כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ספקית תקשורת מסויימת ונתתי לאותה ספקית תקשורת את פרטי כרטיס האשראי שלי לצורך הפעלת המנוי . יותר מאוחר הסתבר לי שהם גובים ממני כספים שלא קשורים להסכם התקשרות האינטרנט שלי איתם . הם חייבו את כרטיס האשראי שלי על שיחות לחו"ל שהתבצעו מאותו קו הטלפון (הקו רשום בבזק על שם אימא שלי) . אף פעם לא נתתי להם אישור לגבות מהכרטיס האשראי שלי כסף מלבד הסכום שהוסכם על ידי לגבי האינטרנט . התקשרתי לברר את העניין וטענו מפני שבאמת אין להם שום תיעוד לכך שאני מאשר עיסקה או מבצע או כל דבר שקשור לשיחות לחו"ל , כלומר שהאישור לגביית הכסף מהאשראי שלי לא ברשותם . אבל טענו שאימא שלי היא זאת שנתנה אישור . אני עשיתי בירור עם אימא שלי והיא טוענת נחרצות שלא נתנה אישור לגבות כסף …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.angelfire.com/vt2/g_hols/Niceguy
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע חזרתי משרפה שקרתה שתי בניינים מאיפה שאני גר (רחוב רוטשליד בתל אביב), השרפה פרצה בבית משרדים כנראה מקצר או פלילים, אבל לא על זה פתחתי את התרד. אלה בגלל תפקוד המשטרה בזמן האירוע. לאחר שהגיעו הכבאיות, הגיעו גם החלמאים בכחול. כמובן הם הגיעו עם שאגות סירנות, אבל לא בשביל להשליט סדר, אלה בשביל להסתכל על השרפה. מכוניות עוברות באדום מאחורי הגב שלהם בשביל לראות את השרפה, אבל הם בשלהם, הם לא רוצים להפסיד את כל האקשן, קטנועים נוסעים על המדרכות או על הכביש אבל נגד כיוון התנועה, והשוטרים אפילו לא ענידו עפעף. והשיא היה כאשר רוכב קטנוע מסכן החליק על הכביש (במהירות יחסית גבוהה) ונכנס ברמזור בחוזקה 10 מטר מאחורי השוטרים, לא קרה לרוכב משהו רציני, הוא קם ישר על רגליו, אבל לשוטרים לקח א…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכם פורום נכבד!! ועכשיו לדבריי: ברצוני לקנות פלאפון טי 720 ואני לא יודע אם אכן כדאי http://www.esc.co.il/escweb/phones.asp?pgID=1050 לכן יש לי מספר שאלות: 1-האם זה באמץ 40 פולי או שזה רק איכות? 2-איך הגרפיקה?? 3-משחקים טובים? 4-למישהו יש פה ניסיון אישי??
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז מי שנכנס לאחרונה לאתרים ליון ווראזפאב בטח שם לב שהם שינו את העיצוב של מדור הסרטים שלהם... מעניין שהוא דווקא דיי דומה לעיצוב של האתר SUBS.CO.IL הנה העיצובים, תחליטו בעצמכם אם הם גנבים או סתם חקיינים עלובים!!! המקור: http://www.subs.co.il/Share/?mSearchIn=SSR הגנוב: http://lionetwork.net/modules.php?name=Edonkey&d_op=viewdownload&cid=13&orderby=dateD ועוד גנוב אחד: http://www.warezfaw.com/modules.php?name=Edonkey&d_op=viewdownload&cid=25&orderby=dateD
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה משקפי שמש מומלץ לקנות בתקציב של 500-700 ש"ח? מה ההבדל בין כל החברות? איזה חברה מומלצת? איפה מומלץ לרכוש בב"ש? Vogue Giorgio Armani Gucci Ray Ban Versace אלו החברות ששמתי עליהם עין. השאלה מה ההבדל? יש הבדל בעדשות? או שמה יש הבדלים מינוריים בעיצוב ורק השם מותג אחר? למה צריך לשים לב שרוכשים משקפי שמש? האם יש המלצה למותג כלשהו? (בכוונה לא הכללתי את אירוקה, כי הבנתי שהם מחוץ לליגה הזו).
-
- 16 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקלוט את השידור של המשחק הזה בלווין (לא יס או הוט)? כי אני ממש ממש ממש רוצה לראות את המשחק הזה תודה על העזרה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה עדיף לשריפת קלוריות שעה וחצי שחיה,4 קילומטר ריצה או 4 קילומטר הליכה מהירה?
-
- 16 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רציתי לדעת באיזה יום חוזרים ללימודים לא שאני מצפה לזה אלא להיפך אבל בבקשה תעזרו כדי שאני ידע ;D תודה מראש Turbo GT
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2890230,00.html אכן מדינה במשבר וקיצוצים בכל המקומות, קשה, קשה... אבל זה לא יפריע לכמה מפקדים להשתמש בעכברים אופטיים אלחוטיים שעולים 500 שקל, וכמובן שכל אחד מהם זקוק למחשב על עם DVD ומסך LCD בשביל להכנס לאתרי פורנו ולשחק סוליטר הדבר הטוב היחידי שאולי ייצא לי מזה זה שאם השדרוג הוא גם בלשכת הגיוס בחיפה בחיפה אני לא אצטרך לחוות את המסכים המרצדים בפסיכוטכני ששמעתי עליהם כה רבות
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני ועוד כמה חברים עושים אימוני מגרש, אז אנחנו צריכים קונוסים ולא סתם בקבוקים שהם חצי עומדים..... מישהו יודע איפה אפשר להשיג וכמה זה עולה?
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בו תחרות לוגויים? בטח תנצחו אותי אבל מילא:
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחת השאלות שיש לי לפתור בתור שיעורי בית באלגוריתמים היא כזאת: נתונה מטריצה M בגודל n על n של מספרים שלמים ושונים אחד מהשני צריך למצוא איבר שהאיברים שמעליו, מתחתיו ומצדדיו קטנים ממנו במילים אחרות, צריך למצוא m[i, j] כך ש: m[i,j] > m[i+1, j], m[i-1,j], m[i,j+1], m[i,j-1] זה קל, הבעייה היא שאני צריך לפתור את זה בסיבוכיות O(n) שימו לב - אני לא מבקש פתרון, רק שתגידו לי אם זה אפשרי ואני אשמח אם יענו על השאלה אנשים שלמדו יותר משיעור או 2 במחשבים בבית הספר על אלגוריתמים... אל תשכחו שזו מטריצה - יש n² איברים בכל מקרה, יש לי 2 הוכחות שזה בלתי אפשרי, אבל יכול להיות שאני טועה בהוכחות האלה, למרות שזה לא נראה לי, אני אחכה ואראה אם יש צורך בכלל לתת את ההוכחות שלי תודה איל
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד ממנו שירים שלו או שאולי למישהו יש שירים שלו?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי... אני מחר עושה ישראכארט צעיר , אז רציתי לשאול אם אני יכול להזמין דרכו בחנויות מהאינטרנט? (נועה , זיגזאג וכד') ועוד משהו...שווה לעשות את זה בכלל? אין הגבלות כלשהן?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אסוס משיקה את כרטיס הרשת הקווי שלה לשוק הביתי, שתומך במהירויות גבוהות במיוחד בהתבסס על כבלים בתקני CAT5e ו-CAT6 לכתבה
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני זוכר נכון הפעולה של סבון: המולקולות אמורות להקיף את הלכלוך ואז המים שוטפים את הסבון ביחד עם הלכלוך. אז מה הפעולה שמתרחשת בג'ל הזה?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתנדב לצבא [יש לי פטור אז אני לא חייב להתגייס] ואני לא יודע לאיזה תפקיד להתגייס. נתנו לי אפשרות להתגייס לכל תפקיד מלבד קרבי ומודיעין [עקרונית, אני יכול גם את זה אבל עזבו..] אני לא רוצה איזה תפקיד זוטר מעפן או משהו כזה. משהו שישמע חשוב. אם להיות כנה, אומר כי הרושם שהתפקיד עושה הוא דיי חשוב לי, היינו, הכבוד שנותנים לדובר צהל הוא גבוה בהרבה ממשק ממטרות. אני לא יודע לאן ללכת... חשבתי אולי פקח טיסה אבל גם זה לא כזה מרשים ולא כזה מעניין. נאמר לי שתפקיד כבאי בחיל אוויר הוא אחלה דבר ואנשים יוצאים משם מרוצים, אבל אין לו כ"כ רושם גדול... לא?! יש כ"כ הרבה תפקידים וכמעט ואת כולם אני לא מכיר... יש עצות?! תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עכשיו אני מתכונן לבגרות ואני קולט שאני לא יודע מה זה פסוקית נשוא!!! איך אפשר לזהות אותה? ועם אומרים לשחבר משפט שיהיה עם פסוקית נשוא איך עושים את זה!?! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://www.imdb.com/title/tt1320253/ סרט עם כל ה "Bad Asses" שאנחנו מכירים, סילבסטר סטלון, שוורצנגר, ברוס וויליס, ג'ייסון סטאטהם, סטיב אוסטין, ג'ט לי, רנדי קוצ'אר. ראיתי אותו היום, סרט אקשן נחמד, בלי הרבה חשיבה פשוט סרט אקשן כמו שאנחנו מכירים חבל שוויליס ושרוורצנגר הופיעו לדקה בסרט אבל הצליחו לגוון את כולם ויצא סרט נחמד. קצת קטעים מצחיקים. אז מי שרוצה להעביר את הזמן I Approve
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שבוע הבא אני בן 16 ואני פותח חשבון בבנק מזרחי ויש לי הכנסה מהורים שלי של 5500 שקל קבוע כל חודש ואני רוצה לדעת את כל הדברים שאני יכול לעשות עם הכרטיס אשראי הצעיר והאלו השאלות שלי: 1.מהי המסגרת האשראי? 2.האם אני יכול לעשות תשלומים? 3.האם אפשר לקנות באינטרנט? ועוד דברים ששכחתי ועוד משהו מה אני יכול לעשות עם הצקים?
-
- 16 תגובות
- 7k צפיות
-
-
מישהו יודע? אני רוצה לפצל קניה בין מספר חנויות אבל מפחד שבמקרה של תקלה כל ספק יאשים את החלקים של הספק האחר.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-