כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1762 מתי הפריט יגיע לחנות? (כרגיל ישנה שורה נוספת בלבן....)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי היום היה תוכנית בערוץ 24 של התחרות בכפר המוזיקה, ורוני (אחותי) הישתתפה ושלחתי לה יותר מ200 הודעות וכל המישפחה שלי שלך לה וכל החברים. היא זכתה באופניים,סרט כזה(מלכת הפארטייה) ובאבוב!! מזל טוב לאחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבן אדם גאון... http://www.ondmis.dk/cyber.htm דוגמאות: יש עוד המון.. http://www.ondmis.dk/cyber.htm
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי בסרט הזה השבוע , בסינימטיב באוניברסיטה , והיה שם משהוא מוזר לחלוטין . הסטודנטים הביאו איתם אורז , עיתונים ומים . כל הזמן הוציאו הערות ביניים באנגלית כמו - Borring Borring , Ass Hole , Slut .... ועוד ועוד הכל מתוכנן . כשהזוג התחתנו בסרט , החל הקהל לזרוק אורז אחד על השני . כשהקריין התחיל עם מילותיו החלו לזרוק עיתונים אחד על השני . מפעם לפעם ירדו סטודנטים לבמה והחלו רוקדים . מדובר במחזמר משנות ה-70 והוא כל כך מצליח עד שמקירינים אותו עד היום . החברה מדקלמים את השירים ויודעים כל פרט קטן והם מתכוננים לכל דבר בסרט .
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אולי טס לאיה נאפה בקיץ ורציתי לשאול האם יש שם מקומות תיירותיים לבקר בהם? אני כמובן לא מדבר על מסיבות ומועדונים וכל זה. זה פשוט חשוב למישהי שאני טס איתה ואשמח לקבל קצת מידע ממי שיודע. תודה
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הייתי מיועד לשירות קרבי והגיע לי מנילה קרבית,בסוף הביאו לי הת'ש 3. הייתי באילת לפני כחודש בערך והתקשרו אליי מהלשכת גיוס לדרג 10 תפקידים. בקיצור דירגתי את תקשוב 5,ומשטרה צבאית 4,וכל השאר 1-1-1-1-1 וכן הלאה. הנציג שמה אמר לי שתקשוב זה משהו שקשור למחשבים,אבל למה בידיוק? ואיך התפקיד של משטרה צבאית?,הבנתי שזה תפקיד כללי אבל מה פחות או יותר?,זה נחשב קרבי?,עושים בזה יומיות או מה?(איך זה משפיע על ההת'ש3 שלי?),מה המשכורת החודשית בזה? אשמח שיעזרו לי כמה שיותר בנושא,הגיוס הוא ב22 באוקטובר,ועם הזמן אני רק נהיה יותר ויותר סקרן.
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי Lenovo Thinkpad T61 T7300/2G/X3100/120G/14.1 WXGA/DVDRW/XP ב-Ebay ושלחו לי אותו לארץ דרך FedEx. הוא כרגע נמצא במכס וכדי לקבל את אישור משרד התקשורת ע"מ לשחרר אותו, אני צריך עזרה במילוי הפרטים הבאים (מצ"ב). תודה מראש (= [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לקוח של חברת יס ולפני כמה ימים נראת שקופית תקלה תכנית התקשרתי הגיעה תכני סידר ושוב תקלה אחרי זה שוב ושב תקלה ביום שבת היתה גם תקלה אני מתקשר ומה הם אומרים אין לנו תכנאי ביום שבת ובגלל זה אני חושב שכל חברה שמחבדת את אצמה ואת הלקוחות צריכה לתת מענה גם ביום שבת בשורה התחתונה לא כדי להתחבר ליס הטלויזיה בלויין!!! ;D
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזה קורס שווה לעשות כדי לעבוד בהייטק? חשבתי לעשות אולי קורס ולנסות להתקדם במשהו. מה אתם אומרים ? אני גם מעוניין ללמוד לתואר בהמשך.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
את האבזור הזה לא תמצא בחוברת של פאררי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3271514,00.html P: מחיר של אנזו חדשה (לא FXX) בסביבות ה $1,000,000 למי שנמצא ברשימה של פאררי.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים מי שהסתובב ב YNET ראה בוודאי את הפרסום של מותג Newron. הכותרת של הבאנר אומרת "כל האמת על מכירת המחשבים האישיים בישראל - כי עובדים עליכם בעיניים". לרגע חשבתי לתומי - האם Newron ראו את האור והחליטו להתוודות על פשעיהם? מסתבר שלא. הבאנר הוביל לעמוד הבא המהווה פרסומת מאוד נחמדה ל Newron (בתנאי שאתה מטומטם גמור). קראו בבקשה את ארבעת העובדות שמספרים לכם ניורון, ותמשיכו לקרוא את תגובתי - 1) העובדה הראשונה מציגה תמונה עצובה באופן עצוב עוד יותר. ניורון משתמשים במילת המפתח - "הקרינה של המעבד" מתוך הסתמכות על הפחד של הקורא מקרינות אלקטרומגנטיות למיניהם ולסכנתן. לטענן ניורון רק המארז הוא זה שיכול להגן על המשתמש המסכן מחשיפה לקרינה המסוכנת. אך למעשה כולנו יודעים כי הקרינ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני אמור לחזור לארץ בשבוע הבא (דרך גרמניה) . את התכולה של הבית אנחנו שולחים במטוס עם חברת ההובלה אבל יש לי כונן קשיח נייד שיש עליו את הגיבוי של כל המחשב האישי שלנו . אני כמובן לא רוצה לשלוח את הגיבוי במשלוח יחד עם המחשב וחושש לשים אותו במיזוודה מחשש שיפגע (כל מי שראה איך מעבירים מיזוודות בשדות תעופה יבין על מה אני מדבר). האם מישהו פה התנסה בלהעלות כונן קשיח למטוס והאם זה ייצור לי בעייה בבידוק הבטחוני? תודה מראש לעונים. חיים
-
- 18 תגובות
- 7k צפיות
-
-
-
יש למישהו רעיונות...אני וחברים שלי שוברים תראש ואין ממש מה לעשות חוץ מסנוקר\לאכול בחוץ\קניונים וכאלה דברים...אנחנו אולי נוסעים לאילת אבל בנתיים משעמם רצחחח....יש הצעות מעניינות?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיה שהתחילה לאחרונה - בזמן מקלחת מרגיש זרם חשמלי מהברז (קבוע, לא משהו רגעי) מדידת מתח מראה כ-10-15 וולט AC בין הברז (וברזים אחרים) לבין חור ההארקה שבשקע. בין חור ההארקה שבשקע לבין חור ה-0 יש כ-20 וולט. אם בלוח החשמל מנתקים מפסק (פאזה) מסוים - הבעיה נעלמת - אין מתח בין הברז לחור ההארקה (בשקע ההוא יש עדיין מתח), והמתח בין ההארקה ל-0 קרוב לאפס. אשמח לרעיונות מה יכולה להיות הבעיה, ומה עוד אפשר לבדוק כדי לאבחן ולפתור אותה. (על רעיון הזמנת חשמלאי חשבתי) תודה.
-
- 18 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
מזל טוב אחי, עד 120 משהו של מחשבים! הרבה "שמנמנים" וסמיילים!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מודרים יקרים, עידן המודינג שלי עבר ממזמן ועכשיו אני מתעסק בדברים אחרים. בקיצור ולעניין, אני רוצה לחתוך את הגריל בתמונה הבאה מה שבאדום, זה 12 חיתוכים. איזה מספר ראש טוב לחתוך פלסטיק ? ואיזה מספר ראש אחר כך טוב לשייף ולהחליק את הגבעות בפלסטיק ? כמו כן אם יש לכם עצות יתקבלו בברכה. אה כן שכחתי... תגובות בבקשה רק מבעלי ניסיון ומבינים בנושא! כל הילדים פה תודה אבל לא תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שימו כאן את כול הסרטונים שלא מכירים כול כך ומצחיקים...... אולי יסגרו בכלל ת'ת'רד הזה אבל למי איכפת
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
פתחתי ת'ראד בעבר כבר על מה צריך ללמוד לתואר ראשון אבל משום מה כולם סטו מן הנושא שלשמו הוקדש הת'ראד. אז עכשיו אני יבהיר את עצמי כבר מההתחלה בת'ראד זה אני מעוניין לדעת איזה ספרים אני צריך לקנות בשביל ללמוד את "לימודי החובה" לתואר ראשון במדעי המחשב. אני מעוניין ללמוד כרגע לבד ללא מסגרת כלשהי(בעתיד אני ככל הנראה ילך לאונברסיטה הפתוחה אך לא עכשיו ואל תשאלו שאלות). הנה הנושאים שיש ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב ואני רוצה שתפנו אותי לספרים...(שיהיה לי מה לקרוא בשעות הפנאי..ויש לי המוןןןןןןן) לחץ כאן לראות את הנושאים אני מעדיף לבינתיים שהספרים יהיו בעברית תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,שאלה: איך מכינים פופקורן ביתי? בסיר? כמה שמן לשים לערבב? תודה לעונים....
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-