עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש את הסאונד של האזעקה "מיאו חתולה" במקום "נחש צפע" כמו שהיה ברק בישראל. יבורך מי שיש לו ויתן לי לינק.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  2. חשוב שחברת המישלוחים תסדיר את כל הבעיות עם המכס והמיסים בארץ כי לי אין כוח לזה . שמעתי על החברות האלו רציתי לדעת איזה מהן הכי טובה ? TNT Express ushops mustop אם יש למשהו ניסיון איתן שישתף בחווית הקניה מהן.

3. ואני לא יודע איפה לרשום תהודעה בפורום ואיפה יש אתר שמוכר שרתים טובים אמינים ובחיר סביר שרת לרדיו.. צריך עזרה דחוף :s05:

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Bul Bul : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BULBUL〈=heb&cart=12043344344650707

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  5. תודה רבה לכל המגיבים, אני מחפש תקנונים/חוקים המפרטים את זכויות התלמידים בבית הספר, בין השאר בעניינים הבאים: מניעת תלמידים מיציאה לשתות, מניעה (פיזית) מיציאת תלמידים מהכיתה, ההגדרה של עונש גופני - מהו? האם כאשר שולחים תלמיד מפריע לקחת פתק מהמזכירות (כאשר הוא בקומה 2 והמזכירות בקומה 7) זה נורמלי בתור רוטינה? לי זה נשמע מסריח מאוד (וזה מה שעושים בבי"ס שלי) איפה יש תקנונים/ חוקים כל הדברים האלה שמפרטים את זכויות התלמיד? ממה שהבנתי מבחינה חוקית (וחוקית בלבד) אין למורה סמכות להוציא תלמיד מכיתה, האם זה נכון? אם כן, איפה זה כתוב? תודה!

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  6. אני מחפש איזה תוכנה או דרך להגביל שעות גלישה לאתרים מסויימים ביום. אני מאמין שאתם יודעים בטח למה? ברור בשביל פייסבוק.... אח שלי הקטן פשוט מגזים, זה נורא הם יכולים לשרוף את כל החופש שלהם על הפייסבוק הזה. עדיף כמובן שזה לא יראה שזה חסום ע"י תוכנה,הילדים היום לא טמבלים, כדי שזה פשוט לא יעלה ויראה שגיאה. אשמח לרעיונות ועזרה בנושא. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הם אמורים להיות עשויים ניילון או כל חומר אחר דוחה אבק. יש לכם המלצות מאיפה לקנות כי אני לא מוצא את זה בשום מקום? אולי אפילו הצעות מקוריות איך להכין (יתקבלו בברכה). :nutty: נמאס לי מכמויות האבק שמצטברות, חשבתי להפחית את תדירות הניקוי ע"י כיסוי. כמובן שברור לכולנו שהכיסוי יתבצע רק בזמן שהמחשב כבוי ! (כאילו דהההה)

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  8. האמת היא שאני צריך רק מאורר מסויים אחד של COOLER MASTER שבארץ עדיין אין צפי למוצר ואני חייב אותו! חיפשתי בג'יפה טק ולא מצאתי... תודה.

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by The Dom,

לפני כמה זמן (אני חושב שבוע שעבר) היית כתבה על גיא דאר בהארץ ועל מה נשים צריכות לעשות כשהם פוגשות את בני סלע... (גיא דאר=מדריך קמ"מ-לא קמ"י מדריך ראשי בארץ-קמ"מ קרב מגע מלא הלקוח מהקרב מגע ישראל) איך אני יכול להשיג את הכתבה בלי כסף דרך האינטרנט? אני רק רוצה לראות אותה... ואני לא מתכוון לחפש בזבל אחרי עיתונים..... בקיצור... יש דרך?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  10. Started by bbbbwa,

אם משעמם לכם יותר מדי ובא לכם להכיר מישהו אז אתם יכולים ליצור קשר איתי ונדבר קצת ואז אולי נהיה חברים. אני מחפש להכיר חברים בנים כי זה מה שחסר לי כעת. קוראים לי רון אגב ואני גר במרכז אני אוהב מחשבים, מוזיקה (רוק קלאסי טוב ולא המוני, היפ הופ ישן, ואמנים ספציפיים), אני מתאמן בחדר כושר (לא יוצא לי להכיר שם יותר מדי אנשים). אני מחפש גם לשמוע עצות בנוגע לעבודה המעניינת שיש לי ואולי לפתח קשרים רציניים עם עוד ועוד חברים של חברים. אם יש כאן מישהו בעניין אז אפשר ליצור איתי קשר בסקייפ אני מקווה שלא תחשבו שאני סנוב אם תכירו אותי

11. Started by ybzon,

של כלי בית - מכל הסוגים בישראל אודה אם מישהו ימצא עבורי. זה בשביל חמי

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  12. שלום לכם, קרובים שלי גרים בחדרה, וצריכים לפרמט מחשב. מישהו מכיר טכנאי אמין באיזור, או שיכול לעשות זאת בעצמו? תודה.

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  13. חסר לי רק כרטיס מסך שזה אני יודע לחבר. אני גר בבת ים ויש לי אוטו,ואני מוכן לשלם סכום סימלי (ח אני חייל) לאדם שיעזור לי. זה המספר שלי 0547832732 תודה רבה אחים שלי. בעיקרון המחשב הזה לאחותי... זה המארז - 402K TK BLACK לוח ASUS P5B תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  14. אני צריך קצת עזרה עם יוטיוב כי יש לי בעיה קטנה.. אין לי מושג איפה אני צריך לפתוח את הנושא הזה אבל אני כבר יסביר מה הבעיה... בעמוד ה Subscriptions המיקום של הסרטונים השתנה. הנה 2 תמונות כדי שתבינו יותר טוב. ככה זה עכשיו http://imageshack.us/photo/my-images/221/subscriptions.jpg/ וזה היה ככה http://techbays.files.wordpress.com/2008/07/20080705-youtube-tags.jpgכלומר, סרטון ליד סרטון ולא ברשימה כזאת.. אני חייב עזרה כי זה משגע אותי. כל שינוי קטן גם במשהו לא כל כך חשוב , אם אני לא יצליח לסדר את זה אני יהיה מודאג לגבי זה במשך חודשים.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  15. אני מקווה שאני נמצא בפורום הנכון אם בכלל. אבל אני מחפש את המשתמש העונה לשם הזה. זה משתמש אקטיבי באתר כבר למעלה משנתיים. אני יודע שזה לא שם המשתמש שלו, אלא רק הכינוי שלו, לכן אין לי מושג איך לאתר אותו. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by 3d7,

אני מחפש נעליים של גאספו דגם Gaspo Light Run Black. למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את הנעליים האלה בארץ, ובמחיר זול?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אולי מישהו מכיר איזה ספרים של או אתרים עם טקסטים שלמים המלמדים תאוריה של נהיגה? פשוט בתור פרויקט גמר אני בונה אתר ללימוד נהיגה ואני צריך את כל החומר של התאוריה ואין לי ממש חשק לעתיק את כל הספר של התאוריה ידנית למחשב תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  18. Started by e.s,

מישהו יכול להמליץ לי על סרט קומדיה יפה שכדי לי לראות תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אוקיי, חוץ מללמוד נהיגה וללמוד לבגרויות (בערך) שמתי לב שאני לא ממש עושה משהו שיועיל לי לעתיד, וכאילו... בתכל'ס בשלושה חודשים האחרונים כל מה שאני עושה זה לצאת ולשתות ולעשן ובקיצור - שום דבר יעיל. עבדתי תקופה של חודשיים (מצטבר) אבל ב18 שקל לשעה (27 בשעות נוספות) זה לא באמת שווה את זה... חוץ מזה שיש לי עכשיו 10 אלף שקל ואין לי ממש רעיונות טובים של מה לעשות איתם (שיכול להועיל לי כאמור). אז בקיצור, אם יש לך רעיונות ככה לעיסוקים שיכולים לעזור לי לרכוש מיומנויות חשובות, או קורסים מסוימים (כל עוד זה לא משעמם מממששש....) ודברים כאלה זה יהיה ממש נחמד אם תשתפו. אגב, גם אחרי שאני מסיים ת'לימודים (סוף י"ב) יהיו לי איזה שלושה חודשים לשרוף ואין לי מושג מה אני אעשה בזמן הזה... (די נמאס ל…

• 75 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי פתרונות..מישהו מכיר אתרים עם פתרונות?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  21. Started by 3d7,

מאחר והרבה בעבודה מדברים רוסית, והידע שלי ברוסית מסתכם פחות או יותר ב"חראשו", "פיסגייטס", "קושית" ו"פאשלי", אני מחפש שימושון פונטי טוב לרוסית. יש המלצות? :

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם. אני מחפש שיר מוזר מאד בלי מילים, אם לדייק יש "מילים" אבל הם ללא משמעות בכלל זה היה ממש מוכר ליפני שנה + אבל אני לא נזכר בשם.. זה היה מתחיל ככה: Shaka rum Shaka rum shakariki rum.... היה שם איזה אחד ששר וזה המשיך ככה לאורך כל השיר.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  23. Started by Qrex,

חברים יקרים אני מחפש את השיר שהיה בהום סינמה במתב קשה יש את הפרסומת של חודש פברואר מישהוא יודע איך קוראים לו?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by ברק,

אני מחפש את כל המילים של השיר " תרקוד כמו שאף אחד לא רואה אותך תאהב כמו שלא אהבת מעולם"..... אשמח לקישורים או לקבצים. תודה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים