עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה ממש מעצבן אותי אז אני רוצה לשתף אותכם... שאני קורא את העיתון "עסקים@מחשבים" של מעריב אז תמיד יש את המדור הזה של קניית מחשב ותמיד רשום שם דברים שמשבחים את אינטל ולעומת זאת מקטינים את חברת AMD כמו "למי שאין הרבה כסף ולא רוצה לקנות מעבדים מהירות שעון נמוכה וקאש נמוך מחברת AMD שיקנה סלרון" או שאומרים שאנשים בורחים מ AMD כי הם משקרים בנוגע למהירות השעון שלהם ובכלל אין מילה אחת טובה עליהם מכתבים כמו אסף מרגלית ... וגם אף פעם לא ממליצים לאנשים שם לקנות AMD לעומת כל הפורומים שאני מכיר... אני לא מבין למה בכלל מעריב מעסיק את אותם "מומחים למחשבים" ולא אנשים מהפורום פה... אם מעריב כתוב על פוליטיקה כמו שהוא מומחה במחשבים זה סימן מדאיג!!!!!!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by SamurAchzar,

כמובן ש"גאון מחשב" זה מושג נלעג גם בעיני, אבל בואו נחשוב על זה רגע. פעם, בשנות ה80 המאוחרות, שנות ה90 המוקדמות, לילדים היו יחסים אחרים עם מחשבים. למעשה, לא היה הרבה לעשות עם מחשב, ואם היה - היית צריך להתאמץ בשביל זה (היה הרבה יותר קשה להשיג משחקים אז מאשר היום). לא הייתה סביבה גרפית ידידותית (יותר או פחות), היית צריך ללמוד את הפקודות shell (נו, דוס). מי שבילה את רוב זמנו מול המחשב עשה את זה כי הוא אהב את המחשב עצמו, לא את האפליקציות. כיום, בעידן האינטרנט, יש כלכך הרבה דברים לעשות עם מחשבים, רובם מעניינים עשרות מונים מאשר תכנות, לפחות לילד הצעיר. פעם, יותר ויותר ילדים היו מתכנתים בגיל צעיר, מסוקרנים על ידי המחשב. התכנות היה פשוט, הלמידה קלה. למעשה, התכנות היה הדבר הכי כיף …

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c משהו מדהים

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני יביא את המחשב הנייד שלי איתי ? הכוונה שלא יתחילו לחטט בו ולבדוק מה יש בו וכל זה.. כי אני נוסע לארה"ב ואני לא רוצה להשתעמם במשך 12 שעות.. למישהו יש פרטים? חשוב לי...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Liran3331,

מאמר מצחיק שמצאתי http://mekusharim.walla.co.il/News/ViewArticle.aspx?ArticleID=238741

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  6. לפני כמה שניות הגעתי דרך כתבה כאן באתר לסרטון המתיחות הזה: Extremely Scary Ghost Elevator Prank in Brazil#! ודרכו הגעתי לסרטון ההמשך: Extremely Scary Corpse Elevator Prank in Brazil בכל אחת מהמתיחות דמיינתי מה הייתי עושה בסיטואציות הללו- ואז קלטתי דבר מוזר, אם הייתה מופיע בפני רוח רפאים-הייתי נותן לה אגרוף. לעומת זאת מגופה שהתעוררה לחיים הייתי מתכרבל בפינה בצרחות. הזוי לגמרי, ועכשיו מעניין אותי איך זה אצלכם?...

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by לוח שנה,

שלום, אני שוקל להתפטר ממקום עבודה שהתחלתי בו, ויכול להיות שזו תהיה להם בעיה למצוא לי מחליף. האם יש בעיה להתפטר כי פתאום לא בא לי? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. נזכרתי לי היום באתר הנחמד הבא: m424.com ;D הרבה זמן לא ביקרתי בו, יש הרבה חדש. האתר הוא אתרו של אחד, שטוען שהוא מקובל שמקבל מסרים מבית דין של מעלה. הוא מנבא את העתיד לעיתים קרובות ויש לו גישה למידע שלא ידענו עליו. הבחור פסיכי על כל הראש. אני ממליץ לסייר קצת באתר, אפשר להיקרע מצחוק ולהעביר שעות ארוכות בהנאה שם... לפעמים הכותב גם מגלה חוש הומור לא רע... אז מה דעתכם? מהי ה"חדשה" האהובה עליכם? ד"א, גיליתי את שם בעל האתר כשהרצתי בדיקה בWHOIS, שמו הוא יצחק כהן והוא גר בחיפה... אני מתלבט אם הוא באמת מטורף או שזו פשוט בדיחה מתקדמת מאוד. אני מהמר על מטורף.

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by 212128,

איך אפשר למכור מחשב כולל הכול, מבלי שאותו קונה יבוא אליך הביתה ? ואין לי אפשרות לקחת את האוטו של ההורים לצערי. ובעת מכירת המחשב כדאי אולי לנסח הסכם בכתב ביני לבין הקונה ? עוד עצות יתקבלו בברכה . ותודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Decktor,

חבר שלי צריך להירשם למועד ב' מתמטיקה וחייבים דרך האינטרנט ולא הצלחנו למצוא איפה בדיוק באתר של משרד החינוך אם מישהו יודע אני נורא אשמח תודה מראש

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by arkadur,

אני מחכה ל2 חבילות שצריכות להגיע אלי מחו"ל, וזאת הפעם הראשונה שאני עובר את התהליך הזה לגבי החבילה הראשונה, יש לי את מספר החבילה שUSPS נתנה לו לגבי החבילה השניה - לא קיבלתי. אני יודע שהחבילה הראשונה כבר בישראל די הרבה זמן (משהו כמו שבוע וחצי - שבועיים), אומנם היו חגים וכל זה אבל אני לא אמור לקבל מכתב מהסניף שלי? אני צריך לשלם מע"מ? מכס? איך כל זה עובד.. ניסיתי את המודיעין של הדואר (אחרי 10 דקות של המתנה הם ענו לי ), הפנו אותי למספר אחר, שם, הצלחתי לתפוס אותם רק למחרת היום הם טענו, שאם יש לחבילה מספר, הם יוכלו לאתר אותה (לצערי , הייתי בבסיס , והמספר לא היה עלי) אז, מה יהיה לגבי החבילה השניה? אני אקבל מכתב כלשהוא בקרוב? או שאני צריך לצאת למסע בעקבות החבילות שלי? …

• 17 תגובות
    • 7.7k צפיות
  12. Started by nahum8,

שלום לכם חבר'ה, אתמול כשהגעתי סוף סוף מהצבא, נכנסתי לפייסבוק, ולהפתעתי, כל פעם כשאני מנסה להתחבר הוא מעביר אותי לאתר שונה. אתמול זה היה אתר שונה. אשמח לעזרה, כמו כן גיליתי שלכלל החברים שלי האתר עובד כראוי.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Natan_Rozen,

תביאו עוד כאלו אם יש לכם ... 1. על מייבש שיער של חברת SEARS : "לא להשתמש בזמן השינה" (חבל, רק אז יש לי זמן לסדר את השיער) 2. על חבילת חטיפי תירס: "אתה יכול להיות זוכה!!! שום קניה לא נדרשת!!! פרטים בתוך השקית" (מסתבר שזהו מבצע מיוחד לגנבים) 3. על סבון רחצה של חברת DIAL : "להשתמש כמו בסבון רגיל" (שזה אומר איך בדיוק?!?) 4. על ארוחה קפואה של SWANSON : "הצעת הגשה - מופשר" (אבל זו "רק" המלצה) 5. על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO : "נא לא להפוך" (אופס...! מאוחר מידי) 6. על פודינג של MARKS&SPENCER : "המוצר יהיה חם לאחר החימום" (וואלה?!? באמא שלכם?!? ) 7. על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA : "לא לגהץ בגדים על הגוף" (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

אז ככה לי יש זכרונות INFINEON 333 ושכן שלי קנה עכשיו מחשב עם A-DATA 400 המעבד שלו זה סלרון 2400 והמעבד שלי בקרוב יהיה AMD ATHLON 166@200 ואצלו בכל מקרה הזכרון ינוצל ב200מגהרץ בלבד (FSB100) ולי יהיה טוב DDR400 עכשיו זה בן אדם מבוגר שלא מבין כל כך במחשבים אבל אני עוזר לו המון ועושה לו "ג'סטות" אז יש סיכוי שיסכים מה עוד שהוא פרנואיד והוא קצת יפחד לקחת את העסקה הזאת כי הזכרון משומש... חבר שלי אמר שבניסוח הנכון שכן שלי יסכים, ואני גרוע בניסוחים אני יבוא אליו הביתה וישמע הכי גרוע בעולם....

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  15. רציתי לשאול איזה אתרי תמיכה במחשבים יש בעברית שניתן להתעדכן בהם ב-RSS?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by kobi_af,

שלום (ערב טוב) רצה הגורל ואני ב3 יחידות אנגלית,חושב שאולי אני מתאים ל4 אבל אתם יודעים מורות (מילה שעדיין לה פירוש מדויק) אז לעניין רציתי לדעת אם אפשרי לשפר תאנגלית שלי באופן משמעותי בדרך כלשהי במחשב\טלויזיה ניסיתי כמה פעמים להכנס לאתרים שמעניינים אותי באנגלית לתרגם תמילים אני יכול אבל איך אני יכול ללמוד גם לרשום....

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כמה על המחשב שלכם : המחשב בתוכו הכל כולל מסך כולל צורבים כוננים דיסקים קשיחים מעבדים וכל העולה על דעתכם .... מצפה למצביעים *כל אחד יכול להצביע 2 פעמיים ! *ללא הגבלת זמן המחשב שלי נקנה ב- 7500 ש"ח.....אני טס להצביעה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

קראתי היום בעיתון "ממון" שאינטל מחפשת כ-1000 עובדים למשרות תוכנה וניהול הייצור (אני בטוח שזה נובע עקב השנה האחרונה המוצלחת ביותר ברווחייה). בין לבין קראתי שהם מחפשים הנדסאי ניהול הייצור (תחום עיסוקי). לצערי אני בצבא וזה לא רלוונטי לגבי... אבל על הדרך יש לי שאלה, האם אינטל מחפשת עובדים פעם ב... או תמיד יש צורך בעובדים? אני אשמח לעבוד באינטל כשאשתחרר מהצבא (במחצית הראשונה של 2013). :P

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by 00000,

הבנתי שמסיימים תיכון באמצע השנה או משהו כזה, עכשיו, בלי קשר לבגרויות, מתי בערך מסיימים להגיע לבי"ס בי"ב?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אהלן, נפתחה קהילה לישראלים שנמאס להם לסבול! טוב לא בדיוק, בכל מקרה - אם אתם חולמים על אי ביי ישראלי מקורי, אם אתם מחפשים לקנות ולמכור מוצרים באי ביי דרך ישראלים (בגלל יתרונות ברורים) ואם אתם סתם קונים הרבה באי ביי - תירשמו! זה רק יכול לתרום כמו כן, אנא עזרו ופרסמו את הלינק שלהם בכמה שיותר פורומים אפשריים http://groups.ebay.com/index.jspa?categoryID=100001600 (ההודעה נלקחה מפורום מקס טיונינג)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. סליחה מראש על השאלה הטפשית,תודה חג שמח ובתאבון.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by overload,

[shadow=green,left] קצת חומר על המטריקס:[/shadow] [shadow=red,left]רק למי שראה את הסרט הראשון והשני !!![/shadow] [glow=green,2,300]תרגום:[/glow] MATRIX= מטריצה, מערך של איברים המסודרים בשורות וטורים משים לביצוע פעולות מתמטיות (לוח הכפל למשל) [glow=green,2,300]Neo & the Architect[/glow] זה הטקסט ופרשנות של הקטע האחרון בסרט ה2 שבו ניאו פוגש את האדריכל. קטע חשוב לכל מי שרוצה להבין קצת יותר, שימו לב שהטקסט מנסה להוכיח שלא לכל מי שחושב שהעולם ה"אמיתי" הוא גם תוכנה שניה למי שהצליח לצאת מהתוכנה הראשונה (המטריקס) ובלל זה ניאו יכל להשתמש בכוחות שלו גם "בחוץ" ובגלל זה יכל סמית לעבור מהמטריקס ל"בחוץ" יש שם גם הסבר למי היא אולי ה"אמא" של המטריקס כמו שהאדריכל הוא ה"א…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by id3232,

שלום וערב טוב אני מחפש המלצה לאבקת חלבון (לא גיינר) הכי איכותית ומשתלמת. לפי מה שביררתי עד כה ראיתי שאלה האבקות המובילות: http://www.vitacost.com/Optimum-Nutrition-Gold-Standard-Whey-Vanilla-Ice-Cream-2-07-lbs http://www.vitacost.com/Champion-Nutrition-Pure-Whey-Protein-Chocolate-5-lbs http://www.vitacost.com/Syntrax-Matrix-5-Cookies-and-Cream נאמר לי שהצ'מפיון מאוד טעימה ושהמטריקס יעילה למקרה שאני לא אוכל מסודר (כל 3 שעות). מה דעתכם והמלצתכם?

• 17 תגובות
    • 5.4k צפיות
  24. Started by blabla2002,

http://www.funny.co.il/flash/fuck.html

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש ווירוס חדש שפשוט משמיד את ההארדיסק... הורס אותו לתמיד (לא פירמוט, לא נזק לקבצים אלא נזק של ממש). הווירוס דופק משהו בקוד של ההארדיסק ולא נותן יותר שימוש בו, הווירוס מגיע דרך ה EMAIL ומופיע ככרטיס ברכה בשבילך מחבר או ממישהו לא יודע... לא לפתוח באף מקרה. יום טוב.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.