כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
שלום, מעניין אותי מה כדאי לאכול פחות או יותר, וכמה שעות לפני מבחן מתיש (לא להגיד לי "שוקולד" בבקשה). לדוגמה האם זה סביר לאכול בבוקר איזה גרנולה ויוגורט/ חביתה, ובערך חצי שעה לפני המבחן איזה תפוח או בננה? מאכלים שישאירו אותי מרוכז, שאני לא אשכח שום פרט. ד"א אני מסרב לשוקולד כי נפילת הסוכר לא כיפית במיוחד, זה לא מסוג המבחנים שאוכלים שוקולד ומסיימים תוך חצי שעה, אלא מבחנים ארוכים ומייגעים בהיסטוריה, ספרות או לשון למשל.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קראתי היום בעיתון "ממון" שאינטל מחפשת כ-1000 עובדים למשרות תוכנה וניהול הייצור (אני בטוח שזה נובע עקב השנה האחרונה המוצלחת ביותר ברווחייה). בין לבין קראתי שהם מחפשים הנדסאי ניהול הייצור (תחום עיסוקי). לצערי אני בצבא וזה לא רלוונטי לגבי... אבל על הדרך יש לי שאלה, האם אינטל מחפשת עובדים פעם ב... או תמיד יש צורך בעובדים? אני אשמח לעבוד באינטל כשאשתחרר מהצבא (במחצית הראשונה של 2013). :P
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש חנות שיש בה לפחות את העכבר R.A.T 7 כי הבנתי מהחנות היחידה בישראל שיש בו תמונה של העכבר ומחיר שיגיע רק בעוד חודש.
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בBLACK FRIDAY קניתי עכבר VX REVOLUTION (בנוסף לאוזניות SHURE SE102, אחלה אוזניות אגב) שעבד מצויין עד עכשיו. בזמן האחרון הגלגלת ה"HIPER" נתקעת לי רוב הזמן כבר אחרי 2-3 "גלגולים" ולא ממשיכה. ראיתי באתר של LOGITECH שנושא זה מכוסה באחריות. הבעיה היא שעם שירות הלקוחות בארץ מן הסתם התגובה תהיה משהו כמו "הכל עובד" "זה לא מכוסה" "עזוב אותך שטויות". מישהו נתקל בבעיה כזו בעכברי לוגיטק וניסה לממש עליה אחריות (בבאג או כל חנות אחרת) והצליח?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני ושני חברים מתכננים לטוס בשבוע הבא (16 לחודש) לטיול בחול. כעיקרון מחפשים עיר של צעירים עם הרבה מסיבות, אלכוהול ובנות אנחנו בני 22 ומחפשים מקום עם אנשים בערך בגילנו (מעדיפים מקום בלי ילדים קטנים מישראל לפני גיוס שבאו לעשות בלאגן). חשבנו על בורגס, ועל איה נאפה. העדיפות היא לבורגס (מישהו שהיה שם יכול לספר עליה קצת?) אבל בגלל שהיא יחסית יותר יקרה רציתי לבדוק עוד אפשרויות. נאפה יחסית יותר זולה, אבל שמעתי שיש בה הרבה "ילדים". מה אתם אומרים...יש המלצות על מקומות טובים? עדיף מנסיון אישי... תודה רבה ,דוד.
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
החלטתי לצאת אל הים הגדול- EBAY ולבצע את הרכישה שלי ברשת הגדולה במסחר העולמי, כולי מלא "חששים" ומבולבל מהצורה בה הכל מתבצע ולכן אשמח לעזרתכם קליל. נציין שחשבון EBAY הכנתי וכנ"ל על PAYPAL. לצורך העניין של הרכישה, החלטתי להתחיל וקודם לקנות משהו "צנוע"- אוזניות KOSS KSC75 נחמדות בסביבות ה-15 דולר. עכשיו, למודעה שמצאתי- http://cgi.ebay.com/KOSS-KSC-75-SportClip-Clip-On-Headphones-Earbuds-NEW_W0QQitemZ200236225012QQcategoryZ40137QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3907.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26itu%3DUCI%252BUA%252BP%252BFICS%252BUFI%252BIIUM%26otn%3D12%26po%3DLVI%26ps%3D54#ht_2428wt_939 המחיר שם יחסית זול והמוכר מציין שהוא מבצע משלוח לכל העולם, יש לו אחוזי מכירה של 99 אחוז, אבל יש …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Milford Cubicle , אני לא מבין למה נעלת לי את הדיון על החברה..... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=427134.0 אם כבר, לפחות תסביר מדוע, ממש לא מובן מאליו. בחרתי שלפתוח ת'רד ולא לשלוח לך הודעה, כדי שכולם יראו. זהו פורום כללי, לידיעתך, ולכן זהו כן המקום לדברים כאלו. אני בטוח שמנהל אחר לא היה עושה את זה, ואם כן אני בוחר שרגלי לא תדרוך כאן עוד.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כמה שנים אחרי תיכון. הבנתי שאם אני ניגש לשפר במקצוע מסוים, הציון היותר גבוה תופס. אבל מה קורה במצב שאני רוצה לשפר למשל באנגלית מ4 יחידות ל5 יחידות? יש פה איזה קאצ' בגלל שאני עובר למספר יחידות אחר? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אילו פעיליות לחיזוק הקוארדינציה ופיתוח החשיבה אתם מכירים? אשמח לקבל טיפים והצעות. החל ממשחקים פיזים, למשחקים לN95 8GB, ומשחקים לדף ונייר.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אהבתי את הסדרה וראיתי את סוף העונה ה 2,ורציתי לדעת אם תגיע עונה 3, ומתי?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דבר ראשון אני יודע שזה לא מקום כ"כ מתאים, אבל אם יש למישהו עצה איך להעלים אותו במהירות האפשרית השתמשתי בשפתונים האלה ושמתי שמן זית על השפתיים וכלום לא עוזר ממש. (שמעתי שגם לעיסת מסטיק עוזרת לא יודע במה חח). יש איזה דרך אחרת מהירה להיפטר מזה?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמלמדת בעיקר לדבר. אני מעוניין לקנות, ואם יש אחת חינמית כזאת עוד יותר טוב. ובלי תגובות של "לך לוולסטריט" תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו היום בלילה מחזירים את השעון כאילו אחרי חצות או מחר ??
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא ראיתי אם מישהו פתח כבר דיון, אבל קיבלתי היום מייל שהודיע לי שזכיתי(אני מקווה שזה לא ספאם או משהו :-X). עוד מישהו קיבל מייל היום בבוקר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
גם אתם שמתם לב לזה? מלא מטוסים עוברים עכשיו. מי שגר בX בטח הבחין בזה. בינתיים X גיחות רצופות שמעתי. כדי שמספר כזה של מטוסים יעבור ביום כיפור - בטוח משהו קרה. בטח ידווחו בMAKO. (X גיחות). עריכה: אפשר להירגעhttp://news.walla.co.il/?w=/22/1580277
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת כמה שומרים את האריזות מהסיבה שאם יקרה משהו יותר נוח לשלוח אותו בחזרה עם האריזה שלו כמו כרטיסי מסך לוח וכו'
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם יש למישהו ניסיון עם הכלים האלו? אני מתכוון לאופניים עם מנוע עזר חשמלי תודה, גבריאל
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מאמר מצחיק שמצאתי http://mekusharim.walla.co.il/News/ViewArticle.aspx?ArticleID=238741
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אפשר למכור מחשב כולל הכול, מבלי שאותו קונה יבוא אליך הביתה ? ואין לי אפשרות לקחת את האוטו של ההורים לצערי. ובעת מכירת המחשב כדאי אולי לנסח הסכם בכתב ביני לבין הקונה ? עוד עצות יתקבלו בברכה . ותודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מוצר בסניף של KSP וגיליתי שאני לא צריך אותו לא עבר שבוע מאז הקניה, והמוצר באריזתו המקורית לפי ניסיונכם, מה הסיכוי לקבל זיכוי?
-
- 17 תגובות
- 60.9k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני שוקל להתפטר ממקום עבודה שהתחלתי בו, ויכול להיות שזו תהיה להם בעיה למצוא לי מחליף. האם יש בעיה להתפטר כי פתאום לא בא לי? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מכוון כרגע לממר"מ (חיל התקשוב) ולמודיעין (מסלול גאמ"א / שחקים), ורציתי לדעת אם ידוע לאחד מכם אם פרופיל נפשי (64 או 45) יכול להזיק בקבלה שלי לאותם תפקידים. כמובן שארים טלפון לחיל ואשאל ישירות, אבל אני גם מחפש אנשים עם ניסיון בשטח. תודה.
-
- 17 תגובות
- 13k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-