כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
אתמול התקשרתי להזמין שני מוצרים מסוימים, כרגיל כמו שאנ מזמין בכל חנות, "שלום, אני רוצה לעשות הזמנה על בלה בלה בלה, אני אבוא לאסוף את זה מסניף מגדל העמק" ומשם הם התחילו לטבוע בכוס מים. "רק שניה, אני בודק אם יש לנו את זה זמין", "לא אין לנו את זה בסניף פה, רק בראשל"צ" אמרתי שאין לי בעיה לחכות כמה ימים ופה אמרו לי משהו שלא שמעתי בחיים- "מחר אחד הנהגים שלנו יהיה בסניף בראשל"צ, תתקשר אליהם בין 11 ל 12 בערך ותבקש את XXX, תגיד לו שיאסוף מהסניף את המוצר שאתה רוצה" .......סליחה? אני? הלקוח המשלם צריך לטרטר את עצמו בטלפונים בשביל לקנות מכם מוצר? מה הבעיה פשוט להכניס הזמנה למערכת, כל יום להוציא את ההזמנות שאין במלאי בסניף אחד ויש בסניף אחר, ואז לעשות משלוח מרוכז? הם אמרו לי בעצם שיש …
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אמא שהילדה שלה נהרגה בתאונת דרכים.. תמשיכו.....
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על מישקפי השמש של אוקלי האלה? http://oakley.com/o/o1123d תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי פורום טוב לשאלה על קניית מכונית חדשה?? (ולא את carsforum.. ממש לא מקצועיים) נ.ב. אני מחפש גם חוות דעת על שלושת המכוניות האלה: -טויוטה יאריס 1.3 -הונדה ג'אז 1.4 -יונדאי גאטס 1.6
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום בשעה 09:17 באזור התעשייה חולון,חיכתה לי סוף-סוף החבילה המיוחלת. שבעזרתה המחשב סוף-סוף יקבל קצת צורה,ה-Dremel MultiPro CordLess 7800 שלי ! תמונות של המארז בקרוב,בינתיים הכלי עצמו:
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב נפלו פה (כרמיאל) כמה קטיושות לפני איזה חצי שעה-שעה ואבא שלי החליט לנסוע לאיפה שהוא. ואני לא רוצה להשאיר את הכלב שלי לבד פה. אז מישהו מכיר פנסיון טוב באיזור הצפון שלא יקר? תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
שלום! אהבתי את הסדרה וראיתי את סוף העונה ה 2,ורציתי לדעת אם תגיע עונה 3, ומתי?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
בגדול אני צריך לקנות מעיל חדש, והתבגרתי למעילי DIADORA,PUMA,NIKE וכל השאר.. עכשיו נכנס לי גוק לקנות מעיל עור, במיוחד ארוך. אין לי מושג איך זה יראה עלי בכלל, עדין לא יצא לי למדוד אחד מהמעילי עור. אבל בגדול מה אתם אומרים על הרעיון? בקשר למעילים הארוכים(מטריקס סטיל). דבר אחרון מחיר? ממה שראיתי כל פליצה דופק מחיר בשמים על מעילים רגילים(בגולף למשל מעילים מגיעים ל1K) אז אני לא רוצה לחשוב על עור. בגלל זה נכנסתי לEBAY ושמה המחירים הרבה יותר נורמאלים ככה שאין מה לדאוג בקשר למחיר.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למי שמכיר, למי שלא מכיר, זהו הסט: מדובר בסט תופים אלקטרוני שמיוצר ע"י היצרנית הגדולה בעולם לתופים אלקטרונים ALESIS. מיועד לעבוד עם XBOX 360 ובמיוחד עם משחקי ROCK BAND/GH. אני מזמין אותו בזמן הקרוב מEBAY מצאתי חנות שמוכרת את הסט ב300$ + 220$ על משלוח (USPS מארה"ב) 2 שאלות: 1. האם לוקחים על מוצר כזה עוד עמלות כלשהן מעבר למכס 16.5%? 2. זכור לי שהממזרים שם בד"כ נוטים לקחת את המכס גם על המשלוח ולא רק על המוצר. בד"כ לא היה איכפת לי כי המשלוח לא היה עובר את ה40$, אבל לאור העובדה שמדובר בקצת יותר הפעם זה כן משנה. במידה וייקחו לי מכס גם על המשלוח זה סיפור להימנע מלשלם מכס גם על המשלוח? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפתוח מין חנות קטנה באייבי, אבל יש לי כמה שאלות קודם, ואשמח אם תענו לי: 1. לדוגמא מישהו קנה ממני משהו, שלח לי את הכסף לפיפאל, איך אני מוציא את הכסף מפיפאל למזומנים? 2. מישהו קנה ממני מוצר כלשהוא והוא גר בחו"ל, איך אני שולח לו את המוצר? 3. האם העמלות שאייבי לוקחת גבוהות? 4. בן כמה צריך להיות בשביל לסחור באייבי? אני יודע שאלה שאלות בסיסיות ומטומטמות, אבל אשמח אם תענו לי.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר'ה, נא לא לזלזל. בסך הכל העליתי על הכתב את מה שבליבי, פשוט רציתי לשמוע ביקורת מאנשים... There he was, once more gazing at the setting sun dive into the horizon. His troubled mind could not rest; the thoughts in his head were mixed with emotions. Ones that were bound to his Angel, her addictive[, drug-like] smile, which he loved and hated so much, the one that gave him the reason to keep marching on, but at the same time, gave him uncertainty that constantly tortured him... He then returned to his house, but not home which he considered as her hugging arms and her warm presence that could melt down any iceberg in the world. He lied down in his bed, cradling like a li…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול שדרגתי את המכשיר הסלולרי שלי ל Nokia 6600 ורציתי לשאול היכן אני יכול להוריד חינם תוכנות משחקים וערכות נושא למכשיר?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
גיליתי את העיתון אי שם בצבא ומהר מאוד הוא נהפך לתנ"ך שלי בתקופה ההיא. הייתי קורא כל כתבה וכתבה בכובד ראש. נתפס לכל מילה. מתישהו לקראת השחרור נפצעתי בפעולה ומאז הפסקתי להגיע לתחנה המרכזית בחיפה (שם מכרו את החוברות ב-15 ש"ח). בשחרור כמובן בלייזר נשכח ואת מקומו תפסו בחורות בשר ודם ושאר דברים. לפני כחודשיים גיליתי את העיתון מחדש כאשר חיפישתי משהו קליל לעשות בהפסקות באוניברסיטה והחלטתי לקנות. כמו כן גיליתי שבימים בהם אין זין לחדשות או אין חדשות מענינות אין כמו לפתוח את הבוקר עם קפה ובלייזר. כמובן שכיום אני קורא את העיתון ברפרוף, מתעמק רק בכתבות שמעניינות אותי, פתחתי גם את הבויידם והוצאתי גליונת ישנים שלא קראתי (בצבא התחלתי לאסוף מאנשים גליונות כך שכיום יש לי מבחר מרשים שלהם) ה…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
סוף סוף פתחתי בלוג. עכשיו אני נותן במה פתוחה ובלתי מוגבלת לכל אחד שרוצה לפתוח בלוג הבלוג הוא בקוד פתוח והוא תומך RSS וכמובן גם תומך בתצוגה צדדית לפיירפוקס או מוזילה אנשים שמעוניינים בבמה פתוחה לכל דבר אשר חפצים בו (חוץ מי תכנים חריגים) תשאירו פה בת'רד הודעה ובעוד יומיים אני יצור קשר איתכם. הבלוג כרגע על שרת חינמי אבל אני ישדרג בהמשך לשרת יותר מתקדם. אני לא עושה את זה למטרות רווח או משהו כזה.. הכל חינם ולכולם כמה ואיך שתרצו
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה לא ת'ראד טיפוסי שאפשר למצוא בפורום חומרה, אבל בכללי נראה לי שגם זה נכנס. בעקרון אני עושה את זה בשם בדוי, כי אני מעדיף לעשות את זה ככה, זאת ההודעה הראשונה והיחידה שאני רושם בשם הזה בפורומים אני ידוע בכינוי אחר. בדיוק הגיע הצמד כרטיסי מסך שהזמנתי 7900GT ב SLI, הגיעו, ומרוב דכאון וחוסר חשק לכלום, הם עדיין בקופסאות.. לא נגעתי בהם יומיים. (פתיח טוב הא, עכשיו אין לכם מושג מה יכול לגרום לבן אדם להיות בכזה דכאון...) אני בן 24 והגעתי למצב עצוב בחיים, שבו אין לי חברים טובים. יש לי חברים, שיצאו איתי, שיזמינו אותי לשתות, לעשן, לצאת, לאכול. אנשים שאני מוכיר ואוהב, וכיף לשבת איתם. אפילו לא מעגל אחד כזה, אלא כמה מעגלים שונים של חברים. אבל אין לי חברים טובים. לכל אחד יש 1-2 חברים טובי…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חשק עז לקפה טוב בבוקר, טעמתי אצל חבר ומאוד אהבתי זה מה שיש לו: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740053 200 קפסולות מספיקות לי בערך לשלושה חודשים. האם זה בזבוז כל העניין הזה? יש לכם המלצות למכונה אחרת?
-
- 17 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני ושני חברים מתכננים לטוס בשבוע הבא (16 לחודש) לטיול בחול. כעיקרון מחפשים עיר של צעירים עם הרבה מסיבות, אלכוהול ובנות אנחנו בני 22 ומחפשים מקום עם אנשים בערך בגילנו (מעדיפים מקום בלי ילדים קטנים מישראל לפני גיוס שבאו לעשות בלאגן). חשבנו על בורגס, ועל איה נאפה. העדיפות היא לבורגס (מישהו שהיה שם יכול לספר עליה קצת?) אבל בגלל שהיא יחסית יותר יקרה רציתי לבדוק עוד אפשרויות. נאפה יחסית יותר זולה, אבל שמעתי שיש בה הרבה "ילדים". מה אתם אומרים...יש המלצות על מקומות טובים? עדיף מנסיון אישי... תודה רבה ,דוד.
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
It appears that one of the largest eDonkey2000 communities is no more. Often occupied by over 1 million eDoney2000 users spread over several servers, Razorback is often regarded as the very lifeblood of this network. This morning, users of this server network found their community offline. http://www.slyck.com/news.php?story=1102
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נכתב בכתבה לגבי הפד: AQUA3 שהוא גדול אך לא צויין כמה גדול...בעקבות הכתבה הזמנתי אותו באושר ולהפתעתי ראיתי שהוא בגודל פי 4 !!! מכל פד שאני מכיר והוא תופס חצי שולחן. חבל שלא ציינו בכתבה כמה הוא גדול אחרת לא הייתי מזמין אותו . חבל. :-[
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השנה אני מסיים תיכון, ומסיבות רפואיות (שאני לא אזכיר אותם פה), אני לא הולך לצבא (סיבות רפואיות רציניות, לא סתם השתמטות, אז אל תתחילו להטיף לי על זה פה בבקשה). אז ישר אחרי התיכון, אני רוצה להתחיל ללמוד באונברסיטה. חשבתי על להיות אח מוסמך בבית חולים. ואני רוצה עכשיו לברר פרטים על זה, מה הדרישות לקבלה לאוניברסיטה? כמה שנות לימוד? וכל הדברים האלה. אבל אין לי מושג את מי לשאול. אתם יודעים במקרה איפה אני יכול לברר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל, אני אומר את זה רק מדאגה אפשר לומר, אז נא לא לקטול, זה רק בשבילכם (כן אני יודע שזה נשמע פלצני) בכל מקרה, העלתי בעבר טענה שהמנורות האלה משחררות הרי קרני UV שידוע שהם מזיקות מאוד לעור אך רבים הפריכו טענות אלה במשפטים כמו "לי יש כבר שנים מנורת UV והכל בסדר" וכו'. בכל מקרה, בדקתי היום קצת והנה חלק קטן מHowStuffWorks: (לקוח מפה: http://science.howstuffworks.com/black-light1.htm) לחיצה על הUVA (יש שם קישור) מובילה אותנו לדף הבא: http://www.infoplease.com/ce6/sci/A0849967.html ששם בין השאר כתוב: הציטוט מדבר בעד עצמו... עכשיו, נכון שאצל חלק זה לא עובד כל הזמן, זה לא חשוף וכו' וכו'. אבל מי שלמשל המארז על השולחן עם חלון מופנה לראש שלו... מי שיש לו נורה תלויה ע…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.ayalonhw.co.il/camera/camera.asp?perCamera=1 אני לא חושב שזה היה עד היום...
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לומד תואר דו חוגי כאשר אחד מהם הוא סוציו'. לאחרונה קיבלתי ציון מבאס מאוד (67) בקורס חובה. אומנם זה רק מבחן אמצע אך אני כבר מתחיל את הציון הסופי מ-90.. ואת המבחן סיום אני אעשה ביום אחד עם מבחן אחר לכן אני לא מצפה לניסים בסופי. המטרה שלי היא להמשיך קריירה בחוג השני שלי אך אני לא רוצה לחסום לעצמי כבר עכשיו את התואר בסוציו', במיוחד שאני מעוניין מתישהו בעתיד, לעשות תואר שני בסוציו על מנת שאוכל לחקור אוכלוסיה אקזוטית אשר יש לי נגישות אליה.. כרגע הממוצע שלי בסוציו הוא 83 ואני שנה שנייה, אני מאמין שאני אוכל לסיים את התואר בממוצע שנע בין 83-88. מהיום הראושן שלי באונבריסטיה מספרים לי עד כמה התחרות מטורפת לתואר שני וישנם מקצועות שגם עם ממוצע 100 קשה להתקבל לתואר שני (פסיכולוגיה,…
-
- 17 תגובות
- 8.3k צפיות
-