עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MODI,

אני מתכנן לא לישון בליל חמישי וללכת לישון ביום שיש ב2-3 בלילה ככה ולקום מאוחר כמה שיותר. אבל לפי מה שהבנתי שינה לא מצטברת. זה נכון?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. ידידה ממש טובה מהבסיס משתחררת עוד שבוע ואני ממש לא יודע מה לקנות לה. יש רעיונות?

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by Guy King,

אנחנו הגענו מקום 9 מתוך 25, מכובד למדי לדעתי, בהתחשב בכך שאנחנו לא בברית של סקנדינביה, בריה"מ או בבריתות קטנות אחרות.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. עד היום אני עובד עם ICQ PRO 2003B. תגידו מה שתגידו..ישן, מאוס.. אבל מדובר על גירסה קלילה, מאובטחת מכל הגירסות החדשות, נקייה ופשוטה... תמיד יש לי התלבטות האם להתקין גירסה חדשה ואם כן איזו , או להישאר עם הטוב והישן.. מה אתם אומרים? כנ"ל לגבי IE6, מצד אחד אני משתמש בו רק לאתרים מעטים שלא נתמכים מלא בFF ויחסית לIE8 הוא קליל, מצד שני הוא לא מאובטח, נתקע לפעמים ולשל עצמו כבד ואני לא רוצה דפדפן שיעמיס לי עוד על המחשב. מחפש אבטחה,קלילות (ולא FF שיש לי כבר, אלא הכוונה לאתרים שנתמכים רק בIE). אז שווה לי להוריד את הIE8 מהעידכונים האוטומטיים שמציעים לי או לוותר על ה"תענוג"?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Boxter + 110 mph + bird =

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Kurt,

שלום! אז ככה, לפני שבוע התייצבתי בצו הראשון ויש לי כבר תאריך גיוס (29/7/06). השאלה היא האם כתלמיד רבעון שני בכיתה יא' אני צריך להתחיל לדאוג לגבי העתודה? לא אמרתי בראיון בצו הראשון שאני מעוניין בעתודה. מה שכן לפי מה שהבנתי אין סיכוי שיקבלו אותי ליחידה טכנולוגית (ממר"מ וכו') עם פרופיל 97. מישהו מוכן להאיר את עיניי?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  7. והאם יש צורך להיכנס לתוך התחנה המרכזית בת"א (דבר שלוקח זמן) או שאפשר לרדת ישר לקומת קרקע לכיוון תחנת הרכבת... אני מגיע ב7:56 לתחנה בת"א והרכבת שלי ב8:10...אני אספיק...?

• 17 תגובות
    • 18.3k צפיות
  8. Started by captaincaveman,

מלך אחד גילה שאחת מ-1000 חביות היין שבמרתף היינות שלו מורעלת. הוא זימן את שר המשקים שלו והטיל עליו לגלות תוך 24 שעות איזו חבית מורעלת. לצורך העניין הוא העמיד לרשותו 10 נידונים למוות. כמה נתונים: יש חבית מורעלת. הרעל הורג תוך מקסימום 23 שעות אבל לא זמן קבוע, יכול לקחת דקה ויכול לקחת 23 שעות. אחרי שהחלטתם על דרך מסויימת לטעימת היינות צאו מתוך נקודת הנחה שהטעימה עצמה לא לוקחת זמן. אין אפשרות להשתמש ביותר מ-10 הנידונים ההתחלתיים. פתרונות רק לפרטי כדי לא להרוס לאחרים.

• 17 תגובות
    • 11.6k צפיות
  9. הכותרת מדברת בעד עצמה...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by andromedaZ7,

שלום לכולכם הייתי מעוניין לדעת את הTOP 5 בחילות אוויר בעולם לדעתם.כמובן שהדירוג צריך להיות מבוסס על ציוד,כמות ציוד ואימון וכמובן שפירוט יהיה מצויין למה דעתם זו או אחרת ! מקווה לדיון איכותי

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by genia,

/

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Jaman,

לפי מה שהבנתי השיטה של הבחינה השתנתה ויש מאגר חדש של שאלות, ולא יודע מה עוד.. אם כן אז בטח כל הספרים כבר לא עדכניים והכי כדאי ללמוד רק מהאינטרנט. עכשיו השאלה היא מאיזה אתר? "למד"? מישהו יכול להמליץ? (ספציפית מי שכבר עבר את התאוריה במתכונת החדשה שלה)

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. באיזה מנייה כדאי להשקיע שיש אצלה ריווחיות גדולה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Ran B,

קבלו! אוי הפרנקלין שולט!!! חחחח אני נקרע!!! :lol: :lol:!!!!!!! ;D ;D ;D

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by T-Flash,

שלום לכולם שיפצתי לעצמי את ה AVATAR, בואו תאמרו מה טוב יותר לדעתכם, העיצוב הישן או החדש? ה AVATAR הישן והטוב: ה AVATAR החדש: ה AVATAR החדש הוארך ב 20 פיקסלים. אל תדאגו, זה לפי החוקים אזז, מה אתם חושבים? מה טוב יותר? או שיש לכם עצות איך לשפר? תודה רבה ל ZenMaster על שנתן לי את התמונה של הדרקון, שממנה עשויים שני ה AVATARים.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. האם בתיאוריה אפשר לסוע את כל כביש הערבה באוטו ידני מבלי ללחוץ על הגז... זמן הנסיעה לא עקרוני... רק האם אוטו יכול לסוע מרחק כזה (וכמובן גדול יותר) מבלי ללחוץ על הגז.. רק מי שיודע שיענה! ורק מי שבטוח בתשובתו, אל תכתבו מה שאתם חושבים! רק ע"פ ידע מכני... תודה..

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שמעתי כל מיני דרכים מגוונות ומוזרות לאכול את הקרמבו, איך אתם אוכלים את שלכם? אני לא נוגע בקרמבו, קודם עם השיניים מפריד את העוגיה ואוכל אותה, שואב את כל הקצף ואוכל את השוקולד

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Arik.G,

תנסו להיסתכל על התמונה במשך 60 שניות מבלי לצחוק! מצחיק פצצות

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש את מספר המוקד של סלקום, אני מחפש כבר כמה דקות באתר שלהם ומסתבר שלכל שירות ומבצע יש מספר... מישהו יכול לתת לי את המספר של המוקד שלהם או משהו? תודה. באיזה חברה אתם? אתם מרוצים? כמה יוצא לכם בערך חשבון?

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. טוב יש את ה8 במרץ שזה יום האשה (כי שאר הימים זה של הגבר ). חברה שלי רוסיה מבית טוב D: עכשיו אני אמור להביא לה באיזה מזל טוב? להביא לה איזה משו? לעשות ת'עצמי לא זוכר ולקוות לטוב? אולי לעשות לה משו קטן חמוד כזה? להביא לה משו רציני כמו CORE i7?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אהלן נתקלתי במוצר הזה שאני מעניין לרכוש , מה דעתכם, האם הוא מקורי ומתאים לאייפון 4 או שזה זיוף טוב ? כמו כן אשמח לקבל המלצות לכיסויים לאיפון 4 תודה http://cgi.ebay.com/Switcheasy-CapsuleRebel-Case-4-iPhone-4-4G-BLACK-/170601228727?pt=PDA_Accessories&hash=item27b8a029b7

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by The_overclocker,

אני כבר יודע שקנו אותם G4 (שד"א זה ערוץ כ"כ מפגר !! יש להם כל היום סדרות כמו "!Cheat" שזה רק צ'יטים למשחקים בעעע. לעומת טק טיוי שידעו לגוון ולשמור על באלאנס..) עכשיו הם פיטרו את כל הצוות (חוץ מחלק מהמגישים) והם עומדים להחזיר את Call for help. השידורים שיש שם עכשיו הם שידורים שהוקלטו מראש כמו ה The Screen Savers אני הורדתי כבר כמה פרקים של TSS, וראיתי מה הולך שם.. לדעתי G4 הרסו את הערוץ ... איזה בעאסה... עכשיו אני גם קראתי באיזה פורום שלא יהיו יותר שידורים לחו"ל, כי G4 סגרו את זה. עכשיו, אנחנו הרי יודעים שYES קונים כל פרק ופרק והם בוררים סדרות וחלק הם לא משדרים וחלק כן, אז האם הם הולכים לעשות את אותו הדבר גם כאן ? עכשיו, אני עדיין לא ראיתי רפקים חדשים ב YES והייתי רוצה לד…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. כי פספסתי את זה של יום שלישי שהיה.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by 00000,

http://video.google.com/videoplay?docid=6153021917561387332 או שכל אחד יכול להכין בבית?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.