עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by GuGuSH,

היי, יש לי בית מרתף וברוב הזמן אני נמצא במרתף. מכיוון שהמרתף הוא מתחת לאדמה, אין שם קליטה סלולרית. מה אפשר לעשות בנידון? אני יודע שסלקום מתקינים אנטנות קטנות בבית כדי לשפר את הקליטה, אבל אני לקוח של אורנג' והם לא עושים את זה (התקשרתי אליהם היום). הנציג באורנג' הציע שאני אקנה reapeter כזה באופן עצמאי. וחשבתי שזאת יכולה להיות אפשרות לא הוגנת, אבל הכי ריאלית שיש. מאיפה אפשר לקנות דבר כזה? מה העלות של זה? תודה. ד"א, מצטער אם כן יש פורום יותר מתאים, אני פשוט מרחף, אז סביר להניח שלא שמתי לב. D:

• 17 תגובות
    • 12.6k צפיות
  2. כמובן מתוצרת gaymer... http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17179 לפחות שינסו לעשות מתיחה טובה (או לפחות מבדרת ;D)... אבל לא, הם לא השקיעו זמן, וסתם גנבו תמונות מ kreed (שבכלל מפותח ע"י הרוסים) ומנסים לשכנע את הקוראים האידיוטים שמדובר במשחק חדש. המנוע אגב אינו מבוסס unreal2 אלא מנוע חדש לגמרי הנקרא Xtend... והכי מצחיק הם התגובות של האנשים שחושבים שבאמת מדובר במידע רציני.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. קודם כל פלאפון מדהיייייייייים אין לי מילים לתאר עד כמה שהוא מדהים ! מצלמה סופר איכותית, MP3 מעולה, אוזניות איכותיות מאוד, רדיו FM מצוין, 512 מגה ! צבעוני ויש בו THEMES, בקיצור הייתי אומר שהוא פלאפון מושלם אם הוא היה 3G.... עכשיו, איך אני משנה את הכותרת CELLCOM במסך הראשי בפלאפון ? יש CELLCOM בגדול ומתחת לזה עוד CELLCOM בקטן יותר... אני רוצה לשנות אותם למשהו יותר "אני" איך אני עושה זאת ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by DAVIDD,

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by bykeking,

http://www.break.com/index/evolutiondance.html

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gshhar,

זו הפונק' אני לא מצליח לגזור פעם שנייה ולעשות תחומי קמירות וקעירות ויש לי בעיות עם הגבולות בשביל האסימפטוטות (בגלל הערך מוחלט - אין לי מושג איך עושים את זה) מישהו יכול לעזור לי?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אמור להיות לי 97 בגלל שאני תקין אבל הרופא שבדק אותי אמר שיש לי רגל ישרה - פלטפוס (נאי חושב רק ברגל ימין) אז זה מוריד? ולכמה ?

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by TermiNal,

שלום לכולם יש לי 250 דולר שאני רוצה להוציע בחול על איזה גאדגט מגניב.. אייפוד כבר יש אז לא.. חשבתי אולי מחשב כף יד כי אני רוצה להתחבר למירק שלי מכל החדרים בבית.. זה אפשרי כזה דבר? יש פוקט פיסי שיודעים להתחבר ממש למחשב שלי דרך טרמינל או משהו? אפשר לקבל המלצות לדגמים עם תמיכה טובה באינטרנט וקצת מקום למוזיקה משחקים וכו'? למישהו יש המלצות לעוד דברים אחרים? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. לפני כמה זמן קיבלתי בדואר מכתב תהכנס לאתר של חיל מודיעין ולמלא את הטופס הזה של גאמ''א (איפה שמסמנים שפות תוכנה שיודעים וכל מיני דברים כאלה). בעקבות כך קיבלתי זימון לגשת לת"א לצורך מיונים. שאלתי היא האם קיבלתי את הזימון הזה כי עברתי את המיון הראשוני? או שכל מי שממלא את הטופס באינטרנט מקבל זימון? במידה ולא כל אחד מקבל את זה, כמה אנשים כבר כן מקבלים? איך אני יודע מהם הסיכויים שלי בערך להתקבל לשם. אם יש פה אנשים שהתקבלו, אשמח לשמוע מה הם חווה במהלך המיונים, מה אני צריך לדעת ואיזה סוג אנשים הם לדעתם (ובכנות אה? ). אני ממש רוצה להתקבל לשם אבל אני לא אוהב ולא מבין בתיכנות במיוחד. אני יותר בקטע של חומרה מה שנקרא... מאוד אוהב תנושא, חופר באתר הזה כל יום במשך זמן אר…

10. http://www.imdb.com/title/tt0944947/ דירוג: 9.5/10 הפקת יוקרה של HBO. הפקה באיכות מדהימה, שחקנים מהשורה הראשונה ועלילה נאמנה לחלוטין לספר. (מילה במילה!) העונה השנייה כבר הוזמנה! ראיתי בלילה את הפרק הראשון וזו הייתה חוויה מדהימה. בינתיים הסדרה הכי טובה שראיתי.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. תגידו היום בלילה מחזירים את השעון כאילו אחרי חצות או מחר ??

13. במסגרת עבודה שאני עושה לשיעור "מדעי החברה" בבית ספר שלי אני צריך לערוך שאלון עמדות בנושא שבחרתי ולנתח אותו. הנושא שבחרתי הינו "עניין ומעורבות פוליטית אצל בני נוער". השאלון מיועד לבני נוער בלבד. אשמח אם תענו עליו ותשתתפו ב"מחקר" שלי, הוא שאלון קצר, אבל אל תזייפו תשובות: מין: ז/נ (תבדקו שם למטה ותענו) גיל: (תרשמו גיל) סמן עד כמה אתה מסכים עם האמרות הבאות (במספרים: בין 1 ל4 - כאשר 1 הינו מאוד לא מסכים ו4 הינו מאוד מסכים): 1. אני רואה חדשות ו/או תוכניות אקטואליה. 2. חשוב להיות מעורה במה שקורה בארץ. 3. אני חושב שיש לי דעה פוליטית מגובשת יחסית לשאר בני הנוער. 4. אני משתתף/השתתפתי בתנועה פוליטית (לדוג': נוער מר"צ, הליכוד וכו'). 5. פוליטיקה מעניינת אותי. 6. מעצבן אותי כשמישהו מת…

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. הייתי בקמפוס במכללה למינהל, ראשל"צ איזה כיףף היה יאוווו 8) כרטיס חינם מחבר והופעות גדולות מול 15,000 איש בערך: היהודים ברי סחרוף שוטי הנבואה אורן חן וסטלוס (איכס) ועוד כמה איכסה- ראפ בשקל שהתחיל ב-2:00, ומזל שלא הייתי שם באותו זמן יש פה עוד מישהו שהיה בחגיגות יום הסטודנט ונהנה כמוני? המשיך את הערב ל-TLV??

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dovik,

שלום חברים, וחג שמח כותב זאת בעקבות הלינק שמצאתי. אח"כ התברר שהמכשיר משווק רק ביפן. אז רציתי לשאול כאן. אולי מישהו יודע היכן אפשר להשיג מד קרינה רדיואקטיבית, קוראים לזה גם מד גייגר, או דוזימטר, (לא להתבלבל בין מד קרינה אלקטרומגנטית,שזה משהו שונה לגמרי). אם מישהו מתמצא בנושא, אשמח לדעת גם מה טווח המחירים פה בארץ. נ.ב. משום מה, יש המון מידע בעברית אל קרינה אלמ"ג וכמעט ואין משהו על רדיואקטיביות. מעניין מה הסיבה..

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. לפני כשבועיים הזמנתי 2 ספרי קריאה מamazon uk אתמול קיבלתי את הפתק מהדואר וכתוב שאני צריך לשלם 30 ש"ח מכס! הלכתי לדואר וגיליתי שזה נכון אז ממתי לוקחים מכס על ספרים..? אם בכלל מותר? ומה אני יכול לעשות?

17. היסטוריה ב' - 65 אנגלית - 82 גיאוגרפיה - 91.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. בהמשך לדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425675.40 צולם מעיתון ידיעות אחרונות של יום שישי 17/09/2010 דף 5 מחלק הכותרות. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. שלום לכולם. אני רוצה ללמוד בת"א בסמסטר הקרוב בהנדסת חשמל. ברם הציונים שלי שמים אותי מתחת לסף הקבלה, ב 30 נקודות לפי החישוב שלי. מתןך 650 שצריך. יש לי הנדסאי אלקטרוניקה וציונים גבוהים במקצועות הריאלים (מתמתיקה 4 יחידות ופיזיקה קיבלתי רק 78). האם עדין יש לי סיכוי להתקבל? חתך הקבלה הוא דבר שחייבים לעמוד בו?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. מי היבואן הרשמי של Corsair ושל SKILL

• 17 תגובות
    • 17.9k צפיות
  21. Started by POPSTAR,

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by J0HNiE,

טוב שמעו התאריך גיוס שלי הוא ב3 לדצמבר כלומר עוד 46 ימים. בנתיים אמא שלי רוצה שאני אחזור לארה"ב גם כי היא מתגעגעת אלי וגם בגלל שיש סיכוי שאני לא אראה את סבתא שלי אם אני אתגייס ולא אבוא לבקר. עכשיו אבא שלי כבר הזמין לי כרטיס טיסה ל24 החודש הזה!! כלומר אם אני טס אני אשאר בארה"ב רק לחודש כי אני צריך לחזור שבוע לפני לעשות קניות לצבא. עכשיו לפני כמה ימים רבתי עם אבא שלי ואתמול דיברנו והכל הסתדר (או לפחות אני מקווה..) ולפני כמה ימים שרבנו הוא גם אמר לי תחשוב אל לא לחזור לעשות צבא ובאמת חשבתי על זה כי אם זה ימשיך ככה אין לי ממש מקום אחר להיות בו מתי שאני בשירות.. אבל מכיוון שהכל הסתדר אז זה בסדר אבל במקום לא לחזור חשבתי אולי לדחות את הגיוס עד למרץ ככה אולי הדברים ישתנו קצת. ועכ…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. http://www.smh.com.au/articles/2004/04/11/1081326986806.html

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by kfirlion,

שלום, אני רוצה להכין פופקורן בסיר אך אחי חושב שאם אני אכין זה לא יצא טוב, אז הוא רוצה לדעת בוודאות מהתנסות פה כנראה איך מכינים פופקורן בסיר כי אין לי מיקרוגל... אז איך מכינים?

• 17 תגובות
    • 18.3k צפיות
  25. Started by wow,

אני יודע כמה זה שווה אבל מה מיוחד במס' הזה שהוא קיבל סימון מיוחד ??

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.