כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מושג אם תאריכי הגיוס בצה"ל חוזרים על עצמם עבור יחידות/מסלולים בצה"ל? (כלומר, אם אני ממויין לגאמא למשל, האם ניתן לחזות את תאריך הגיוס שלי בדיוק של פלוס/מינוס שבועיים? או שהצבא קובע תאריך שונה בלי קשר לתאריכים של הגיוסים הקודמים בכל פעם?) אני רוצה לדעת אם יש לי סיכוי לעשות לפחות מועדי א' של סמסטר א' בשנת הלימודים הבאה, כי כנראה שאני אצטרך את זה בשביל לסגור את התואר שלי... תודה איל
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שמעתי שכשייצא וינדוס ויסטה הוא לא יפעל בלי צ'יפ מסויים שיבוא עם התוכנה או משהו כזה? זה נכון? הוינדוס יהיה בלתי פריץ? (סליחה אם זאת שאלה לא במקום...)
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי טיסות לאחרונה, ומצאתי את האתר הזה www.ebookers.com u וskyscanner.net, הקטע הוא שמדובר על הפרש איזה 250 דולר מהטיסות הזולות ביותר שמצאתי מה שגורם לי כמו לכל ישראלי מצוין לשאול איפה הקצ'. עברתי על התנאים שלהם בכרטיסים ולא מצאתי משהו מסריח באופן חשוד אבל אמרתי עדיף לשאול. האם למישהו פה היה ניסיון איתם?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
טכנאי רשת שעובד עם החברות של הסיבים ושיש לו חברים שם סיפר לי שפעם פרטנר היו P2P אבל בגלל שהתשתית יקרה יותר הם עברו ל GPON של בזק כי התשתית זולה יותר זה נכון ? שבעצם היום פרטנר זה GPON שיתופי בגלל עלויות יקרות , ממה שהבנתי ממנו שהם כבר לא פורשים תשתיות לבד יקרות של P2P אלא משתמשים בתשתית קיימת של בזק .
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, קניתי ב4.12 טלוויזיה של סמסונג A550 ולאחר שקניתי הובטח שתגיע אחרי 10 ימים עם טכנאי שישים לי אותה על הקיר כי אחרת אני לא יכול לפתוח אותה לבד כי תרד האחראיות.. היום ה24.12 קיבלתי אותה סוף סוף אבל רק הגיע השליח שמביא את הטלוויזיה בלי איזכור לטכנאי והוא לא ידע על זה דבר. התקשרתי למספר השרות של חברת הטכנאים ובהתחלה ענו לי פעם אחת ואמרו להתקשר למספר אחר ומאז לא עונים ואין עם מי לדבר. מה ניתן לעשות? אולי לדבר עם סמליין? תודה רבה. אלון.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אחי קנה לבן שלו מסוק ב130 ש"ח בארץ שנשבר אחרי כמה פעמים והילד התבאס מאוד. אני מחפש מסוק נשלט ע"י שלט רחוק מEBAY ,DX וכו' שיחזיק מעמד. אין לי שום עניין במשהו יקר ומשוכלל אלא רק במסוק שהילד יוכל להעיף קצת ולא ישבר אחרי כמה שימושים. אשמח להמלצות ממבינים בתחום.
-
- 20 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה הזמנתי מנוע למכוניות שלט על דלק מחו"ל היום קיבלתי מכתב שאני צריך להגיעה למכס חיפה לקחת אותו,כמה אני אצטרך לשלם בשביל לשחרר אותו? החבילה בלי משלוח עלתה 75 דולר,עם משלוח היא עלתה 105 דולר. אז כמה בדיוק אני צריך להביא בשביל לשחרר אותה?
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן בפיזיקה ואני לא מבין דברים מסוימים כמו:חוק הוק(עם אפשר גם משמעות פיזיקלית)מה זה יחס הישר עם איזה מכשיר מודדים כוח ומה עיקרון הפעולה שלו. תודה לכל העונים מור רוזס ;D
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שיש כאן כמות לא מבוטלת של אנשים שעובדים על פיתוח גוף, ואפילו כאלה עם תעודה בנושא, אז רציתי להתייעץ בנוגע לקנייה. אני מעוניין לבנות מעין חדר כושר קטן בבית, התקציב הוא פחות או יותר 10,000 ש"ח, אבל זה כולל כנראה מכשיר קרוס טריינר (אליפטיקל). בקיצור, אני רוצה לקנות מכשיר אחד או יותר במסגרת התקציב, כך שתתאפשר פעילות גם מגוונת על כל קבוצת שרירים (אם אפשר) וגם יעילה ונוחה / בריאה מצד שני. האפשרויות יכולות לכלול ספות כושר עם מקום למשקולות, משקולות, מולטי טריינר וכן הלאה - אבל לא יותר משלושה דברים סה"כ, כי המקום פיסית מוגבל. עשיתי חיפוש של מולטי טריינרים והאמת, יש יותר מדי סוגים וקשה להבין מהתמונות מה באמת "קורה שם" - אני אלך פיסית לחנות כדי לראות מכשירים, …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג דומה לדובי ממש ממש חמוד [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
טוב אני לא יודע כמה ישן הדבר הזה, פעם ראשונה שאני רואה (שומע ליתר דיוק) את זה, בכל מקרה קבלו: http://www.big-boys.com/articles/vibratorprank.html ;D (נדמה לי שזה דורש QuickTime, ולא עבד לי בשועל)
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניראה לי שזה הפורום המתאים... ??? יש לי כמה אפשרויות לקנית פלאפונים. איזה הכי כדאי? האופציות שחשובות לי. -צילום באיכות מעולה -אפשרות לשמיעת שירים MP3 -איכות סאונד טובה האפשרויות שלי הן: sony ericsson K750I sony ericssom K700I (ביניהם אני הכי מתלבט.. מה ההבדלים ביניהם בצילום,מוזיקה ועוד... motorola v3 זהו... ביניהם אני מתלבט... יש לי אפשרויות לעוד פלאפונים אבל אני לא אוהב אותם.. תודה
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, אני חבר בצוות ההפקה של תוכנית נוער בערד שתעלה לאוויר בטלוויזיה הקהילתית. יש לנו כבר את רוב התכנים, אבל אין שם. אנא זרקו את כל הרעיונות שעולים לכם בראש. אפשר אולי לשחק איכשהו עם המילה ערד. תודה, עדי.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום קופסא חיצונית לדיסק של מחשב נייד קישור : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12327 קניתי אותה דרך חנות מחשבים שילמתי במזומן עכשיו כשבאתי הבייתה להתקין בה את הקשיח. שיש לי הבנתי שהקופסא מיועדת לקשיח שהוא Slim דק והקשיח שיש לי הוא רגיל עכשיו אני לא צריך את הקופסא הזואת לא נעשה בה שימוש כלל לא הספקתי עכשיו יש לי שאלה עם אני יבוא לחנות ויראה להם חשבונית שהם נתנו לי ויבקש את כספי חזרה אני יקבל אותם ???... ממה שאני יודע שיש לי זכות מלאה בתור הקונה להחזיר את המוצר תוך 14 ימי עבודה באריזה מקורית ללא כול פגם פיזי האם אני צודק ?..
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון אני נתקל בהרבה אתרים שמציעים שירותים חינמיים כגון האמורים לעיל. חשבתי שאולי כדאי שנעשה תר'ד שבו כל אחד יכתוב לינקים לאהובים עליו, וגם האלה שלא. בכל מקרה הנה שלי: 1. האתר stickdeath.com תכנסו לANIMATIONS ובפינה כנסו להשרדות, יש סה"כ 7 פרקים, אני מבטיח לכם שתקרעו מצחוק. *באתר יש עוד הרבה דברים, אבל אישית הכי אהבתי את השרדות. 2.האתר http://www.plastelina.net יש שם הרבה משחקי לוגיקה מאוד מעניינים (ויש גם קשים). 3.פה יש דברים מעניינים http://www.hagigim.com/flash/flash.htm. 4.מאגר משחקי הONLINE של YNET http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1398,00.html , אישית אני לא ממש משתמש בו בגלל שרוב המשחקים שם הם SHOCKWAVE ואין פלוגין של SHOCKWAVE ללינוקס משום מה, אבל…
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
-
-
http://www.sifroni.co.il/show.asp?m=1&s=4 מישהו מעוניין לקנות צ'יטה ? , ואני מצטט "חתול ביתי נעים הליכות. טוב להשמדת עכברים" או אולי איזה דינוזאור מעופף ?...
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך לשלוח מחשב נייד (כ-2 ק"ג ועוד ספק כוח) להחלפת מאוורר, ומנהל החנות הציע שאשלח את המחשב בדואר רשום, והוא יחזיר לי בדואר רשום במקום "סתם לזרוק כסף" על שליח. אבל עם הדואר שלנו, זה לא יכול להינזק, או ללכת לאיבוד, או להיתקע כמה ימים? ומישהו יודע כמה עולה לשלוח עם חברת שליחויות מירושלים לחיפה? אני צריך את המחשב בחזרה כמה שיותר מהר. תודה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם; כאמור כמו שהכותרת מרמזת אני בחיפושים נואשים אחר תמונה לפרויקט בביולוגיה; בתמונה אני צריך שיהיה חוף סלעי, עם אצות (בגוון חום/אדום). תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
-
אני מתאמן כבר שנה וחצי במכון כושר ואני חושב על זה אמא שלי כרגיל תמיד דואגת לתחת שלי ומפחדת שאיכשהו אני אפגע בעצמי עם זה (אה ד"א אני בן 15.5) אז מה אתם אומרים על זה? מישהו פה מתאמן במכון ולוקח את זה? בשביל הפוזה :
-
- 62 תגובות
- 5.4k צפיות
-