כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
זה בערך מתאים לפורום הזה.. אני רוצה לקנות רכיבים מאי ביי כגון 7800GTX, A64 4200+ X2 ועוד, עכשיו הקטע הוא שאם אני אקנה את הדברים האלה בארץ זה יעלה יותר מדי.. ב-EBAY זה חצי מחיר. עכשיו הקטע הוא שיש את הקטע של המשלוח והמכס, מישהו יודע כמה בערך המכס עולה? התקציב שלי הוא בערך 7-8 אלף ואני רוצה להרכיב מחשב משהו בסט
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
אני לפעמים חוזר אחר זמן מה לפורום, ומתקשה למצוא את כל הנושאים שפתחתי איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני יודע שזה תראד מפגר אבל אני רוצה כמה טיפים לאיך לשחק במשחק הזה יותר מחמש דקות,איך אתם עושים את זה ?אני יודע שזה משחק אבל כשאתה אפילו לא לבד בבית אלא אין איתך אף אחד בחדר אני פשוט לא יכל לשרוד במשחק הזה יותר מ-8 דקות יש לכם אולי טיפים על מה לחשוב או מה לעשות כדי שהמשחק הזה יפחיד פחות?חח אני לא רוצה להעיף את הסאונד כי ככה זה יהיה יותר מפחיד אתם יודעים השקט שלפני הסערה וכו' ......חח אל תרדו עלי בגלל הפתגם חחח טוב אז תודה מראש
-
- 62 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח מייל יום הולדת עם אייקונים, איך אני מוסיף אותם?? זה אפשרי להוסיף אייקונים כמו פה באתר למייל (לצורך העיניין נענע מייל...) משהו יודע, זה דחוףףףףף... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי שלום... אני רועי והפלאפון שכתוב למטה הוא בכלל לא הפלאפון שלי..... בכל מקרה! אנ יבן אדם שלא משנה מה אני מקבל וזה בדרך כלל דברים שהם מאוד חושבים לי פשוט לא עובדים! לפני חודש קניתי מעבד 2.6C קיבלתי אותו אחרי כלכך הרבה המתנה שPCH דפקו אותי ובערך חודשוחצי אחרי שהזמנתי אותו קיבלתי אותו מספק אחר חיברתי הכל הדלקתי תמחשב ההארדדיסק הרוס סבא קנה לי עוד אחד הוא לא עבד החלפתי אותו (בינתיים עבר חודש בערך עם כל ההחלפות) קיבלתי תמוחלף הכל עובד! (חודשיים וחצי המתנה) כעבור שבוע שזה היה לפני כמה ימים נשרף לי הספק..... קיבלתי תרמקולים ADA880 שלי הם לא עבדו במחשב שלי במשך השבוע רק ביום האחרון כי גיליתי שהPCI\AGP לא היה נעול על 66MHZ עכשיו קניתי כבל RCA למיניפלאג מונו הוא לא עובד (אני במ…
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אחרי חיפושים ארוכים אחרי תיק יעודי ראיתי שכל התיקים ממש גדולים והרוב די מכוערים אם אתה לא ממלא אותם (אני מדבר על תיקי גב). בקיצור החלטתי לקחת תיק גב רגיל נגיד ג'נספורט ולשים בו את המחשב עם כיסוי. אבל הבעיה היא שנראה לי כאילו הכיסויים (הנרתיקים) דקים מדי להגנה על המחשב . חוץ מזה שהם עולים סתם בלי שום הצדקה יותר מהתיק עצמו (גם תיק יעודי). בקיצור אני יתפור רק רציתי המלצות לבדים נגיד קורדורה מבחוץ . אני מחפש משהו רך בפנים ? אשמח להצעות ורעיונות.
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
השגתי מלא שרתים בחו"ל בחינם ויש כמה מתכנתים שישמחו לעזור לי אני צריך רק רעיון. אני צריך רעיון טוב שידחף אותי קדימה לדוגמא: סתכלו על האתר Imageshack שהצליח בצורה אדירה ביגלל הרעיון הקליל שלו להעלאת תמונות בזריזות, הרעיון של האתר הזה התבסס על צורכי הגולש הביתי וסיפק לו מענה חינמי. אני רוצה להקים משהו באותו קוו מחשבה שיתן לגולש פיתרון ולכן אני צריך לדעת מימכם רעיונות מה אתם ממליצים לי לפתוח בשביל גולשים שיהיה שימושי ביותר ויש לו ביקוש אדיר (רק חוקי) . תודה רבה לכולם , מחכה לתשובות
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה קודם כל מזל טוב לאלה שסיימו ללמוד, תתחילו להינות לעבוד מי שמתגייס שיהיה לו גיוס קל ובהצלחה, בהצלחה גם לאלה שהולכים לעתודה. כמו כן מזל טוב שאלה שעוד שנה עברה להם, בהצלחה בשנה הבאה! תהינו!
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום, אני צריך להכין לי תזכרות למחר ו100% אני שוכח (כבר חודש ככה אני שוכח), אז אני רוצה מחר איך שעולה המחשב אני אקבל את ההודעה שאני רוצה, עכשיו אני רוצה לדעת איך עושים זאת (אם זה אפשרי). אם זה לא המקום סליחה.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
תקראו לי חוטא, אפיקורס ועוד כינויי גנאי, אבל ממש בא לי לטגן רצועות בייקון ומקושקשת, רק שפתאום אני מבין שאני לא יודע איפה יש מקום שמוכר כזה דבר. מישהו מכיר חנות בת"א?
-
- 13 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
-
אין לי מה להגיד ... אין כוסיות ... ;D
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב, כבר זה כמה חודשים שאני כל כמה זמן שואב את האבק מהמארז. משום מה, הבית שלי מלא באבק (בית חדש, ולידינו בונים עוד אחד), וכל פעם מצטבר בערך טון של אבק. אז היום, כמו כל פעם, החלטתי ש50 מעלות למעבד זה קצת לא טוב, במיוחד שהוא לא מתאמץ בכלל. אולם הפעם, החלטתי גם כן לפתוח את התושבת של הקירור למעבד ולנקות גם שם. יש לי קירור VOLCANO 7+ ממש ישן. ואין לכם מושג כמה הוא רועש. (ולא, זה לא בגלל האבק) עזבו את זה שבערך שעה לקח לי להבין איך להוציא את זה, אני לא ממש בעיסקי הקירור אבל לבסוף, הצלחתי! ואז, חשכו עיני. גוש ענק של אבק פשוט יושב שם עם עוד גוש של חול, מחכה למישהו שיפתח את המאורר ויתפוצץ בפניו. אני מצטער על הרגע שלא היתה לי מצלמה לצלם, אבל תארו לעצמכם שהגוש הזה מילא חצי ש…
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-
ארררר שיחקתי עכשיו איזה שעה וחצי בסנדק היה לי משעמם טילים אז רציתי להעביר קצת תזמן ופתאום הפסקת חשמלללל :pissed: ....**** **רס!! כל הפרוגרס של השעה וחצי לא נשמררר כי לא הלכתי לשמור בבית המסריח שלו!!! יווו אני עצבני רצח ועוד גם הורדתי כמה דברים מהדיסי מקווה שהקבצים לא נדפקו...צריך לתבוע לחברת חשמל תצוררההה :bash:
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היום פתחתי טלוויזיה בערוץ 5 ליראות כדורסל בכיף ושמתי לב שאין מישחק ואז ירד לי האסימון צרלטון הרגה לי תכדורסל כמו שהרגה תכדורגל :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: גם אתם שונאים את צרלטון?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אז ככה, לפני הכל אני רוצה לתת לכם קצת רקע לגבי כל מה שקורה. חלק ראשון מדבר על אופי הקורס. אחרי המון מחשבה ופגישות וייעוץ החלטתי להרשם לקורס שנקרא "אבטחת מידע" ביחידה ללימודי המשך בטכניון. קודם כל נתחיל בזה שקורס שנקרא "אבטחת מידע" נושא בחובו הבטחה לרכוש השכלה בתחום הסייבר, נוזקה, רוגלות, penetration tests וכו'. זמן קצר לאחר תחילת הקורס וקבלת תוכנית הלימוד שמתי לב (אני וגם עוד כמה סטודנטים בכיתה) שאנחנו כמעט ולא לומדים שום דבר שקשור לאבטחת מידע. המודל הראשון בכיתה הוא Windows system admin שאמור להכין אותנו לעבור את ההסמכה MCSA. המודל השני הוא CISCO שאמור להכין אותנו לעבור את ההסמכה CCNA. המודול השלישי הוא CheckPoint שמלמד אותנו לעבור את ההסמכה CCSA. אוקיי, אז מה יש לנו כ…
-
-
מנהלים בבקשה לא למחוק .. אני מה זה שמיייח !!! שמעו אני בא כזה לפתוח את ה- DVD-ROM שלי.. פתאום אני רואה אותו יוצא בהמשכים.. באתי לסגור ואני רואה שהוא נסגר אבל לא עד הסוף ואז אני בא שוב לפתוח והוא לא נפתח !! ואז גם לא נסגר ולא כלום.. לפי הרעשים ותזוזות הבנתי שזה מגלגלי השיינים.. אמרתי יאללה בוא נפתח אותו סתם DVD מסכן... פתחתי את המחשב.. הוצאתי את ה- IDE חשמל וכ"ו הוצאתי ברגים.. (בכוונה אני מדייק בשלבים שאנשים שלא כ"כ מבינים תיהיה להם הזדמנות) והוצאתי את הכונן.. פתחתי אותו...אחרי שפתחתי אותו היה מן דבר כזה שחור על חלק מהכונן... הוצאתי גם אותו... עכשיו במגש בקצה שלו איפה שרשום למשל LG או את המהירות.. אז חייב להוציא את זה כדי להוציא את מכסה המגש.... הצאתי את זה... עכשיו.. נ…
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום , יש לי זימון לראיון למסלול אניגמה חיל המודיעין (מחשוב). האם המסלול הזה טוב? ומה בערך יש בראיון? ומה בערך התפקיד? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
-
-
אנשים אני זקוק לשמות + תיאור בסיסי (או מורחב, כמה שיותר יותר טוב) אני מתכוון להשאיר את המחשב שלי יום וליל עובד (אני מת על אנימה , אין מה לעשות) ויהיה לי עוד מעט הרבה זמן לשרוף (סוף סוף הגיעה סוף הלימודים , ויש לי עוד 8 חודשים עד הצבא) חוץ מזה אני גם מוריד סדרות מד"ב (גם מכור) (SG1, SG ATLANTIS,FARSCAPE...) אז אנשים תנו לי המלצות, אפשר גם המלצות למד"ב רגיל תודה
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, בזמן שלא הייתי באתר התחלתי לצפות באנימות שונות, והתאהבתי באנימציה היפנית.. האם עוד מישהו כאן צופה באנימות ויכול להמליץ לי על כמה טובות ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-