כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה...אם נגיד אני גומר עם תחתונים על מישהי שגם לה יש תחתונים.... יש סיכוי לאיזה ילד?? (לא שאני רוצה)...
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לנפי כמה ימים בחדשות הראו קורקיננט חדש שיבאו לארץ אם אני לא טועה הוא מתקדם ע"י כוח הכבידה צריך להיעשן קדימה והוא זז (לפי מה שהבנתי לא כ"כ הקשבי לכתבה הייתי במחשב) מחפש לדעת על זה פרטים אם מישהו ראה כמו כמה עולה ? על מה עובד? יש לו אתר ?
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי התחייבות לאורנג' לעוד 3 חודשים, אני צריך לשלם 10 שקל בחודש על התוכנית וזהו- אין תשלום על סלולרי. ^ תוכנית חיילים ישנה עכשיו אם אני מתנייד חברה אחרת, יהיה לי קנס על זה שאני עובר לחברה אחרת? או שפשוט אני אשלם 10 שקל בחודש עד שיגמר ההתחיבות?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לדעתי אחרי כלכך הרבה סדרות המוזיקה של הפתיחה מאוד מרגיזה ולפלפית זכאת , ממש צורם לאוזן , מה אתם חושבים
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אתמול שאלתי באורנג' לגבי חבילת גלישה בבלולארי, הציעו לי חבילה של 30mb ב 26 שקל לחודש. למה מספיקים 30mb ?? נשמע ממש מעט... איך החבילות ברשתות אחרות?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אם יש לי מערכת צירים XYZ, שסובבת סביב הראשית עד שX המקורי מגיע לY, וY המקורי מגיע לZ-, וZ המקורי מגיע לX-, מהו ציר הסיבוב ובאיזו זוית הסיבוב התבצע? יוצא לי שציר הסיבוב הוא 1-,1,1 (זה נכון בכלל?) אבל מה הזוית?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למישהו יש סרט מלחמה טוב שהוא ראה לאחרונה?
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אפשר להזמין סכינים מחול? כמו של kershaw,sog,benchmade,spyderco ? למשל להזמין את הסכינים האלו באיביי, או מהאתר של החברות האלו..זה אפשרי? מכיוון שזה נחמד לנשק, אני חושב שיהיו דיי הרבה בעיות עם הדברים האלו למי שלא יודע למה אני מתכוון, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
הרגשתי רעידה קטנה של כ 2 שניות בערך ב 8. עוד מישהו הרגיש שזהה לו המיטה?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום החלטתי שאני מעוניין במכונת תספורת מכיוון שיש לי תספורת פשוטה ביותר (קצוץ) שדורשת רק עבודה של מכונה ותמיד לוקח לספר בדיוק 2 דקות לספר אותי, לכן אין טעם ללכת כל 3 שבועות לספר ואני מעדיף לספר את עצמי.. כרגע יש ברשותי 800 ש'ח + - שאני רוצה להשקיע במכונה.. אם יש פה מישהו שמבין בנושא אני אשמח לעזרה.. תודה
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אפשרי להעלות תיקיית שירים? או תיקיה ובתוכה עוד כמה תיקיות של שירים? אני רוצה ליצור לינק של אלבומי שירים אם כן אני ישמח להסבר ופירוט איך ואיפה? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש אתר עם פוסטרים/כרזות של להקות רוק&רול או סרטים קלאסיים ומודרנים, מצאתי כמה אתרים שדורשים תשלום או שלא מאפשרים להוריד את הפוסטרים ברזולוציה גבוהה... תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש למישהו שאלות מעניינות משהו יפה ? טיפים, טריקים. סיכומים משהו "!? אהה, ואיזה שעה זה ?
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הייתי נהג משא כבד בצבא ואני רוצה לחזור לצבא לקבע מה התהליך ? אמרו לי שמי שרוצה לחזור לקבע חייב לעבור " מיון תעסוקתי " ? האם זה נכון שצריך לעבור את זה ? אם כן מה עוברים ביום הזה? מה הסיכוי ? אם אני לא יעבור יגידו לי לעזוב את השירות קבע ? 2. כמו כן הם גם דורשים "ממליצים " באמת מסתכלים על זה ? זה גורם משפיע ? אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בום :lol: אללה הוא אכבר INDEED ... http://www.liveleak.com/view?i=3a7_1187501259 הובא מרוטר נט
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נרשמתי לפני מליון שנה לאיזה הגרלת גרין קארד, והיום קיבלתי את המכתב הזה. על פניו המכתב נראה כאמיתי, אבל מבקשים ממני להעביר כסף דרך ווסטרן יוניון ועוד למישהו ספציפי של השגרירות. נשמע כמו חרטא אבל העדפתי לשאול לכל מקרה, ואולי להגביר את הערנות של אנשים במידה וזה באמת זיוף. את הפרטים שלי (שהיו מדויקים להפליא) חתכתי מתחילת המכתב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד על התוכנה adobe indesign ולכתוב מילים עם ניקוד עכשיו מי שיודע איך הניקוד במחשב עובד - אז צריך שה caps lock יהיה דולק וללחוץ על שיפט ביחד עם מספר כדי לנקד את האות הקודמת. עכשיו השאלה שלי היא : יש איזשהי תוכנה או פקודה ? או משהו שגורם לכפתור shift להיות לחוץ קבוע תמיד ? שאני לא אצטרך ללחוץ עליו כל פעם ? זה פשוט משגע אותי ללחוץ על shift כל פעם שאני רוצה לנקד מילה יש איזשהי דרך להשאיר את ה shift לחוץ קבוע ?? בעזרת תוכנה שתקבע שהוא לחוץ קבוע או משהו ? כי ככה זה ילך לי הרבה יותר מהר. ככה זה פשוט משגע - כל אות ללחוץ קפס לוק ושיפט ואז היא הופכת לאנגלית ושוב להפוך בחזרה... מישהי בעבודה שמה איזה עט על השיפט אבל זה לא הולך לי זה תמיד נופל , חייבת להיות דרך ? פקו…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
היום זהו יום חשוב ל-DarK-MinD. יום שבו הוא נהפך מילד לגבר. יום בו מסתיימת תקופה חשובה בחייו. אז היום, אני רוצה לאחל לעמרי, מזל טוב - על סיום המתכונת באנגלית! ;D אה כן, וגם יש לו יומולדת 18 היום. לא שזה ממש משנה.... :-X אז היום, אחרי 6 שנים שאתה עושה זאת, אתה יכול להתחיל לראות פורנו ולשתות אלכוהול. מה עוד אפשר לאחל לך? שתאכל הרבה וופלות שתהייה לראש ולא לגולנצ'יק שתזכור שהחיים מתחילים בגיל 21 אבל עלולים להיגמר מוקדם יותר... ועכשיו, without any further delay.. קצת סמיילים: :birthday: :biggrimjackbox: :biggringift: :auto: :alcoholic: :birthday: והמסורות מחכות בפתח: 18 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:…
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. 2 PAC - Ballad of a dead soulja (4:15) 2. 2 Pac - Only God Can Judge Me (4:58) 3. 2 PAC - F.....friendz (5:19) 4. 2 Pac - Just Like Daddt (5:10) 5. 03 Lil'homies.mp3 6. 03. Me And My Girlfriend.mp3 7. 04. Against All Odds.mp3 8. 05 Good life.mp3 9. 05. Tradin War Stories.mp3 10. 06 Letter 2 my unborn.mp3 11. 06. Skandalouz.mp3 12. 07. Of Amerkaz Most Wanted.mp3 13. 08. To live And Die In L.A..mp3 14. 09. California Love.mp3 15. 10. Pour Out A Little Liquor.mp3 16. 11. Life Of An Outlaw.mp3 17. 12. All Eyez On Me.mp3 18. 13. Wanted Dead Or Alive.mp3 19. 14. Staring Through My Rear Veiw.mp3 20. 2Pac (Makaveli) - 02 - Hail Mary.mp3 21. 2Pac (Makaveli) - 03 - Toss It Up.mp…
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אמנם זה לא הפורום האידיאלי לשאלה כזו, אבל אני ינסה בכל זאת. בקרוב מאוד נגמרת לי תקופת המלווה ואני מעוניין להביא רכב. ציינתי כבר את התקציב בכותרת, ועכשיו עולות השאלות הבאות: 1) אילו דגמי רכבים מומלצים? 2)מאיזו שנה? 3)על אילו פרמטרים לשים לב ברכישת הרכב (חשובים יותר/פחות)? 4)אילו דברים נוספים יש לקחת בחשבון (ביטוח וכו)? *אני בן 24, כך שביטוח נהג צעיר לא רלוונטי לצורך העניין* הרכב ישמש לנסיעות בעיר ומדי פעם לגיחות לערים אחרות. also, i dont have the need for speed אודה לכל עצה
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איש אחד נמצא תלוי על חבל 8 מ' באסם אטום לחלוטין שאין אליו כניסה, הדלת נעולה, לא ניתן לפתוח אותה והגג גם הוא, חסום. איך האיש הגיע לשם? רמז: בחוץ הייתה מכונית. (לא, אין בעולם עדיין אנשים 8 מ' גובה )
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתפלא שעדיין לא רשמו את זה כאן. זה הליפ דאב הישראלי הראשון (קליפ בו כמה אנשים הולכים ועושים עצמם שרים שיר מסויים, תוך כדי משחק). תהנו:
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-