כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. אני נוסע מחר לגרמניה לשבוע, ולא הייה כאן. אני מקווה שאני אהנה שם , אני גם אביא לכם תמונות מעניניות משם.
-
מישהו היה שם? שמעתי שהוא לא רע...
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני טס לעבוד בארה"ב בקניונים בתקווה להשאר שם for good.כדאי לעשות ביטוח בארץ? כאילו לא חבל על 2 דולר ליום,נגיד אם יקרה לי משהו פעם ב3 חודשיים כול הכסף שהשקעתי על הביטוח הזה אני יכול לכסות באותו הרגע(אם יקרה משהו בכלל) בלי עין הרע !!
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קיצר הדולר 3.50 חבר'ה, סיבה למסיבה. הייתי רוצה לדעת חוץ מחוסר אחריות מה הפלוסים והמינוסים של הזמנת הסרט הנ''ל מארה''ב. מאפס עד מאה, מה אני אמור לעשות, לבדוק, מאיפה, כמה זמןף, וכמה זה יוצא לי. האם יש אנשים שירצו לעשות הזמנה יחד ? תודה לעונים!
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקי, אז לפי מקורות מוסמכים (מאוד), אני יודע שהשחקנית שנגנבה ממנה קלטת שבה היא מקיימת יחסי מין עם בן זוגה וחוברו היא: תופים, תופים: יעל בר זוהר! היא שם עם חבר שלה - גיא זוארץ ועם עוד מישהו שלא ברור מי... נו מה אתם אומרים? פריס הילטון הישראלית, הא?
-
- 33 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
-
כל המפרטים האלה שאנשים קונים (אני קניתי מחשב והוא בדרך אלי) מה עושים בקשר למערכת ההפעלה?? אני צריך לקנות? להתקין? מה מתאים למחשב שלי? מה אני לעזעל עושה עם זה? תודה רבה זה ממש חשוב
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על טראנס אני לא מדבר על טייסטו וכדומה, אני מדבר על טראנס פסיכודלי) ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ... אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשים אז תנו כמה Dj's או הרכבים שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על הרכבים) ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי infected mashroom astral projection וסקאזי לא הולך להופעות... המלצות: http://he.israel-music.com/infected_mushroom/
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על מזרחית אני מדבר על מזרחית כבדהההההה) ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ... אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשים אז תנו כמה זמרים שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על זמרים) ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי עופר לוי המלך אבי ביטר אלון חסון תמיר גל נוריאל יובל פרי יוסי עדן תומר חן משה כהן אוסמאן לידור יוספי שריף יניב נסימי לא הולך להופעות, מפחד לחטוף דקירה.
-
- 14 תגובות
- 999 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על מאטל אני לא מדבר על מטאליקה וליפ ביזקיט) ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ... אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשים אז תנו כמה להקות שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על להקות) ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי Opeth Graveworm Marduk Theatre Of Tragedy הולך להופעות ( בזמן האחרון בקושי - זאת אומרת בשנתיים האחרונות)
-
- 74 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
8)
-
כן אני יודע שיש פורומים אחרים שמתעסקים בזה... אבל אני מיואש... אני שם FULL מודעות... והרוב שם זה מטאל :-[ :-[ ??? :-[ :'( בא לי סתם לנגן בהרכב קאברים עד שאני מתגייס ועם יש רציניים אז גם חומר מקורי הסיגנון דיי רחב רוק בריטי בעיקר OASIS ופאנק רוק YELLOW CARD!!!! BLINK SUM GOOD CHARLOTTE FOO FIGHTERS וכו' ו RHCP זה בעיקר מה שאני מנגן ואוהב אני כבר הייתי במלא הרכבים.. כול הרכב יותר אומלל מהשני... אה ואני מנגן על חשמלית 4 שנים.... עם מישהו מעוניין בכיף
-
- 35 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני חושב שלהרבה פה יש צורך במשקפי ראייה והרבה כנראה מכירים את הרשת "אופטיקה הלפרין" אז העקרון לפעם הבאה שתצתרכו לקנות שמה אני מציע מאוד להזהר עם המספרים שהם נותנים לכם... עושים לכם "בדיקה" אבל המספר שתקבלו לא ממש יהיה מדוייק ... לחזק יותר... לפני חודש קניתי משקפיים(גם אצלם . השירות אגב נוראי בסניף אחד אבל טוב יחסית בסניף אחר ) ונתנו לי מספר 3 ( .00 ד"א בשני העיניים למרות שיש הבדל) עכשיו הקיץ מגיע ודיי נמאס לי ללכת ביום בלי משקפי שמש כי זה מכאיב לעיניים אז הלכתי לסניף אחר (עם השירות הטוב יותר) בלי שינוי כלשהוא בראייה הם נתנו לי 3 וחצי אחרי חודש מאז שקניתי משקפיים... אחרי כמה זמן חשבתי שנראה לי שפשוט הם עושים את זה כדי לדחוף עדשות שיש להם יותר מהן במלאי או משהו…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם נשאר בכיכר המדינה? או מכירים מקום?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אחרי חודש שהייתי בו יותר מדי "במחשבות", ודי בדיכי, לא אכלתי יותר מדי, היום אני סתם, בודק את מצב הגוף, אני רואה את כל הצלעות! יאו אני משתגע אני נראה כמו איזה אנורקס עכשיו, אחרי כל השנתיים האלו שהייתי במכון, לא מאמין פשוט. קיצ'ר אני חייב להשמין, לא אכפת לי משריר או שומן, פשוט חייב להשמין!! סתם רציתי להוציא את זה :-X
-
- 158 תגובות
- 12k צפיות
-
-
כל מוצר מכל חנות באמריקה. מכל מוכר מאיביי, ללא קשר האם הוא שולח לארץ או לא. כל דבר מאמזון אמריקה ללא קשר לאן הם שולחים. הכל בעזרת אחי. רוצים משהו? icq 436751
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי... אני מחר עושה ישראכארט צעיר , אז רציתי לשאול אם אני יכול להזמין דרכו בחנויות מהאינטרנט? (נועה , זיגזאג וכד') ועוד משהו...שווה לעשות את זה בכלל? אין הגבלות כלשהן?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא הצלחתי לחשוב על שום פורום אחר פה שמתאים לזה, אז נעשה את זה פה אז סופסוף קניתי. המפרט הוא כזה (למי שעצלן מכדי להקליק): מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333) לוח: MSI P7N SLI Platinum/Zilent (MS-7380) זיכרון: 4GB Kit Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C4DHX כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4870 X2 צורב: רגיל של LG דיסק: Seagate 500GB 32MB buffer מארז: Thermaltake Armor Plus קירור מעבד: Thermaltake Blue Orb FX ספק: Thermaltake Tough Power 750W ולזה הוספתי מסך Viewsonic VX2262WM. ואני חייב להגיד שאני דיי מרוצה. קריסיס רץ חלק על Very High עם AAx4 יצא לי בסוף קצת פחות מ6500 להכל. למרות שלסדר את כל הכבלים מאחורי הלוח היה חתיכת כאב ראש. כמה תמונות של ה…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יכול לכתוב סטטוס בפייסבוק על הוואל שלי, ושלא יהיה אפשר להגיב אליו?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
-
אני תקוע בתרגיל הזה וזה מתחיל ממש לעצבן אותי.. 1000100101 חלקי 11 תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 9.4k צפיות
-
-
בדרך כלל לוקח שבוע עד שאני מקבל את המוצר. ב6 ליולי הוא נשלח, ועדין לא הגיע לישראל. כדאי לפתוח הליכים בPAYPAL? - יש לציין שהם מהתחלה עשו לי בעיות עם המשלוח הזה. בקשתי מהם לבטל, הם לא תייחסו להודעה שלי, ולא למיילים. ושלחו את החבילה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי טוען שבשעור נהיגה ראשון, המורה נתן לו לעשות חניה... עכשיו, אם הוא נהג בכביש ועשה דברים נוספים אני בספק... הכל רץ תחת הטענה "כזה תלמיד עוד לא היה לי". הייתם מאמינים?