עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. 1. לא מעט חברות מדביקות מדבקה על המארז, ועליה כתוב שפתיחת המארז מבטלת את האחריות. אפשר להתווכח לכאן או לכאן האם הנ"ל עושה שכל (לדעתי לא), אך אני מעוניין לדעת האם הנ"ל חוקי. כלומר, האם חוקי לבטל לצרכן את האחריות, כאשר הוא פותח את המארז ? האם יש התייחסות לכך בחוק ו/או בפסיקה ? 2. האם מותר לדון כאן על חנויות המחשיבם השונות, מבחינת איכות חלקים, איכות השירות וכו' ? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by amirusus,

מחשב על חדש שבר את שיא המהירות משרד האנרגיה האמריקני ישתמש במחשב העל החדש , שזכה לכינוי Roadrunner, כדי לפקח על מצבור הנשק הגרעיני של ארה"ב ולחקור בעיות מדעיות 1,000 טריליון חישובים לשניה, כ-20,000 מעבדים ועלות פיתוח של 133 מיליון דולר - הכירו את ה-Roadrunner, מחשב העל המהיר בעולם, שנבנה עבור משרד האנרגיה האמריקני. כך מדווח האתר NewsFactor. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3553658,00.html

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by 00000,

דרך אלרט פיי, ושאר אתרי הפרסומות? אם כן, כמה זמן לקח לכם להרוויח וכמה, והאם יש לכם referals?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Alex89,

זה רק אני או שיש בעיות גלישה/מהירות כרגע בבזק בינלאומי? אצלי אישית מהירות ההורדה לא עוברת את ה 50...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מחפשת עבודה לפעמיים בשבוע באיזור המרכז, עדיפות לחולון וראשון לציון מתחילה ללמוד באוקטובר אז לא יכולה להתחייב ליותר. מחפשת עבודה במחשבים (מן הסתם... אם לא לא הייתי רושמת בפורום הזה ), פירמוטים, משהו כזה. יותר עבודה מאחורי הקלעים כמו שאומרים אשמח לדעת אם מישהו מחפש תודה! מורן

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אני עובד בתור מחלק עיתונים ברכבת ואני מרגיש קצת מושפל עם זה.. למרות שאני יודע שאין בזה שום דבר שפל ויש עבודות יותר משפילות. או שאולי זה בגלל שיש לי הסמכת טכנאי מחשבים ואני לא עושה איתה כלום כרגע אז המקור של מה שאני מרגיש מגיע מזה... מה אתם חושבים?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by EyalRDT,

יש לנו פוסט אחד על מכוניות מיוחדות/יפות/מטורפות ועכשיו הגיע הזמן לעשות את האנטי שלו. תמונת של רכבים (מהארץ בלבד) שהבעלים שלהם עשה להם שיפוץ כלשהו שהפך אותם למכוערות/מזעזעות/מחקו את המיותר. כמובן למחוק את מספרי הרישוי של המכוניות שאתם מעלים. אונו עם שאיפות לגובה עוד אונו שרק המדבקות עליה שוות יותר ממנה http://farm4.static.flickr.com/3006/2853668576_e3d28a0d40_b.jpg - תמונה בגודל מלא שברולט קאווליר Type R http://farm3.static.flickr.com/2176/2853669896_291510e9df_b.jpg - תמונה בגודל מלא הונדה Type Ars http://farm4.static.flickr.com/3060/2852835019_6bdac8495f_b.jpg - תמונה בגודל מלא http://farm4.static.flickr.com/3038/2852834611_e0b8db0193_b.jpg - תמונה בגוד…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by fuck off,

יש כזה בכלל? ואם לא, אז זה אחלה רעיון :]

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by zibby11,

שלום רב לכולם, רציתי לשאול אתכם בתקווה שאתם יודעים את התשובה, מדוע קוראים למסיכת אב"כ מסיכת M15 בנוסף לכך אם מישהו יודע את התשובה לשאלה הנוספת אשמח לתשובה, מדוע קוראים למק 77 ככה? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. כאבים באצבעות בשרירים של האצבעות היה לכם פעם ? מה עושים נגד זה ? יש מקלדת שעוזרת משהו ? כל האצבעות שלי כואבות. וגם היד שלי שאני לוחץ על העכבר שהוא יותר גבוה מהמקלדת גם המפרקים כואבים. יש למישהו נסיון בבעיה כזו ?

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by y_a_n_i_k,

http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1021891.html

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Guarding angel,

היי שמתי הצעה על מכשירים מסוג N95 \ SONY ERICSSON C902 (סכום ממש ממש מגוחך) במידה וזכיתי האם המוכר יכול לבטל את המכירה עקב הסכום הנמוך? ומה הכוונה במוצר MINT ?

13. Started by bronco,

הייתי רוצה לשתף אתכם בחווית קניה מאוד לא נעימה בחנות סקאי פי סי. ראשית אני רוצה להגיד שאם הלקוח לא יודע מה הוא צריך אין מי שיוכל לעזור לו בחנות פשוט אין הבנה . לפני מס' ימים הלכתי לבצע רכישה של מס' פריטים מעבד קירור למעבד ספק כוח ועוד כבר בראשית המפגש שם בחנות עם המוכרן התברר שהחנות מנוהלת על פלצנות סלחו לי על הביטוי ואין רצון וחשק לעזור ובטח לא הבנה ואגיע לכך בהמשך. כאשר שאלתי את המוכרן מס' שאלות טכניות מה שהיה לו להגיד זה תחפש באינטרנט (קצת מרגיז שאתה בא מתוך ידיעה שיש הבנה בחנות ואתה מבזבז לא מעט כסף עבור המוצרים) לאחר שעברנו את זה שאלתי אותו על מעבד E8400 אם הוא יכול להתאים ללוח אם שלי כי אני מתלבט בין 8400 לQ6600 והבחור פשוט ענה שאין בעיה לקחת כל אחד מהמעבדים וי…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני שוחה הרבה זמן כבר 5 פעמים בשבוע ...הדבר היחיד שאני מתקשה זה להתמודד עם הנשימה כאשר אני מרים את הראש בשחייה זה כל 2.5 חתירות ו והרמת הראש לכיוון בו היד דוחפת את המים . דבר זה מאפשר להרים קצת את הגוף ובעזרת הסיבוב של הראש לנשוום.. הבעיה שזה מסב לי המון כאבים בגלל הלחץ על צוואר. השאלה שלי : 1) האם אני צריך ממש להטות את הגוף (יותר מחתירה בלי הרמת ראש) ? 2) הגוף צריך להיות ממש שטוח הוא שיש זווית מסוימת (הכוונה שהראש בגובה והטוסיק ממש מקבלים לקו המים) ? 3) מה עושים עם כאב צוואר כזה ...איך מרגיעים אותו ?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by יוגב1,

סבתא שלי צריכה טלפון אלחוטי לבית שלה יש לה איזה אחד מעפן שאפילו עם ספיקר בקושי שומעים. למישהו יש בבית טלפון אלחוטי עם ווליום חזק ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by TscR,

שלום לכולם יש לי פרויקט באנגלית שבשבילו אני צריך שאלת חקר. חשבתי אולי על השאלות: 1)איך טביעת הטיטאניק השפיעה על התפתחות הטכנולוגיה? 2)איך טביעת הטיטאניק השפיעה על הניצולים? אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא חומר \ שאלה שיש עליה הרבה חומר [רצוי באנגלית]. תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. א. מי נותן להם כסף? ב. מי צריך אותם בכלל?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by davidt99,

שלום, אם אני לא בפורום הנכון, אני מצטער (אפשר להעביר את הנושא). לעניין: אני מתכנון לקנות מחשב מאחת החניות באינטרנט אבל המעבדה יושבת בראשון לציון ואני גר בירושלים. אפשר לשלוח את המחשב דרך חברות חיצוניות תמורת 70 שקל. על המחשב אני מקבל 3 שנים אחריות מינימום. השאלה שלי היא כזאת: האם אתם משתמשים הרבה באחריות יצרן/חנות? שווה להשקיע את המשלוח הזה כל פעם מחדש כשהמחשב יתקלקל (אם וכאשר)? או אולי להוסיף חמש מאות שקל ולקנות קרוב? בתודה הטופיק! דרך אגב, המחשב הוא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by fuck off,

לפי מה שהבנתי התקבלתי והקד"צ מתחיל עוד מעט. לתכניתן. מישהו יכול לאמר לי איך הולך שם השירות? מה אני עושה? זה יומיות? וכל מה שלדעתכם יהיה לי מעניין לדעת...

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by pain_killer12,

נרשמתי לעתודה השנה. שלחו זימון בדואר ביום שלישי למכון קינן שפי ב8 בבוקר. בקיוסק שלי רשום שקיבלתי זימון למבדקי התאמה לקצונה. המכון הזה נמצא בת"א, אחת משם התקשרה אליי ואמרה לי שיהיו מבחנים, ריאיון אישי ופעילות קבוצתית. מישהו יכול לשפוך לי עוד קצת אור על מה שקורה שם ומה בדיוק עושים? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 16k צפיות
  21. Started by Born2Kill,

שלום, לפני שבועיים בערך שלחתי את ה-MP3 ל"תיקון", עקב זה שהלחצן של הווליום היה חסר לי, בקושי השתמשתי ב-MP3 וכבר הוא התנתק לאט לאט. ושלא נדבר על כל מיני בעיות קודמות, לא ממש מרוצה מהחברה הזאת. אז היום התקשרו אליי כדי לקחת את ה-MP3, אז באתי וכאשר רציתי לקחת את ה-MP3 הוא אמר לי שאני צריך לשלם 90 ש"ח בגלל שזה "נזק" ולא תקלה. אז אמרתי "מה זה 90 שקל?!" כולה היה חסר את הלחצן של הווליום, דבר כזה לא עולה להם אפילו שקל. אז הוא אמר זה לא רק "תיקון" (כן ממש תיקון...) זה גם בדיקה. מאותו רגע ממש "צחקתי", כאילו WTF?! ביקשתי שייעשו בדיקה? כולה ביקשתי שייתקינו לי את הלחצן הזה כי זה נאבד לי וחלק כזה קטן אי אפשר למצוא, אז הוא הראה לי מס' כדי לפנות אליו, זה מס' של שירות לקוחות. מחר אני אתקשר.…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותם? עשיתי תבגרות היום וכבר מת לדעת אם צדקתי

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by בויקה,

ראיתם איזה יופי של פירות הביאו עכשיו? אבטיח (צהוב/כתום) מלון חדש דלעת מסוג חדש בצבע ירוק וגם יש עכשיו את כל הפירות (מהעונה הקודמת והחדשה) צריך לנצל את זה ולהכין איזה סלט פירות טוב. רק מתי כבר יגיע פרי השוקולד המדבור? (למי שלא שמע על זה: http://food.msn.co.il/msnFood/News/Consumer/200703/20070326131601.htm )

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אמרתי לכם תקציב של 2 בסוף זה חרג ל 3 מעבד e4600 קירור למעבד של OCZ לוח msi p35 neo ספקez cool 500w זכרון mushkin 2gb 800mhz דיסק קשיח 500gb 32mb seagate כרטיס מסך zotac 8800gt 512mb ddr3 pcie ומתנה זכרון פלאש 2GB סה"כ: 2902 אשמח לחוות דעת על המחשב איזה משחקים הוא יריץ ואיך תודה לכל מי שעזר

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ConRoe X Fire,

הקטע הזה בתוכנית הוא בין הטובים ביותר, אני כל כך אוהב את השאלות שלו, ריכזתי כמה מהם, בואו נראה על כמה תצליחו לענות: If someone told you they were a pathalogical liar, would you believe them? If you tried to fail, and succeeded, which have you done? Do fish get thirsty? If you take all of the ships out of all of the oceans would the sea level go down? How old do you have to be to die old? Does a bald man wash his head with shampoo or soap? Does an octopus have 8 arms or 8 legs? Is it possible to cry underwater? If you only had one eye would you blink or wink? How do you know if sour cream has gone bad? If you were in a falling lift, could you save yourself by jumping at …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.