כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי תעודת זהות בת שנתיים בערך שבמשך הזמן "הושחתה" כראוי[תוצאה של בערך 4 כביסות] הבעיה העיקרית היא שהרבה מילים מהספח המצורף לה וכן מספר תעודת זהות עצמו[בנייר, לא במה שמנוילן] נמרחו ונמחקו והתעודת זהות עצמה[מה שמנוילן] נפרדה מעצמה, כלומר התפצלה ל-2 חלקים. הסתכלתי באתר של משרד הפנים, וראיתי שרק צריך להביא תמונה, ספח שממלאים ואת תעודת הזהות הישנה ומקבלים אחת חדשה אך בספח שבו צריך למלא את הפרטים כתוב שעל תעודת זהות מושחתת תגבה אגרה גם כן. השאלה שלי היא מה היא האבחנה בין ת.ז מושחתת, לת.ז בלויה[שעליה לא נגבית אגרה] ואיך אני יכול לדעת שלא יחיבו אותי ב100 שקל למרות שהתעודה שלי בלויה ולא הושחתה בכוונה? יכול להיות שבגלל שהתעודה "כולה" בת שנתיים, הם יחשבו שהשחתתי את התעו…
-
- 18 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
אני מתכתב כבר כמה זמן עם התמיכה של WD בקשר לבעיה שיש לי בהארד דיסק חיצוני שלהם. ובסוף שלחו לי את התגובה הזאתי: קודם כל לא הבנתי למה הוא מתכוון פה ב-passport. לפי מה שהבנתי הוא אומר שפורט USB אחד לא מספיק בשביל הארדיסק וצריך לחבר אותו לשני יציאות USB. אבל אני לא מבין למה, הארדיסק בכלל מחובר גם לשקע חשמל בקיר, ה-USB זה רק להעברת נתונים אז למה זה לא מספיק?? ד"א הבעיה הייתה שהמחשב תמיד נתקע במהלך העברת קבצים מ/אל ההארדיסק. דבר שני, הוא שואל אותי פה לגבי shipping address, הוא מתכוון לכתובת שלי? אני פשוט רוצה לוודא כדי לא לצאת טמבל. הוא מתכוון באמת לשלוח עד אליי את הכבל הזה? נראה לי מוזר כי רק המשלוח בטח יעלה יותר מהכבל...
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו את הפרק החדש של סאות'פארק[אחרי הפסקה ממושכת] הפרק עוסק בתסמונת טורט וכבנאדם עם תסמונת טורט[שאגב, מוצגת פה בהקצנה כל כך גדולה] מאוד מאוד נהנתי לצפות בפרק, אחד הכי מצחיקים שראיתי. מומלץ בחום ! כמה קללות בפרק אחד ... http://www.imdb.com/title/tt0995582/ נ.ב לא, אני לא מקלל בקול רם, או כל דבר אחר מהדברים שהוצגו בפרק...
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל פעם יש מפרט אחרי יום אומרים לי חכה X חודשים יוצא מבשו פי Y יותר טוב ותחסוף קצת Y כסף תקנה Z שהוא הרבה יותר טוב מ T דיייייייי שיגעו אותי !!!!! איפה הימים של ה 486 וה386 שיש רק שני סוגי מחשבים וכונן דיסקטים שעושה רעשים מענגים של מכסכת דשא המופעלת על בנזין ואיפה הנורטון קומנדר עם הסמן האדום? היום רק "מעכרות" הפעלה שמדענים עדיין חוקרים פונקציות חבויות שסמן עכבר טרם הקליק, פילוסופים עדיין מתחבטים בשאלות האם ישנם אנשים שמשתמשים בממשק העזרה של חלונות ומה לכל הרוחות הייעוד של הדבר הזה והאם באמת לכל שאלה יש תשובה? מה ההיגיון של חברות כרטיסי מסך להוציא כל שני וחמישי ועוד בצרורות כבר חרשו על כל האותיות והמספרים AS GS GT ETI ET מה?? מאיפה הם שואפים את כל היצרתיות הזאת שלא ה…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3317484,00.html פשוט פיגור של כותרת זה כמו שתגידו ''שר האוצר ניסה להשתין בקשת הפוכה לאסלה ופספס, הוא ניקה אחריו בעצמו''
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה נכון שסיגריות עוזרות לכאב בטן? או שזה סתם עוד בולשיט
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן על הנושא הזה ולא הקשבתי כל כך בשיעור כשהמורה לימדה אותו התרגיל: מצא את שיפועי המשיקים לגרף הפונקציה y=0.5x²-x בנקודות: א. (2,0) ב. (0,0) ג. (0.5-,1) תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להשיג מספר טלפון של מישהו (לא משנה כרגע למה) שאיבדתי את המספר שלו. לצערי אין לי דרך אחרת ליצור איתו קשר, ובספר טלפונים אי אפשר למצוא כיוון שהספר טלפונים של איזור חיוג 04 לא מכיל את ראשון לציון. יש אתר כלשהו באינטרנט שמכיל את המידע הזה? תודה, Anatoli.
-
- 18 תגובות
- 43.3k צפיות
-
-
אוקיי, כבר הגיע חצות ונעבור לתראד הזויי 8) http://news.walla.co.il/?w=//1094187 לאן התדרדרנו, שפל המוסר.... :screwy: :s07: :-\ :-\
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתם פעם להגיע מניו-יורק ללונדון? בקשו מסלול מגוגל. 1. כנסו לגוגל. 2. פתחו "מפות". 3. כנסו ל"get directions". 4. הקישו את המסלול ניו-יורק > לונדון 5. ראו סעיף 24 ותחשבו היטב. ;D
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החדר שלי קטן, ככה שאין בדיוק מקום לדלת נפתחת. לכן, אני מחפש רעיונות יצירתיים למשהו שיכול להחליף דלת - כמו לונג עם תמונה יפה וכדומה. דלת הזזה זו גם אפשרות, אבל האחרונה בשבילי - אז לא להציע את זה בבקשה.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
^^^^^ אני רוצה לנסות להתקבל ל MIT למשל
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ואני כבר ציפתי למשהו נחמד, אפילו דודידו ופילוס לא היו !
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.vidi.co.il/view_video.php?viewkey=b2fe2ae2e26d917b6477&page=&viewtype=&category ;D
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. (לא משנה אם זה החדש או הישן או עם HT או בלי) פשוט אני מחליף מארז וזה יהיה ריק מידי.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, פתחתי שירות חדש, Pingmyport. השירות נותן אפשרות לשלוח 'פינג' לשרת כלשהו בפורט מסוים ולראות אם השרת שולח תשובה. יעיל מאוד אם ברצונכם לדעת אם פתחתם פורט במחשב שלכם כמו שצריך. גם כן ישנו כתובת מיוחדת אשר אתם יכולים להשתמש בה בתור תמונה, על מנת להראות את מצב השירות. לדוגמא: http://www.pingmyport.com/status_hosts.co.il_80.gif לינק לאתר: http://www.pingmyport.com אשמח לתגובות
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראו נשפכתי פה חצי שעה ערבי נסע לתורכיה ולא נזהר במקלחת, כאשר נפל הסבון הוא התכופף להרים אותו, ובא תורכי מאחור ודפק אותו. מבואס הלך אל הקאדי ושאל לעצתו, אמר לו הקאדי: תן לי 2000 $ אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. חשב הערבי אולי אלך ואשאל גם לעצת הכומר? אמר לו הכומר: תן לי 1000 $ אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. חשב הערבי הרב היהודי נמצא קרוב אולי אשאל גם לעצתו? אמר לו הרב: לך ותביא בקבוק ערק, קצת פיסטוקים קצת בוטנים, קצת בייגלך, ואני אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. שאל הערבי: איך זה שהקאדי בקש 2000 $, והכומר 1000 $, ואילו אתה הרב הסתפקת רק בבקבוק ומעט חטיפים. ענה לו הרב: ככה זה נהוג אצלנו היהודים, כשדופקים ערבי, אנחנו פותחים שולחן.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שמכיר את הסידרה המשעשעת צי'טרס-בוגדים, קבלו איזה ענק הבנאדם הזה! http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=2817
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיש דיונים נעולים אם אני לוחץ לידע יש לי אפשרות לפתוח אותם אומנם לא עשיתי את זה אבל אני מרגיש תכח וזה מפתה ... ;D בקיצור אין לי רצון להיות מנהל באתר וה"כח " הזה יכול לשגע בן אדם אז תתקנו תקוד :lol:
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי עדשות מגע כתחליף למשקפיים איכשהו אבל כל פעם שאני מנסה להכניס את העדשות לעין לוקח לי חצי שעה בערך וזה עולה על העצבים שלי מהר מאוד. אחרי שקצת הייתי עם עדשות וניסיתי לחזור למשקפיים ההרגשה המעצבנת הזאת שצריך לשמור עליהם שלא ישרטו, שלא יהיו עליהם טביעות אצבע בכדי שאני אוכל ליראות כמו שצריך ושצריך להסיר אותם ולהרכיב חזרה היה נורא מעצבן ובכלל, לדעתי משקפיים לא כל כך מתאימים לי :-\. אז מה דעתכם בנושא הזה? לעשות את הניתוח או לא? מישהו ביצע ניתוח כזה בעבר? האחוזים לסיכויים שאני אתעוור גדולים או שהם מתגמדים לעומת כמות ההצלחות של ניתוח כזה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמרו לי שאם הציון מגן נמוך ב20 נקודות מהציון של הבגרות עצמה אז המגן מתבטל זה נכון?
-
- 18 תגובות
- 15k צפיות
-
-
יש פה מישהו שלומד בתיכון הולץ בתל אביב אם כן אז יש לי כמה שאלות יש שם מגמות מחשבים? האם מאמנים אותך שם פיזית כמו בצבא לדוגמא או שזה רגיל כמו בכל תיכון אחר
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מנורת פלורסנט שניראה לי כל שניה עומדת לעוף למטה כי כל התושבת שלה הלכה, אז אמרתי אם כבר אז כבר... מחר אני הולך עם אבא שלי ליקנות מנורה חדשה לגמרי וחשבתי שאולי לא נמשיך עם הפלורסנט ושדווקא נלך על נורת הלוגן לבנה, מה אתם אומרים? אבא שלי אומר לי שנורת הלוגן מסרטנת זה הגיוני?! זאת כולה מנורה אני לא מבין... אבל צריך להבין משהו, אם יש משהו שאבא שלי לא מסכים איתו אז הוא מתחיל להמציא לי סיפורים למה אותו עניין לא טוב, אם נגיד הגב כואב לי אז הוא אומר:"זה בגלל שאתה שותה יותר מידי קולה!" חחחחחחח או כל מיני דברים כאלה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-