כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי בזה בטעות, ת'אמת נחמד, באמת שלא שמתי לב לדברים האלה כשראיתי את הסרט
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
www.stumbleupon.com תירשמו, תורידו את התוסף לפיירפוקס, תבחרו נושאים שבאמת מעניינים אותכם, ותיתקלו באתרים מעולים שבחיים לא הייתם חושבים לחפש! רעיון גאוני ומאוד כיף תראו אתר לדוגמא שהגעתי עליו, משהו ממש נחמד: http://musicovery.com/index.php?ct=us תחנת "רדיו" שמשדרת לפי מצב הרוח שלכם. תהנו!
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראיתי את האתר הזה: http://www.mustop.co.il/ וקצת נשמע לי חשוד. מישהו ניסה פעם להזמין איתם ? מה היו תעריפי המשלוח ומה בדיוק הזמנתם ? יש משהו שאני צריך לדעת ?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מי יותר חזק? הבנים או הבנות? ולמה?
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, עברתי לפני כמה ימים לגולן ולפעמים אני לא מקבל שיחות כשמתקשרים אלי מישהו חווה את הבעיה הזו?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה נהוג לתת פנסיה וקרן השתלמות למשרות היי טק בסטארט אפ במרכז?(למהנדסי תוכנה עם 7+ שנים ניסיון). נראה לי שנהוג לשלם את הפנסיה על כל המשכורת אבל על פי חוק המעסיק חייב לשלם רק עד השכר הממוצע במשק. לגבי קרן השתלמות אני לא יודע מה מקובל. אני לא סגור עד הסוף מה זה קרן השתלמות ואם עדיין נותנים את זה כיום. יש לכם מושג?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הזוג שאף פעם לא רב אחד טייל בכל רחבי העולם, והגיע פעם לאיזה כפר נידח במרוקו וסיפרו לו שם שעל גבעה ממול גרים זוג קשישים שלא רבו בכל שמונים שנות נישואיהם.המטייל אמר שלא יכול להיות דבר כזה, והלך לבקר את הזוג הקשיש . הם קיבלו אותו לביתם, ולאחר ששאל אותם לדבר אמרו שאכן - הם לא רבו בכל שמונים שנות נישואיהם.המטייל התקשה להבין איך יכול להיות דבר כזה, ושאל אותם מה סוד הצלחתם . הזקן הסביר לו - לפני שמונים שנים, ביום הנישואים שלנו, לאחר החתונה, העמסתי את כלתי הצעירה על העגלה עם החמור והתחלנו לנוע לכיוון הבית החדש שלנו "לאחר כמה מטרים החמור מעד. ירדתי מהעגלה, הסתכלתי לחמור בעיניים ואמרתי לו - "חמור - זאת הפעם הראשונה". המשכנו בדרכינו, והנה אחרי כמה מאות מטרים החמור שוב מעד." ירדתי מ…
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, הייתה לי מכונת גילוח של אבא אבל היא ישנה והתקלקלה לאחרונה, אז אני צריך מכונת גילוח טובה ליום יום (חייל). חשוב שיעשה את העבודה ובזריזות ולא יהיה יקר, או במילים אחרות, יתן את התמורה לכסף. התקציב הוא 400 ש"ח, אם מומלץ להוסיף עוד קצת כסף למשהו טוב מאוד אז אני מוכן.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התפוצצתי מצחוק כשנתקלתי באפליקציות למדידת משקל. אחת היתה מצחיקה במיוחד כי היא אפילו ציינה בשם שלה שהיא רק סימולטור למשקל למדידת צמחים. WEED SCALE SIMULATOR או משהו דומה. והמוני אנשים מתקינים את התוכנות האלו כי הם רוצים את הפונקציה וחושבים שזה אולי משהו שאפשרי וקיים. ואני חושב לעצמי, למה שזה לא יהיה אפשרי בעצם? בקלות זה יכול להפוך לפיצ'ר שיהיה בסמארטפונים בעתיד. מה עוד הייתם רוצים שהסמארטפון שלכם יהיה מסוגל לעשות? דברים שאינם מנותקים מהמציאות. שיכולים להיות עם שילוב טכנולוגיות קיימות + תוכנה מוצלחת. אני למשל הייתי מעוניין בתוכנה שמודדת שטח חדר עם מידות קרובות למדויקות וממפה אותו למודל תלת מימדי. רק לצלם…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עוד מספר ימים אני אבלה שבוע בטורקייה באזור אנטליה ואני מעוניין לשמוע המלצות של חברה שהיו שם לגבי מה כדאי לקנות ומה הם האטרציות שאסור לפספס. ברור שאני אקנה מעילי עור וחגורות עור ואעשה חריש (תרתי משמע ) של אותם מקומות שבהם שוהות נערות "עובדות" :ylsuper: מטורקייה ומאוקראינה .... המלצות נוספות יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם , כבר כמה זמן אני חושב על העניין הזה , האם לראוטר אלחוטי יש קרינה ?? ברור שיש אבל האם היא "מזיקה" במידה זו או אחרת לגוף?? אני יודע שעדיף רשת חוטית ככה יותר בטוח אבל בכל מקרה . עכשיו ראיתי בבזק שיש מכשיר שנקרא HOME PLUG , אני יודע שהוא עובד על רשת החשמל אבל האם גם הוא מפיץ קרינה כלשהי?? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לפני כשבוע הייתי בכנס באחד המלונות בארץ ולפתע נתקלתי באישיות בתמונה, מישהו יכול לזהות מי הוא ומה התפקיד שלו?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני שנה , הם נפתחו בקול תרועה והרבה צלצולים ומה קורה עכשיו תקראו את הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4248893,00.html מבין גדול
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתנדב לצבא [יש לי פטור אז אני לא חייב להתגייס] ואני לא יודע לאיזה תפקיד להתגייס. נתנו לי אפשרות להתגייס לכל תפקיד מלבד קרבי ומודיעין [עקרונית, אני יכול גם את זה אבל עזבו..] אני לא רוצה איזה תפקיד זוטר מעפן או משהו כזה. משהו שישמע חשוב. אם להיות כנה, אומר כי הרושם שהתפקיד עושה הוא דיי חשוב לי, היינו, הכבוד שנותנים לדובר צהל הוא גבוה בהרבה ממשק ממטרות. אני לא יודע לאן ללכת... חשבתי אולי פקח טיסה אבל גם זה לא כזה מרשים ולא כזה מעניין. נאמר לי שתפקיד כבאי בחיל אוויר הוא אחלה דבר ואנשים יוצאים משם מרוצים, אבל אין לו כ"כ רושם גדול... לא?! יש כ"כ הרבה תפקידים וכמעט ואת כולם אני לא מכיר... יש עצות?! תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אודה אם תוכלו להקדיש מס' דקות למילוי השאלון. https://docs.google.com/forms/d/1cB7durDC6hh0JioofbxiaSLhtMfJRdvw21cTOgfNwZw/viewform?usp=send_form השאלון אנונימי ומטרותיו אקדמיות. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושבת להתחיל לתת שיעורים פרטיים במחשבים, ומתלבטת לגבי המחיר. התחומים שבהם אני יכולה לתת שיעורים הם תיכנות .NET ( אני מפתחת תוכנה במקצועי, עובדת ב C# וב VB.net ) שימוש מתקדם באקסל, וגם בתחום כללי של הפעלת מחשב. אני גרה בצפון (בעמק יזרעאל, קרוב לחיפה) אז ברור לי שזה מוריד קצת את המחיר. אשמח לשמוע ממי שנותן או לוקח שיעורים בתחומים האלה, כמה נהוג לשלם. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני חודש רכשתי מוצר מסויים דרך ebay. שילמתי ב-paypal, אבל בלי להיכנס לחשבון עצמו. (אחרי שלא מצליחים להזין סיסמה נכונה מספר פעמים יש אפשרות לשלם למוכר ללא כניסה לחשבון). שילמתי וקיבלתי את המוצר. הכל טוב ויפה. אחרי מספר ימים החלטתי שלא מתאים המוצר, יצרתי קשר עם המוכר וביקשתי אישור לשלוח בחזרה. קיבלתי אישור. המוצר נשלח והתקבל בארצות הברית. המוכר שלח זיכוי דרך paypal. עד כאן הכל טוב ויפה. יש בעיה בחשבון שלי. אני לא זוכר את הסיסמה וכל ניסיון לשחזר את הסיסמה נכשל. כאשר אני מבקש לשחזר סיסמה באמצעות המייל, המייל אף פעם לא מגיע. לעולם. ניסיתי אולי שמונים פעמים. היום קיבלתי מייל מ-paypal מודיע על זיכוי. ניסיתי באמצעות כתובת, אבל הכתובת שאני מזין לא מתאימה. ניסיתי באמצעות מספר טלפו…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט על הקורס ובכלל על האופי של התפקיד? לפי מה שהבנתי אם אני מתאים לקצונה קרוב לוודאי שלא יסכימו להוציא אותי לקורס כי בעיקרון מעדיפים מכים על צלפים, זה אומר שאני צריך לטרטר מישהו בשביל הקורס?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רשום "המחאת דואר" "למוטב בלבד", אני יכול להפקיד את זה רגיל כמו כל צ'ק בסניף של הבנק שלי? או מה?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בעיקרון סיימתי את הטירונות שלי, עכשיו אני הולך לשרת בחצרים (כחצי שעה מב"ש). רציתי לדעת אם מישהו פה ראה, או אפילו קיבל אישור להכניס מחשב אישי (נייח, לא נייד) לבסיס, סתם למשחקים סרטים וכו', בלי אינטרנט אפילו. זה אפשרי? כי אני יודע שהייתי פה ושם בסיורים בבסיסים וראיתי כבר כמה מחשבים נייחים בחדרים.. (הייתי שוחר, זה למה הסיורים..) תודה
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ניסיתי עם HIDOWNLODER וגם עם ORBIT ולא הצלחתי אשמח אם מישהו יעזור לי בזה ויסביר לי איך להוריד ממקו
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://news.cnet.com/8301-10805_3-57498981-75/microsoft-squares-off-with-new-logo/ נראה שמיקרוסופט עומדת בפני שינוי תדמיתי גדול טרם השקת Win 8. האמת? אני חושב שבמיקרוסופט הבינו שהם חייבים לשנות את תדמית החברה האפורה שמייצרת מוצרים פרקטיים וכעורים, ושתמיד בפיגור אחרי המתחרות. הם מוכרחים להיות חדשניים, יחודיים, מושכי עיניים, או שלא ישרדו את שינויי השוק (הפופולאריות הגוברת של סמארטפונים, טאבלטים וממשקי מגע). אני סבור שטים קוק עושה חיל, ולא רק מצליח להחזיק את ראשה מעל המים, אלא אף יחזק את הדומיננטיות של ווינדוס, המאויימת ע"י השאיפות (הכמוסות?) של גוגל ואפל לשלוח את המחשב האישי (כפי שאנו מכירים היום) אל המוזיאון הקרוב למקום מגוריך. אנחנו רואים כאן מטאמורפוזה של חברת ענק שלמה- …
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו כאן יכול לספר לי פרטים על המשרה? איך התנאים/עומסי העבודה? האם העבודה מתבצעת בנוחות, או שזה מחנה עבודה שמצריך הרכבה של כמה שיותר מחשבים בכמה שיותר מהירות? (כמו פועל סיני) האם לטכנאי יש מגע עם ציבור הלקוחות כמו לנציג המכירות? מאז שאני זוכר את עצמי הרכבתי ופירקתי מחשבים, מאז ומתמיד אהבתי את העולם הזה. אני רק רוצה לציין שמבחינת פירוק והרכבה, אין לי כל בעיה. אבל אני פחות בקיא מבחינת זיהוי בעיות ופתרונן, למשל לזהות מדוע מחשב קופא/לא עולה/עושה ריסטארט בפתאומיות. לבעיות כאלה יכולות להיות הרבה סיבות, ואני לא הכי בקיא בזה. אבל כמובן שאני מגיע עם ראש פתוח, ללמוד, להבין ולהתפתח. האם משרה של איש מכירות יכולה להיות אטרקטיבית יותר…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב זה היה דיי שקוף שחביבי הקהל יהודה סעדו ומישניייייייהההה קירקילן יקחו מקום ראשון ושני למרות שמבחינה מוזיקלית ליהודה סעדו יש קול אחד קבוע שאף פעם לא משתנה לא משנה אם זה שיר של שלמה ארצי שממש לא נכתב כדי שיסלסלו אותו וששיר ביטון לדעתי נתנה אחלה הופעה ויש לה קול פצצה וגם בחרה שיר טוב אבל מה לעשות שיחסי הציבור שלה לא היו טובים כמו של יהודה סעדו המזרחי האוטנתי עם הנשמה ומישנייה העולה החדש שהצליח כנגד כל הסיכויים? חשבתי שזה תחרות זמר ולא חיים שכאלה. מאכזב.
-
- 43 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה בלמצוא את השאלון במוט"ב של קיץ 2009 נא לא לשאול למה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-