עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by GanJaval,

אני ממש מבואס ... הלכתי היום לרופא משפחחה כי היה לי שיעול וקצת כאב לי הגרון .. אז הכל טוב ויפה הוא בודק אותי והכל .. ופתאום הוא אומר לי שאני צריך לעשות בדיקות (דם ושתן) כי יש אצלי חשש לסכרת הוא הבחין זאת בכך שהוא ראה שהפה שלי יבש ... אני קצת התענינתי בנושא וראיתי שהסימנים הם תחושה של צימאון ואת זה יש לי כל הזמן אני צמא בזמן האחרון וגם אם אני שותה והכל נישאר לי הפה יבש אחריי זה גם היה תחושת חולשה אני גם חש לפעמים חולשה וגם היה שבא לך להשתין יותר מידי וזה גם בזמן אחרון אני משתין בלי הפסקה .. כל זה יכול להיות בגלל הקולה שאני שותה (2-3 בקבוקים ביום) כי חוץ מקולה אני לא שותה כלום ..... בקיצור אני מבאוס רצח ! מי שמבין בזה קצת ויש לו חדשות טובות או רעות שיגיד לי בבקשה וגם א…

• 67 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by Alexkmr,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום רב, אשמח לאתר להורדת שירים מיוטיוב . נקי מרוגלות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  4. פתחתי עוסק פטור של טכנאי מחשבים בשירות עד הבית, יש לכם רעיונות איך כדאי לי לפרסם את עצמי? אני אף פעם לא הייתי עצמאי. תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  5. בטח שמתם לב שבחצי השנה האחרונה העלו את מחירי החשמל באופן דרסטי, כזה שבאמת מקשה למשפחות רבות לעבור את החודש. אז רציתי לקבל ממכם יעוץ איפה אפשר לחסוך באופן משמעותי... למשל החלפת נורות הליבון בנורות פלורסנט, עד כמה זה ישפיע על הצריכה?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  6. הרוב מחפשים ידע ב-Active Directory ואני טכנאי פשוט. מה זה הדבר הזה? אפשר ללמוד את זה בבית? למה אין משרות בלי זה? חייב?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. שלום לכולכם. אני משתתף בתחרות exit2010 תחרות רעיונות לסטארטאפים. לפרויקט שלי קוראים "”Let my baby grow הרעיון הזה יוכל לעניין חלק ממכם, והייתי שמח שייכתבו הצעות שיוכלו לקדם ולשווק את הרעיון לפרויקט ולגבש אותו בכללי. אני רוצה להציג מצגת וידאו שתתווסף לפרוייקט ומתלבט איך להציג אותה ומה הכי כדאי להבליט. מחקתי את המצגת הקודמת ואת כול הטקסט הנלווה אליה כי אנשים פשוט לא הבינו מה הסיפור מאחורי הרעיון ומין הסתם זה לא "קנה אותם". הרעיון בגדול הוא על אפליקצייה שתשתמש במאגר מיוחד ומעניין שייכתב על ידי המשתמשים עצמם ולגרום למשתמשים להרוויח כסף מהם. הנקודות החשובות הם: 1.המאגר יכיל ערכים קצרצרים שהחלק הראשון יהיה טקסט כתוב כמו סלוגנים, ביטויים, מחשבות רעיונות וכו.. עד לשני משפטים וח…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  8. אמשח גם להסברים. מחר יש לי מבחן תודה רבה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  9. שלום פניתי אליכם כי בטח יש פה הרבה אנשים עם ניסיון אז ככה הגימייל שלי משרת אותי גם לעבודה גם לפרטי בזמן האחרון התחלתי לקבל הרבה אימיילים מהעבודה וגם בפרטי משולחים ממוקדים מאוד (יכול להיות גם כמה בשעה) אני מנסה לעשות סדר בבלאגן שנוצר לי מה שאני רוצה שיקרה זה ההודעה תופיע בדואר הראשי/דואר נכנס (או לפחות התרעה) ולאחר פתיחה שלה היא תעבור לתיקייה אוטו' היום אני עושה להם מסננים+תוויות אבל מה שקורה זה אם אני מעביר אותם ישירות לתווית אני לא מקבל התרעה על הדואר הנכנס רק בתווית (גם באפ' בפאלפון) (בהגדרות זה או להעביר ישירות לתווית או להשאיר גם בראשי) אז כרגע זה מגיע לראשי עם תווית ומה שקורה זה אחת ליום או כמה שעות אני מסמן את כל ההודעות בראשי ושולח אותם לתוויות (אם אני לא עושה …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לסדר את הכבלים מאחורי שולחן המחשב בצורה אלגנטית ונקייה כמה שניתן. איך כדאי לעשות זאת? (יש משהו כמו ארבעה כבלים עבים ועוד כל מיני שטויות...) אני מעדיף תעלה רחבה ונמוכה על מנת שתבלוט כמה שפחות. בתודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Tanya,

הי. נאבד לי הדף של מפרט המחשב שקניתי לא מזמן. אני אצרף פה את הפרטים של המחשב שלי ואשמח אם תגידו לי את הדברים הבאים [ואם חסר שם משהו ולא כתוב אשמח אם תגידו לי איזו תוכנה מוצאת את זה]. מעבד, לוח אם, כונן קשיח, זיכרון, צורב [ אי אפשר הא?] אני פשוט רוצה לשים את הפרט שלי גם פה בפורום מתחת לשם שלי. ולתמונות: תודה רבה לכם.

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  12. חג שמח , לפני שיא החום צריך לקנות מזגנים. קראתי קצת ,דיברתי עם קרובי משפחה,בקרתי בחנויות אך לא הצלחתי לגבש דעה. בעבר היו במשפחה 2 מזגני LG, אחד טוב למדי (לא זוכר את הדגם) שעבד ללא תקלות , לפעמים נאלצנו לכבות כי קפאנו מקור. אחרי הניסיון הטוב החלטנו לקנות LG נוסף לסבא וסבתא ז"ל, המזגן השני כל הזמן הרעיש ולא קירר. לקרובי משפחה יש תדיראן שעושה את העבודה אבל מרעיש (מצאתי מידע דומה לפיו בתדיראן מייצרים מוצר סביר+ אבל מרעיש-בחדר שינה לא שמים מזגן שאינו שקט וזה לא משנה עד כמה הוא מקרר\אמין או יפה. בחנות המליצו על אלקטרה\טורנדו . על פי המוכר לשתי החברות ישנם דגמים סיניים ודגמים תוצרת הארץ-על פי מה שהצלחתי למצוא ברשת ,מדובר ב"אותה גברת בשינוי אדרת" דגמי הטורנדו …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שוב שלום לכולם אני יוצר מוסיקה בתור תחביב מזה כמה שנים, לאחרונה יצרתי קטע לא שגרתי ומי שמכיר אותי יודע שזה לא הסגנון שאני שומע לכן חשוב לי לדעת מה דעכתם עליו, ואם יש לכם הצעות לשיפור שינוי או סתם בא לכם לפרגן במידה ואהבתם את היצירה, אשמח לשמוע את דעתכם. לינק לוידאו המאולתר באתר יוטיוב: למי שרוצה את הקטע המלא בMP3 יוכל להוריד אותו מכאן: http://rapidshare.com/files/35778422...In_My_Mind.mp3 תודה ויום טוב KOBrA

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by yuvalkob,

טראק שאני וחבר שלי יצרנו שהמלודיה שלו מתבססת על צלצול של פלאפון האוס מסחרי נחמד מאד עם נטיות למוזיקה קלאסית קצת תשמעו ותגיבו, ותקראו גם את הסיפור שמאחורי היצירה... http://stage.co.il/Stories/270207#top

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  15. לא להתקרב כלל אחת הסדרות היותר מטומטות שראיתי בחיים שלי פרק אחד הספיק לי(זה היה אתמול)..פשוט כזה דפוק חסר תוכן וילדותי אה ולא מפחיד בגרוש..סתם בזבוז של שעה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  16. https://www.leumi-card.co.il/he-il/Cards/Pages/LCFreeInt.aspx הבנק שלי סירב לבטל לי דמי חבר חודשיים בגובה של כ- 20 ש"ח על כרטיס האשראי. בינתיים, מעדיף להמנע מלעבור בנק. ולכן הזמנתי את הכרטיס הזה ואני צריך להפעיל אותו ולבטל את האשראי. למישהו יש מושג מהן החסרונות של הכרטיס הזה? כל מיני מבצעים הנחות ומועדונים זה לא מענין אותי.

• 10 תגובות
    • 8.1k צפיות
  17. Started by CyberGod,

שלום , עכשיו אחרי איזה חודשיים של המתנה למשכורת הנורמאלית , הגיע הזמן לקנות באמת את המחשב . את המפרט שאני הולך לקנות אני כמעט ויודע , התלבטות אחת יש לי : ASUS P4P DELUXE - יש לו RAID,FIREWARE,G-LAN ואמור להיות בכי חזק בביצועים . epox ep-4pcai3 - יש לו צ'יפסט יותר מתקדם אבל הוא חסר קצת פיצ'רים שאני הייתי רוצה... בדיוק מה שיש לASUS. הבעיה היותר גדולה !! שאלת מליון הדולר היא איפה אני קונה את המחשב ? יש לי שלוש אופציות שאני ראיתי : KSP , PC-HARDWARE, ZIGZAG2000 KSP הכי זולים אבל הם גם הכי רחוקים ואני לא יודע מה לגבי השירות שלהם , שמעתי עליהם דברים לא ממש טובים . ההפרש בין החנוית למפרט עם הASUS הוא 2770ש"ח בKSP 3030ש"ח בZIGZAG2000 אומנם זה לא מעט כסף אבל אני רוצה מקום שיו…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by J0n1,

http://en.wikipedia.org/wiki/Polybius_%28game%29 OMG מאיפה אפשר להביא אותו? לא ממש הבנתי איך זה עובד, אם מישהו יכול לפרט בבקשה

19. אתמול נתקלתי ב YOUTUBE בסדרה ממש מצחיקה של סרטונים על שוטר מפגר. (לא מפגר מבחינת עלבון, מפגר מבחינת המחלה, פיגור שכלי וזה כנראה מה שיש לו\תסמונת דאון) בקיצור, ממליץ בחום לראות הנה הפרק המועדף עליי:

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שיר נוסף שלי את ואני - תמיר בן נעים

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by shikamaru,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2790

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  22. http://www.ayalonhw.co.il/camera/camera.asp?perCamera=1 אני לא חושב שזה היה עד היום...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. בעיקבות הת'רדים בסגנון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=192533.0 את מי אתם מעדיפים, קיפי בן קיפוד מרחוב סומסום או עיתונאיש מבלי סודות?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.