עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redti,

אהלן חבר'ה.. בחיים שלי לא חשבתי שאני אפתח תר'ד שבו אני פשוט אמליץ על סרט.. אבל זה בגלל הסיבה הפשוטה שלא ראיתי סרט כזה טוב בחיים שלי אני פשוט ממליץ פה למי שלא ראה שזה חובה .. אין שם שנייה אחת מבוזבזת שעתיים של סרט מרתק עם אפקטים עשירים, דמויות מרתקות ועלילה סוחפת ממש ממש ממש כדאי לכם לראות את זה

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום, אני חבר בבנק אוצר החייל, אני כרגע במינוס ללא מסגרת. יש לי תשלומים בישראכרט שחוזרים, כעיקרון אני יוצא שאני משלם על ההחזרים 116 ש"ח ריבית. זה הגיוני? זה ממש ריבית מופקעת! וכל חצי חודש ישראכרט מחייבים והבנק שולח את ישראכרט חזרה... יוצא שאני משלם 116 ש"ח כל חצי חודש. רק הריבית שכמעט כמו משמרת שלמה שלי!!! :o :o רק שתבינו אני לא מאלה שיאמרו לכם שאסור לבנק לחייב על איחור, אבל רבאק, למה זה כל כך גבוה?! יוצא מצב אירוני שאני במירוץ כדי לכסות את הריבית ולא את החיובים.

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by id3232,

בנושא מעגלים חשמליים באותו סגנון, ניסיתי לפתור.... ולא הצלחתי: 1) לרשותך 3 נורות של פנס כיס,סוללה,נגד משתנה אחד,ותיילים מוליכים. על אחד הנורות רשום-1W-5V ועל האחרות-0.2W-2V. כא"מ הסוללה הוא 9V והתנגדותה הפינימית 1 אום. א)האם 3 הנורות יכולות לפעול בהתאם לרשום עליהם כשהם מחוברות בטור? ב)תכנן מעגל חשמלי עם כל הרכיבים כך שכל הנורות יאירו בהתאם לרשום עליהם-סרטט. ג) חשב את התנגדות הנגד המשתנה במעגל שתכננת. 2) תלמיד צריך להפעיל נורת להט של 110V-75W בהתאם לרשום עליהם בעזרת מקור מתח של 220V שהתנגדותו הפנימית זניחה. א) כדי להפעיל את הנורה בהתאם לרשום עליה, חיבר התלמיד לנורה נגד בטור. חשב את התנגדות הנגד. ב) התלמיד רוצה להשתמש בנורות של 110V-25W במקום הנגד,כדי להפעיל את הנורה בהתאם …

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. Started by ov3rkill,

בחודש האחרון האדמתי 3 פעמים משתיית אלכוהול וואלה זה דיי מפחיד... אני רוצה לומר שבער לא משנה כמה הייתי שותה זה לא היה קורה לי... ישמצב שזה קשור בזה שאני שותה כמעט כל יום בחודשיים האחרונים (לא מלא אבל יוצא לישתות ההרבה בירה...) ומתאמן גם... בינתיים אמרתי אני לא אשתה שבועיים ככה בכלל וניראה מה קורה... למישו זה קרה פעם? זה תופעה חולפת או שזהו נידפקתי וזה...?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by nehmia,

1. קל יותר לרדת אל בין ירכיה של אישה מאשר לסוף דעתה. 2. עשי ממנו מלך והוא יהיה עבדך הנאמן. 3. משפטי החיזור הטובים ביותר באים שנייה אחרי שאין למי להגיד אותם. 4. הכי טעים זה חטאים. 5. מזל שהמציאו את המילה אסרטיביות, אחרת הייתי סתם אגואיסט. 6. הקפדה על לבוש תחתון היא ערך עליון. 7. אנחנו רוצים לראות הכל, אבל הכי נהנים כשמראים לנו מעט. 8. חוזה? לך ברח! 9. אין מה לראות בטלויזיה, תאמינו לי, כל ערב אני בודק את זה שעות. 10. גברים מודאגים יותר מהאורך מאשר מאורך הקשר. 11. כדי לקבל חום ואהבה אישה מוכנה לעשות הכל, אפילו להתאהב. 12. נכון, כסף זה לא הכל בחיים, אבל הייתי שמח לבדוק את זה בעצמי. 13. נסי לארגן את כאב הראש שלך לימי המחזור או לחלופין לימים שגם לו יש כאב ראש. 14. תני לו להרגיש…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. לאיזה קורס פסיכומטרי יוצר כדי לי ללכת מבין השלושה אנקורי/לחמן/קידום? אני מקבל ווצ'ר מהצבא, אבל אין לי מושג איזה יותר טוב.

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. צהל הפך להיות חברת הריסה בע"מ !!! מודיעים למחבלים שיצאו מהביית מפוצצים והורסים את הבית !!! ומה נותר למחבל שנישאר חסר בית ברוב יאושו- להתאבד !!!! ואז הוא עושה זאת אצלנו ולוקח עימו עוד כמה אנשים שלנו !!! צריך להפציץ מיבנים עים אנשים ולא רייקים !!!! מה אנחנו חברת הריסה !!!! שרון תצדיק את המוניטין.....או תפנה את הכסא לביבי. דן

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אני מחפש אתר של מלא משחקי סודוקו מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. הכתבה "רגע, יש עוד!" הפנתה אותי לעמוד פייסבוק. האם הזון מתחיל לתת תוכן בלעדי דרך פייסבוק? חבל, כי הוא יימנע ממני וכנראה שאוותר עליו. אני כנראה אחד מהדינוזאורים האחרונים שלא חסר להם בחיים חשבון פייסבוק, ולכן לא פתחו חשבון.

10. מפרט: Case: Generic PS: 300W Generic MB: BioStar M6VBE-A CPU: P3 667MHz Audio : OnBoard DisplayAdapter: Voodoo 3000 בלי כוננים, בלי זכרון שמתי זכרון ו... עובד!!! אגב, הכבל של הPower Switch(של המארז שמתחבר ללוח אם) היה שרוף - משהו ראה פעם תקלה כזו ??? אני סקרן: מה אתם מצאתם...

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by aleXtazi,

בלי ש ידעתי התברר שהמצלמה שלי היתה בבית ולא אצל אחותי כמו שחשבתי... אז יצאתי וצילמתי קצת וזה מה שראיתי בדרך ה STI ה Q7

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לתהמאן ב MMA. עכשיו אני קצת לא סגור איך זה עובד. הבנתי שזה שילוב של כל מיני אומנויות לחימה, האם זה מצריך ללכת לאימונים שונים (נניח פעם אימון סמבה, יום אחר אימון ג'ו ג'יטסו ברזיאלי וכו)? כמו כן אשמח לקבל המלצות למקומות בהם ניתן להתאמן במרכז (אידיאלית תל אביב, אבל אני עם רכב ככה שאין בעיה להגיע גם לסביבה של תל אביב). תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by WildFire,

התאכזבתי לגלות שאין נושא כזה עדיין. את הכופרים ניתן לתפוס בצורה יעילה בכתובת: http://www.bizniz.co.il/ayalon.asp עבד לי בIE, אבל לא בפיירפוקס.

14. אתמול הלכנו לטיול משפחתי ואז הורים שלי ראו שיש מבצע של אירוקה של 1+1 והם קנו להם משקפיים ואז גם אחי הקטן רצה. אז בגלל המבצע אמרו לי גם לקחת והיתלבטתי קשה בין שתי זוגות- אחד במראה ספורטיבי, פלסטיק גמיש והכל והזוג השני זה משקפיי טייסים שחורות עם עדשות פולרוייז מיוחדות כאלה ועשויות מאלומניום לדעתי. אחרי חשיבה ארוכה וסינון של עשרות זוגות הגעתי לזוג של המשפקיים הללו ונתקלתי בבעיה- מה לבחור? המוכרת והורים שלי אמרו לקחת ת'ספורטיבי וכך בסוף לקחתי, עכשיו אני חשבתי ויכול להיות רוצה להחליף לטייסים וחשבתי להיתעייץ אם יש לך העדפה או משהו.. אלו המשקפיים (סליחה על האייכות) - הרבה תודה רבה על היעוץ והעזרה!

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אם אתם מעל גיל 18 ויש לכם מקום עבודה 5 דק' מזמנכם יעזרו לי נורא הלינק לשאלון: https://forms.gle/iCkm6cQU51d7x6kJ6 חברים ומשפחה יקרים, אחרי תקופה ארוכה של לילות לבנים, חישובים ונתונים, אני סוף סוף נמצא בשלב המכריע של עבודת התזה שלי בתואר שני בסטטיסטיקה. אני חוקר נושאים שבוערים היום בשוק העבודה: בריונות במקום העבודה ו"התפטרות שקטה" (Quiet Quitting). כדי להפוך את המחקר הזה למשמעותי, אני זקוק לעזרתכם באיסוף נתונים. מבטיח שזה קצר: זה לוקח בדיוק 5 דקות. השאלון הוא אנונימי לחלוטין. כל מענה מקדם אותי צעד ענק לסיום התואר. אשמח מאוד אם תוכלו להקדיש כמה דקות ולענות, ואפילו לשתף את הפוסט כדי שאוכל להגיע לכמה שיותר אנשים. הלינק לשאלון https://forms.gle/iCkm6cQU51d7x6kJ6 תודה ענ…

16. שלום לכולם! מישהו בבקשה יכול להגיד לי אם יש לו מושג איפה עושים תאוריה ליד לב המפרץ? כמו כן ממתי עד מתי ניתן לבצע אותה? אני צריך לעשות תאוריה לטרקטור מחר! בתודה DXM

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by raiman1,

שלום לכולם! אני רוצה להתחיל ללמוד נהיגה על רכב עם גיר ידני. יש לי שאלה קטנה: מה אני צריך לברר בבתי הספר לנהיגה, מלבד עלותו של שיעור? ואם יש למשיהו טיפים בנושא שלא ישמור אותם לעצמו... תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Sweet_Tooth,

אני פתוח לכל ההצעות (הלא מטופשות שלכם) לא חשוב מה הטעם שלכם או מה אתם אוהבים העיקר שזה יהיה מעניין ובגבולות תקציב כמובן!

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by ot,

משהו נחמד שקיבלתי באימייל (כרגיל ;D ) לפניך מבחן קטן המכיל ארבע שאלות שמטרתו לקבוע את רמת האינטלקט שלך. תגובותיך חייבות להיות ספונטניות ומיידיות, בלי לבזבז זמן ובלי לשנות. למקומות היכון צא: 1. אתה מתחרה במירוץ, אתה עובר את הרץ שנמצא במקום השני, באיזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שענית על השאלה תשובה: אם ענית שעכשיו אתה ראשון אתה טועה לחלוטין. אתה עברת את הרץ השני ולכן לקחת את מקומו, מכאן שאתה עכשיו במקום השני. לשאלה הבאה נסה להיות פחות נחרץ 2. אם עברת את הרץ האחרון, איזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שתענה על השאלה תשובה: אם ענית אחד אחד לפני אחרון, שוב- טעית לחלוטין. חשוב על זה- איך יתכן שעברת את הרץ האחרון? אם אתה מאחוריו- אתה האחרון. התשובה היא בלתי אפשרי!!!! ע…

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by 114508534,

??

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. סרטי הסידרה בדרך,הקופסה תכיל 5 דיסקים עם הסרטים: The Gathering,In the Beginning,Thirdspace,River of Souls,A Call to Arms http://www.tvshowsondvd.com/newsitem.cfm?NewsID=1539 אני כל כך מאושר whoowhoo ולא לשכוח כמובן שבבילון 5 בקרוב על המסך הגדול!!!

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום, זמן רב לא כתבתי בפורום, אני אמור להתגייס בעוד כחודשים לשירות קרבי אף על פי שיש לי מעיין פחד מנשק. ובעיות ברכים ויד שששברתי בשתי מקומות. ואני מקווה שהבעיותה אלה לא יחמירו עקב מאמץ רב בצבא. יש לי פרופיל 72 אני לא יודע את הקב"ה שלי לא הצלחתי לברר עדיין אבל הבנתי שאני אדע ביום שלישי רביעי הזה. במאנילה קיבלתי רק אפשריות קרביות וקד"צ נהיגה לא רציתי אף אחד מן המאפשריות הלוו אז סימיניתי לפי ההראות הכול 1-2 ואת מה שאני הכי רוצה ב 3 מיתוך 5 או 6 אני כבר לא זוכר. אין לי ידע מיוחד בתחום כולשהו טכנאי במחשבים עסקתי טיפה אבל זה לא מספיק אני מניח. מישהו יכול לעזור לי לתת לי כיוון קל לגבי מה אוכל לעשות לדעתו בשירות הצבאי מפני שאת הצבא במכתבים וטלפונים לא הצלחתי לתפוס. בנוסף כל מי ש…

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by ^^rUsLaN^^,

שלום האם מישהו מכיר מפסק לאור שמפעיל ומכבה את האור על ידי מחיאת כף ? משהו כזה: http://www.amazon.com/Clapper-Sound-Activated-Switch-Each/dp/B0000CGKLR

24. אהלן, אחרי שהילדים עשו טרור בבריכה, נכנסתי לנקות אותה, מדובר בבריכות הענקיות האלו מהגומי של ה 3 מטר ברדיוס והעומק של מטר וחצי. המים נהיו צהבהבים..ללא ריח מוזר חוץ מהכלור כמובן, אבל שפתחתי תמכסה של הכלור היה שם מעין קצף כזה, והמים עצמם צהבהבים והרצפה מרגישה כאילו אני הולך על חמאה...מגעיל אכן, האם לרוקן את המים? יש לומר שהמים חדשים..הפילטר לא נוקה היטב ושניקתי אותו היה מלא ב "חרא" אבל עדיין לא נקי. להחליף מים?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by liram21,

שלום לכולם, אח של חבר שלי נתן לי ספר ללמוד של MCITP, קוראים לו MCITP 70-647 SE. אני לא יכל להתחיל ללמוד כי אין לי ווינדוס SERVER 2008, אז אני לא יכל להתחיל כי הכל זה עבודה טכנית (לפי מה שהבנתי ממנו) עם המערכת עצמה. אז מה אני יכל לעשות ? תודה! נ.ב.- אשמח לעוד קישורים או עזרים שאוכל להמשיך ללמוד MCITP או CCNA כמו שצריך עדיף בעברית אבל גם אנגלית זה סבבה.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים