עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Spawn123,

??? מה יהיה הסוף? המצב עכשיו ממש גרוע!!!!!!!!! ויש דבר שמאוד מעצבן אותי ואני חושב שגם את כולם..... ארצות הברית שרק לפני חצי שנה היתה להם התקפת טרור מהגדולות בכל הזמנים.... שכחו כנראה מה זה ערבים.. וטרוריסטים!! כשאנחנו נכנסים לשטחים שלהם (שזו לדעתי הדרך היחידה- רק ביד חזקה הם מבינים) הם אומרים לנו לסגת... ולא רק הם אלה גם קופי הקופיף ענען מהאו"ם ........ די זה נמאס ככה אז מה לדעתכם יהיה הסוף כאן?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by napoleon45,

סמסונג משיקה היום טלוויזיות עם מסך 8K. בשביל מה זה טוב ? שאלה טובה .... https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5516104,00.html

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by com,

אהלן! קניתי לפני כמה ימים מצית, כמו זיפו, אבל לא מקורית. (אבל יפה לאלא, קניתי בפולין) בפנים יש מין ספוג כזה. איזה חומר צריך למלות שם? ואיך בדיוק ממלאים, איך יודעים כמה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. תשאירו דואר אלקטרוני ותקבלו הזמנה לטלפון חינם spikko

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by DimaX,

היי! קצת משעמם לי בחופש, ובגלל שלא מצאתי עבודה, אני החלטתי לקרוא החופש 2-4 ספרים טובים. בבקשה תמליצו לי על ספר(לא יקר) שקראתם ואהבתם. אפשר בעיברית ואפשר באנגלית. תודה רבה. נ.ב. למי שמתכוון לצחוק עליי ולהגיד "מי קורא ספרים?!!?!" אז שלא יגיב בת'ראד שלי בבקשה!!!

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Sad T.,

שלום כולם, יש לי הארד דיסק חיצוני של 1TBשל חברת COMSTAR שנפל, ואיננו עוד. במעבדה שבדקה אותו טוענים שהמנוע שלו תפוס, ושהראשים שלו גמורים (למרות שקניתי אותו לפני פחות משנה והוא עבד מצויין עד לנפילה), ורוצים 5800 ש"ח לשחזור. יש שם את כל התמונות והוידאויים של הילדים שלי בשנה וחצי האחרונות ומאוד מאוד הייתי רוצה אותם בחזרה, אבל פשוט אין לי סכום כזה. לכן, אני מחפשת אתם עם ידיים טובות ולב זהב שיסכים לעיסקת בארטר: שחזור המידע תמורת העתקת ספריית הסרטים ששמורה בהארד דיסק. יש שם ספריה מרשימה מאוד של כל סרטי הילדים שאי פעם נוצרו בערך (עם תרגום/דיבוב), כל הסרטים הישראלים, ועוד המון(הדיסק היה כמעט מלא כשהוא נפל) . תאמינו לי, זה שווה. יש קונים...? נ.ב.- ובבקשה, אל תטיפו לי שהייתי צריכה ל…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. רקע אז ככה. *אני כותב מחירים וחנויות לחסוך שאלות. עברתי מצילום סטילס לצילום וידאו. אני חושב שיש בזה הרבה יותר רגעים מעניינים שאפשר לתפוס ורגעים שלא ניתן לתפוס כלל בצילום סטילס כמו הדוגמה הזאת. קניתי מצלמה ביתית למקדמים Sony HDR-XR520 מהדור האחרון של Sony עם שבב ה-Exmor, ה-CMOS החדש שלהם עם אפס רעש בתמונות לילה. *6500 ש"ח הוספתי בשבילה את כל סוגי האביזרים שקיימים (הסיסמה של סוני נכונה: "בלי אביזרים, זו סתם מצלמה"): בארץ: פנס כפול 10 או 20W עם סוללה נטענת המספיקה לשעתיים (750 ש"ח בפוטופילם), מיקרופון GUN (כ-700 ש"ח בקאמרהמיה). הזמנות מ-B&H בניו-יורק (דרך ארליך מעבדות): פילטר מקטב, פילטר ND, עדשה מרחיבה 0.7, עדשה מכפילה 1.7). הכל יחד 1900 ש"ח. התקנתי את תוכנת Sony Vegas…

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Ewingum,

שיבי הביא לי רעיון בפורום OC (שלא בכוונה) לתראד הזה, לקחת מצב מסויים ולהגיד מה כל פורום היה עושה איתו (למשל - פורום OC היה ממהיר כל דבר ודוחף קירור מים וSF2 לכל חור, בפורום מקינטוש אין אף אחד אז המנורה הייתה נשארת על השולחן ( ;D ), פורום לינוקס יקרא מדריך של 200 עמודים להדלקת הנורה בלבד וכו'). אז אני אתחיל עם שתי פורומים לגבי מה הם היו עושים עם מנורה: פורום אוברקלוקינג היה שורף אותה כי הוא היה מנסה לתת 220V לנורה של 110V בטענה שזה יגרום לה להפיק יותר אור ואפילו ליותר זמן. פורום לינוקס (AS I SAID) - יקרא מדריך של 300 עמודים איך להבריג את המנורה ועוד מדריך של 200 עמודים איך לקנפג את המתג כדי שהמנורה תדלק.

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by SilverCivic,

אהלן , המשפחה שלי ואני יורדים לאילת כבר מחר רציתי לדעת אם יש לכם איזה מקום לאכסן שם את הכלבה ( גורה בת 4 חודשים )ל4 ימים [glow=red,2,300]( חובה באיזור חיפה )[/glow] ולהיות בראש שקט שלא יתעללו בה או כל מה שעולה על ראשכם , ושתקבל טיפול הולם ושלא יהיה יקר.... האם צער בעלי חיים מתעסק בזה? האם העסק אמור להיות יקר? תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. מה יהיה? עוד מישהו נתקל? או רק אני?

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by pyro_man,

אנשים אומרים LOL על ימין ושמאל ואף אחד לא יודע ממש מה הפירוש של זה... מישהו יודע?? לא להגיד אומרים את זה שקורה משהו מצחיק או מוזר פשוט מזה אומר?? פשוט שאלתי במירק וכל אחד הפליץ משהו אחר..

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by J0n1,

איפה אפשר לקנות בארץ את הThe Art of War המקורי של סאן טצו?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by nat64x,

נמאס לי לשבור את הראש ואני רוצה כבר לגמור, למרות שאני חושב שמצאתי את התשובה הסופית. מחליף עבור תשובות ל-7 ו-8 בפרטי.

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום . אז ככה שלחתי SMS בשביל לקבל קוד לשרת הזה (עומס עלק) . ולקחתי את החבילה של ה7 שקל לשבוע שלם . http://www.fileflyer.com/he/smsmoreinfo_rec.aspx עכשיו כל שבוע זה יחייב אותי ב7 שקל ? ראיתי שיש שם אפשרות ביטול חבילה . הביטול עולה כסף ? ואם אני מבטל את החבילה אני יכול עדיין להוריד דברים בשבוע הזה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by TermiNal,

וניל!

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Skeleton,

מי שלא הבין אותו... מקומו לא באתר הזה.

17. אתמול, בזמן שבבית הכנסת שליד מרכז קריית אתא נערכו הקפות שניות, ההרגשה שלי של החג הייתה יותר כמו של יום העצמאות מאשר של שמחת תורה. ממספר רב של מוקדים, שמעתי וראיתי זיקוקים: פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה הזאת בשמחת תורה, וזאת למרות שהוא חג יהודי דתי. בשנים שעברו, לא זכור לי שבשמחת תורה, היו זיקוקים. האם זאת תופעה חדשה???

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by moshe55501,

האם יש מישהו שיכול להגיד לי איך בונים רקטה מחומרים ביתיים אבל שתטוס לפחות 500 מטר (ואני מדבר ברצינות אז בבקשה לענות ברצינות ) תודה :)

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by captaincaveman,

כבו את הרמקולים, כנסו לפה: http://www.japracer.co.uk/fun/insane.htm תקראו את ההוראות.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by AdamS,

היי, דודים שלי מגיעים מארצות הברית עוד כמה שבועות והם אמרו לי להגיד להם מה להביא לי. אח שלי כבר מקבל PSP ואני כנראה יקח משהו שקשור למחשבים, משהו מAPPLE כנראה. יש לי כבר עכבר אלחוטי שאני דיי אוהב ומקלדת מולטימדיה חוטית רגילה של מייקרוסופט. עכשיו, הציעו להביא לי iPod Video ואני לא ממש יודע אם אני רוצה, אין לי נגן מוזיקה או משהו כזה. אמ.. חשבתי על המקדלת האלחוטית שלהם, מה נראה לכם? משהו סביר כזה... תציעו לי משהו בבקשה.. ראיתי את ה-APPLE TV, אבל לא ממש אהבתי את המכשיר. נראה לי המקלדת הכי סבבה.. תודה

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Yaniv_sosner,

[glow=red,2,300]הכניסה חובה..![/glow] [glow=red,2,300]www.RadioXvoom.com[/glow] [glow=red,2,300]אתמול חגג 3 שנים..![/glow]

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

בשנה וחצי האחרונות 3DGod ,תפס חלק חשוב בחיים של כולנו והיום יש לו יוהולדת!]15 דפוקון אני] 3DGud - והסמילי סו MAN הפייברזידי שמח הפייברזישי שמח תרלללה לה להלהלה לה...תרלללה לה לה לה.! :funn: שיהיה כל טוב, חיים ארוכים זהירות בקבישים בהצלחה עם זיכרונות [בעיקר של OCZ כפרה עלהים ] וזהו...אה כו וכמובן שתמשיך לעדכן אותנו תמיד בחדשות החמות! ולתרום לנו המון! :funn: ד"א 3D' סליחה אחי על אתמול בלילה [בואנה איזה קמצן אני בסמיילים ]

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Toxin II,

אהלן, אחרי בירורים רבים ושיחות רבות, צמצמתי לעצמי את האופציות לכמה מכונים אפשריים אליהם אני אהיה מעוניין להירשם לפסיכומטרי. אני יותר מאשמח לקבל חוות דעת על כל אחד ואחד מהם. והמכונים הם: -יואל גבע -EZ Way -קידום [מסלול אישי \ מועדון 700] -אגודת הסטודנטים כל מי שיכול לתת חוות דעת חיובית ו\או שלילית [עם נימוק למה] יתקבל בברכה! תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by אנטי-פסטו,

שלום לכם, אחותי הקטנה, כבר לא קטנה. היא רוצה להתחיל ללמוד למועד דצמבר הקרוב. אחרי שהנעתי אותה מלהשתתף בקורס יקר וללמוד לבד בבית, היא צריכה המלצה לספרים ללימוד עצמי. האם יש המלצות להוצאות מסויימות וממה מומלץ להמנע? רוב תודות.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by Paprica,

למישהו יש מושג כמה עולה iRiver h320 בדיוטי פרי? אפילו הערכה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים