כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
לא מצאתי לנכון לכתוב את זה בפורום ג'אדטים בכלל שאני מבקש משחק ולא ביקורת על פלאפון >< אז אם אפשר משחקים שיתאימו למכשירים K800 ו K610 אני ביום שישי נוסע מהבוקר לנסיעה ארוכה אז אני רוצה משחקים לשחק עם בן דוד שלי. שיהיה מרוצים \ ספורט\ הכלל כל סוג תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
1. איך מיהודי גרמני יוצא יקה? 2. סבבה הבנתי, למרות שלקח לי זמן להבין ש200 זוגות זה 400 3. מובן 4. לא הבנתי בכלל 5. יש סיבה מיוחדת שהטוב הפוך או שזה סתם חוקי? 6. קראתי בנושא אחר והבנתי
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני פשוט אוהב את שני השחקנים האלו ורציתי לבדוק עוד סרטים שלהם .. ונשאר שבוע אחרון של החופש בו אני מתכנן לעשות ראן רצוף של שר הטבעות ב-HD (פשוט אני רוצה לדעת אם זה אפשרי ) ,ואם זה יצלח אני אנסה גם MATRIX חחח P: קיצר רציתי הצעות לסרטים של וין דיזל \ברוס ויליס (חוץ מהסרטים המוכרים מאוד כמו מת לחיות\מהיר ועצבני .. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש למשהוא מושג מתי יגיעו הפלאפונים החדשים ? או הגיעו ואיפה קונים?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אפשר איפשהו להזמין כרטיסים מהיום לסרט מאיזה אתר?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
אפשר כתובות אינטרנט של חניות מחשבים במנהטן שמוכרים אמינים?
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע המלצות על חנויות מומלצות להרכיב בהן מחשב... מה שאני מכיר עד כה זה K.S.P IQPC TMS SKYPC האם הנ"ל מומלצות? איזה עוד חנויות נחשבות לטובות ואמינות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי זה לא שנותנים קישור להורדה או משהו, זה כולה קישור לאתר... מי שלא מכיר MOORHUNT זו תוכנה שמורדים דרכה קבצים (בלי להעלות[ניראה לי]).
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
או בשתן? מדובר על סיגוריות רגילות כמובן ללא "תוספים" תודה לעוזרים
-
- 37 תגובות
- 31k צפיות
-
-
יש לי מחשבון fx-82ms של קאסיו, ומעניין אותי לדעת אם אפשר לעשות בו משהו כדי שהוא יוכל לחשב את התשובות לתרגילים בכל מיני בסיסים (או שהוא יעשה לפחות מעבר בין בסיס לבסיס). נגיד אם אני רוצה לדעת כמה זה FA8D*903 בבסיס 16, שהמחשבון כבר יתן לי תוצאה, ואני רק אשב בצד ואהנה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אתם מכירים את השקיות הקטניות האלה עם הכדורי סיליקון הקטנםי בפנים ? אם אני יפזר כמה שקיות בתוך המחשב זה ישפיע ? תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי צו גיוס ליולי 2006...יש לי חופש גדול אחרון :-\ ואם אני אגיד להם אני רוצה חופש גדול הם ישימו עלי ז*ן אפשר לדחות תמועד בחודש חודשיים ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי טסט היום לפני כמה שעות ורציתי לדעת אם אני יכול לברר אם עברתי או נכשלתי דרך האינטרנט. אם כן, אז כמובן לצרף את הכתובת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
מישהו אמר לחבר שלי שהוא הגיע עם אופנוע T-MAX ל-290 קמ"ש לפי דעתי זה לא הגיוני , חבר שלי מאמין לו..
-
- 25 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום, אני הייתי באתר באקס ישראלי (אתר באקס זה אתר שאתה לוחץ על פרסומות ועושה משימות ומקבל כסף). האתר פתוח והמנהל לא משלם כבר 4 חודשים והוא חייב לאנשים באתר לפחות 200$ אולי יותר. לי 15$. יש לי את המס' של הבעלים של האתר התקשרתי אליך הוא מבטיח שהוא ישלם ולא עושה כלום (ככה לפחות 5 פעמים). עכשיו נמאס לי. החלטתי שאניע רוצה לעשות משהו בנידון, אני יודע את השם שלו + מס' פלאפון אפשר להגיש על זה תלונה במשטרה בעוון הונאה אינטרנטית?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הדביקו לינק לסרט HD מYT ותראו איכות כזו. http://www.youtube.com/watch?v=dgFwb3d1EVw&hd=1
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
אהלן אפשר להזמין סכינים מחול? כמו של kershaw,sog,benchmade,spyderco ? למשל להזמין את הסכינים האלו באיביי, או מהאתר של החברות האלו..זה אפשרי? מכיוון שזה נחמד לנשק, אני חושב שיהיו דיי הרבה בעיות עם הדברים האלו למי שלא יודע למה אני מתכוון, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי E1000 ואחותי רוצה 6280. יוצא לנו שהמסלול של סלקום עדיף לי והמסלול של אורנג' לה. אז אני רוצה להישאר עם הE1000 + הסים של סלקום ואחוצי תקח את ה6280 + הסים של אורנג'. זה אפשרי לעשות את זה בדור ה3? צריך לעשות SIMFREE? אם אני עושה את זה למישהו יש מושג אם אפשר לתכנת מחדש את הכפתור של הOBOX?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חבר שלי אצלי והוא רוצה לרכוש בארץ נרגילה, אחרי זה הוא חוזר לרוסיה, והוא רוצה לדעת אם יעשו לו בעיות במידה והוא ישים אותה במזוודה, תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
יש לנו ביחידה מחשבים שחורים של IBM. נגיד אני מנתק את המחשב מהרשת של צה"ל, מנתק את הכונן הקשיח ומחבר כונן קשיח מהבית עם XP. זה יעבוד? אוכל לשחק במשחקים על המחשב? זה די דחוף כי אני סוגר שבת.
-
- 24 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
בעקבות הדיו הזה: חחחחחח חחחחחח רציתי להתחיל ולהקשיב לרדיו... רק הבעיה היא שהדיסקמן+רדיו עדייו בתיקון, ואין לי כוח לשים לידי את המערכת שבבית... אז אפשר להקשיב לרדיו, תחנות ישראליות FM..., דרך המחשב בחינם? תודה. דרך אגב, מצטער אם הדיון לא שייך לפורום הזה, פשוט לא ידעתי איפה לשים אותו.
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-