כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
בעמוד הבא תוכלו לקרוא כמה טקסטים מטורפים מפי נוצרי הזוי בשם Dr. Richard Paley, מה שהכי מדהים שהבנאדם אשכרה רציני (אולי זה מה שכל כך מצחיק ) תחזיקו חזק! הנה כמה קטעים נבחרים: אני עד עכשיו מחזיק את הבטן מעניין מה היו אומרים הרבנים? אני בטוח שגם הם לא אוהבים חברות מחשבים שכרתו ברית עם השטן... Prog. נ.ב קרדיט ל-Nebob מפורום arstechnica.com על התגלית.
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בשורה משמעותית למשתמשי AirTag: אפל מציגה אפשרות חדשה לשיתוף מיקום התגית, שתקל משמעותית על איתור מזוודות אבודות ופריטים משותפיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 171 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי השמועה(שסביר שיהיה נכונה) , בImac pro יהיה שבב A10 Fusion שבין היתר , יהיה אחראי על עליית מערכת ההפעלה - אני מניח שזה היה ברור , אבל אפל הולכת להשתמש במעבדים שלה , לפחות לחלק מליין המחשבים שלה. מה זה אומר על עתיד x86? יהיה מעניין ..
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מי שהוא יכול להסביר לי מה זה? למה תמיד שאני מוחק את זה זה מתקין את עצמו מחדש בלי לבקש ממני רשות? ובכלל איזה רשות יש לחנות של גוגל להתקין לי אפליקציות במכשיר דרך האתר שלהם מבלי שאני יאשר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. מישהו\י יכול להמליץ לי על אפליקציה שנתמכת ע"י אנדרואיד וגם ע"י אייפון שניתן להצביע בעזרתה? לדוגמה: מרצה שואל אילו מבין התשובות נכונות לדעת הסטודנטים ,והם יכולים להצביע דרך הפלאפונים שלהם.
-
- 0 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם יש כזאת אפליקצייה לפיסבוק שרושמת בפרופיל איזה שיר מתנגן בWMP . אני יודעת שבמסנג'ר יש דבר כזה . אם אין - יש לזה איזה סיבה ,נניח שזה לא אפשרי ? או שפשוט אף אחד לא חשב על זה? ואם מישהו מכיר אתרים (גם באנגלית זה טוב) שמסבירים יותר בפירוט על בניית אפליקציות לפייסבוק , אפילו את הדברים הכי בסיסיים כי אין לי רקע בתחום, זהיעזור מאוד! תודה רבה =]
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אז בשעה טובה ומוצלחת החלטתי שאני מתחיל ללמוד גיטרה. אשמח אם יש למישו אפליקציה (לאייפון) שהוא יכל להמליץ לי עליה שבה לומדים את הכל מ 0.. תודה ויומנעים!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נימאס לי מכל אותם אתרים ואפליקציות שמבטיחים בכותרת שהם חינמיים לכאורה ולאחר שאתה מבזבז זמן וטירחה בהרשמה אליהם , אתה מגלה שתכלס ,שכדי באמת להשתמש בהם ,אתה נידרש לשלם והרבה . חלק גדול גם עובדים בצורה לא נכונה , של פילוח לפי איזורים , כך שגם אם אתה גר ביבניאל ,אתה בלית ברירה תצטרך לבחור מבין כל האפשרויות , את אזור " הצפון" ........ נו באמת אתה באמת תיסע פאקינג 100 קילומטר לחיפה או קריית-שמונה עבור דייט שהסיכוי הוא תישעים ותישעה אחוז שיסתיים בביזבוז זמן ,טירחה,הוצאות ומפח נפש ? הקיצר ,המלצות יתקבלו בברכה ....
-
- 125 תגובות
- 19.7k צפיות
- 1 follower
-
-
http://squirt.io/install.html שומרים את הלינק (זה שכפתור הכחול הגדול) בסרגל הסימניות. נכנסים לדף כלשהו עם טקסט ולוחצים על הלינק - ואז קופץ חלון שמציג לכם את הטקסט מילה אחר מילה ומאפשר קריאה מהירה שלו (400 מילים בדקה ואפילו יותר). עובד גם בעברית, אם כי לא תמיד מושלם. אפשר גם לסמן פסקה ספציפית והוא יקרא רק אותה. מגניב בהחלט (וכן, אני יודע שהרעיון לא חדש, אבל זו פעם ראשונה שנתקלתי במשהו כזה אז חשבתי לחלוק).
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מישהו פה שם לב שיש את השילוב של T ו-i, הקו המאוזן של הT נראה כמו פרבולה שמחה! Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti. Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti Ti. מישהו יכול להסביר את זה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם למישהו כאן יש את הידע והוא מוכן לשתף אותי , אני אשמח תודה רבה אחים שלי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מגבר marshall valvestate 8040,לא במצב הכי טוב אבל אני מרוצה. הבעיה היא-אין בו יותר מדי אופציות.אז ככה שאני צריך אפקט. שמעתי את ה-grunge והתלהבתי,אבל אחרי שנכוויתי מקנייה בלי בירור מוקדם של המגבר(2000 במקום 1200!!)אני בקטע של לברר לגבי כל מה שזז בשביל לוודא שאני אהנה מהקנייה ולהיות בטוח שזאת לא סתם קנייה כי התלהבתי מהצליל. אני מחפש סוגים של אפקטים שיש בהם: א.צליל קר וגראנג'י,כמו של alice in chains,רק בשביל לדעת אם יש אפקטים של גראנג' שהצליל שלהם יותר קר ומטאלי. ב.צליל חם,יותר דומה לרוק,שיחקה דברים שג'ימי הנדריקס מנגן.זאת אומרת צליל מאוד מאוד חם וג'אזי. ג.מטאל קשה,קר,כבד,חזק,מה שתרצו,סטייל מטאליקה או symphony X. דברו אלי,אני צריך את זה באופן נואש.
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני משיג עוד אפקטים לוינדוס בשביל התוכנה הזאת? עברתי כבר על כל גוגל וכל מה שהצלחתי למצוא זה הורדות של הטריאל
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה זמן ראיתי את הסרט הארי פוטר. היו שם אפקטים שהסתכלתי עליהם וחשבתי שאת הסרט ערכו בתוכנות תלת מימד ואולי קצת Adobe. לפני כמה זמן ניגש אלי אחד שביקש ממני לערוך לו סירטון קצר כמו הארי פוטר אם האפקטים. אני משתמש after effects לעריכת סרטים וראיתי שאפשרי ליצור אפקטים כמו בסרט אבל לא את האפקטים האמיתים. מישהוא יכול לתת לי קישור להורדת האפקטים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלקנו זוכרים את המערכת הזו כאילו היא שוחררה אתמול, אך חלק גדול מאד מהמשתמשים היום בחלונות לא יודעים מאיפה הכל התחיל ומקבלים את תוכנות הווינדוס השונות שיוצאות כל כמה שנים כאילו זה היה ככה מאז ומתמיד.. אז אחסוך במילים כי הסרטון הבא מצליח להמחיש בצורה הטובה ביותר איך כל הדברים הטריוויאלים האלו התקבלו פעם בפה פעור וממש היה מדובר בפריצת דרך. תהנו : ואם כבר בהסטוריה עסקינן - אז יש עוד סרטונים הזויים לא פחות : עצוב? מצחיק?? קשה להחליט..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה מערכת מחשב בארה"ב תעלה בממוצע 40% פחות מבארץ? הרי היבואנים כאן קונים באותו מחיר שAmazon קונה אז למה ההפרש-אין סיבה. גם מלהסתכל כאן על לוח "יד שניה" בא לבכות, אנשים מוכרים מוצר משומש במחיר גבוה מחדש בארה"ב. כבר יותר משתלם להזמין מeBay עובדים עלינו
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים איכותיים, זה משהו שהשעה הזכירה לי אז להתחשב... הלכתי לחבר שלי ויש לו 786FD (כבר לא ממש אחרי הסיפור...) אז הוא חולה אלקטרונית, כל הזמן יושב עם האוזניות וכשאף אחד לא רואה, הוא מתחיל "להתפלל". מניע את הראש אחורה קדימה במהירות של 130 BPM, כמו חייזר. קיצר אני הלכתי רגע למיניבר (חי טוב הבחור) להביא לנו שתיה כי אין לו כוח לקום, הוא שכח לרגע שאני בא וכנראה היה חייב להתפלל באותו הרגע... אז אני נכנס בחזרה לחדר עם השתיה ורואה אותו מתפלל בעצבנות עם עיניים עצומות ורעש שבוקע מהאוזניות כמו המערכת של השכנות הרוסיות חולות הנפש שלי מדירה 4. 1..... 2.... 3...... בום דפק ת'ראש בזכוכית של המסך וניפץ אותה, ניצוצות עפו הוא כולו רועד מחושמל עם הראש בתוך המסך!!!!!! ממש כמו בסרטים!…
-
- 32 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אפשר לגלוש לפורומים דרך הפלאפון ? דור שלישי. ?
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
עשיתי בגרות במכניקה ביא' (יחידה אחת) , השנה החלטתי שאין לי מספיק מוטיבציה לסיים את השנה עם ציון נורמלי ופשוט אין לי רצון להשקיע במקצוע. האם אפשר איכשהו לגנוז את הבגרות הזאת מחוץ לממוצע במקרה ואני יוצא מהמגמה או שנתקעתי איתה?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם. יום כיפור ממש בפתח, מישהוא יכול לתת לי כמה טיפים לא להרגיש רעב?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ושיהיה כתוב איזה מקשים ללחוץ במלחין צלילים תודה מור רוזס ;D
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-