עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למה אין הוראות שימוש נורמליות על האריזה? אין אזהרות,האם יש בו חומרים רעילים? מותר לאכול אחרי השימוש בו?לכמה זמן הוא פעיל ומה הוא בדיוק עושה? וממה הוא עשוי(מרכיבים) מן הסתם יש בו אלכוהול-האם הוא בטוח לחוטין לשימוש ללילדים,תינוקות.קשישים?-אין שום מקורות מידע עליו,אף-אחד לא מדבר עליו ואם הוא כל-כך יעיל אז הינה הפתרון למשבר המים..

2. Started by n9555,

יש לי שאלה: הייתי במסיבה וישנתי אצל המארח.עכשיו אני הלכתי לישון (ראשון) וכולם היו ערים וחלק שתו אלכוהול והשתכרו לגמרי! בסוף זה נודע להורים של הילדים שהשתכרו ומשם זה הגיע למחנכת.... עכשיו לזאתי שארגנה את המסיבה הייתה רשימת שמות שבה היו שמות כול הילדים שהיו שם והם מתקשרים עכשיו אחד אחד..... אז אם אני ישנתי בזמן שהם השתכרו-זה ייקנס לתיק האישי?

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Kukishin,

לא מוצא. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

זה בסיידר אני נשאר. שלכם, athlon.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אני צריך לעבוד על התוכנה adobe indesign ולכתוב מילים עם ניקוד עכשיו מי שיודע איך הניקוד במחשב עובד - אז צריך שה caps lock יהיה דולק וללחוץ על שיפט ביחד עם מספר כדי לנקד את האות הקודמת. עכשיו השאלה שלי היא : יש איזשהי תוכנה או פקודה ? או משהו שגורם לכפתור shift להיות לחוץ קבוע תמיד ? שאני לא אצטרך ללחוץ עליו כל פעם ? זה פשוט משגע אותי ללחוץ על shift כל פעם שאני רוצה לנקד מילה יש איזשהי דרך להשאיר את ה shift לחוץ קבוע ?? בעזרת תוכנה שתקבע שהוא לחוץ קבוע או משהו ? כי ככה זה ילך לי הרבה יותר מהר. ככה זה פשוט משגע - כל אות ללחוץ קפס לוק ושיפט ואז היא הופכת לאנגלית ושוב להפוך בחזרה... מישהי בעבודה שמה איזה עט על השיפט אבל זה לא הולך לי זה תמיד נופל , חייבת להיות דרך ? פקו…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. מצורף סרטון שמסביר שלכאורה כלכלי יותר לקנות דירה ב-2020 (עד אז לשכור) מאשר לקנות דירה ב-2015, ומוסיף חישובים מדוייקים התומכים בטענתו. עד כמה התרחיש שהוא מתאר סביר שיקרה?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by avivlyaviv,

בשנה וחצי האחרונות 3DGod ,תפס חלק חשוב בחיים של כולנו והיום יש לו יוהולדת!]15 דפוקון אני] 3DGud - והסמילי סו MAN הפייברזידי שמח הפייברזישי שמח תרלללה לה להלהלה לה...תרלללה לה לה לה.! :funn: שיהיה כל טוב, חיים ארוכים זהירות בקבישים בהצלחה עם זיכרונות [בעיקר של OCZ כפרה עלהים ] וזהו...אה כו וכמובן שתמשיך לעדכן אותנו תמיד בחדשות החמות! ולתרום לנו המון! :funn: ד"א 3D' סליחה אחי על אתמול בלילה [בואנה איזה קמצן אני בסמיילים ]

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by davidreznic,

על כל המדיות של VERBATIM, יש 50% הנחה על הפריט השני (הזול מביניהם) OFFICE 2007 HOME STUDENT (כולל WORD, POWER POINT, EXCEL, ONENOTE), רשיון ל-3 מחשבים- 400ש"ח

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני צריך המלצה למצלמות אבטחה מחוץ לבית , מצאתי את שתי אלה : http://www.provision-isr.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=385&category_id=63&option=com_virtuemart&Itemid=18〈=en http://www.provision-isr.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=413&category_id=43&option=com_virtuemart&Itemid=18〈=en מה דעכתם ? תודה

10. Started by DXT,

תגידו לא חשבתם על זה פעם? מה המשמעות של הקיום שלנו? למה אנחנו קיימים ומהיא מטרתינו בעולם הזה? מה אתם חושבים? נ.ב: מנהלים, אל תגידו לי לעשות חיפוש בפורום ;D

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Lev-UFO-Child,

היי נמאס לי המצלצול של משימה בלתי אפשרית אז אני מחפש צלצול חדש אני יכול לבחור כל שיר המשירים שיש ברינגטונס של אורנג' הכצלצולים נמצאים במדור orange fun כל הצעה תתקבל. נ.ב יש למישהו מושג אם ניתן להוריד את השיר של גיימס בונד

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Ewingum,

שיבי הביא לי רעיון בפורום OC (שלא בכוונה) לתראד הזה, לקחת מצב מסויים ולהגיד מה כל פורום היה עושה איתו (למשל - פורום OC היה ממהיר כל דבר ודוחף קירור מים וSF2 לכל חור, בפורום מקינטוש אין אף אחד אז המנורה הייתה נשארת על השולחן ( ;D ), פורום לינוקס יקרא מדריך של 200 עמודים להדלקת הנורה בלבד וכו'). אז אני אתחיל עם שתי פורומים לגבי מה הם היו עושים עם מנורה: פורום אוברקלוקינג היה שורף אותה כי הוא היה מנסה לתת 220V לנורה של 110V בטענה שזה יגרום לה להפיק יותר אור ואפילו ליותר זמן. פורום לינוקס (AS I SAID) - יקרא מדריך של 300 עמודים איך להבריג את המנורה ועוד מדריך של 200 עמודים איך לקנפג את המתג כדי שהמנורה תדלק.

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אני מתכנן לקנות משהו ומצאתי אותו בחנות הנ"ל במחיר הזול ביותר והכי קרוב לביתי, אשמח לקבל חוות דעת על החנות תודה מראש, אורי

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by the dead,

שתיתי מספר פעמים רדבול (הרגיל, לא הדיאט או מה שיהיה הבהיר), לא עשה לי כלום. לא החיה שום גוף ושום נפש.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. מה הקטע המטומטם הזה של עיריית ראשון? ??? היום מצאתי בדואר "הודעת תשלום קנס" ובו רשום "הנ"ל לא מנע מבעל חיים המשוטט חופשי בתחום העירייה ו/או המווה מטרד לציבור." אני מסתכל ורואה שבאמת רשום על הדו"ח את הפאקינג שם שלי, כתובת, תז ופשוט הכל. והדבר הזה מעולםםם אבל מעולם לא קרה! אני חייל בכלל ואין לי זמן בשיט להוציא את הכלבה שלי שגם ככה אני לא מוציא אותה אלא רק אח שלי ואם דבר כזה היה קורה הוא היה אומר לי. מה הקטע המטומטם הזה? ??? אני דורש לעלות למשפט ושהצדק יעשה כי דבר כזה לא קרה, אני לא יודע באיזה סרט הפקח הזה חי אבל כנראה שהוא הוזה וצריך לקבל תרופות או שפשוט מישהו "הפליל" אותי. וזה לא שאיבדתי את הת.ז או החוגר. דו"ח של 500 שקל. פעם זה קרה למישהו? מה דעתכם?? יוצאים לי ור…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by vasser,

Read this ... seems like a beginning of a beautiful friendship

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. http://www.spiegel.de/fotostrecke/fotostrecke-38361.html#backToArticle=598423 עד מתי יוני 06?! ג. שליט

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אני לא יודע מה איתכם ,אבל אני אחרי שתפסתי את החברה שלי לשעבר בבגידה עם קולגה לעבודה וחטפתי ממנה חיידק בגרון (אני בניגוד אליה הייתי נאמן ,כך שברור לי שזה ממנה מפני שהייתי איתה תקופה ארוכה ). ממנה נפטרתי בקלות וללא היסוסים , אבל מ- "המתנה שלה " לקח לי זמן רב להיפטר באמצעות אנטיביוטיקה חזקה שגרמה לי לתופעות לוואי . השיעור שקיבלתי היה באופן יחסי זול , למזלי חטפתי רק חיידק שניתן היה להיפטר ממנו באמצעות תרופות , אם זה היה וירוס ,יתכן מאוד שהייתי ניתקע איתו לכל החיים . אחרי 3 חודשים מורטי עצבים ,התבשרתי שלא חטפתי איידס ולמזלי גם שום מחלת מין אחרת מלבד אותו חיידק ארור . הערה :רק אחרי כ-3 חודשים מהמגע המיני האחרון (הלא מוגן ) ניתן לקבל אבחון אמין לגבי הדבקה באיידס . תחשבו על זה רג…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. על פי מה ש הבנתי באטום יש רמות של אלקטרונים מסביב לגרעין רמה ראשונה -2 אלקטרונים , רמה שנייה עד 8 ורמה שלישית עד 18 . אז איך הגיוני שביסוד סידן ברמה השלישית יש 8 אלקטרונים וברמה הרביעית שני שני אלקטרונים . כאילו השאלה היא למה לא הוסיפו עוד שני אלקטרונים לרמה השלישית בשביל שיהיה 10 . אשמח לתשובה , תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Ghtm,

בקיץ שעבר פתחו כאן דיון בדיחות ענק שנמשך איזה 28 עמודים עם בדיחות קורעות מצחוק, אז חשבתי למה לא לבדוק מה התעדכן השנה? אז אני אתחיל באחת וכל אחד יוסיף כמה שיש לו, הכל הולך P: שני חברים נפגשים. הראשון אומר לשני: וואי אתה לא יודע הייתי עכשיו בארה"ב, הייתי בגן חיות אתה לא יודע איזה חיות יש להם שם... השני: איזה? הראשון: הכל שם מלא דנגרוסים... אחד עם אוזניים גדולות אחד עם צוואר ארוך אחד עם אף ארוך... השני: מה זה דנגרוסים? אין כזו חיה... הראשון: בטח שכן! השני: לא. הראשון: אז למה על כל כלוב תלוי שלט " דונט פיד דה אנימלס, איטס דנגרוס"? נקוה שיצליח כמו שנה שעברה

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

לגולשים שלום, הערוץ נסגר עקב הענות כמעט אפסית. בהנחה ויהיה ביקוש מחדש לערוץ, נשקול לפתוח אותו מחדש. תודה לכולם וחג שמח. צוות HWzone.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by askme,

זה היה עניין של זמן, ובטח לא הפתעה, אבל עדיין, ..... http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/856/677.html?hp=1&cat=875&loc=1

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Spawn123,

??? מה יהיה הסוף? המצב עכשיו ממש גרוע!!!!!!!!! ויש דבר שמאוד מעצבן אותי ואני חושב שגם את כולם..... ארצות הברית שרק לפני חצי שנה היתה להם התקפת טרור מהגדולות בכל הזמנים.... שכחו כנראה מה זה ערבים.. וטרוריסטים!! כשאנחנו נכנסים לשטחים שלהם (שזו לדעתי הדרך היחידה- רק ביד חזקה הם מבינים) הם אומרים לנו לסגת... ולא רק הם אלה גם קופי הקופיף ענען מהאו"ם ........ די זה נמאס ככה אז מה לדעתכם יהיה הסוף כאן?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by MasterDK,

שלום ברצוני לדעת מה התעסוקה שלכם בשעות פנאי ובכלל תציעו לי תעסוקה לשעות נפאי חות מיציא עם חברים ומחשב..

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by J0HNiE,

שאלה חשובה למי שעשה\יודע\מבין בפסיכומטרי מוזמן לעזור. קצת עלי, כל החיים גדלתי פה בישראל, בגיל 17 (סוף י"א) עברתי עם אמא שלי ואחותי לארה"ב. ושם עשיתי את י"ב (Senior), הגעתי למספר ה"קריטים" שצריך בשביל לקבל תעודת בגרות מארה"ב. כעזבתי את הארץ עשיתי בגרות רק בכמה מקצועות: היסטוריה, עשיתי 2 בגרויות א' וב' עם ציונים יחסית טובים 80+ אנגלית נראה לי עשיתי רק יחידה אחת (הייתי ב4 יח"ל) אבל הפסקתי לעשות רק 1. מתמטיקה עשיתי נראה לי 2 שבראשונה עברתי על 100 ובשניה נכשלתי (לא סגור על זה) הייתי במגמה של מינהל עסקים, אז היה לי גם 5 יח"ל במינהל עסקים אבל לא נראה לי שהספקתי לעשות בגרות.. בכל מקרה זה בגרות לא מלאה כפי שאתם רואים. אבל בארה"ב כן סיימתי את התיכון וזה שונה מהארץ למדתי שם מתמטיקה …

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.