצפה שלא יזכו אותי, שלא רשום לו בקשה להתנתקות ובעצם אומר לי שחבל לי על הזמן, צעקות ודיבור לליבו לא עזרו... הוא אמר שהוא העביר את זה למנהל שיחזור אלי תוך 24 שעות אבל אמר באותה נשימה ש…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים