עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! בעזרת השם אני קונה מחשב חדש. אני מעוניין ליקנות את המחשב מ ZIGZAG ויש לי כמה שאלות. 1) מישהו קנה מהם פעם מחשב? 2) האם היא חנות אמינה? כלומר אפשר לסמוך על זה שהיא תחליף רכיבים כמו שצריך ולא תעשה בעיות. במידה ומיתקלקל לי רכיב מסוים, האם היא מחליפה אותו מהר? כמה זמן לוקח לה להחליף רכיב? האם נגיד היתקלקל לי ההארד דיסק אז אני צריך לישלוח אותו אליהם , נכון? ואז מה בשביל הארד דיסק היא תישלח שליח שיביא לי את ההארד דיסק החדש? 3)האם היא מייבאת מוצרים איכותיים , כמו שצריך? 4) אני אשמח לשמוע דעות ממישהו שקנה שם. ומוכן לחלוק איתי את התרשמותו מהחנות. תודה רבה. וחג שמח.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by mrsph666,

כיצד ניתן לשתות כמה שיותר ולהשתכר כמה שפחות? אני יודע שזה תלוי במסה של השותה, בכמה שהוא כל לפני כן, אבל האם שתיה מרובה גורמת לגוף לפתח עמידות מול אלכוהול, כמו למשל הרואין \ קוקאין?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Dark Respect,

שלום יש לי סיגריות של KENT וכתוב עליהם "100's" וסיגריה אחרת שכתוב עליה "120" מה זה אומר?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Sting,

אני מתעניין בנעליים האלה כבר זמן מה ועד עתה נרתעתי מהמחיר האסטרונומי שלהם (800 ש"ח) לאחרונה לאחר ריפרוף בגוגל מצאתי כמה חנויות בארץ שמוכרות אותם קצת יותר בזול http://www.topsportshoes.com/category.asp?subgroup=Air%20Max%20360 http://sportshoes.shopy.co.il/categories/16589 הבעיה היא שאני מעדיף לא לקנות מחנויות שלא שמעתי עלהם לפני זה או שהם לא מפרסמות איכן הן נמצאות לפחות אז מישהו שמע על אחת החנויות האלה ? קנה מהם כבר ? מכיר חנויות אחרות ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. מה לדעתכם עדיף לקחת בתור מקצועות בחירה בבגרות ויפתח לי יותר אפשרויות בעתיד , 5יח' אנגלית + 5יח' מתמתיקה +פיסיקה 5יח' +מדעי המחשב 5יח' ולהשאר בבית שאני עכשיו . או לקחת 5 אנגלית+5מתמתיקה + 5 פיסיקה +5 מדעי ההנדסה - (רובוטיקה FIRST) ולעבור לתיכון להנדסאים ליד אוניברסיטה ת"א כמבון שכל מי ששאלתי אותו אמר "תבחר את מה שאתה אוהב " , אבל מה באמת יעזור לי יותר בעתיד ?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. תמיד אהבתי את תחום האלקטרוניקה, ואני רוצה לעסוק בתחום של הנדסת שבבים. הבנתי שהתואר שאני צריך ללמוד הוא "הנדסת חשמל ואלקטרוניקה". המורה שלי לפיזיקה ומנהל בית הספר שלי אמרו לי שיש להם קשרים מאוד טובים עם מכון לב, ושהם יכולים להכניס אותי לשם ללא בעיה בשנה הבאה כשאהיה בכתה י"א, ואלמד במקביל גם בתיכון וגם באוניברסיטה. השאלה היא האם שווה ללכת על זה? זה כמובן יחסוך לי המון זמן, אבל אולי יש אוניברסיטאות יותר טובות בתחום הזה? איך מכון לב בתחום הזה? ולאחר קבלת התואר גם כן קשה מאוד להתקבל לעבודה [כמו אינטל או חברה גדולה אחרת] ללא ניסיון לכן עדיף לעשות קורס כדוגמת זה: http://www.chipdesigncollege.com/ שנראה לי מעניין מאוד. אשמח לקבל מידע והמלצות. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות לאלבומי מטאל קלאסי טובים. אני מתכוון לאלבומים ברמה של האלבום השחור של מטאליקה, האלבומים של דיפ פרפל משנות ה-70, בלאק סאבאת' לפני שזרקו את אוזי המלך, וכו'.... ריפים של גיטרות, סאונד נמוך וכבד ובלי גרולינג. אפשר להוריד מהרשימה את אלה שציינתי קודם, את אירון מיידן, ג'ודס פריסט, טול, אוזי אוסבורן, דיו, בלו אוייסטר קאלט וריינבו (כנראה שאני מכיר עוד לא מעט להקות אבל לא מצליח להזכר עכשו...) תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by ציפור שיר,

שלום, יש לי בעיה ואני מעוניינת לדון בה- אני גולשת בצאטים ומישהי אחת פתאום התחילה לפרסם פרטים שלי ולא מסרתי פרטים כמו מספר פלאפון או תמונות והיא ידעה אותם, אפילו זיהתה אותי שנכנסתי בכינוי אחר הבנתי שהיא עוסקת במחשבים ושהיא יודעת את המיקום שלי לדברייה.... רציתי לדעת מה זה? האם אפשר לעקוב ולפרוץ לפלא או לווי פיי שלי ככה מצאט? זו האקריות? אם אחליף מספר זה ישנה? מה עלי לעשות???? (((

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Iv0ry,

שלום, עברתי לפני כמה ימים לגולן ולפעמים אני לא מקבל שיחות כשמתקשרים אלי מישהו חווה את הבעיה הזו?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אני צריך לעבוד על התוכנה adobe indesign ולכתוב מילים עם ניקוד עכשיו מי שיודע איך הניקוד במחשב עובד - אז צריך שה caps lock יהיה דולק וללחוץ על שיפט ביחד עם מספר כדי לנקד את האות הקודמת. עכשיו השאלה שלי היא : יש איזשהי תוכנה או פקודה ? או משהו שגורם לכפתור shift להיות לחוץ קבוע תמיד ? שאני לא אצטרך ללחוץ עליו כל פעם ? זה פשוט משגע אותי ללחוץ על shift כל פעם שאני רוצה לנקד מילה יש איזשהי דרך להשאיר את ה shift לחוץ קבוע ?? בעזרת תוכנה שתקבע שהוא לחוץ קבוע או משהו ? כי ככה זה ילך לי הרבה יותר מהר. ככה זה פשוט משגע - כל אות ללחוץ קפס לוק ושיפט ואז היא הופכת לאנגלית ושוב להפוך בחזרה... מישהי בעבודה שמה איזה עט על השיפט אבל זה לא הולך לי זה תמיד נופל , חייבת להיות דרך ? פקו…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by BetZeFer,

שלום,קיבלתי מהצבא מכתב שאני צריך ללכת ללשכת הגיוס בשביל לדבר עם קב'ן בקיצור אני הולך לשם הבוקר ואני מגלה שטעיתי שזה בכלל לחודש הבא פחחחחחח, חזרתי הביתה וזהו, בבית הספר הודעתי להם שהיום אני הולך ללשכת הגיוס אבל חפיף. :-X

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by zurkin1232,

הבנתי שיש כאן כמה אנשים שרואים אותה (למי שלא מכיר - Lost של רשת ABC). על הסדרה שמעתי מחבר'ה כאן באחד הת'רדים, וראיתי את כל הפרקים שלה, ואני פשוט חייב להעביר חוויות עם מישהו, ואין לי עם מי! רגע... יש לי! אותכם! בקיצור, למרות שהיא לפעמים אמריקאית מידי וקצת קיטשית, ומשתמשת בשטיקים ידועים, היא די מותחת, ולרוב מאוד מעניינת, והסוף של כל פרק משאיר אותך במתח רציני... לדוגמא, מישהו ראה את הפרק האחרון (14)? (זהירות, ספויילר!) איך שבסוף הפרק קלייר חוזרת? זה סוף שגורם לך להישאר במתח ולהגיד "פאק, איזו סדרה!"

13. Started by א אוהל,

יש לי פרופיל 72 לאן כדאי לי ללכת? שלחו לי מנילה (זה כבר צו שני) של יחידות שדה אם אני רוצה לשרת בחיל האוויר ליד הבית מה אני עושה? ו.......................... אם מישהו רוצה להיות מתקין מצלמות אבטחה מה הוא צריך ללמוד? תודה רבה

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. יש לי מחר מבחן על הנושא הזה ולא הקשבתי כל כך בשיעור כשהמורה לימדה אותו התרגיל: מצא את שיפועי המשיקים לגרף הפונקציה y=0.5x²-x בנקודות: א. (2,0) ב. (0,0) ג. (0.5-,1) תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. http://www.leftlanenews.com/2006/07/21/barabus-tkr-takes-over-as-worlds-fastest-car/ מהירות מירבית: 432 קמ"ש. 0-96: 1.67 שניות. 1005 כ"ס. שימו לב שזו לא Brabus שמשפרת את מרצדס... לדעתי די מכוערת, יותר מידי לוטוסית... נחכה שמישהו יבחן אוהת ונראה אם הנתונים נכונים...

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. חוגגים יומלדת לחבר.... ואנחנו קונים אלכוהול בכמה מאות שקלים אבל עדיין לא סגור כמה... ורציתי להתייעץ אתכם מה לקנות... חשבתי שכול אחד מהחבורה יקנה בעצמו זה מה שחשבתי שאני יקנה לבד... מה אתם אומרים ? 2/3 אבסולוט אבסנט (לא סגור כמה זה עולה.. משהו יודע... נשמע לי יקר) ייגר (דבש) קגלביץ' מלון את הוודקה ואת הקגלביץ' אני משיג ב-160 שקל.. ואת הייגר דבש יש לי אחד פה חדש על מה אתם ממליצים.. נ.ב. : עכשיו שמתי לב שיש לי גם סקוטש' משהו לפנננננים.....

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by DimaX,

היי! קצת משעמם לי בחופש, ובגלל שלא מצאתי עבודה, אני החלטתי לקרוא החופש 2-4 ספרים טובים. בבקשה תמליצו לי על ספר(לא יקר) שקראתם ואהבתם. אפשר בעיברית ואפשר באנגלית. תודה רבה. נ.ב. למי שמתכוון לצחוק עליי ולהגיד "מי קורא ספרים?!!?!" אז שלא יגיב בת'ראד שלי בבקשה!!!

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. קודם כל, ההיבט האידאולוגי מעניין לי את הביצה. אני רוצה לבחון את העניין הבריאותי בלבד. בתור טורף בשר מושבע שעוקב אחר הנושא כבר כמה זמן, קשה לי להתכחש לכל ההשפעות הרפואיות השליליות שיש לבשר מעובד על הגוף, גם ממחקרים רפואיים שנצברו לאורך השנים וגם מתחושות אישיות שאני חווה לעיתים לאחר אכילת בשר. רציתי לדעת אם יש כאן כאלה שעברו את התהליך לתזונה מן הצומח ויכולים להעיד ממקור ראשון על הנושא

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by wrecker,

ידעתם שיש EBAY בעברית? (או שאלה חדשות ישנות ??? ) בהקשר לאחת ההודעות פה שעלו עשיתי חיפוש קטן והגעתי לאתר הזה http://www.ebay.co.il המחירים שם מתורגמים לשקלים נראה דווקה נחמד.. השאלה אם באמת אפשר לשלם בשקלים? ואם זה אמין? :

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  20. אם יש לי מערכת צירים XYZ, שסובבת סביב הראשית עד שX המקורי מגיע לY, וY המקורי מגיע לZ-, וZ המקורי מגיע לX-, מהו ציר הסיבוב ובאיזו זוית הסיבוב התבצע? יוצא לי שציר הסיבוב הוא 1-,1,1 (זה נכון בכלל?) אבל מה הזוית?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום, אני עושה היום את צעדיי הראשונים באיביי בתור קונה. ישנו פריט מסוים שאני רוצה. מחירו כ 60$. רכשתי היום ויזה נטענת ואני מעוניין לפתוח חשבון פייפאל. רק מה? עכשיו קראתי שמעבר לעמלות שאני אשלם רק להעביר את הכסף מהכרטיס לפייפאל, אני גם לא יכול לשלם למוכר את 60 הדולרים בשער של 60X3.55. ושבעצם המחיר יותר גבוהה, ושפייפאל לוקחים עמלה גבוהה על המרה. האם בכל זאת יש דרך לשלם כמה שפחות שקלים? מה אתם עושים? אין אולי איזו אופציה אחרת (בטוחה) לקניה, חוץ מפייפאל? אולי יש אפשרות להעביר כסף מהכרטיס לצד שלישי, שהוא ימיר את השקל לדולר ואז להעביר את זה לפייפאל? אולי יש אפשרות לשלם למוכר בשקלים והוא ימיר את זה אצלו בזול? תודה רבה! נ.ב יחד עם העמלה להמיר מזומן לכרטיס, וכרטיס לפייפאל…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. מה יהיה? עוד מישהו נתקל? או רק אני?

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by onn_the_vy,

אני לא הייתי מתנגד לאיזה אחת שתישב לי בגינה...לנסוע איתה לביה"ס...

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Liran3331,

מי שאין לו זמן שיעביר ישר ל-1:13. מה שעצוב שהיא מציינת בוידאו הזה שהיא יהודיה...

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by id3232,

בנושא מעגלים חשמליים באותו סגנון, ניסיתי לפתור.... ולא הצלחתי: 1) לרשותך 3 נורות של פנס כיס,סוללה,נגד משתנה אחד,ותיילים מוליכים. על אחד הנורות רשום-1W-5V ועל האחרות-0.2W-2V. כא"מ הסוללה הוא 9V והתנגדותה הפינימית 1 אום. א)האם 3 הנורות יכולות לפעול בהתאם לרשום עליהם כשהם מחוברות בטור? ב)תכנן מעגל חשמלי עם כל הרכיבים כך שכל הנורות יאירו בהתאם לרשום עליהם-סרטט. ג) חשב את התנגדות הנגד המשתנה במעגל שתכננת. 2) תלמיד צריך להפעיל נורת להט של 110V-75W בהתאם לרשום עליהם בעזרת מקור מתח של 220V שהתנגדותו הפנימית זניחה. א) כדי להפעיל את הנורה בהתאם לרשום עליה, חיבר התלמיד לנורה נגד בטור. חשב את התנגדות הנגד. ב) התלמיד רוצה להשתמש בנורות של 110V-25W במקום הנגד,כדי להפעיל את הנורה בהתאם …

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים