כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל אנשי המחשבים עם טווח ראיה מוגבל אני מרכיב עדשות מגע קשות למעלה משנתיים, לשים אותם בעניים מרגיש כמו שתיי אבנים, ממש לא נוח במיוחד בקיץ בחום מי שניסה יודע על מה אני מדבר. בחורף בקושי מורגשות עד בכלל. ההתלבטות שלי- אם לעבור לעדשות מגע רכות, הבעיה אופטומטריסט שלי אמר שיש סיכוי גדול יותר שיגדל לי המספר בשימוש עם עדשות רכות. וואלה אני שנתיים עם הקשות והמספר שלי נשאר יציב. -1.5 .. בגלל זה גם התחלתי איתם. זה הפחד שלי, משהו מבין בעניין? הכוונה שלי לפחות בקיץ להשתמש בעדשות מגע רכות, ובחורף לחזור לקשות. הבנתי שהרכות החודשיות הם הפתרון הזול ביותר (?) מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אפשר לשים גיטרה בתאים מעל המושבים בבואינג 777(נראה לי כי זה טיסה לניו יורק)? אודה לכם מאוד אם תעזרו ובחייאת רבק אל תגיבו אם אין לכם מושג,קפיש?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נתקלתי לאחרונה בכמה אתרים שאפשר לשמוע דרכם שירים אונליין ללא צורך בנגן (סטרימינג). נתחיל מהאתר שאני הכי אוהב, www.jiwa.fm - יחסית מתורגם לאנגלית ויש בו מבחר משובח של הרבה מאוד להקות ושירים, השירים באיכות טובה מאוד. קל מאוד לפתוח חשבון. חסרון, אין שם שירים בעברית. האתר השני www.deezer.com אתר צרפתי, פחות מתורגם לאנגלית אבל אפשר להשתמש בו. ממשק גרפי מאוד נחמד. חסרון, טיפה איטי, מבחר שירים קטן יותר מjiwa.fm, ויש שם כמה שירים שלא יעבדו\איכות גרועה, ואין שירים בעברית והאתר השלישי שלא יצא לי ממש להשתמש בו. www.imeem.com אתר באנגלית ממשק גרפי יפה ונוח מאוד, קל למצוא שם זמרים, להקות דומות וכד'... חסרון, מבחר יחסית קטן, ואין שירים בעברית. (לא יצא לי ממש לדפדף בו) והאתר האחרון שה…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בהצלחה לכולם למישהו יש קישורים לאתרים עם תירגולים\הסברים או קבצים שהוא מוכן לשתף אותנו בהם? תודה :smoke:
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה - סדרה מדהימה! סיימתי לראות אותה כעת כפי הנראה העונה השניה תתמקד על המלחמה בין העיירות ובחיפושים של הצבא (ושל השמן הקירח הזה) אחר ה"טרוריסט". ועוד דבר - הקטע של ה הדגל בסוף - הכוכבים היו מסודרים בעידול והפסים היו מאונכים ולא אופקיים, למה? ---- עוד דבר - מתי היא אמורה להגיע?
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לסטודנטים למחשבים שרוצים לעבוד בזמן התואר כדי לצבור הניסיון. 1. מה השכר המקובל לסטודנט שהולך לעבוד בסטרטאפ? משלמים לפי שעה או במניות של החברה? 2. הידע שלהם מספק בשביל להתמודד עם תכנות אפליקציות ברמה גבוהה? או שהם נדרשים לעבור השלמות של החומר? 3. יש הבדל משמעותי בין סטודנטים לתואר ראשון וסטודנטים לתואר שני? 4. יש פה אנשים שמכירים שעסקו בעבודה כזאת ויכולים לספר מה היה השכר שלהם ואיפה הם עבדו?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אחרי ירידת דמי הקישוריות וכל השינויים שאין יותר התחייבות כמה זה מחיר טוב היום לדקת שיחה ולאסאמאסים ?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
איך אפשר להצפין מפניי חלק מחבריי את הדברים שאני אוהב? אני לא רוצה שידעו שאני אוהב לראות סדרה מסויימת, או מעריץ זמרת כזו או אחרת. איך מסתירים את זה מפניי חלק מהחברים שלי?
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מי יותר חזק? הבנים או הבנות? ולמה?
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אז ככה נכנסתי לואלה וראיתי שהסתדרות המורים שובתת מחר, הבית ספר שלנו הוא הסתדרות המורים למרות שאני בחטיבה. יכול להיות שגם אירגון המורים ישבות אבל זה עדין לא בטוח http://news.walla.co.il/?w=//380992 עריכה- נו טוב כנראה שלא הבנתי נכון או משהו.
-
-
שלום, אני בכיתה ז' וקיבלתי עבודה במדעים, נושא, מגוון המינים. לעניין, אני רוצה לבצע השוואה בין מספר חיות הבר בישראל בשנים של לפני חקיקת חוק איסור קטיפת פרחי הבר, (שנות ה60) ובימים האלו (שנת 2000-2010) מאיפה אני משיג את המידע על כמות חיות הבר (בקירוב וממוצע כמובן) בישראל בשנים שונות?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש פה מישהו שעשה את המבחן של רענון נהיגה (אחרי 5 שנים מקבלת רשיון ) ויכל לספר על סוג המבחן ( שאלות תאוריה תמרורים חוקי תונעה...) מה יש שם :)?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי כ להסיפורים על הכייסים בברצלונה נכנעתי והשתכנעתי שבלי פאוץ' פנימי אני לא נוסע. קודם כל למישהו יש רעיון למקום בו לא יהיה אפשרי שיגנבו שהוא לא פאוץ' פנימי? ואיפה בכלל משיגים דבר כזה? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קודם כל, אני אומר את זה רק מדאגה אפשר לומר, אז נא לא לקטול, זה רק בשבילכם (כן אני יודע שזה נשמע פלצני) בכל מקרה, העלתי בעבר טענה שהמנורות האלה משחררות הרי קרני UV שידוע שהם מזיקות מאוד לעור אך רבים הפריכו טענות אלה במשפטים כמו "לי יש כבר שנים מנורת UV והכל בסדר" וכו'. בכל מקרה, בדקתי היום קצת והנה חלק קטן מHowStuffWorks: (לקוח מפה: http://science.howstuffworks.com/black-light1.htm) לחיצה על הUVA (יש שם קישור) מובילה אותנו לדף הבא: http://www.infoplease.com/ce6/sci/A0849967.html ששם בין השאר כתוב: הציטוט מדבר בעד עצמו... עכשיו, נכון שאצל חלק זה לא עובד כל הזמן, זה לא חשוף וכו' וכו'. אבל מי שלמשל המארז על השולחן עם חלון מופנה לראש שלו... מי שיש לו נורה תלויה ע…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לחסום מספר אתרים מסוימים אצלי במחשב איך אני עושה את זה?? אני משתמש במספר דפדפנים CHROME , IE , FIREFOX תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מניח שכולם פה מכירים את תורת האבולוציה אתמול בלילה שניה לפני שנרדמת חשבתי עליה קצת ותהיתי כיצב יכלו להתפתח אבולוציונית דברים כאלה ניסתי ללכת מרמת התא אל הדג ולא הצלחתי לבצע שום התפתחות לוגית שתוביל מתא לדג אני יודע איך להסביר את רוב המערכות, אפילו המתוחכמות כמו העין אבל לא הצלחתי להסביר שום התפתחות של מערכת הדם, הלב והריאות הבעיה המרכזית שנתקלתי בה הייתה זו: 1. כיצד צביר תאים (שכל אחד מהם בנפרד מסוגל לשרוד ללא האחרים) מפתח את התלות בתאים אחים השונים ממנו? כלומר מדוע תאים מסוימים הפכו לתאי שריר בעוד האחרים לתאי עור וכן הלאה? לא הצלחתי לחשוב על הדרך שבה תאים יפתחו תכונות כאלה ועדיין יקיימו את המכלול 2. כיצד אותו צביר תאים מצליח לפתח את היכולת לבנות את כל המכלול מזוג תאי…
-
- 42 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחד שלא רוצים שיגע ויהיה צמוד לריצפה?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול האם אפשר להדפיס תמונה על נייר מדבקה (בעיקר לשימוש ברכב-פרוייקט מודינג) מבלי להוציא הון על איביי (5 דולר למדבקה קטנה ? ) איזה נייר אני צריך והאם אפשר להשיג באופיס דיפו ? מהם המחירים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברים שבוע הבא אני טס לרודוס. אני וכמה חברים החלטנו לקנות קצת שתייה בדיוטי פרי, לא הצלחתי למצוא באינטרנט האם מותר להעלות לטיסה בתיק גב או בשקית את הבקבוקים. או האם בכלל ניתן להכניס לרודוס - יוון אלכוהול ומאיזה כמות. תודה,
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-