עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כל פעם יש מפרט אחרי יום אומרים לי חכה X חודשים יוצא מבשו פי Y יותר טוב ותחסוף קצת Y כסף תקנה Z שהוא הרבה יותר טוב מ T דיייייייי שיגעו אותי !!!!! איפה הימים של ה 486 וה386 שיש רק שני סוגי מחשבים וכונן דיסקטים שעושה רעשים מענגים של מכסכת דשא המופעלת על בנזין ואיפה הנורטון קומנדר עם הסמן האדום? היום רק "מעכרות" הפעלה שמדענים עדיין חוקרים פונקציות חבויות שסמן עכבר טרם הקליק, פילוסופים עדיין מתחבטים בשאלות האם ישנם אנשים שמשתמשים בממשק העזרה של חלונות ומה לכל הרוחות הייעוד של הדבר הזה והאם באמת לכל שאלה יש תשובה? מה ההיגיון של חברות כרטיסי מסך להוציא כל שני וחמישי ועוד בצרורות כבר חרשו על כל האותיות והמספרים AS GS GT ETI ET מה?? מאיפה הם שואפים את כל היצרתיות הזאת שלא ה…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, לפני כמה ימים הלכה לי טלביזיה 21' פשוטה כזאת אני רוצה חדשה גם 21' עד 1000 ש"ח יש המלצות? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lion03,

אחים שלי אני משתגע עברתי בכל האינטרנט ולא מצאתי לוח אחד עם עבודות שמתאימות לנוער גם בעיתונים לא ראיתי אנשים תעזרו לי איפה לחפש (אגב לא מקדונלדס הם לא רוצים אותי )

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by MS-D,

רואה - נשיא אקדח - אגן ברך - אני אלוהים - ? רגל - שלג אדון - עשר חייב למצוא פתרון. זה הורג אותי (: אשמח לקבל עזרה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. כל מי שיש לו כלב יודע שכלבים חולמים. הנה סרטון פשוט אדיר שממחיש את זה, .

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by pain_killer12,

נרשמתי לעתודה השנה. שלחו זימון בדואר ביום שלישי למכון קינן שפי ב8 בבוקר. בקיוסק שלי רשום שקיבלתי זימון למבדקי התאמה לקצונה. המכון הזה נמצא בת"א, אחת משם התקשרה אליי ואמרה לי שיהיו מבחנים, ריאיון אישי ופעילות קבוצתית. מישהו יכול לשפוך לי עוד קצת אור על מה שקורה שם ומה בדיוק עושים? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 16.2k צפיות
  7. ראיתי עכשיו את הפרק החדש של סאות'פארק[אחרי הפסקה ממושכת] הפרק עוסק בתסמונת טורט וכבנאדם עם תסמונת טורט[שאגב, מוצגת פה בהקצנה כל כך גדולה] מאוד מאוד נהנתי לצפות בפרק, אחד הכי מצחיקים שראיתי. מומלץ בחום ! כמה קללות בפרק אחד ... http://www.imdb.com/title/tt0995582/ נ.ב לא, אני לא מקלל בקול רם, או כל דבר אחר מהדברים שהוצגו בפרק...

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אני רוצה לקנות רמקולים של לוג'יטק 5.1 X540 והמחיר בכל החנויות נע בין 550-700 . פתאום קלטתי את החנות הזאת שמציעה ב315 !!! זה ישר נראה לי פישי לגמרי ואני חושש לבצע את הקניה דרכם . למישהו יש המלצות על החנות ? התעסקות איתם בעבר ? כל מידע על החנות יעזור תודה מראש .

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. זה ממש מטומטם שאין בחולון מוניות שירות! צריך לעשות עם זה משהו... :s07:

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. הבנתי שטייסי קרב בזמן התקרבות למהירויות גבוהות קורה משהו שהם צריכים את הסוכרים ומלחים ויש להם סוכריות של 1000 קלוריות שמספקות את העניין. מישהו שמע על זה ? על הסוכריות האלו ? הבנתי הם מיוצרות בהולנד רק... אני מחפש אותם, איפה אפשר לקנות אותם ?

• 18 תגובות
    • 9.5k צפיות
  11. מישו יודע איך כותבים ג'והארה ?! אני לא מצאתי שום דבר בגוגל עם השם הזה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מישהו שמע אתמול בערב רדיו1? מי שכן בטח שמע את החדשות של תשע. השדרן היה אורי רוזנברג (jamoos gadol מהפורום). באמצע השידור אורי התחיל להתפקע מצחוק בשידור חי ששומעים אותו אלפי מאזינים (זה היה אמור להיות רציני) הקלטתי את הקטע אבל לא באופן ישיר (אתם תשמעו אותי ואת חברים שלי ברקע זה הוקלט במהלך מסיבת יום הולדת של חבר שלי) הקטע מרדיו 1

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Vlad3,

יש למישהו מושג מה הולך שם במכס ועד מתי השביתה? מציע לאנשים לחכות עם קניות גדולות מחול.

14. Started by deso,

חבר שלי אמר שהוא מצא DVD אחרון בחנות של תוכנית הנוסטלגיה "סופר מריו" כולל 4 פרקים בדיבוב לעברית השאלה היא אם כדאי לקנות את הDVD ועד כמה נדירה התוכנית הזו,כלומר היא נפוצה בהרבה חנויות? תודה

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by intel suck,

אני לא מאמין שאני צריך לבלות תסילבסטר בבית בללמוד למתמטיקה טוב יש לי בעיה עם תרגיל מסוים במשולש ABC נתון: (C (-2,1 הצלע AB מונחת על הישר: Y=-3X+4 והצלע AC מקבילה לציר ה-Y צריך למצוא את שיעורי הקודקוד A הבנתי שאם הוא מקביל לציר ה-Y אז יש להם את אותו X אני צריך למצוא את הצלע AC בהתחלה ובזה אני לא מצליח תודה למי שיעזור ושנה טובה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי כרגע מנורת פלורסנט שניראה לי כל שניה עומדת לעוף למטה כי כל התושבת שלה הלכה, אז אמרתי אם כבר אז כבר... מחר אני הולך עם אבא שלי ליקנות מנורה חדשה לגמרי וחשבתי שאולי לא נמשיך עם הפלורסנט ושדווקא נלך על נורת הלוגן לבנה, מה אתם אומרים? אבא שלי אומר לי שנורת הלוגן מסרטנת זה הגיוני?! זאת כולה מנורה אני לא מבין... אבל צריך להבין משהו, אם יש משהו שאבא שלי לא מסכים איתו אז הוא מתחיל להמציא לי סיפורים למה אותו עניין לא טוב, אם נגיד הגב כואב לי אז הוא אומר:"זה בגלל שאתה שותה יותר מידי קולה!" חחחחחחח או כל מיני דברים כאלה

17. Started by No-way,

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MightYaad,

אני עוד כמה ימים עובד חדר ומעניין אותי לדעת איך הייתם מסדרים אותו כי אני צריך רעיונות .... צריך למקם בו את כל הדברים הרגילים כמו: מיטה, מחשב, טלויזיה, שולחן והכי חשוב: איך הייתם ממקמים מערכת סטריאו/סראונד (הכוונה גם לרמקולים מן הסתם). חשוב לציין שהדלת הארון החלון וכו' לא בולטים כלומר החלון נמצא בתוך הקיר...כנ"ל גם על הארון והדלת. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by JUVE,

אני מתלבט מה לקנות טלוויזיה סוני 29 אינטצ' 100HZ או טושיבה 100HZ מבקש עזרה ממי שמבין בבקשה זה חשוב מאוד צריך תשובה בהקדם תודה מראש למי שיעזור לי לא יודע דגמים רק באופן כללי ום תוסיפו דגמים אני מאוד יודה לכם

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. כל אחד יתן את האתרים שבהם הוא גולש באופן קבוע על מנת להתעדכן בחומרה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אני לומד בעתודה טכנולוגית שנה שניה (יד') האם אני פתור מתשלום דמי ביטוח לאומי? האם עתודה טכנולוגית נחשבת ל"הכשרה מקצועית"?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Guy King,

כנראה הנבחרת הכי לוזרית בכל הזמנים. הטמבלים האלו, בזכותנו, יכלו להיות ביורו. בזכותנו, הם היו צריכים רק תיקו בזכות הניצחון שלנו על רוסיה (אם היינו מסיימים בתיקו הם היו חייבים לנצח את קרואטיה). לקרואטיה אין על מה לשחק, המשחק בוומבלי ו-2-9 במחצית לקרואטיה. אם הייתי אנגלי הייתי רץ לחדר וממרר בבכי. יש להם עוד מחצית, אבל הם בלי ווין רוני ומייקל אואן, ההגנה שלהם הוכיחה את חולשתה וקרואטיה זאת נבחרת חזקה מאוד, דרג שני מעל 10הנבחרות הגדולות בעולם ויהיה להם מאוד קשה גם אם הם ירצו. הימור שלי - 15% שאנגליה עולה. ייגמר 3-1 לקרואטיה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Lev-UFO-Child,

:s05:

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי הייתי היום בצו ראשון ושכחתי לשאול מה הפרופיל שלי סתם אני ממש ממש מתעניין..איך אני יכול לברר לפני הגיוס ? או סתם אם מישהו יכול להעריך כמה יורידו לי על עקמת בגב התחתון ללא חגורה..

• 18 תגובות
    • 8.6k צפיות
  25. כאבים באצבעות בשרירים של האצבעות היה לכם פעם ? מה עושים נגד זה ? יש מקלדת שעוזרת משהו ? כל האצבעות שלי כואבות. וגם היד שלי שאני לוחץ על העכבר שהוא יותר גבוה מהמקלדת גם המפרקים כואבים. יש למישהו נסיון בבעיה כזו ?

• 18 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.