עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by KoM,

קצת תקווה, יש כאן ?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by 3d7,

יש לי אינטרנט בהוט ובזק בינלאומי של 5Mbps download ו512Kbps upload. עד עכשיו שילמתי רק לבזק בינלאומי 199.90 ש"ח בחודש, והם שילמו להוט על התשתית. עכשיו כשהמבצע הסתיים, התקשרתי לבזק בינלאומי והם אמרו לי שאני יכול להמשיך את הבאנדל של 199.90 ש"ח לחודש לעוד שנה, או לעבור לנציג קשרי לקוחות שאולי יוכל להציע לי מבצע יותר טוב. הנציג קשרי לקוחות הציע לי מבצע של 64.90 ש"ח בחודש עם התחייבות לשנה. אני לא יודע אם זה באמת מבצע, אבל זה יותר זול מהבאנדל ששילמתי אז הסכמתי, מכיוון מאין לי בעיות עם הגלישה בבזק בינלאומי, ואני לא מתכוון לעבור לאחת מהחברות האחרות גם לא עבור 10 ש"ח בחודש. אני יודע שאורנג' אמורה להיכנס לשוק, אבל אני לא יודע אם היא תהיה תשתית או ספק, ואיך היא תהיה מבחינת תשתית ושי…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. לפני מעל 3 חודשים ביקשתי להתנתק מ012, ייבשו אותי שעות על הקו, העבירו אותי לקשרי לקוחות ואחרי שאמרתי להם בפירוש שאני לא מעוניין להשאר אצלהם אמרו שיחזור אלי נציג. בשעות הערב חזר אלי נציג שלהם ואמר לי שאני מנותק לחלוטין והביא לי מס' אסמכתא - הבעיה שהיא נאבדה. ב10 לחודש הזה התקשרתי אליהם שוב אחרי שראיתי שהם המשיכו לחייב אותי כל התקופה מאז ועד היום, הנציגה שלהם אמרה שהיא תשלח בקשה לזיכוי ושהיא תנתק אותי - אמרה שהמנוי בעצם לא נותק אז. עד היום לא חזרו אלי והיום התקשרתי שוב והנציג פשוט אומר לי בשיא החוצפה שלא יזכו אותי, שלא רשום לו בקשה להתנתקות ובעצם אומר לי שחבל לי על הזמן, צעקות ודיבור לליבו לא עזרו... הוא אמר שהוא העביר את זה למנהל שיחזור אלי תוך 24 שעות אבל אמר באותה נשימה ש…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. "הקוד לפתיחת ערוץ המונדיאל בyes- להכנס להגדרות הלווין ולשנות ללווין AMOS 1-5 לאחר מכן תתבקשו להקיש קוד טכנאים שהוא : 541256 במידה ולא תתבקשו להקיש קוד טכנאים, רצוי לבצע אתחול מחדש ולהגדיר את הלווין הרצוי. בhot להכנס לבקרת הורים ולהקיש את הקוד הבא : 252839 לכבות את הממיר ולהדליק מחדש לאחר כמה שניות. מצב זה משנה את הכרטיס החכם לפיילוט. מה שאומר שיהיה ניתן ליראות את כל הערוצים , כולל את ערוץ המונדיאל"

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אתמול הלכנו לטיול משפחתי ואז הורים שלי ראו שיש מבצע של אירוקה של 1+1 והם קנו להם משקפיים ואז גם אחי הקטן רצה. אז בגלל המבצע אמרו לי גם לקחת והיתלבטתי קשה בין שתי זוגות- אחד במראה ספורטיבי, פלסטיק גמיש והכל והזוג השני זה משקפיי טייסים שחורות עם עדשות פולרוייז מיוחדות כאלה ועשויות מאלומניום לדעתי. אחרי חשיבה ארוכה וסינון של עשרות זוגות הגעתי לזוג של המשפקיים הללו ונתקלתי בבעיה- מה לבחור? המוכרת והורים שלי אמרו לקחת ת'ספורטיבי וכך בסוף לקחתי, עכשיו אני חשבתי ויכול להיות רוצה להחליף לטייסים וחשבתי להיתעייץ אם יש לך העדפה או משהו.. אלו המשקפיים (סליחה על האייכות) - הרבה תודה רבה על היעוץ והעזרה!

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by nehmia,

1. קל יותר לרדת אל בין ירכיה של אישה מאשר לסוף דעתה. 2. עשי ממנו מלך והוא יהיה עבדך הנאמן. 3. משפטי החיזור הטובים ביותר באים שנייה אחרי שאין למי להגיד אותם. 4. הכי טעים זה חטאים. 5. מזל שהמציאו את המילה אסרטיביות, אחרת הייתי סתם אגואיסט. 6. הקפדה על לבוש תחתון היא ערך עליון. 7. אנחנו רוצים לראות הכל, אבל הכי נהנים כשמראים לנו מעט. 8. חוזה? לך ברח! 9. אין מה לראות בטלויזיה, תאמינו לי, כל ערב אני בודק את זה שעות. 10. גברים מודאגים יותר מהאורך מאשר מאורך הקשר. 11. כדי לקבל חום ואהבה אישה מוכנה לעשות הכל, אפילו להתאהב. 12. נכון, כסף זה לא הכל בחיים, אבל הייתי שמח לבדוק את זה בעצמי. 13. נסי לארגן את כאב הראש שלך לימי המחזור או לחלופין לימים שגם לו יש כאב ראש. 14. תני לו להרגיש…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. הטקסט המקורי: עדכון: חבר'ה, בשמחה רבה עלי לעדכנכם כי הצלחתי לשכנע (סוף סוף!!!!) את הורי לאשר לי שירות בחי"ר כלוחם! מכאן עולה השאלה הבאה: אם יש לי עדיפות אישית רצינית לשרת בחטיבת גולני, חטיבה שהביקוש לשרת בה, אם אינני טועה, עומד על כמעט 6 מלש"בים על כל מקום פנוי, האם יש לי סיכוי, בתור חייל עם פז"ם של כמעט שנה [גם אם יידרש ממנו לחתום שס"ן/ויתור פז"ם], ומוניטין טוב (הרשו לי לפרט, לצורך העניין, בלי להשוויץ): - מצטיין פלוגתי בטירונות - נהג מצטיין טייסתי - 0 ימי ב' / ג' מאז הגיוס - כלל ללא בעיות משמעת וכמובן מוטיבציה עצומה לשרת בתור לוחם. האם נתונים אלו יסייעו לי עם קצין המיון? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by -R-E-L-,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13399 עריכה: לראות עד הסוף (אחרי הקרדיטס יש עוד קטע)

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by cleric,

יש ברשותי מספר די גדול של תכשיטים. להיכן כדאי לקחת אותם כדי להעריך את שווים? (עדיף אפילו 2 מקומות שונים כדי להשוות) אני מבקש רק תשובות רציניות. תודה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by tulicooli,

יש למישהו מושג איפה המצעד הזה הולך? כי אני רוצה לנסוע מחר בבוקר לים ולא בא לי לראות אותם או להתקרב אליהם!! הוא לא עובר בים נכון?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by raiman1,

שלום לכולם! אני רוצה להתחיל ללמוד נהיגה על רכב עם גיר ידני. יש לי שאלה קטנה: מה אני צריך לברר בבתי הספר לנהיגה, מלבד עלותו של שיעור? ואם יש למשיהו טיפים בנושא שלא ישמור אותם לעצמו... תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by fireskill,

חחח חבר שלי שלח איזה אדירר http://www.tapuz.co.il/end/ תפוז הקרועים האלה

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. צהל הפך להיות חברת הריסה בע"מ !!! מודיעים למחבלים שיצאו מהביית מפוצצים והורסים את הבית !!! ומה נותר למחבל שנישאר חסר בית ברוב יאושו- להתאבד !!!! ואז הוא עושה זאת אצלנו ולוקח עימו עוד כמה אנשים שלנו !!! צריך להפציץ מיבנים עים אנשים ולא רייקים !!!! מה אנחנו חברת הריסה !!!! שרון תצדיק את המוניטין.....או תפנה את הכסא לביבי. דן

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by aleXtazi,

בלי ש ידעתי התברר שהמצלמה שלי היתה בבית ולא אצל אחותי כמו שחשבתי... אז יצאתי וצילמתי קצת וזה מה שראיתי בדרך ה STI ה Q7

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by benor,

זה קצת גס אבל אני נקרעתי תכנסו להתחל הפעלה או לחלופין Run ותרשמו שם telnet www.boston.ru ותלחצו אנטר ויקרה משהו מגניב !!! לא מומלץ לבעלי לב חלש!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. הלוואי וכול התקליטים היו מוקלטים ככה...

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Alex89,

האם ניתן בעזרת כלים שיש בבית/בכל חנות ליד הבית לנקות מי ברז ממלח? המים לשם השקיית צמחים בבית. דוגמא: כשאני שם את הלאקי במבוק בתוך מים לאחר שהמפלס יורד נישאר עליו מלח. אם מישהו יודע על פורום בנושא טיפול בצמחים/צמחים בכללי אני אשמח לקבל קישור בפרטי (נידמה לי שאסור כאן).

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by stone cold,

טוב צפיתי כרגע בAliens vs Predator Requiem ויש סיבה שאני לא פותח את זה באקטואליה ותרבות הסרט פשוט מסריח אומנם הוא לא מסריח כמו הסרט הראשון אבל לעזאזל לקבל זיכיון כזה טוב ולהסריח אותו כל כך צריך כישרון מיוחד בכל מקרה בהתחלת הסרט עוד יש תיקווה רואים את החייזרים מחסלים טורפים בתוך החללית של הטורפים אבל מאז רוב הסרט גרוע כי כנראה נגמר להם התקציב או משהו קודם כל החללית מתרסקת בכדור הארץ ביער ליד עיר וכמובן רוב הסרט ביער משעמם חוץ מזה בערך שליש מהסרט מרגיש כמו סרט נעורים סוג ז ויש יותר מידי דמויות שאך אחת לא באמת מתפתחת או מקבלת מספיק זמן מסך אפילו הטורף -שהוא הדמות העיקרית בסרט לא מקבל הרבה דקות הדקות מתפזרות על יותר מידי דמויות רובם משעממות פה ושם …

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. אני רוצה להזמין את הספר הבא: http://www.amazon.com/gp/product/B00196UBSU/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A1363V4HQTE2GC Hardcover, Bargain Price, April 16, 2001 אחרי שאני ממלא את פרטי הכתובת זה רושם לי:Artemis Fowl cannot be shipped to the selected address.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by alex.turovsky,

תמונה שלי נבחרה לדף הבית של נענע www.nana.co.il זה המאמר http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=770588 התמונות http://picasaweb.google.com/alex869/412011?authkey=Gv1sRgCI6tyemG15XLnQE# [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by redti,

אהלן חבר'ה.. בחיים שלי לא חשבתי שאני אפתח תר'ד שבו אני פשוט אמליץ על סרט.. אבל זה בגלל הסיבה הפשוטה שלא ראיתי סרט כזה טוב בחיים שלי אני פשוט ממליץ פה למי שלא ראה שזה חובה .. אין שם שנייה אחת מבוזבזת שעתיים של סרט מרתק עם אפקטים עשירים, דמויות מרתקות ועלילה סוחפת ממש ממש ממש כדאי לכם לראות את זה

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by eliil1,

http://www.dealextreme.com אמין? רציתי פשוט להזמין משם מכשיר סלולרי ..

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by ariel-ro,

החלטתי לפתוח ת'ראד על הקטעים הכי מביכים שקרו לכם. אז הנה קטע שקרא לי: בהפסקה בכיתה חבר שלי עיצבן אותי והיה דורש לעשות לו ווג'י אז עשיתי לו(הוא היה בפינה של הכיתה) והמכנסים שלו נפלו והוא בצעקות והכל. ואז המורה נכנסה וראתה אותנו בזמן שהוא צועק עם התחת לכיוון שלי ועם המכנסיים למטה שהוא נשען כזה על הקיר. היא קיבלה את השוק של החיים שלה :lol: תורכם

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Spiderpaz,

הפכת לגולש בסתר. דפים שאתה מציג בחלון זה לא יופיעו בהיסטוריית הדפדפן או בהיסטוריית החיפוש שלך, ולא יותירו במחשב שלך כל עקבות, כגון קובצי cookie, לאחר שתסגור את חלון הגלישה בסתר. עם זאת, קבצים שתוריד או סימניות שתיצור יישמרו. גלישה בסתר אינה משפיעה על התנהגותם של אנשים, שרתים או תוכנות אחרים. היזהר מ: אתרים האוספים או משתפים מידע עליך ספקי שירותי אינטרנט או מעסיקים העוקבים אחר הדפים שבהם אתה מבקר תוכנה זדונית העוקבת אחר הקשות המקשים שלך בתמורה ל'סמיילי' חינם מעקב של סוכנים סמויים אנשים שעומדים מאחוריך בצורה חשודה מידע נוסף על גלישה בסתר. הם רציניים? יענו פתחתי בטעות דף בסתר וזה מה שהיה כתוב שם הם ציניים<?

25. אהלן, אחרי שהילדים עשו טרור בבריכה, נכנסתי לנקות אותה, מדובר בבריכות הענקיות האלו מהגומי של ה 3 מטר ברדיוס והעומק של מטר וחצי. המים נהיו צהבהבים..ללא ריח מוזר חוץ מהכלור כמובן, אבל שפתחתי תמכסה של הכלור היה שם מעין קצף כזה, והמים עצמם צהבהבים והרצפה מרגישה כאילו אני הולך על חמאה...מגעיל אכן, האם לרוקן את המים? יש לומר שהמים חדשים..הפילטר לא נוקה היטב ושניקתי אותו היה מלא ב "חרא" אבל עדיין לא נקי. להחליף מים?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים