כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
-
נזכרתי לי היום באתר הנחמד הבא: m424.com ;D הרבה זמן לא ביקרתי בו, יש הרבה חדש. האתר הוא אתרו של אחד, שטוען שהוא מקובל שמקבל מסרים מבית דין של מעלה. הוא מנבא את העתיד לעיתים קרובות ויש לו גישה למידע שלא ידענו עליו. הבחור פסיכי על כל הראש. אני ממליץ לסייר קצת באתר, אפשר להיקרע מצחוק ולהעביר שעות ארוכות בהנאה שם... לפעמים הכותב גם מגלה חוש הומור לא רע... אז מה דעתכם? מהי ה"חדשה" האהובה עליכם? ד"א, גיליתי את שם בעל האתר כשהרצתי בדיקה בWHOIS, שמו הוא יצחק כהן והוא גר בחיפה... אני מתלבט אם הוא באמת מטורף או שזו פשוט בדיחה מתקדמת מאוד. אני מהמר על מטורף.
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מאוד מעריך את האתר הזה ולומד ממנו הרבה. האתר רציני עם מנהלים מקצועיים ובמיוחד אני אוהב את המדור ל'מפרטי מחשב'. אתם עושים עבודה נהדרת יישר כוח! למדתי להעריך את החברות המובילות בשוק והכי חשוב למדתי מושג חדש: זבל ג'נרי ועד כמה פראייר מי שקונה "מחשב פיצוץ!!! מחיר מבצע!! רק היום!!" שמפורסם בעמוד האחורי של העיתון בזכות האתר הזה התחלתי להתעניין בנושא והיום אני סוג של פריק מחשבים. בעיקר אהבתי את הכתבה המאוד מעמיקה בנושא המיקרו-ארכיקטטרוה של Nehalem http://hwzone.co.il/articles/corei7_preview/ אני נמצא בהליך של למידה ורוצה להיחשף לעוד מידע מאתרים נוספים. האם יש פורומים ואתרים ברמה כמו האתר הזה? (לא רוצה FXP או משהו כזה) עדיפות לאתרים בעברית, אפשר גם באנגלית תודה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לספר לכם שאני הצטרפתי היום לפיפל סטררינג.. דבר ראשון זה אחלה של אתר! אתה יכול להרוויח בו הרבה מאוד כסף.. אני אישית כבר עשיתי בו 198 דולר שזה סכום נאה לילד בן 14 אשר לא מוצא עבודה לחופש.. וכמובן שאתם יכולים להגדיל את הסכום תלוי כמה חברים אתם תזמינו.. טוב בגלל שאני די מוכר בפורום ואני הרבה זמן פה אני נותן לכם קישור מיוחד אשר על ההתחלה איך שאתם מתחברים דרכי אתם מקבלים בונוס כי אני די וותיק באתר ורק דרכי ודרך 25 ילדים בארץ ניתן לקבל את הבונוס הזה.. אז תאמינו לי לא כדי לכם לפספס..אין גם מה להפסיד כי אתם לא משלמים כלום על ההתחלה.. סתם להגיד חברה שלי הרוויחה 780 דולר!! רק בחודש וחצי אתם יודעים מזה? והיא לא השקיעה שקל! כל מי שרוצה להעביר את הזמן שלו בקיץ שיפנה אליי בפ…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ממיר של ערוצים 1, 2, 10, 99 - הבנתי שקוראים לו ממיר DTT. כמה שאלות: אשמח אם משהו יסביר לי עליו קצת. עד כמה הוא טוב, אשמח לתגובה ממשהו שניסה אותו. איזה סוג הכי טוב ואמין... תודה רבה נ.ב אם האשכול לא שייך לפה אשמח אם תשייכו אותו למקום המיועד.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמה אנשים בתמונה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם בתיאוריה אפשר לסוע את כל כביש הערבה באוטו ידני מבלי ללחוץ על הגז... זמן הנסיעה לא עקרוני... רק האם אוטו יכול לסוע מרחק כזה (וכמובן גדול יותר) מבלי ללחוץ על הגז.. רק מי שיודע שיענה! ורק מי שבטוח בתשובתו, אל תכתבו מה שאתם חושבים! רק ע"פ ידע מכני... תודה..
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השנה אני מסיים תיכון, ומסיבות רפואיות (שאני לא אזכיר אותם פה), אני לא הולך לצבא (סיבות רפואיות רציניות, לא סתם השתמטות, אז אל תתחילו להטיף לי על זה פה בבקשה). אז ישר אחרי התיכון, אני רוצה להתחיל ללמוד באונברסיטה. חשבתי על להיות אח מוסמך בבית חולים. ואני רוצה עכשיו לברר פרטים על זה, מה הדרישות לקבלה לאוניברסיטה? כמה שנות לימוד? וכל הדברים האלה. אבל אין לי מושג את מי לשאול. אתם יודעים במקרה איפה אני יכול לברר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה אתרים של דברים למחשב כמו רמקולים וכאלה עושים משלוחים לארץ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן ש"גאון מחשב" זה מושג נלעג גם בעיני, אבל בואו נחשוב על זה רגע. פעם, בשנות ה80 המאוחרות, שנות ה90 המוקדמות, לילדים היו יחסים אחרים עם מחשבים. למעשה, לא היה הרבה לעשות עם מחשב, ואם היה - היית צריך להתאמץ בשביל זה (היה הרבה יותר קשה להשיג משחקים אז מאשר היום). לא הייתה סביבה גרפית ידידותית (יותר או פחות), היית צריך ללמוד את הפקודות shell (נו, דוס). מי שבילה את רוב זמנו מול המחשב עשה את זה כי הוא אהב את המחשב עצמו, לא את האפליקציות. כיום, בעידן האינטרנט, יש כלכך הרבה דברים לעשות עם מחשבים, רובם מעניינים עשרות מונים מאשר תכנות, לפחות לילד הצעיר. פעם, יותר ויותר ילדים היו מתכנתים בגיל צעיר, מסוקרנים על ידי המחשב. התכנות היה פשוט, הלמידה קלה. למעשה, התכנות היה הדבר הכי כיף …
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה קורה כולם? יש לי שיעורים במתמטיקה ושחכתי בערך איך אני עושה את זה מאז השיעור האחרון אז אני ממש אודה למי שיוכל לעזור, שיוכל גם להסביר איך אני עושה את זה בעצמי. הנה דוגמה לתרגיל y=16-x*x (התכוונתי ל- X בריבוע) והתרגיל מיועד לכך שאני אעשה את זה בלי גרף. זה קצת דחוף דרך אגב
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
השאלה מופנית לאנשים בעלי ידע מוזיקאלי- אני יודע שיש סולם מאז'ור שבנוי כך (טונים)- 1,1,0.5,1,1,1,0.5 וסולם מינור שבנוי כך - 1,0.5,1,1,0.5,1,1 עכשיו השאלה שלי היא - איך בנוי סולם מאז'ור הרמוני, מאז'ור מלודי, מינור הרמוני ומינור מלודי?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, נפתחה קהילה לישראלים שנמאס להם לסבול! טוב לא בדיוק, בכל מקרה - אם אתם חולמים על אי ביי ישראלי מקורי, אם אתם מחפשים לקנות ולמכור מוצרים באי ביי דרך ישראלים (בגלל יתרונות ברורים) ואם אתם סתם קונים הרבה באי ביי - תירשמו! זה רק יכול לתרום כמו כן, אנא עזרו ופרסמו את הלינק שלהם בכמה שיותר פורומים אפשריים http://groups.ebay.com/index.jspa?categoryID=100001600 (ההודעה נלקחה מפורום מקס טיונינג)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום כולם אני והמשפחה כבר ממש נואשים לפני שבוע בדיוק אבי הביא גור של האש פאפי בין 3-6 חודשיים כבר שבוע הוא אצלנו ואנחנו כול יום מורידים אותו 3 פעמים ולרוב 4-5 פעמים ביום! עכשיו הכלב שאנחנו איתו למטה לרוב בבוקרא הוא עושה את צרכיו ובצההרים גם אבל בערב אני מוריד אותו עוד כפמעים והוא לא עושה כלום וככה ב8 שמתועררים לרדת איתו הכלב משאיר לנו "מתנה" קיצר אני לא יודע כבר מה לעשות עצות ? עדו משהו בדר''כ כול פעם שמורידים אות לזמן של 20-15 דקות ועושים איתו טיול גדול
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשמע מדאיג... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4749279&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 חחחח מסכן היא לא הייתה יכולה להתאפק אז קנתה מחרוזת יהלומים ב-800 ונשאר לה 200 אז קנתה לו 5200 אולטרה במקום מה שהוא ביקש שהוא נתן לה כסף לקנות 6800 אולטרה והסיבה היא ראתה מחרוזת קנתה אחרי זה הלכה ראתה נוידיה ניזכרה שהוא רצה כרטסי של נוידיה ואחרי זה ראתה אולטרה חשבה אהה זה בטוח זה חחח :s07: :silly:
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זו הפונק' אני לא מצליח לגזור פעם שנייה ולעשות תחומי קמירות וקעירות ויש לי בעיות עם הגבולות בשביל האסימפטוטות (בגלל הערך מוחלט - אין לי מושג איך עושים את זה) מישהו יכול לעזור לי?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הרייני להודיעך כי בעוד שלוש הודעות אתה מצטרף אלי, אל בת האבות של משתמי הפורום.
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אתם מוזמנים לחפש את עצמכם, אני לא יודע מאיפה הדרעקים האלה השיגו את התמונות שלי!!
-
- 17 תגובות
- 22k צפיות
-
-
תראו את יצירת האומנות שלי: ענקודר והערנב
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-