עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מכונית על שלט מאי ביי על דלק!רציתי לדעת כמה מיסים עלי לשלם במקרה של קניה סכום הקניה הוא 210$ כולל משלוח... בתודה מראש PP

• 18 תגובות
    • 6.8k צפיות
  2. היי חבר'ה, אני בקרוב אמור לעבור אבחון ורציתי לקבל רקע על המבחן מאנשים שעברו אותו, על השלבים שלו ועל מה הוא מתמקד. אני מאמין שיש לי כמה בעיות שמצדיקות הקלות מסוימות כגון שגיאות כתיב רבות למרות שהשתפרתי בתחום היות ואני בדרך כלל משתמש בבילון\word כול הזמן במחשב כדי לבדוק את עצמי (כמו עכשיו). אך עדיין לפעמים כשאני מסתכל שוב על מה שכתבתי אני שם לב לטעויות דביליות וקריטיות למשל באם\עם\הם, למרות שאני מודע למשמעויות השונות אני מתבלבל באותיות כל הזמן (אותו דבר עם כול האותיות הדומות ט\ת ...) כשאני כותב משהו עם עיפרון אני נתקע במילים מסוימות בלי שאני זוכר איך לאיית אותן או מוחק שוב ושוב, שלא נדבר על אנגלית ששם למרות שאני יכול לראות סרטים שלמים בלי תרגום אני בקושי יכול לכתוב פסקה אח…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש קורסים שצריך בשבילם קדם - קורסים אחרים שצריך לעשות לפני הקורס הזה למשל בשביל חדו"א 2 צריך כמובן חדו"א 1... אבל בשביל עיבוד תמונה צריך חדו"א 1 חדו"א 2 תכנון וניתוח אלגוריתמים ועוד השאלה אם באמת צריך או שזה בגדר המלצה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by FIRE-KID,

שלום אני צריך להשכיר רכב ל5 ימים משפחתית 5 מקומות. בסריקה מהירה באינטרנט הכי זול מצאתי שברולט "אבאו ביג" ב930 שקל ל5 ימים.. מה אתם אומרים? יש הצעות טובות יותר?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by xtract1,

לחברה שלי יש חשבון בשני האתרים הנ"ל. פתאום היום בלי שום שינוי מצידה,הסיסמא השתנתה (ומן הסתם אנחנו לא יודעים אותה) ואי אפשר להכנס לא לאתר הזה ולא לאתר הזה. ניסיתי להכנס ל"שכחתי את הסיסמא שלי" אבל ה-facebook שולח לאימייל שלה ב-gmail אבל כאמור גם אליו אי אפשר להכנס בגלל שהסיסמא פתאום השתנתה בלי התערבות מצידנו. בקיצור,אין לי ממש מושג מה עושים. ראוי לציין ששתי הסיסמאות היו שונות לגמרי ככה שאפשר לשלול פריצה או משהו כזה. מעבר לזה,ניסינו בכמה מחשבים ככה שגם אפשר לשלול וירוס או משהו בסגנון. Help!

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. סתכלו מה גיליתי, אני לא מבין איך זה. http://zap.co.il/ratestore.aspx?siteid=2456 יש פה דעות לגבי החנות, של הגולשים כל הגולשים נתנו 5 כוכבים מתוך 5, אבל זאפ כותבים שדירוג החנות הוא 3 ואותו דבר עם TMS: http://zap.co.il/ratestore.aspx?siteid=1344 הגולשים נותנים 5 מתוך 5 והם כותבים שהדירוג חנות הוא 2.5! תחשבו אנשים שלא רואים את התגובות, הם ישר חושבים שהחנות לא טובה! זה ממש לא בסדר!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.galaxysports.co.uk/images/detailed/d_1230.jpg&imgrefurl=http://www.galaxysports.co.uk/product.php%3Fproductid%3D16555&h=267&w=400&sz=35&hl=iw&start=386&um=1&tbnid=7GabAjzolNneVM:&tbnh=83&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3DADIDAS%2BSUPERSTAR%26start%3D378%26ndsp%3D21%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN http://www.maldon.biz/acatalog/adidas_superstar_2_canvas_wheat_main.jpg יש מקום עם מבחר מהסגנון הזה? במחירים 200-300 אולי קצת יותר התמונות שהבאתי סתם דוגמאות אני לא מחפש את הדגם הזה ספציפית

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן. קניתי היום בפעם הראשונה ספריי אוויר דחוס, כי גם לי נמאס כבר לנקות את הרכיבים עם מקלות אוזניים כתוב שבפנים יש "פליימאבל גאס". הייתי בטוח שיש בפנים סתם אוויר =| זה בסדר? אמור להיות ככה? אני לא מרסס איזה גז בישול על המערכת? הוא בגודל של מיכל K300, ועלה 25 שקל.

• 18 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by D.r Bit,

שלום לכולם מחפש המלצות למוזיקת טראנס ... בסגנונות אוטופיה כמו InterSys vibe tribe מילודרמות פסיכואדאלי אלקטרוני ... הצעות יתקבלו בברכה ;D

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  10. :-\ איבדתי את הארנק לפני כמה ימים ועכשיו אבא שלי אומר לי להתקשר למשטרה כולה היה לי שם תעודת זהות, כרטיסייה וקצת כסף בארנק... באמת יש צורך להתקשר למשטרה בגלל כזה דבר? לי ממש לא נראה חוץ מזה שמה המשטרה כבר תעשה? תבקש את עזרת הציבור באיתור הנעדר? :-\ שמישהו יעזור לי לשכנע אותו שזה רעיון מיותר

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by IG,

בוקר טוב. אני מחפש להקות בסגנון של דיו, בלאק סאבאת', ריינבוו, זאפלין ודיפ פרפל שאולי איכשהו פיספסתי... old school הבי מטאל... בלי גראולינג (או איך שלא קוראים לצעקות המעצבנות האלה- סיגנון פנטרה...). חשוב מוסיקה טובה (ולא אלקטרונית!), עם זמר שלא הורס (דוגמאת דיו ועוזי אוסבורן המלך ;D) :ylsuper:

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. תמיד הייתי נכנס לאתר STAGE6 שלמי שלא מכיר זה אתר סרטונים בכיאות גבוהה (DIVX...). עכשיו נכנסתי לאתר של זה ומה אני רואה שם?? כנסו ותראו! http://stage6.divx.com "We hope to have the hamster fed and back in his wheel shortly"...

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  13. ואולי בתוספת של מקסימום 100 שקל, שווה?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, יש לי כאבים בצוואר, קשה לי בגלל זה להתרכז בלימודים וכו'... חוששני שזה נובע מהכיסא שיש לי כי אין לו משענת לצוואר, האם זה יכול להיות? ואיך אני מטפל בזה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. טוב אז קודם כל אני לא עובד בחנות ולא קשור לחנות בכל מיקרה בהמלצת אנשים בפורום לא מזמן הזמנתי מחשב חדש מסקאי פי סי בגלל מחסור שהיה בHD2900פרו ביטלתי את ההזמנה ולמרות שהיו רכיבים לא סטנדרטים בהזמנה (יחסית לשוק הישראלי שקונה הכל בזול) לא עשו בעיות ובאמת באותו היום ביטלו תהזמנה יותר מאוחר הזמנתי אל פסק אמרו יומים והגיע אחרי יומים בגלל שלא הבינו אותי כל כך ואני לא אותם האל פסק היה 650 שאני צריך 750 דיברתי איתם והסכימו להחליף תמורת 80 שקל כולל משלוח היום זה הגיע בהתחלה חשבתי שחסר כבל חשמל והסכימו לשלוח בחינם אבל קצת קריאה בחוברת (צריך לקחת תכבל מהמחשב בדגם הזה) בקיצור סקאי פי סי נתנה לי שרות טוב בנתיים היה קצת בילבול כי זה האל פסק הראישון שלי ויש לי מה ללמוד אבל הח…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בוקר טוב, 1.אני מתגייס מחר(יום רביעי) ואני לא יודע אם אני יחזור יום שישי או שאני יסגור עד שבוע הבא, יש לכם מושג? 2. מה מומלץ לקחת יחד איתי ליומיים/שבוע לטירונות? וכמה מכל דבר? המלצות נוספות יתקבלו בברכה, נ.ב אני מתגייס לכלל צהלי, טירונות 02.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אז ככה, הזמנתי מחשב מTMS לפני שבוע וקצת.. המפרט: היום בדקתי את המפרט ו... גום דאם איזה חרא.. בנוסף לזה שהמסך עוד לא הגיע מחו"ל (אזל בארץ) המחשב מוכן.. אבל אחרי הנחה אני עדיין משלם עליו 130-140 שקל יותר.. איזה חרא של מזל [= עם הכסף הזה אולי היה לי מספיק למצלמת וידיאו.. אני לא מאוד נואש אבל זה קצת עיצבן אותי אז חשבתי לשתף אתכם, אולי לשמוע קצת מקרים דומים כדי לא להיות מבואס..

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. קניתי Lenovo Thinkpad T61 T7300/2G/X3100/120G/14.1 WXGA/DVDRW/XP ב-Ebay ושלחו לי אותו לארץ דרך FedEx. הוא כרגע נמצא במכס וכדי לקבל את אישור משרד התקשורת ע"מ לשחרר אותו, אני צריך עזרה במילוי הפרטים הבאים (מצ"ב). תודה מראש (= [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Guy King,

כנראה הנבחרת הכי לוזרית בכל הזמנים. הטמבלים האלו, בזכותנו, יכלו להיות ביורו. בזכותנו, הם היו צריכים רק תיקו בזכות הניצחון שלנו על רוסיה (אם היינו מסיימים בתיקו הם היו חייבים לנצח את קרואטיה). לקרואטיה אין על מה לשחק, המשחק בוומבלי ו-2-9 במחצית לקרואטיה. אם הייתי אנגלי הייתי רץ לחדר וממרר בבכי. יש להם עוד מחצית, אבל הם בלי ווין רוני ומייקל אואן, ההגנה שלהם הוכיחה את חולשתה וקרואטיה זאת נבחרת חזקה מאוד, דרג שני מעל 10הנבחרות הגדולות בעולם ויהיה להם מאוד קשה גם אם הם ירצו. הימור שלי - 15% שאנגליה עולה. ייגמר 3-1 לקרואטיה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הרגשתי רעידה קטנה של כ 2 שניות בערך ב 8. עוד מישהו הרגיש שזהה לו המיטה?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. לינק לסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=AOGCbymHxUM גם אתם ידעתם את כל זה כשהייתם בגיל שלו? ;D

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. הבנתי שטייסי קרב בזמן התקרבות למהירויות גבוהות קורה משהו שהם צריכים את הסוכרים ומלחים ויש להם סוכריות של 1000 קלוריות שמספקות את העניין. מישהו שמע על זה ? על הסוכריות האלו ? הבנתי הם מיוצרות בהולנד רק... אני מחפש אותם, איפה אפשר לקנות אותם ?

• 18 תגובות
    • 9k צפיות
  23. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, בשבוע שעבר התקשרו אליי(לא הספקתי לענות) ממספר נורא מוזר, הנראה ככה: ******0732 , כמו שידוע לי, קידומת 07 כבר לא קיימת(הייתה קיימת בעבר), והעניין פשוט נורא סיקרן אותי, אשמח לדעת מאיפה התקשרו אליי בכלל. תודה לעוזרים ((:

24. התחלתי ללמוד אני מחר אסיים בערך ואני רוצה לגשת השבוע אני בראשון גר מה צריך להביא?אני יודע שצריך תעודת זהות אבל משהו טופס ירוק מה זה? וגם בדיקת ראיה צריך?אפשר מכל רופא עיניים לגשת? תודה מראש ;D

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. זה ממש מטומטם שאין בחולון מוניות שירות! צריך לעשות עם זה משהו... :s07:

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.