כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
היו חיביים להחזיר לי 10 דולר על ביטול הזמנה. וכבר 4 ימים שלא מחזירים.. איפה מתלוננים שם? (כבר דיברתי עם התמיכה של האתר שממנו קניתי, ונאמר לי שאני יקבל את הכסף עוד יומים ואחרי זה אמרו לי תוך יום ועדין לא קיבלתי)
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
עד עכשיו ניתקלתי רק בפרסומת אחת שגרמה לי לרצות לקנות מוצר מסויים, חבל שאין אותו בארץ ;D עוד מישהו מכיר פירסומות מטובלות בחוש הומור שיודעות לעשות את מה שהן צריכות? נ.ב. double sun POOOOOOOWWWWWWWWWWEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום קוראים לי מוטי וסיימתי קורס מפעיל CNC לפני כשנתיים.מאז הקורס לא יצא לי לעבוד ב CNC,פניתי לעיסוקים אחרים. העניין הוא שבקורס יצא לי לעבוד עם מכונה של 4 צירים,יש לי ידע בסיסי ב solidworks/solidcam,ואני מתחיל לעבוד ממש בקרוב במפעל במחלקת CNC,מכונות עם 5 צירים,הם למעשה מכשירים אנשים ללא ניסיון אחרי קורס CNC. אני נורא מודאג מהידע שלי בתחום כי עבר הרבה זמן ואפשר לומר שאני מתחיל מכלום,לגמרי שחכתי את רוב החומר. בעצם אני כן מתחיל מכלום! אני רוצה רק לשאול אם יש כאן אנשים שעבדו על מכונות CNC של 5 צירים,עד כמה קשה לקלוט את כול העסק הזה? ולמה עליי לצפות? נאמר לי שאני לא יעסוק בתכנות,אלא הפעלת מכונה של 5 צירים,אבל באופן בסיסי מה אני הולך לבצע? אשמח לקבל תגובות עם…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אולר שנותן את התמורה לכסף. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם יש מצב שמורטל קומבט חוזר והוא ניראה טוב!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.neowin.net/images/uploaded/hotmail-israel.jpg http://www.neowin.net/images/uploaded/hotmail-israel1.jpg לא מבין איך זה ככה כבר חצי שעה ואף אתר חדשות לא דיווח על זה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סתם אם מישהו רוצה לדעת .אני עדיין חושב על הסיבה שלי ;D http://www.facebook.com/GoBug
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה הפייסבוק התחיל לעבוד לא כראוי: יום יומיים אני לא מקבל נוטיפיקיישנס ואחרי זה כל הנוטיפיקיישנס מגיעות אלי בבום אחד, וגם אם אני בודק אותן הן לא נעלמות. בצ'אט לפעמים הסימן שמי שמתכתבים איתו כותב לא יורד וכפור הCOMMENT לא מופיע זה רק אצלי ככה? איך אני פותר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים כמו hwzone לפלאפונים שיכולים לעזור לי בחיפוש ? אני בעיקרון מחפש פלא wifi במקסימום 250 דולר/ 1K שקל , ולא אכפת לי להזמין מחול
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מארזים פתוחים לבדיקות חומרה. כמו Lian Li PC-T60 http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=519&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=134 או Cooler Master Lab http://www.daily-hardware.com/index.php?page=review&id=27 הCooler Master הזה נראה לי הכי מתאים גם בגלל המחיר וגם בגלל הנוחות. תראו איך הוא בנוי, ניתן לשלוף את הלוח תוך שנייה. מישהו מייבא דברים כאלה לארץ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה הזו עלתה אצלי כאשר חיפשתי בשביל לינק מסויים את אחת מהודעותי הישנות בארכיון ההודעות שלי, וראיתי שיש לי שם כ466 עמודים, כלומר כ4660 הודעות - בעוד שהמונה שלי עומד על 3001... בחשבון פשוט, זה אומר שיותר משליש מההודעות שלי בפורום המחשבים הזה בכלל לא קשורות למחשבים. מי שנוהג לפקוד את מדור אקטואליה אולי קיבל כבר בעצמו את הרושם שאני בא לכאן בעיקר בשביל להתווכח בכל מקרה, מה המצב אצלכם? (באמת שאני סקרן לדעת וסליחה על הסקר האדיוטי)
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה נושא ישן ולא אקטואלי, אבל נתקלתי בו עכשיו, ולמרבה התדהמה זו נראה לי הפעם הראשונה שאני מתוודע אליו. לקוח מויקיפדיה: מקור: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%9C%D7%99_%D7%A4%D7%97%D7%99%D7%9E%D7%94 אני רק רוצה לשאול, איך זה פאקינג יכול להיות? איך יכול להיות שברור שהיא עשתה מעשה שעזר לאוייב, עזר לאנשים שרוצחים יהודים בדם קר, ועוד יש כאלה הקוראים לשיחרורה. איך אלה שקראו לשיחרורה, ובוודאי שעשו סוג של תעמולה בנושא, לא שילמו את המחיר? זה פשוט קורע לי את הלב שאני חי באותה אטמוספירה עם אנשים כאלה. איך אפשר לדעת שזה לא ייקרה שוב? זה נקרא שלום? איפה פעילי השלום שחתמו על העצומה רואים שלום במה שהיא עשתה? עאלק דני אמיר, השמאלני הטיפש הזה, עוד כותב שיר שבו נאמר שהיא תי…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה שלוכם, גולשים יקרים? ברצוני להתייעץ עמכם בנוגע לבעיה שצצה לי בזמן האחרון, לא מזמן עברתי לרכב חדש-יחסית. (מיצובישי לאנסר 2006) אך, אליה וקוץ בה, הרדיו דיסק ברכב קורא רק AUDIO CD במחשב הנוכחי שלי, לצערי, אין כונן CD בכלל. (כמו ב MACBOOK AIR !) מכוון שיש לי את הדרייברים על DOK ובכלל, עברתי לעידן הפלאש. מגיע לי לשמוע מוזיקה ברכב, לא? לבעיה זו מספר פתרונות, הפשוט ביותר (וגם הכי יקר) זה לקנות רדיו דיסק עם כניסת USB, אני לא יפשוט רגל מקנית אחד כזה באזור ה 600-700 ש', השאלה האם יש פתרון זול יותר ? - משדר FM - זול, מה עם האיכות? שווה משהו? - צורב חיצוני למחשב - פתרון בניינים מבחינת המחיר, מתחבר ב USB לבד, או שצריך גם חשמל? (האינטרס הוא לא לפתוח את המארז) לא מתכוון לחבר את הכונ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מתגייס ביום ראשון הזה ויש לי כמה שאלות . קודם כל מה להביא ? גופיות? חולצות? גרביים ? תחתונים ? וכמה מכול דבר ? וכדי לקנות משקפיי שמש לטירונות ? אני יודע שצריך לקחת איתי תיק רחצה , מברשת שיניים ומשפחת שיניים , כפכפים . ואיזה עוד דברים לקחת איתי ? יהיה לי שם איפה להטעין את הפלאפון שלי ? תודה לעוזרים . ותודה למשתמש ItachiSan שחפרתי לו בהודעות פרטיות והוא מאוד עזר לי
-
- 80 תגובות
- 11k צפיות
-
-
או שגם הפעם זה יהיה בתשלום?ואם זה בתשלום יש למשהו לינקים טובים לצפייה ברשת?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מחפש מכונת גילוח איכותית, חשבתי על החדשות של פיליפס אבל לא שמתי לא מה ההבדלים כל כך בין כל דגם, מה גם שקראתי בהמון מקומות שהג'ל מאוד יקר והופך את הכל ללא משתלם. יש למישהו המלצות לדגם מסוים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאתמול ה- YOUTUBE לא עובד אני לא יודע אם זה רק אצלי , אבל כל שאר האתרים עובדים, והאתר של YT לא מצליח להתחבר לי, ומראה 404 זה רק אצלי?
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לצערי אני נתקל בבעיה ואני חייב להתייעץ כאן בפורום. לפני כחצי שנה קניתי סט מקלדת ועכבר MX5500 במחיר "טוב" של כ670 ש"ח מהחנות נועה מחשבים שבצפון הארץ.כבר בהתחלה היו בעיות עם העכבר שלא עבד, והעכבר שחזר אליי לא הייה תואם (החכמים שלו לי את הדגם שעובד על ה WIRELESS במקום ה BLUETUTH). על כל זה אני שילמתי את המשלוחים בכיוון האחד, לאחר יחס מאוד מזלזל וצורך בשכנועים ארוכים. בזמן האחרון, העכבר התחיל להתקלף (באיזור הריפד מגומי) והם ממש לא מתכוונים לטפל בזה, ואף הפנו אותי לספק שאסדר איתו את הבעיה. חששבתי פשוט לדבר על לוג'יטק ושהם יטפלו בבעיה כבר. מה אתם מציעים לעשות?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם יש מקום מיוחד שייהתם ממליצים לי ללמוד בו טכנאי מחשבים או שכל המקומות אותו דבר ראיתי בג'ון ברייס את הקורס הבא http://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseDetails.aspx?InternetDomainID=1811&SearchBy=domain&OldFileName=SearchResult.aspx&CourseNumber=5631&CompanyID=1 והוא נראה לי דיי רציני יש מקום שאולי הייתם ממליצים עליו יותר או שהקורס הזה הוא מספיק טוב?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רכשתי בדצבמבר 09 מספר חלקים מפנדה מחשבים וכרטיס מסך של ג'יגה בייט רדאון 5850. לפני חודש כמעט בהמלך משחק היה מעין הבהוב במסך והמשחק המשיך כרגיל פרט לארטיפקטים על כל המסך, מעין ריבועים קטנים שמפוזרים במסך וצבעם זוהר שכזה... בדקתי את זה גם עם משחקים אחרים ודרייברים אחרים והבעיה נשארה... לאחר חיפוש באינטרנט מצאתי מספר אנשים עם אותה בעיה והבנתי שהבעיה הינה בכרטיס... שמתי אותו לתיקון בפנדה סניף ב"ש וקיבלתי כרטיס חלופי(כרטיס ישן מאוד, X800GT שהיום כבר לא מספיק לכלום ככה שבנתיים אני די נדפקתי) ואמרו לי בסניף עד 10 ימים. לאחר 10 ימים שלא קיבלתי תשובה, חזרתי אליהם לסניף והפנו אותי לסניף המרכזי בקיסריה. התקשרתי לשם אמרו לי שמצטערים שהטעו אותי בסניף ב"ש אבל זה עד 21 יום! לא…
-
- 53 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
רצוי להורדה והדפסה.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2.5M אבל אני כל הזמן פותח עשרות דפדפנים במקביל 25+- והמחשב שלי מרושת לעוד מחשב נוסף שהוא בקושי פעיל אבל עדיין השאלה כמה M אינטרנט אני צריך ? לא נראה לי ש 2.5 מספיק לי זה מאוד גבולי 4 ? 8 ? M כמה ? אני לקוח של בזק ADSL תודה . בלי קשר הייתי צריך לקנות מעבד Q שאלתי בזיג זג יש לי כרגע X2 ה Q היה נותן ביצועים יותר טובים שיש עשרות דפדפנים פתוחים במקביל חבל אני אמצא פראייר ואקנה ממנו Q8XXX משומש
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-