עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by פבלו,

שלום, אני מעוניין לרכוש שולחן מתכוונן חשמלי, משהו בסגנון כזה: https://www.htzone.co.il/item/53545/%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%97%D7%9F-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%9C-%D7%A6%D7%A8%D7%A2%D7%94--/ יש המלצות על חנויות או שולחנות מומלצים? הצורך הוא שולחן שאפשר לעבוד מולו בעמידה וישיבה במשך שעות (שזה אני חושב די ברור מאליו) תודה.

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  2. שלום לכולם! לפני כשבוע פירסמנו באתר PCArena כתבה שבוחנת את השפעת מערכת המחשב על התוצאה ב- 3DMark05. (לחצו כאן כדי לקרוא אותה) בתור כותב הכתבה, רציתי לשמוע מהקהילה פה הערות/הארות/חירטוטים וכו' כדי לדעת מה דעתכם על הכתבה וכדי שנוכל לספק בעתיד כתבות טובות יותר. תודה, Saliman

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  3. אני חייל משוחרר עוד מעט שנה ואני רוצה ללמוד בתחום המחשבים וניתקלתי בפירסומות של בית הספר הזה http://www.websense-media.co.il/Bryce_031105/default.asp?gid=google חזרו אלי ומסרו לי את כל הפרטים הייתי רוצה להעלות את שני קבצי ה ווארד אבל לא מצאתי דרך לעשות זאת תנו לי אתר שאפשר להעלות אליו אני רוצה לשמומע ממכם חוות דעת כי אני לא מכיר מישהוא אחר לשאול

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by Dark_Phantom,

סליחה על השאלה( גם על הבורות בעצם) אבל........... מה זה לאזעזל lol? אני כל הזמן נתקל בזה ות'אמת אין לי מושג מה זה זה ביטוי שמחה-התלהבות או מה? נ.ב כן אני חדש( כפי שאתם רואים לפי הודעות שלי......) נ.ב 2 לא אני לא מפגר!......טוב לפעמים אבל זה לא נחשב.

• 23 תגובות
    • 9.3k צפיות
  5. Started by Doctor Robert,

היי, אני אמור להבחן במועד החורף לבגרויות, אני כעקרון לומד בביה"ס אקסטרני, והלימודים אצלנו מתקיימים כרגיל, למרות השביתה. נרשמתי כבר למועד החורף במשרד החינוך. במידה ויבטלו את מועד החורף לתמידים האינטרניים, יבטלו גם לתלמידים אקסטרניים? כי הבחנות מתרחשות בדיוק באותו יום לאקסטרנים ולאינטרניים, כך שבמידה ויבטלו לאינטרניים את הבחינות, האם יבטלו גם לאקסטרניים את הבחינות?

6. עבדתי אצל המעסיק שלי משך כמה שנים ואני עובר עכשיו על התלושי משכורת שקיבלתי ממנו ואני רואה שיש 2 סכומים, אחד שזה הנטו שזה מה שקיבלתי ממנו באמת ועוד אחד שזה הברוטו שזה סכום גבוהה יותר ממה שקיבלתי. מה אומר ברוטו ומה זה נטו? ואיך אני מחשב את הפיצויים שנתיים שאמורים להגיע לי ממנו (או איך שלא קוראם לזה אחרי שמעסיק מפטר עובד)

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by m83b4,

אוקיי, אני מחפש כבר דיי הרבה זמן את הסרט Don't Be A Menace (שבעברית קוראים לו נודניק בלי הפסקה).. מצאתי חנות שמוכרת את ה DVD, אבל לפי מה שהבנתי, אין כתוביות בעברית.. אחר כך באותו אתר מצאתי DVD של אותו הסרט אזור 2 במחיר קצת יותר גבוה, אבל דווקא בו לא כתוב שום דבר על כתוביות (לא היה כתוב בכלל, לא אם בעברית או באנגלית או בספרדית וכו'..) אולי אתם תוכלו לעזור לי ? הנה האזור 1 http://laserclub.co.il/web/inner.asp?current_zone=1&content=preview&nmovieid=11781 והנה האזור 2 http://laserclub.co.il/web/inner.asp?current_zone=2&content=preview&nmovieid=47403 תודה מראש..

8. Started by rotman,

מה המצב אנשים? אני מחפש רכב קומפקטי בסביבות 60 אלף פלוס מינוס , מנוע עד 1600 הכי חשוב שיהיה רכב אמין ועדיף גם חלפים זולים , לכן אני חושב ללכת רק על יפני (תקנו אותי אם אני טועה) כמו כן , חשובה הסחירות של הרכב , שיהיה קל למכור אותו אחרי זה. עדיפות לידני אבל גם אוטומט תופס.. ובסופו של דבר , נחמד אם הרכב יהיה יפה וחזק... עריכה : החל משנת 2002 תודה רבה על העזרה

• 36 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. Started by R0ck,

מי מתכוון להגיע?... :ylsuper: הרבה אנדר, הרבבבבההההההההההה איכות, הרבה דציבלים, סוף סוף אירוע לעניין.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by desert,

זה היה גיבוש מאוד קשה של 4 יום ,באמת שונה משאר גיבושים , יותר מנטלית , לא שהוא לא היה פיזי , הו כן היה ,מאוד אפילו , היה לנו מסע ביום שני של איזה 15 ק"מ שבספופ היה אלונקות , היה קטע סודי שעליו אני לא יכול לספר , ובסה"כ היה ממש קשה , הדבר הכי קשה שעשעית בחיים שלי מבחינה פיזית. היינו צריכים לפרק ולהרכיב בחזרה נשקים ,ללמוד משהו על מכניקה ואז היה לנו עליו מבחן. לצערי לא התקבלתי ,לא יודע למה , אבל יום ראשון יאמרו לחי אם אני זכאי לראיון אגוז , אם לא צנחנים בדצמבר! בתקווה לדובדבן.

• 34 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by musari,

כולם תמיד אומרים פרצו לי ופרצו לי עכשיו אני לא ניראה לי שזה הגיוני ,עם מישו לא יודע את הקוד שלך הוא לא יכול לפרוץ!!!! תתקנו אותי אם אני טועה...? או שיש לך קומבינות והשרת של האיסיקיו נמצא בביתך...

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by Mike-,

שלום, שמתי לב שיציאות הDB9 (RS232) מתחילות להעלם מלוחות האם. תהיתי לכמה אנשים נשארה היציאה המיושנת יחסית. למי שלא מכיר את היציאה היא נראת כך (מתחת לUSB, בבצבע תכלת) :

13. בשעה טובה שיחררנו היום את הסינגל הראשון- מישהו אמר לי הסינגל נשלח לכל תחנות הרדיו בישראל בתקווה שיזכה להשמעות. יש אפילו שביים יהודי בשם ס.שפילברג 8)תחזיקו לנו אצבעות

• 85 תגובות
    • 9k צפיות
  14. איך מורידים את האזהרה החיבור שלך אינו פרטי האם מישהו יודע?

15. Started by r1plet,

מי חוגג? מה עושים? תחלקו בתכניות אצלי מתוכנן ערב איכות עם בת הזוג ועוד שתי זוגות חברים קרובים, במעגל חם ואווירה טובה! והרבה אלכוהול כמובן!

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by roes,

מה זה bit ?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Palamnaeusus,

Private Media Group, a publicly traded adult entertainment site based in Spain, on Thursday said it has made an offer to acquire the assets of defunct song-swapping site Napster. In a statement issued from Barcelona, Private Media said that it had offered to acquire the Napster trademark and Napster.com Internet address for 1 million shares of Private Media common stock, valued at about $2.4 million. Private Media shares closed down 11 cents at $2.41 on the Nasdaq on Thursday. A representative for Napster, which recently closed its doors and terminated all but a few of its remaining 42 staffers as it prepared to go into Chapter 7 liquidation, was not available for comm…

18. היי אנשים, אני שוקל לעבור לאיזור הזה, רחובות כמו צה"ל, הפועל הצעיר, ח"ן וברל כצנלסון הם בהחלט ברשימה שלי. רציתי לשאול האם יש פה מישהו שגר ברחובות האלה ובאיזור הזה ויכול לתת לי חוות דעת על איך לגור שם. בעיקר מבחינת אוכלוסייה ורמת הפשיעה (פריצות לקומות נמוכות וכאלה). אז אם יש מישהו מהאיזור, לשעבר מהאיזור או מכיר טוב את פתח תקווה, אשמח לחוות דעת(כמה שיותר, יותר טוב).

• 26 תגובות
    • 7.5k צפיות
  19. כשמחירי ה-DDR4 נוגעים בתחתית ההיסטורית שלהם - יצרניות הזכרונות המרכזיות עטות על טכנולוגיית הדור החדש עם הכרזות ששוברות שיאי מהירות מדי כמה ימיםלכתבה

20. Started by imac,

אני מרוקאי ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ^HocK^,

הנה הכתבה... עוד פאק של חומרה או משהו מתוכנן מראש של מיקרוסופט להשתלט על העולם...??

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לקראת סוף קורס קצינים , אני עובד על מאמר שבתכליתו אני מעוניין להעלות את דילמת איוש המחסומים - מה עדיף ? חיילים בסדיר או מילואימניקים . הדעות לשני הצדדים רבות והתייעצתי עם מביני עניין . אשמח לשמוע גם את דעתכם על בסיס ניסיון אישי או דווקא מנקודת מבט נטרלית . מה דעתכם ?

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  23. נשמעת שאלה מצחיקה ומוזרה אבל אני רציני לאחרונה אין לי מושג למה יש לי הרבה קורי עכביש באזור המסך ומדיי פעם אני מוצא עכבישים מעצבנים ומעיף אותם החוצה...עכשיו אתמול ראיתי שיש לי קורי עכביש על המסך מאחורה!! (נ.ב.יש לי מסך lcd אם זה חשוב) אז יש ספק שנכנס עכביש למסך,האם העכביש יכול לגרום לקצר או איזהשהוא נזק?. לא יודע למה העכבישים האלה אוהבים את האזור הזה הבית שלי נקי כמו ארמון,דווקא באזורים האלה הם נמצאים מה יש להם מהמסך שלי?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים