עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by jinjer,

שלום, אני רוצה לבנות פורום ואני לא יודע איך מישהו מוכן לעזור לי? תודה מראש, jinjer

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  2. מישהו יכול להגיד לי ? או למצא דרך לדעת את זה ?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  3. ושירות. יש לי לקוחות שרוצים שאני איעץ להם אילו מחשבים לקנות ושאני אקנה ואבי להם את זה עד הבית עם Windows אנטי וירוס וכל הדברים האלה. בקיצור אני והחבר שלי (גם שותף) מתלבטים בעיקר בין החנויות KSP ו- Ivory בירושלים. לאותו החבר שלי יש ניסיון טוב עם איבורי (הוא קנה מהם שלושה מחשבים+ כרטיס קול אך לא ממש אחריות עד עכשיו) ואני שמעתי עליה דברים רעים, ולי יש ניסיון טוב בנתיים עם KSP (קניתי מהם כרטיס מסך, לא מימשתי אחריות עד עכשיו) והוא שמע עליהם דברים רעים. אז אם תוכלו בבקשה לספר לי על כל ניסיון טוב או רע שהיה לכם עם חנויות מוכרות בירושלים מבחינת אחריות, שירות ויחס זה מאוד יעזור, בעיקר עם שני החנויות הללו. ובבקשה מנסיון אישי או של חבר או משהו דומה כי אני לא רוצה להסתמך על שמוע…

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  4. אני מתכוון להזמין לוח גרפי בעלות של 380$.. האם המכשיר יעבור במכס ואם כן כמה אני צריך לשלם? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אז ככה, אין לי מושג למה אבל הוא עשה הופעה בבית הספר שלנו היום (והאמת כל הכבוד לו , הוא עשה אחלה הופעה ואפילו אמר בתחילתה שהוא לא מאמין בכוחות על טבעיים וכל מי שיאמר לנו שיש לו כאלה הוא שקרן, כי אחרת הוא כבר היה מיליונר .) באחד מהטריקים שלו הוא לקח כף (שאפילו השתמש בה בטריק אחר שהראה לנו ממקודם) , כף רגילה לגמרי שאפילו הרגשתי במו ידיי לאחר הטריק . הוא שם אותה במאונך בין שתיי הידיים שלו ( יד-כף-יד) כאשר החלק שאוכלים ממנה מופנה כלפי מעלה . הוא ספר עד 3 ונראה מאוד מתאמץ (לא מאמין לתרגיל המאמץ שלו ממש) והכף פשוט התחילה להסתובב לו בין היידים (באמת שהסתכלתי ממש טוב על היידים שלו והם לא זזו לפחות לא מבחוץ .. אני מאוד סקפטי לגבי דברים כאלו וממש בחנתי טוב את העיניין) . בסופו ש…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. היום ראיתי תכתבה בוואלה- http://computers.walla.co.il/?w=/4/980264 בקיצור זה אתר שאולי לא מתאים לכל אחד וכרגע אין בו מיבחר סירטונים גדול כמו באתרי הסירטונים הגדולים אבל הסירטונים באתר באיכות טובה זה האתר- http://stage6.divx.com/ וצריך להוריד תוכנה קטנה (בתוך האתר) כרגע ראיתי את זה- http://stage6.divx.com/members/62909/videos/1771 ואת זה- http://stage6.divx.com/members/71055/videos/4212 ואומנם האיכות של התמונה בנירוונה לא תובה אבל הצליל טוב ואני מקווה שהאתר יתפתח ויהיו בו הרבה קבצים

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by ^DaRk-MiNd^,

שאני מכיר בערך שנתיים ואולי גם אתם מכמה סרטונים מצחיקים שהוציאו משם www.doodie.com אתר על סרטוני חרא מצויירים ונחמדים דוגמא:

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי ערמה מפוצצת של דיסקים של חברות שאבא שלי עבד איתם וצריך עכשיו להעיף הכל ואי אפשר סתם ככה ליזרוק איך אפשר להרוס אותם בקלות איזה חומר יכול להרוס שיהיה אפשר להיות רגוע שהכל נעלם

• 62 תגובות
    • 11.6k צפיות
  9. Started by benor,

(להעביר לדקה 3:58) אני יכול לעבוד בקלות במשרת - IT אני יכול לסיים תואר ראשון במדמ"ח בטכניון אני בשל לעבוד בהייטק אני יכול לקנות דירה בצפון ת"א אני פשוט מרגיש את זה.

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  10. שלום חברים. ההודעה שנכתבה כאן ישנה ועתיקה מאוד מאוד ולכן הוסרה. תודה למגיבים.

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by MS-D,

מצאתי עבודה בחופש - ובזמן הנותר אני רוצה להתנדב ולעזור לקהילה, אני בן 16 ומרגיש שיש לי הרבה יכולות כמו יכולת הסתגלות, למידה מהירה ואיכפתיות רבה. אני גר בהרצליה, אם מישהו מכיר מקום מיוחד - עדיף בקרבת בית, אבל לא חובה - שימח לקבל את שרותי שיפנה אלי בבקשה במסר או בהמלצה פה בהודעה. תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by slip,

אני רוצה להתקבל ללימודי מחשב במכללת הדסה בירושלים,ובאתר שלהם כתוב שצריך ציון חיובי במתמטיקה.מישהו יודע מאיזה ציון זה נחשב ציון חיובי ומאיזה יחידה(3-4-5)

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by avi2014,

יש לי כמה סרטים שאני רוצה לחתוך מהם חלקים. איך אני חותך חלקים (למשל מדקה 24 עד 28) בלי לפגוע בתרגום ובאיכות ועם איזה תוכנה עושים את זה... חשוב שיהיה מדריך כמה שיותר פשוט.. תודה!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  14. אני בקרוב עובר לגור בקנדה והאנגלית שלי לא משהו(כיאלו האוצר מילים שלי קטן). אני צריך ורוצה לדעת אנגלית בצורה טובה ומיקצועית ורציתי לדעת אם אפשר לילמוד איך שהוא דרך המחשב בחינם. יש דבר כזה? זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  15. שלום מחר בבוקר אני רוצה ליקנות מאק איפה אפשר ליקנות בארץ מיני-מאק? אבל בחנות באופן פיזי ולא דרך האינטרנט תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by CrossFire,

שלום רב, בא לי ללכת תערוכה של איזה משהו מגניב, ככה באזור תל-אביב...... אם יש בקרוב תערוכה של אופנועים זה יהיה מגניב 8)

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by tulicooli,

טוב אז ככה אולי למישהו יש אתרים שקשורים לברייק דאנס או שמלמדים ברייק דאנס שיכול להביא לי?? ואולי מישהו מכיר סרטים שמלמדים שם ברייק דאנס??? תודה למי שעוזר לי ואל תתחילו עם כל השטויות שלכם...

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  18. Started by mrsph666,

שלום. שמעתי שניתן למכור שיער אם הוא באורך מסוים וכו' - עושים מזה פאות לדתיות או משהו... יש לי שיער ארוך (יחסית לבן) כ-40-45 ס"מ, חום עם קצבות בהירות (בלונג'ינגי'יות - מהשמש), חלק, וממש לא דליל... לדעתכם ניתן למכור, אם כן בכמה ואיפה? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 8.1k צפיות
  19. COMiON IMPRESS BLACK Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 550@620 ספק 500W רגיל כמה הוא שווה? אני רוצה לקנות לי מחשב חדש... יש לי את שאר החלקים אני צריך לקנות רק לוח מעבד וכ.מסך בערך ב 1600 שח

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אני רוצה לעבוד בארה"ב בתחום של חומרה/תוכנה בארה"ב אצל איזה חברה של יהודי.מישהו מכיר?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני וחבר רוצים לערוך מסיבה לגילאים 18 + ( בגלל השתיה ) מישהו מכיר מקום טוב שאפשר לעשות בו מסיבות ? ( אני מתכוון לא לשכור את המקום אלא מקום חינמי ) ואני חדש בתחום אז כל מי שאירגם פעם מסיבה ויכול לעזור לי ( מיקום , DJ , איך להגיש שתיה, כמה לקחת כניסה ועוד דברים ) זה יהיה טוב אהה ציוד הגברה יש לי כבר ** אם זה באמת יצא לפועל כל חברי האתר מוזמנים **

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. זה המדריך שאני רוצה ליישם בתקווה http://lifehacker.com/turn-a-raspberry-pi-into-a-cheap-home-surveillance-syst-1474943080

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by approx,

אני רוצה שירירים בחזה איזה תרגיל הכי טוב וגם אין לי כסף למכון כושר

• 49 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. אני רוצה לקנות אוטו קטן לא אוכל דלק עד 6000 ש"ח על מה אתם ממליצים?

• 72 תגובות
    • 5.7k צפיות
  25. Started by urich,

אני רוצה לקנות רדיו סוני דיגטלי (ולא ממש לא בא לי mp3 ואיפוד או סידי רק רדיו אני פשוט פריק של רדיו) שלא ראיתי בארץ ונראה לי שאני יחסוך כמה גרושים ככה המקום היחיד פחות או יותר שאפשר לקנות אותו זה מחברה מהונג קונג שמוכרים באיביי מה אתם חושבים הם אמינים האם כדאי לרכוש דרך איביי ודרך אגב מה בקשר למכירה נראהלי שיש לי לא מעט שטויות למכור שם http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3281&item=5754909338&rd=1&ssPageName=WDVW

• 1 תגובה
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.