עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  1. Started by Fighter,

גם אלבומים אם יש אני רוצה ליצור פלייליסט של raggae תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kobi_sion,

אני יודע שזה לא המקום, אבל לא מצאתי איפה יש הדרכה לכך אייך עושים: 1. הדפסה של עמוד אחד ? 2. הדפסה של סטיקי - מס עמודים ברצף ?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by ofeky1,

יש לי באקווריום לובסטר קובני אחד(היחיד ששרד) ויש לו מתחת לזנב כמו עיגולים אדומים שהוא מקפל עליהם את הזנב שלו אני לא יודע אם הוא חולה או הם אלה ביצים שהוא שומר עליהם או מה זה איך אני יכול לדעת ומה אני צריך לעשות עם זה?

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. הזמנתי את ה 258UTK לפני כמה ימים ב9,400 שקל מבונד חשמל והיום הוא היה אמור להגיע. ההובלה הגיעו והעלו את המקרר לבית (שילמתי 150 שקל לפירוק דלתות) ואני שם לב שיש 4 דלתות במקום 3 שהזמנתי, הם מראים לי את ההזמנה שרשום שם 258UTK ולפני שהבנתי מה קורה הם יצאו מהבית והלכו. אני פותח את המקרר ורואה GRL25A ‏ששווה 14,000 שקל. אחרי שעה שחשבתי שהרווחתי מהטעות שלהםוהורדתי את הניילונים ושמתי את כל המוצרים שלי במקרר החדש מתקשרים אלי מהחנות ואומרים לי שהייתה טעות ויחליפו לי אותו השבוע.. והסברתי לנציג שניסיתי להגיד להובלה שזה לא המקרר אבל הם הלכו.. ואז הוא אמר שאם אני רוצה את המקרר הזה אני צריך להוסיף עוד 2,000 שקל. ת'אמת אהבתי את הGRL25A ואני מוכן להוסיף עד 1,000 שקל גג אבל המוכר מתעקש 2,0…

• 50 תגובות
    • 10.9k צפיות
  5. Started by Bebush,

http://www.funnyordie.com/videos/85bd6f85f7/white-women-s-workout works everytime :lol: :lol:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, אני טס בקרוב לאיטליה ואטייל בצפון [מילנו/ורונה/טריאסטה/ונציה וכד'] ואני רוצה לקנות את ה-Samsung Galaxy S i9000 השאלה היא איפה וכמה זה עולה. אני אשמח ללינקים לאתרי מכירות פלאפונים איטלקיים וחנויות מוכרות למיניהן. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bastard007,

אני מעוניין ללמוד קורס טכנאי מחשבים ומנהל רשתות - MCITP. ואחרי זה להמשיך הלאה. בקיצור יש שני מקומות שביררתי עליהם שנמצאים באזור חיפה. גון בריינס ואת מדיאטק. מה אתם ממליצים מבין שניהם? ואיזה עוד מכללות אתם מכירים באזור חיפה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by A.Iniesta,

אייפון 3GS 16 GB בסביבות ה1500 נחשב מחיר סביר או יקר? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by elvisalive,

יש למישהו מפת הגעה לביתן 1 גני תערוכה ליד מה זה נמצא בתל אביב ? ההופעה בעמידה אני רוצה לעמוד ליד הבמה הכי קרוב שאפשר באיזה שעה אני צריך להגיע ?מאיזה שעה אנשים כבר מחכים שם? ( ההופעה מתחילה ב8 וחצי) הכרטיסים אפשר לקבל מ7 ורבע

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  10. ערב טוב לחברי הפורום, היתי השבוע בבר אירי, ויצא לי לשמוע את השיר הבא - כמובן שהמנגינה שלו נשמע לי מאד מאד מוכרת, ומתברר שצדקתי, לשיר הזה - (שיר ישראלי!) http://www.youtube.com/watch?v=rezCXSuauWo יש מנגינה מאד דומה. ואני שואל אותכם, מה דעתך? אותה מנגינה, ואם כן, מי העתיק ממי?

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by Judas Iscariot,

הוא מתנגן לאחרונה די הרבה בפרסומות, הליריקה הולכת(או לפחות נשמעת) משהו כזה: this can't be the end of that.... so i stop breathin, somewhere on... טודע לעוזרים

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  12. למה בשר של דג זה לא רצח? למה לרצוח דג כדי להוציא ממנו את הבשר ולאכול, זה יותר בסדר מלעשות אותו דבר לתרנגול או כל יצור חיי אחר? גם צמחים הם יצורים חיים, דרך אגב. מדענים הוכיחו את זה בצורה חד משמעית - תבדקו בגוגל. ולמה כשאני שואל צמחוניים את השאלות האלה, הם מתחילים לצעוק ולקלל? מדוע בשר אחד זה פחות רצח ובשר אחר זה יותר רצח, על איזה היגיון זה מתבסס?

• 107 תגובות
    • 21.6k צפיות
  13. Started by TheHungryOne,

חבר שלי רוצה לפתוח עסק שגובה כסף מהלקוחות באמצעות SMS. בדיוק כמו שמצביעים למתמודדים בכוכב נולד או כמו התרומות האלה שמתפרסמות פעם בכמה זמן וזה מחייב את החשבון החודשי של הטלפון ב-X שקלים. לאן הוא צריך לפנות כדי לברר על זה פרטים?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by J0n1,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ?

• 13 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. Started by Demagh,

אני אצטרך כנראה שוב להחליף ספקית (כמו כל שנה) על מנת לקבל מחיר הגיוני לחבילת גלישה במהלך שבוע הבא. מישהו שמע על אקספון וטריפל סי? מישהו מנוי אצלהן? לפי מה שאני יודע, אקספון קונה תעבורה מבזק בינלאומי, אז היא אמורה להיות יחסית בסדר... טריפל סי ממש חדשה, יש למישהו נסיון?

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  16. שלום אני צריך לחנות RSM שנמצאת בתל אביב, רחוב: תוצרת הארץ 16. אני מחר בתל אביב (לא גר בתל אביב), רק שאני לא מוצא את הרחוב הזה! לפני שבוע ההיתי בתל אביב, שאלתי נהגי מוניות - לא מכירים את האזור הזה "תוצרת הארץ". יש פה מישהו שהיה בחנות מחשבים RSM בתל אביב ויכול לכוון אותי בבקשה? חיפשתי באתר של אגד איך מגיעים מתל אביב לתוצרת הארץ - אין. באתר של קווים - אין. מה עוד נישאר לי? אני אשמח שמישהו יכווין אותי בבקשה בצורה מפורטת שאני אוכל להגיע אל החנות. * אם מישהו ימצא מפה זה יהיה מעולה! חיפשתי באינטרנט - לא מוצא. כל האתרים לא מפסיקים לטעון את המפה, אני רואה רק "טוען". תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Kurt,

יותר נכון, למה שברולט לא רוצה לייבא את שני הדגמים האלה? ה-MSRP של הקמרו הוא כמו של המאליבו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by J0n1,

אני הולך לטוס להולנד דרך רומניה (צ'ארטר) ורוצה להביא איתי שתייה מהדיוטי. יש לכם מושג אם יעשו לי בעיות בהכנסת השתיה למדינות הנ"ל?

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by oren,

לרוץ ולקנות מהר לפני שיגמר

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by klayman,

שלום רב ! בימים האחרונים מצאתי אתר מסחר אשר מוכר מוצרים ב LOT (סטוק של כמה יחידות אשר מוגדר ע"י המוכר), ומקור האתר הוא סין. כתובת האתר היא : http://www.aliexpress.com/ מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי האתר , האם ביצע הזמנות וקיבל מוצרים כפי שהזמין. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. אני רוצה ללמוד גרמנית, ובינתיים הכי מתאים לי באו"פ - זה בדרך לאוניברסיטה שבה אני לומד בינתיים (אוניברסיטת חיפה, אני לא יכול לקחת גרמנית שם כי זה לא מסתדר לי בלו"ז) ו... זהו הבעייה היא שאני לא מצליח להשיג שום מידע על ימים ושעות אני לא רוצה שהם יתקשרו אליי או ישלחו לי אימייל... אין להם את המידע הזה באתר שלהם או משהו כזה? תודה איל

22. Started by kfirbep,

איך אני מטשטש תמונה?אני צריך תוכנה כלשהי או שאפשר בצייר?אם אני צריך תוכנה איזו(הכי פשוטה)? אם אפשר להסביר לי אני מטשטש את התמונה בתוכנה שאמרתם. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by minor,

כניסה לאתר ynet מקפיצה כמעט מיד חלון אזהרה עם הטקסט: האתר שנמצא בכתובת www.ynet.co.il מכיל אלמנטים מהאתר iandm.1host.co.il שכפי הנראה מארח תוכנה זדונית – תוכנה שעלולה לגרום נזק למחשב או לפעול בו ללא הסכמתך. די בביקור באתר שמכיל תוכנה זדונית כדי שהמחשב שלך יידבק בה. למישהו יש רעיון מה קורה פה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום חברים. הנושא מאוד רציני ואני מאוד מבקש להתייחס ברצינות. אתמול במהלך משמרת לילה, בזמן שיצאתי מהחנות למשך כ 7 דק', נכנס גבר וגנב סחורה בסכום של כ 200 ש"ח. הגניבה מצולמת לפרטים ברמת צילום ברור של הסחורה שנגנבה וכן פני הגנב ע"י מצלמות האבטחה של החנות. מעסיקיי דורשים ממני לשלם את סכום הגניבה עד אשר תוגש תלונה במשטרה והסכום יוחזר. הטענה מאוחרי דרישתם היא שלא נעלתי את דלתות החנות בזמן שיצאתי ממנה. *במהלך משמרת אני נדרש לבצע מסימות מחוץ לחנות.יציאה מהחנות היא חלק מהעבודה. *לא מצאתי את המפתח המשמש לנעילת החנות לפני אותה יציאה ממנה. -בכל מקרה, אני מתכוון לקבל דרישה חתומה בכתב עם לוגו החברה לשלם את סכום הגניבה. -כמו כן, אישור בכתב שהעברתי לידיהם את הסכום (במידה ואחליט לעשות כ…

• 34 תגובות
    • 6.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.