עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו יודע?

2. מראש אני אומר, אני לא אוהד של הקבוצה (לא רואה כדורגל בכלל) מדובר פה על התערבות שלי עם מכר שהוא אוהד שלהם לגבי כרטיס המנוי אם יש למישהו כרטיס מנוי והוא יכול להראות לי איך הוא נראה או להפנות אותי לתמונה ברשת (כי לא מצאתי)

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  3. היי, אני מכין מצגת לדודה שלי שמתחתנת בקרוב והייתי שמח לשמוע מכם המלצות לשירים למצגת... אני צריך 2-3 שירים. עדיף שירים בעברית. לא מזרחית. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  4. שלום לכולם! אחי, אבי בלייר, משיק ביום שישי הקרוב (13 באוגוסט) את הקומיקס עליו עבד יותר מ- 10 שנים יחד עם הכותב אסא זיידמן. ההשקה תהיה בחנות "קומיקס וירקות" ברחוק קינג ג'ורג' בת"א. בקצרה, הקומיקס מגולל את סיפורם של שני קיבוצניקים מקיבוץ עין שעורה הנקלעים לשוד מזוין במוזיאון תל-אביב. ההשקה המתוכננת הינה לחוברת הראשונה מתוך סדרה של 5 חוברות סה"כ. למרות שאינני אובייקטיבי, זהו ככל הנראה הקומיקס היפה והמושקע ביותר שנעשה בישראל. פורסמו מספר כתבות לקראת ההשקה: MyNET (ידיעות בקיבוץ, למי שמכיר): http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3929784,00.html ישראל היום (גם בעמוד 35 היום בעיתון): http://www.israelhayom.co.il/site/newsletter_article.php?id=7668 את החוברות ניתן יה…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני מחפש חנות אמינה ומקצועית באיזור אשדוד - ראשון לציון, שלא ישחטו במחירים ושיהיו אמינים. תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. מעבד: Intel Core i3 530 לוח אם : Intel Dp55wb זכרון : 4gb ddr3 1333mhz כרטיס מסך : Gigabyte Hd 5850 1gb מסך Asus Ms226h

7. Started by 114508534,

אשמח לקבל הסבר על איך בידיוק עובד מזגן . תודה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  8. Started by sagigi21,

מי שמכיר את הסדרה המצויינת V וראה אותה בטח מצפה לעונה החדשה... יש פה מישהו שיודע מתי עונה 2 מגיעה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. טוב אז ככה בזמן האחרון יצא לי ליצפות בכל מיני פרסומות ישנות שחלקן מצחיקות היום (לפחות אותי ) לדוגמה שנינטנדו הוציאו את הNES בארצות הברית שוק הקונסולות היה מת אז -אז תיראו מה הכניסו לבנדל למשוך קונים -ותירו מאיזה משחקים התלהבו אז - בכל מקרה כמובן לא חיבים בתחום המשחקים תשלפו פרסומות בסגנון בשביל הצחוקים

10. Started by Legendary_Undertaker,

שלום חברים, רציתי לדעת אם מישהו ממכם יודע איפה ניתן להירשם לקורסים של JAVA למי שאין ניסיון בתחום התכנות בכלל באיזור רחובות? אם עדיפות ללימודי ערב, חיפשתי בגוגל ומצאתי רק מכללת גון ברייס והיטק בהרצליה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לכם 49,102 ש"ח ובמקום לנהוג על מזדה 3 אתם מעדיפים לחרוש על HP Officejet 6500 זו החנות בשבילכם

12. Started by RGod,

אז ככה חברה שלי קנתה בחול IPOD TUCH עכשיו הוא עלה לה שם 279 דולר בעיקרון לפי מה שראיתי אז מותר לעבור במסלול הירוק עם דברים שהם עד 200 דולר ? עכשיו ביקשו ממנה שם את הדרכון ועשו לה החזר מס בחול על המכשיר ! עכשיו י דואגת שהם מעברים מידע מחול לארץ שהורידו לה מס שם וכאילו שבמחשב בנתבג זה יהיה מעודכן ועצרו אותה לבדיקה על סמך זה ,הגיוני ? עכשיו אני רוצה לדעת מניסיון של אנשים באיזה מסלול צריך לעבור ? תודה על העזרה

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. האם יש כזה דבר . כאילו שאפשר לערוך את הנשק ,לקבוע איזה צבע ,גודל ,כוונות ותוספות וכאלו (ומשהו קצת יותר רציני מה pimp your gun וכל החרא הזה ). תודה

14. כיום ישנו אתר www.runner.co.il ששולח קובץ קורות חיים בודד להמון חברות ואז פשוטו יושבים ומחכים שיחזרו אליכם. היום גיליתי אתר חדש. הוא בעצם מנוע לשליחת קורות חיים לחברות על פי אזורים וערים. בדקתי ובאזור תל אביב לדוגמה הוא באמת מביא הרבה תוצאות. פשוטו סמנו לאיזו חברה תרצו לשלוח את הקובץ והוא יישלח לכתובת הרלוונטית באגף כח אדם/מחלקת הגיוס של החברה הרלוונטית ואם תתאימו, יחזרו אליכם. האתר טרי אבל יוזמה ברוכה http://www.easywork.co.il בהצלחה !

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  15. אני כרגע באמצע קורס מנהלי רשתות, אני מעוניין להפיץ את הקורות שלי בכמה שיותר מקומות על מנת להגדיל את הסיכויים למצוא עבודה בתחום עוד לפני שיש לי את התעודה עצמה, למען הניסיון. אני מכיר את האתרים JobMaster Runner וזהו בעיקרון. ועוד שאלה - יש טעם לשלוח קו"ח לחברות השמה? בגלל שבג'וב מאסטר אני רואה שהחברות השמה גם עובדות איתם והם מפרסמות שם עבודות גם כן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Demagh,

אתם יודעים, כדי לנקות את המקלדת משאריות חטיפים :

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. אף פעם לא הבנתי מדוע, בניגוד לרוב החנויות המוכרות לנו שפועלות עד 10-12 בלילה - חנויות המחשבים בארצינו תמיד נסגרות ב6-7 בערב ולא מאוחר מזה. מה זה נותן להם? למה הנוהל המוזר הזה? ???

18. Started by wooper,

היי החליפו לנו בעבודה הכסאות עם מעט ריפוד לכסאות מאבן מאיפה אפשר לקנות ריפוד/כרית לכסא לאזור הישבן?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by psu,

הלכתי עם חבר אתמול לקנות מארז אנטק 300 בחנות זיג זג מחשבים ביהוד, ואני חייב לציין שהופתעתי מאד לטובה! פעם ראשונה שהייתי שם, ולדעתי יש תודעת שירות שלא ראיתי בשום חנות מחשבים בארץ. זה מתחיל בזה שיש שם מחשב עם משחקים (COD MW2 למשל) שמחוברות אליו אפילו המשקפיים החדשות של נוידיה 3D! שינעימו את זמנך אם יש קצת תור (רעיון מעולה שעוד לא ראיתי בשום חנות מחשבים!). האיש מכירות היה מאד מקצועי ונחמד (ארז אם אני לא טועה), לא ניסה לדחוף מוצרים יקרים סתם, ואפילו עשה לנו סיור במעבדה ובחנות והראה לנו איך הם עובדים. דבר נוסף שהתרשמתי ממנו בסיור היה שיש להם מעין "חדר חום" כל מחשב שהורכב עובר סדרת בדיקות עם התקנת ווינדוס כמקובל בכל המקומות, אבל היתרון פה זה שהם שמים את כל המחשבים החדשים בחדר ל…

• 38 תגובות
    • 6.9k צפיות
  20. היי. אני מחפש מן סוג של שידה שתהיה ממוקמת ליד שולחן המחשב. היא אמורה לכלול 3 מגירות: אחת בשביל תיקיות בדומה ל זו. ועוד שתיים פחות גבוהות(כ-10 ס"מ כל אחת)בשביל ציוד משרדי(עטים וכו')- כמו אילו רק לא מכוערות. עדיף כמוצר אחד. חיפשתי בגוגל וזאפ ולא מצאתי משהו שיענה על כל הדרישות. תקציב- רחב.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by kfirbep,

באשכול הזה אני דיי פונה לאחראים של האתר. ביקשתי להיות כתב באתר ואמרו לי לשלוח כתבה שלחתי את הכתבה לפני שבוע אם לא יותר ועדיין לא קיבלתי תשובה. השאלה שלי היא אם זה אמור להיות ככה?כמה זמן אני אמור לחכות עד שצוות האתר יחליט? נ.ב את הכתבה שלחתי לדן אם אני לא טועה.

22. Started by slrr,

אם אפשר הסבר מפורט על איך SKYPE עובד על פלאפון עם סימביאן^3...(אינטרנט?, עלויות?, ועוד...) תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  23. Started by GameGems,

מכירים את ההגבלה המרגיזה של מגהוידאו שמאפשר לכם לראות רק 72 דקות? זה המדריך שיסביר לכם איך לעקוף את ההגבלה! 1. נכנסים לאתר: www.72minutes.net 2. מקלידים בחלון את הכתובת של הוידאו בפורמט: http://www.megavideo.com/?v=XXXXXXXX 3. לוחצים על "לעקיפת הוידאו" 4. לוחצים על פליי, ומחכים מספר שניות. אם הסרטון מחזיר שגיאה פשוט לוחצים על פליי שוב. מקווה שתהנו :]

24. Started by Born2Kill,

יש לי כתובת דואר בגוגל, ברצוני לשנות אותו: XXXX@gmail.com ה-X מסמל את מקום השינוי.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.