עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בקרוב יש לי מהצבא לעשות מבחנים פסיכוטכניים לצוות אוויר.. עברתי את השלב הראשון שם ובשלב השני שמעתי שיש 8 שעות שלמות של מבחנים.. מישהו מכיר אתרים שבהם יש תירגולים למבחנים כאלה..?

• 16 תגובות
    • 6.6k צפיות
  2. Started by chiki boy,

http://www.hatufim.coo.co.il/? תעבירו הלאה אנשים..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Pawnd,

אחת החברות המעניינות ביותר לדעתי, מת על העיצוב שלהם והמפרטים. קבלו את הטופ שבטופ של Alienware , חוות דעתכם בבקשה על המפרט הנ"ל, הייתי מעוניין להזמינו http://www.alienware.com/product_detail_pages/Area-51_ALX/area-51_specs.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R6&SubCode=SKU-DEFAULT#pdp-nav נא להיזהר עם הריר על המקלדת בבקשה..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by nnfyrbsnss,

מי מכם לא יודע ששרות "בנה לך מחשב" בIQPC לא עובד בFF (שאלה רטורית) אז שלחתי E-mail לIQPC שאותט אין לי ואחרי יום אני מקבל במייל הודעה שמבסרת על כך: אני אפשרויות נוספות 30 אפריל (לפני 3 ימים) שלום אורי !! העברתי את הבעיה למתכנת...רציתי לדעת האם הבעיה תוקנה ?? תודה !! כמובן שבאותו רגע נכנסתי לIQPC ובדקתי וזה עבד במהירות האור וכך עניתי לו כן, הבעיה תוקנה תודה רבה על ההענות המהירה! מקווה גם שתבקר בפורום ממש מצליח HWzone.co.il פורום החומרה הגדול בישראל. ושוב תודה רבה. ממש נחמד שתיקנו את זה וכ"כ מהר..!!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by GRiM,

17.05.2007 - מופע "מרוסיה באהבה" בפארק הירקון (ת"א), כניסה חינם. מישהו מתכוון להגיע?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by the king2006,

אהלן .. הלכתי לפינטבולל בכפר סבא ושם שיחקנו בטקטיק בול זה כמו רובים אמיתיים מפלדה אבל כדורי פלסטיק מישהו יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה??? תודה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. למישהו יש מושג למה יש מחוץ לביתי ברקים, ללא רעמים?? צילמתי בוידאו אחד ממש אפוקליפטי, בקרוב יעלה... האם סוף העולם הגיע..? Aviko

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. או בסמסטר שמתחיל באוקטובר? אם כן אז איפה? ומאיזה קורסים הוא מתחיל ?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by evman007,

משהו שכתבתי הרגע אחרי שנפגעתי ממישהי: שם עמדת מולי וחייכת לי בין ההמון הצוהל לרעשי המוזיקה הצווחת לכדת את ליבי בעינייך נעלמתי לרגע ומיד כשחזרתי נעלמת כרוח הסערה. התעוורתי לעולם אותך לא אראה עוד.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. השאלה בכותרת. האם זה בוודאות חוקי בארץ או לא? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אוקי הכותרת לא אומרת הכל. יש לי PS2, ואני יכול לקנות מחשב של 5000 ש"ח שזה המון, אבל הקטע שאני מתלבט אם למכור את הPS2 ולקנות מחשב או להשאיר את ה PS2. למה ההתלבטות? מכיוון שיש משחק שעומד לצאת SvR 2008 ושמעתי שהוא הולך להיות פצצה וחבל לי לוותר ואחר כך לומר: חבל שלא השארתי את ה PS2. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ממש אבל ממש דומים

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by mei,

כיצד אני מוצא כושר הבחנה של ממיר D\A, הבנוי ע"י מגבר שרת וסולם נגדי R, 2R ??? תודה אנשים !

• 16 תגובות
    • 8k צפיות
  14. Started by YagodinAlex,

תגידו יש כאלה נעלים בישראל?יעני אותו נעל כמו בתמונה..יש?! ועם כן כמה הם עולות?ועם למישהו יש אתרים ישראלים של הנעליים האלה אז בבקשה. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by UNDERDOG,

http://www.hadash-hot.co.il/story/8617

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, יש לי כלב חדש, ממש גור בן אולי חודש וקצת מסוג קוקר אספניול אנגלי. הכלב בזמן האחרון התחיל להשתעל ולהתעטש ואני חושב שגם להקיא או שפליטה קטנה, אמרו לי באתר אחר שיש חשש שזה כלבת, אך אני לא יודע אם זה נכון. (אני רוצה להדגיש שהכלב לא בא במגע עם שום כלב אחר חוץ מאימו) אם למישהו יש נסיון עם כלבים אני מבקש את עזרתכם כי כרגע אין לי וטרינר שיכול לטפל בכלב. תודה!

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. מישהו יודע? אני רוצה לפצל קניה בין מספר חנויות אבל מפחד שבמקרה של תקלה כל ספק יאשים את החלקים של הספק האחר.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני לא מבין בשיט בשוק ההון ולהיכנס לזה לעומק אין לי ממש זמן.... בזמן היותי בקבע חסכתי לעצמי סכום קטן של כסף ונמאס לי שרובו סתם ככה יושב בבנק, אז הייתי רוצה להשקיע חלק קטן ממנו בבורסה, הבעיה היא שאני כמעט לא מבין כלום בזה ולא יודע למי צריך לפנות ומה מו מי.... הייתי רוצה לשאול אם שווה להיכנס לשוק ההון לתווך של כמה חודשים ולהרוויח מזה כמה שקלים נוספים?? הסכום שאני מעוניין להשקיע זה בסביבות 5 אלף שח, אולי קצת יותר....

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אוקיי אז ככה אימא שלי מחפשת שירים של איגור ניקוליוב וספיה רטרה בעיקר והרבה שירים של אמנים רוסיים משנות ה80, מכיוון שאי אפשר להשיג את זה בחנויות פה רציתי לדעת איפה אפשר להוריד אפילו בתשלום או בחינם אם מישהו יודע זה יהיה טוב, ספסיבה דרוזייה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. חיפשתי היום את פרק 6 ולא ראיתי באף מקום הסדרה יוצאת עכשיו פעם בשבועים או שזה יצא היום יותר מאוחר?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by DOGMA,

למרות שיש לי הרגשה שזה מיני, אבל עדיין חזק!!! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני צריך מאריך אחד של 2 מטר ואחד של 4 מטר, השאלה על איזה אתר אפשר לסמוך שיהיו לו גם מחירים הוגנים וגם כבלים באיכות טובה ? (מאריכים ל ATP3 האמת, אבל זה נקרא בכל מקום מאריך לאוזניות כי זה זכר ונקבה של 3.5ממ).

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by neogod,

אני כרגע 11 חודשים בצבא ואני מעוניין לעבור למקצוע אחר, שמעניין אותי יותר! אני רוצה לעבור לתחום המחשבים כמו מיחשוב או ממר"מ (שאינ לא יודע אם לוקחים לשם אנשים עם ידע כמו שלי בתכנות) עכשיו השאלה שלי האם יש סיכוי כלשהו לקבל זימון למיונים לממר"מ אחרי שכבר עשיתי קורס בצבא ?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. שלום, אוקיי רציתי לשאול מה כדאי יותר כדי להרוויח כסף בצורה הכי מהירה והכי נוחה. כדאי לנסוע באוטובוסים כדי להגיע לבית מלון מפתח תקוה עד תל אביב ולעבוד בו בשביל לחסוך 24,000 ש"ח בשביל אופנוע או כדאי לעבוד איזה חודש, לקנות קטנוע יד שנייה בערך ב-3000-5000 ש"ח ולעבוד בתור שליח פיצה בכך לחסוך לאופנוע. ב-2 המקומות אני יירוויח בצורה זהה. השאלה היא האם שווה לקנות קטנוע ואז לחסוך או יישר לחסוך בנוסף יש ביזבוזים של נסיעות באוטובוס, אז מה כדאי?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.