עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נגיד יש לי חבילה של GB אחד אז איך אני יודע כמה נותר?

2. Started by QQQ,

כרגע התאריך גיוס שלי הוא ה-3 באוגוסט ויעד השיבוץ שלי הוא תותחנים. למישהו יש מושג לגבי תאריכים נוספים שמתגייסים בהם לתותחנים? אני רוצה לדחות אבל לא בהכרח לשנות תפקיד ויעזור לי לדעת אם יש תאריכים נוספים לתפקיד הזה... כדאי לנסות להתקשר למיטב ולשאול אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Born2Kill,

היי, אחת מבזק התקשרה אליי ואמרה ששודרגתי ל-10M, האם זה הגיוני שזה יורד במהירות 650Kb/s? זאת אומרת אם אני לא טועה שאני צריך להתקשר לבזק בינלאומי ולעדכן אצלם?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. יש שעון Seiko , Tissot אלגנטי עם תאורה פנימית?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  5. שלום, האם יש למישהו ניסיון עם הכלים האלו? אני מתכוון לאופניים עם מנוע עזר חשמלי תודה, גבריאל

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by gtabak_37,

כל הפרטים כאן: http://www.facebook.com/event.php?eid=126426257391449

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by TheHungryOne,

היי. אני מבקש לדעת איך מעלים לפורום תמונה כלינק קטן שכשלוחצים עליו הוא מציג את התמונה בגודל המקורי. תודה.

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by BedB0y,

בזמן האחרון זה מתחיל לעלות לי על העצבים, פתאום ב4 בבוקר אני מקבל SMS "התחזית האסטרולוגית שלך..." או "הטיפ שלך להיום" וכל מיני חרטות כאלה. יש מצב שלחלקם באמת נרשמתי באינטרנט אבל כששולחים לי את זה לא מוצג מספר של השולח, או שמוצג מספר מוזר כזה שאין מה לעשות איתו. איך אפשר לבטל את העינוי הזה? ולגבי "שירותים" שלא נרשמתי אליהם, אני לא ממש עוקב, אבל לא יצא חוק כזה נגד דואר זבל שכלול בו גם הודעות SMS?

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by אור כהן,

שלום היום בעודי נהנה מחלה שנרכשה בשופרסל שלי ויוצרה ע"י גידרון תעשיות בע"מ, אני חש בכאב חד באחת משיניי (עכשיו השן הפכה ליותר עמוקה :'( ) בעודי מנסה לעכל מה פשר הדבר אני מסלק את החלה מפי ומגלה בין שאריות הממרח והחלה מוצק קטן מאוד שנראה כמו סומסום ענננק. כאשר הכאבים החדים לא מרפים אני מנקה את אותו עצם ומגלה כי מדובר באבן, אבן בגודל סומסום ענק איך יכול להיות דבר כזה שיש אבן בתוך חלה? מה אין בקרת איכות? אין מסננים מיוחדים? אין בידוד כלשהו? מה עושים את החלות במדבר? האם יש לי כאן עילה לתלונה? למי אני בכלל אמור להתלונן? לשופרסל? לגידרון? עדיין כואבת לי השן ואני דיי בטוח שנגרם לה נזק (היא יותר "עמוקה" עכשיו) אני לא הזמנתי חלת שופרסל "טרי טרי, נאפה במקום." עם אבן. htt…

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. אני מחפש נואשות עבודה לשעות הבוקר, אני בן 18, מתגייס בגיל 19, ובעל ידע רב בחומרה(ידע על רוב חלקיי החומרה בעיקר לגיימינג וציוד היקפי ויכולת לבנות מחשב) שלחתי לk.sp, zigzag 2000 ואייבורי קורות חיים ואף אחד לא חזר עליי, אני בן אדם גמיש לרוב משרות העבודה העיקר שיהיו משמרות בוקר, אני עובד כשליח פיצה וגם מילצרתי אבל אני מחפש משו יותר קבוע ורציני רצוי בתחום המחשבים, האם קיימת עבודה כזאת בגילי? מה אתם ממליצים לי לעשות?(אני יודע שזה קצת לא קשור אבל אני מתאר לעצמי שהרבה אנשים פה עובדים בעבודות בסגנון של מה שאני מחפש אז אני מבקש קצת הדרכה).

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by elad-k1,

שלום יש לי סרטון שהוא על דיסק דיודי העתקתי אותו למחשב ואני רוצה לעלות אותו לאינטרנט הוא שוקל משהו כמו 700 מגה בשביל שיוכלו להוריד אותו במחשב אחר איך אני עושה זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  12. Started by Iko89,

האם מישהו מכיר חנות הידרו (דברים כמו אדמה, תאורה, דשן מערכות השקיה וכאלה לצמחים) בחיפה ?

• 23 תגובות
    • 5k צפיות
  13. Started by sir f,

8 hours, 47 minutes, and 03 seconds until the next season of Top Gear starts. מעניין מה יהיה בעונה החדשה. סוף סוף! (ספירה לאחור ניתן למצוא בראש העמוד)

• 47 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. Started by Chamuelm,

http://rapidshare.com/news.html מישהו מוכן להסביר לי את השיטה החדשה?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  15. למה ? איך זה ? בשביל מה ? זה העיר אותי משינה עמוקה וטובה ,בכלל איך זה הגיוני בחודש היבש ביותר בשנה ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Ghosthunter,

אני מתפלא שעדיין לא רשמו את זה כאן. זה הליפ דאב הישראלי הראשון (קליפ בו כמה אנשים הולכים ועושים עצמם שרים שיר מסויים, תוך כדי משחק). תהנו:

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Blue Cheese,

אני חושב על הזמנת מוצר מהחנות שהוא מעל 600 ש"ח,העניין הוא שאף פעם לא קניתי מהם מוצרים וגם לא הזמנתי ברשת מהחנות הזאת. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על החנות?האם הם אמינים,והאם מישהו הזמין מהם מוצרים ברשת?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

יש לי 2 ממירים של yes ו-2 טלויזיות, הבעיה שאחת מהטלויזיות לא עובדות כרגע, אז יש מצב לחבר את הממיר למחשב?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי... קיבלתי מהפסיכיאטר מכתב על הורדת פרופיל ל45 נפשי.. הוא כתב: "חיילת בת 19.5 מראה תמונה קלינית של מצב דיכאוני לא מג'ורי עם פגיעה משמעותית בתפקודה והסתגלותה,פעם שנייה בחייה. משבר ראשון בגיל 15 עם ניסיונות לפגוע בעצמה. במצבה לא מתאימה למערך הטכני וזקוקה לתפקיד קל ופשוט וקרוב לביתה. הוסבר שעליה לפנות לעזרה לאחר שיבוץ לבסיס קבע." סעיף ליקוי 32755 מצב דכאוני. וכתוב בהתרשמות\הערכה קלינת: מתרשם מקיומה של מצוקה נפשית חמורה,אין אפשרות להמשך שרות כפי שהוא כיום,יש צורך בהפנייה למומחה.. עכשיו ככה... בשני יש לי ועדה רפואית שצריכה לחתום לי על הפרופיל 45 נפשי. מה הסיכוי שיחתמו לי על הפרופיל? ומה עושים בועדה הרפואית? ולאחר שיחתמו לי על הפרופיל אז מה קורה? ישר אומרים לי א…

• 7 תגובות
    • 10.4k צפיות
  20. Started by IG,

מישהו מכיר מזגן לחדר קטן (עד 10K BTU יהייה מספיק טוב), אמין, עם אחריות נורמאלית ועם דרוג אנרגטי של D ומעלה? תודה לעוזרים

• 45 תגובות
    • 13k צפיות
  21. שלום חבר'ה, התערבתי עם חברים על זה שקראתי כתבה על בחור שהחזיק בידיו שלט שידע להחליף את צבע הרמזור לפי נוחיותו ובכך שיבש לגמריי את התנועה . אף אחד כמובן לא האמין לי . אבל הסיפור הזה זכור לי בברור .. יש מי מישהו שיכול לעזור לי להוכיח את אמינות הסיפור ? תודה מראש!!

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. בזמן האחרון אני מאוד מתעניין בנושא, ואפילו נרשמתי לקורס בסיסי. אני מחפש מקומות יפים במרכז הארץ שאפשר לצלם בהם. יאללה שתפו 10x

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

היי, חשבתי על העניין הזה, יש דברים שיש לאנשים (שקשורים למחשבים) וחסר להם משהו אחר שקשור למחשבים והם יהיו מעוניינים להחליף. כל אחד יגיד מה יש לו ועם מה הוא מעוניין להחליף. למשל: אחד ירשום שהוא רוצה מחשב נייד בגודל XX עם חומרה XX בתקציב XXXX בתמורה למוצר אחר שאותו מבקש מציע, במקרה ואכן בנאדם אחר רואה שזה גם עונה לו על הצרכים אז יכול להתבצע החלפה. מבלי להתעסק בלמכור את המוצר או לבקש זיכוי ודברים אחרים. חשוב להשים דגש שהמוצר אחד שווה ערך למוצר השני, או לסה"כ המוצרים (אם מדובר בכמה פריטים). במקרה הגרוע מוסיפים כסף... תנו צ'אנס, זה על בטוח יצליח. אז אני מתחיל. ההצעה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

http://englishrussia.com/index.php/2009/09/24/the-real-stalker-2/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היום סוף סוף הורכב המחשב שלי ונשלח (ככל הנראה ל- FedEx - קיבלתי מספר טלפון, חיפשתי אותו בגוגל כדי לברר איזו חברה ומצאתי אזכור של Fedex ליד המספר 1-700-706-500), קיבלתי מספר חבילה (מ- SkyPC), אבל מה אני עושה איתה? האם זה "שטר המטען" שאותו צריך להכניס בשביל לעקוב אחרי המשלוח באתר של FedEx? אני פשוט צריך לדעת אם המחשב יגיע מחר או ביום ראשון, ואם זה מגיע מחר אני חייב להגיד להם לשנות כתובת לפני שיהיה מאוחר מדי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.