עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אין לי בעיה להזמין באינטרנט ושלא יהיה יקר

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. אני רוצה להזמין לעצמי אוזניות מחול: Outer Carton Gross weight 17.615 lb GTIN 2 06 09585 12087 1 Height 10.6 inch Length 20.9 inch Nett weight 10.582 lb Number of consumer packagings 12 Tare weight 7.033 lb Width 15.4 inch לפחות נראה לי שאלו המידות: http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/_productid_SHB6100_27_US_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6100-27 יש ב SPESIFICATIONS פרוט מלא אם לוחצים על MORE. 18 LBS ולשלוח דרך שרות הדואר של ארהב: http://www.usps.com/ אבל אני לא מצליח לחשב שם ,מישוה מוכן לעזור לי ולהגיד כמה זה יעלה וכמה עולה לשלוח פאונד אחד ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=212093&sid=10 עזבו את הכתבה... שימו לב לתגובה בסוף...

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by BigTools,

פעם, לפני הרבה שנים שעוד היתי צעיר ויפה, היתה תוכנה בשם ICQ (לא זה לא נושא שהקפצתי מ-2001, התאריך היום 5.2.2012) בכל אופן, נפל ליד מספר איסיקיו די נחמד. 35-000. 5 ספרות, קצר ויפה. מישהו יודע אם זה שווה עדיין משהו?

5. http://dna.imagini.net/friends/

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. היה לי עד לא מזמן מקורי שחוק, החלפתי לפאנל חדש לא מקורי. וניתן להבחין בהבדלים. המקורי יושב בול על המכשיר, הלא מקורי יושב לא באופן מיטבי. כשהיה נופל והיה לי את הפאנל המקורי, לא היה קורה כלום מלבד מכה בפאנל, כיום כל הפאנל מתפרק ויוצא החוצה. האיכות הנמוכהי יותר מורגשת בפאנל הלא מקורי. המקורי היה בצבע שחור חזק יותר, כלומר יפה יותר. ולבעיה המרגיזה ביותר - בלא מקורי עוצמת הפלאש בתמונות ירדה, נראה לי בגלל הפלסטיק שהחלפתי. חיפשתי בכל הארץ, ולא מצאתי אף חנות שמוכרת פאנל מקורי. כל החנות כותבות "פאנל תואם מקורי" או במקרה הטוב יותר (?) "פאנל תואם מקורי ברמה גבוהה" האם אפשר לסמוך על ebay בנידון? כרגע החנות הכי נראת לי היא Sim-Center שמציעה פאנל מקורי כולל החלפה ב150 ש"ח (אך עפ"י המחיר…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אז, בא לי להכין מעגל מודפס. ראיתי שאפשר להכין בבית - צריך איזה משהו שאפשר להדפיס עליו ואז להעביר אותו למשטח נחושת ופלסטיק. צריך כמובן את המשטח נחושת ופלסטיק, וצריך סודה קאוסטית. עכשיו השאלה - מאיפה לעזאזל אני משיג את אלה? דבר נוסף - הידע שלי בחשמל לא משהו, ולכן לא הצלחתי להבין משהו - משום מה נכנס לי לראש שאפשר ליצור מקור זרם בעזרת נגדים NPN Bipolar Junction Transistor אחד. חיפשתי בתמונות בגוגל, ונראה לי שרוב השרטוטים דרשו Zener diode או לפחות 2 BJT-ים... אז, אפשר עם BJT אחד ובלי Zener Diode? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by שוקו,

יש בו רק 700MB אבל אני אוהב אותו . . . נ.ב. שיעמום צהוריים

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by ONKYO,

כל חיות המחמד, כנסו והגיבו... ;D כל מי שיש לו חיית מחמד ויש לו תמונות שלה, שישים, ושיספר בכמה מילים על החיה. אני אתחיל ג'ימי, כלב ויז'לה בן 5 שנים...אממ התחביבים שלו זה לנבוח על ציפורים\אנשים\חיות וכל דבר שזז והוא אוהב להבהיל ילדים קטנים שמתקרבים לשער של הבית שלי.. ;D הנה תמונות שלו (הילד שנאנס בתמונה, זה חבר שחיף אחד שלי...) http://www.pbase.com/dj_tom3r/kodak_cx4230 יש לי גם צב, שמצאתי לפני כמה ימים, אין תמונות. (מנהלים- אם זה נחשב ספאם, תנעלו...)

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. היי, מכיוון שכל הזמן הנהלים לקבל ויזה לארה"ב משתנים, רציתי לדעת בדיוק מהם הצעדים שעושים כדי לקבל ויזה, כמה זמן לוקח, כמה עולה ומה זה בדיוק "ויזה"? זה כרטיס שמשמש כמו כרטיס אשראי לקניות או שאתה חייב ליצור עוד כרטיס אם אתה רוצה לטוס עם חשבון מסויים לארה"ב? ובנוסף, איך מאשרים רישיון נהיגה בארה"ב? יש אנשים שעברו את התהליך כאן לא מזמן? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by pure perfection,

שלום לכם , במעמד הגשת מסמכים להנחת ארנונה האם המועצה יכולה לבקש דף פירוט חשבון ? או שזה נוגד לחוק ? תודה

12. Started by Symbore,

אני פה מאי שם בסוף 2007.. ותמיד תהיתי בבעלות מי האתר? תמיד החשבתי את מילפרוד כבעל האתר אבל יכול להיות שהוא רק מן אחראי ראשי. כי למען האמת לא ראיתי את עמרי מחלק אזהרות או מעיף אנשים (בטח שיותר חביב מכמה אנשי צוות גועליים..) ברור לי שהאתר הזה מכניס הרבה כסף מפרסומות ולפי וויקיפדיה חלק מצוות האתר מקבל משכורת. אז איך זה בכלל הולך? הכתבים הם אלו המקבלים משכורת? האתר הזה (בימוחד פורום כללי ואקטואליה) נהפכו לחלק מחיי ואני רוצה לדעת יותר על המקום בו אני מבלה כה הרבה זמן

13. Started by Rule The Pc,

אהלן בקשר לשאלה 3... לא בטוח תצליח עם החברה שלך וגם אולי תמות ב7 שנים האלה אה כן פטנט מחזיק רק ל100 שנה כלומר אם אתה בוחר באחוזים או להקים חברה משלך תדע שאחרי 100 שנה זה לא יהיה שווה כלום (כאילו אם את חושב על הדורות אחריך)

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. כנסו לכאן , זה קצת ארוך , אז תיהיו סבלניים. http://wow2.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=player/player9&player_mode=16&item_id=546031&url=[120078-6.wmv]&vote=1&provider=1&bandwidth=2&site=wow

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום כולם, אוקי, זה ת'רד הזוי והמוזר אבל יש לי בעיה... אתמול קניתי סולות נטענות של GP מסוג ריסייקו- הסוללות מהסדרה החדשה של החברה שמיועדות לשמור על הסביבה ונשארות טעונות לאחר זמן של ללא שימוש. זה היה הגורם שגרם לי לקנות את הסוללות וגם המחיר הזול שלהם בבאג- 99 שקל. אז קניתי אותם והכל ואז הגעתי הביתה, שלפתי את הסוללות החד פעמיות הרגילות הישנות שהיו לי במקלדת ותקעתי את הסוללות ריסייקו החדשות בפנים (הסוללות לפי הטענה של GP מגיעות טעונות כבר מההתחלה ככה שאין צורך לטעון אותן). עכשיו אחרי שימוש קצר של יום בערך במיקלדת הבחנתי שלפעמים היא לא מקלידה לי- הסוללות חלשות, אולי במפעל לא טענו אותם עד הסוף או משהו.. (שמתי זוג שני של סוללות במצלמה הדיגיטלית שלי והיא הורתה על חצי סוללה) …

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

כל אחד יכתוב מה הוא שונא אני שונא צביעות חנפנות ערבים וצרפתים

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by DimaX,

קיבךתי היום הודעה על חבילה שהתקבלה בשבילי בדואר רשום..לא ציפיתי לשום חבילה ולכן בדקתי את המספר ב "מעקב אחר דואר רשום" באתר שלהם.. צ'מעו.... הם מהירים!

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. לפני מעל 3 חודשים ביקשתי להתנתק מ012, ייבשו אותי שעות על הקו, העבירו אותי לקשרי לקוחות ואחרי שאמרתי להם בפירוש שאני לא מעוניין להשאר אצלהם אמרו שיחזור אלי נציג. בשעות הערב חזר אלי נציג שלהם ואמר לי שאני מנותק לחלוטין והביא לי מס' אסמכתא - הבעיה שהיא נאבדה. ב10 לחודש הזה התקשרתי אליהם שוב אחרי שראיתי שהם המשיכו לחייב אותי כל התקופה מאז ועד היום, הנציגה שלהם אמרה שהיא תשלח בקשה לזיכוי ושהיא תנתק אותי - אמרה שהמנוי בעצם לא נותק אז. עד היום לא חזרו אלי והיום התקשרתי שוב והנציג פשוט אומר לי בשיא החוצפה שלא יזכו אותי, שלא רשום לו בקשה להתנתקות ובעצם אומר לי שחבל לי על הזמן, צעקות ודיבור לליבו לא עזרו... הוא אמר שהוא העביר את זה למנהל שיחזור אלי תוך 24 שעות אבל אמר באותה נשימה ש…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Fenomeno,

בהצלחה לכולם למישהו יש קישורים לאתרים עם תירגולים\הסברים או קבצים שהוא מוכן לשתף אותנו בהם? תודה :smoke:

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by tomegozi12,

שלום לכולם אני מחפש רעיון להקמת עסק קטן מהבית.או עבודה עצמאית מהבית תפציצו ברעיונות

21. Started by 114508534,

??

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום לכולם בעוד כחודש בערך אנחנו מחליפים מכונית. יש לנו עכשיו MAZDA 3, ואנחנו חייבים להחליף בעוד חודש. האופציות (שאנחנו יכולים לבחור בהם) זה או קורולה או I30. בעיקרון אנחנו משפחה שפעם בשנה (מקסימום פעמיי) נוסעים לחופשה, חשוב שהמכונית תיהיה מרווחת, בעלת תא מטען ממוצע (שאפשר להכניס בו 4 מזוודות קטנות+תיק), שתיהיה גם אחת שאפשר להתגאות בה (יפה), בטיחותית ולא מסובכת מדיי לנהיגה. אז מה לקחת? מה עדיף? את הקורולה (הגירסא הבסיסית) הלבנה או את הI30 (הגירסא הבסיסית) הלבנה

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אני רוצה להזמין מהם את הנעל הבאה , ורציתי לדעת האם משהו מכיר את החנות הזו או קנה אצלהם. כי קצת מפחיד לתת פרטי כרטיס אשראי לחנות שלא ממש מוכרת. http://www.mastersport.co.il/products/173199

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by who_Cares,

כל מי שגר בירושלים שיסתכל לכיוון 20 מעלות צפונה מהמערב יש שם איזה משהו צבעוני מנצנץ מישהו יודע על איזה ניסוי של נאס"א?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. כאשר אני נכנס לאתר של פניות הציבור של משרד התחבורה על מנת להגיש תלונה בנושא תדירות נמוכה של אוטובוסים בקריית אתא בהשוואה לתדירות הגבוהה של קו 2 של המטרונית, פיירפוקס חוסם לי את האתר: https://s19.postimg.cc/5wfclq5xv/image.png מה באפשרותי לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.