עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kingbenyakrik,

היי, מחפש האקר עבודה רווחית מאוד לטווח ארוך מעוניין? או מכיר מישהו? ליצירת קשר: mickycohen@protonmail.com

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by werwolf,

קודם כל- אם הנושא הזה מתאים למקום אחר בבקשה להעביר לשם או מה שלא יהיה עכשיו לבעיה: יש לי מחשב (די ישן האמת) שעושה ריסטרטים על דעת עצמו מפעם לפעם בכל מקרה אני צריך שם,מספר טלפון,וכתובת של מעבדה טובה ואמינה עדיף באזור המרכז (תל אביב,הרצליה,רמת השרון,רעננה) תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היי חברים.. כבר תקופה שאני רואה חברי פורום ותיקים שבכל הזדמנות שתהיה להם יתרפקו על הזמנים של אז..נוסטליגה הם יגידו. שתפו אותנו בחומרה שהיתה לכם, במשחקים ותוכנות שהכרתם, בפעולות שהצטרכתם לעשות כדי להעלות את המחשבים דאז.. בואו נראה לצעירי הפורום(אני 33) אילו חיים קלים יש להם כיום עם הטכנולוגיה, מי ידע מה זה הרדיסק או כונן SSD? בשבילי דיסקט ״5.25 640k עם מדבקה בצד(הגנה ממחיקה) היה הדבר, להעלות דוס מדיסקט, להחליף לדיסקט של אנטי וירוס, להעלות משחק 8 דיסקטים ולהחליף ביניהם. פעולה שהיתה גורמת לשרירים בידיים.. אשמח אם ניזכר בחומרה ישנה, משחקים, תוכנות ופעולות שעשינו כדי להתנהל עם המחשבים בתקופה ההיא... הנה המחשב שהיה לי: [ATTACH]3100[/ATTACH]

4. Started by intel suck,

היי הנה בעיה בסיסית כי רק התחלתי ללמוד כיתה י' לפניך אלגוריתם מילולי: בחר מספר שלם וחיובי חבר את ספרות המספר חלק את תוצאת הסכום ב-3 הצג כפלט את שארית החלוקה שהתקבלה רשום מהם הערכים האפשריים שיוצגו כפלט בעקבות ביצוע האלגוריתם? הסתבכתי בלהבין את השאלה שואלים כמה אפשרויות יכולות להיות? או איזה תשובות אפשריות יכולות לצאת לי מאותו מספר שהכנסתי אם אני אחבר את הספרות שלו בצורה שונה? כי אם כן תמיד תהיה תשובה אחת תודה לכל מי שיעזור

• 12 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by ליאור שמש,

איך אני שם תמונה שכולם יכולים לראות? האמת שאני שואל את זה בגלל שכשאני מתייעץ עם אנשים בפורום לגבי המחשב שלי אני רוצה שידעו במה מדובר...

6. Started by 1nstall,

היי בגלל שנעלו את התראד הקודם לא יכלתי לעדכן שם. ובגלל כל הדיבורים על אחותי היא לא צולמה עם התוכי עכשיו. אזז מצאתי שבוע שעבר תוכי שכימעט ניטרף ע"י חתול, לקחתי את התוכי אלי הביתה והתחלתי לגדל אותו, היום הצלחתי להפוך אותו לאכלת יד ( תוכי שמשחק עם אנשים) אז אחר-כך קירבתי את התוכי החדש (קוראים לו "שלום") לתוכי הישן ("שוקו") ושלום חושב ששוקו היא אמא שלו, והוא רודף אחריה כל הזמן והיא בורחת ממנו, הינה תמונות חדשות: (שלום זה הצהוב ושוקו הירוקה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Zaks Sharon,

כל אחד אומר לי משהו אחר... יש מצב מישהו יביא לי הוכחה הגיונית לכך שמשקולות אכן לא משפיעות על הגדילה (גם אם מתאמנים במשקולות חופשיות, וגם אם עושים ממש גרוע!!!)?? תודה!

• 132 תגובות
    • 11.2k צפיות
  8. ברצוני לקנות מחנות חו"ל ואני לא יודע בדיוק מה לכתוב בשורות הכתובת. בשורה הראשונה זה לא בעיה זה העיר (במקרה שלי ירושלים). השאלה היא צריך לציין גם שכונה או מספיק רק עיר ורחוב. לדוגמה: Jerusalem, Gilo, blabla st. XX או שמספיק Jerusalem, blabla st. XX? זה גם איזו חדש ועוד לא נתנו לנו מיקוד, דבר שחובה לכתוב ברוב המקרים. הדבר ההגיוני היחיד שחשבתי עליו זה לכתוב N/A...

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by Lia Shaked,

לא מצליחה לפתוח ולהפעילמאת הטאבלט.צריכה דחוף רום.אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  10. שלום יש לי שאלה לגבי צפייה בסרטים, בחדר שינה. לפני כמה שנים קניתי מיטה מתכווננת לחדר, מיקמתי אותה בדיוק מול המסך של המחשב, וכך כשאני רוצה לראות סרטים, אני מרים אותה למצב ישיבה. אחרי התנסות עם מיטה מתכווננת, אני חייב לציין שזה לא הפתרון האידאלי, משתי סיבות: 1) זה לא מאפשר ישיבה הכי נוחה לאורך זמן 2) המנגנון החשמלי של המיטה, שנמצא מתחת למיטה, מקשה מאד על ניקוי מתחת למיטה. (במיטה רגילה אין את הבעיה הזו, כי הכל מתחת למיטה ריק) בקיצור, אני הייתי שמח להפטר מהמיטה המתכווננת הזו, לשמור רק את המזרון שלה(שהוא ממש נוח), ואז לקנות מסגרת מיטה חדשה - לא מתכווננת. אבל אז נשארה לי בעיה אחת לא פתורה: מה אעשה עבור צפייה בסרטים? ההגיון שלי אומר דבר כזה: יש הרבה מאד אנשים שלא קנו מיטה …

• 29 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by J.Dog-Christ,

היי. יצא לי לראות את הסרט ואני לא מבין דבר אחד, מדוע יש בו תמונות שנמשכות פריים אחד החל מהדקה ה49 שלו? מה פשר הדבר? :s05:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הפרש המחיר בין האייפד בארץ לארה"ב הוא כ- 700 ש"ח(לגרסא של ה32 ג'יגה) האם לדעתכם זה שווה את הכאב? בנוסף יש לי שאלה בקשר ל3G ואיך זה עובד בדיוק... נגיד ואני קונה בארץ, אני יכול להשתמש במכשיר גם כטלפון? או שרק נותן לי אינטרנט על חוטי? הבנתי צריך מיני-סים בשביל המכשיר במידה ואביא אותו מחו"ל חברות הסוללר יתנו לי סים בשבילו? ובכלל כשאני קונה אותו בארה"ב יש עסקאות עם החברות סוללר המקומיות. אני לא חייב לקחת אותן נכון?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by YTZ,

כולנו מכירים את טיפות ה-HCG שנמכרות החל מ-400 ש"ח לבקבוקון ומלוות בדיאטת כאסח של 500 קל' ליום. לאחר מחקר מעמיק נמצא מדריך ליצירת הטיפות הללו באמצעים ביתיים בזיל הזול! מה שאתם זקוקים לו: 1. 100 מ"ל (1/2 כוס) מים 2. כף חומץ תפוחים 5% (חובה שיהיה תפוחים ו-5%) 3. לשים בסיר עד שמבעבע ולשפוך לקערה 4. להוסיף תמצית תה, אפשר לקחת תיון ולשים בפנים עד שמתקבל גוון חום כהה (2-3 דקות) 5. לשים במקרר לשעתיים 6. (הצעד הכי חשוב) להוסיף חצי כפית סודה לשתיה (גם סודה לאפיה זה בסדר למרות שיהיה אפקט פחות ניכר) ולערבב והנה! רואים את התסיסה? זה תוסס, זה מגניב, זה חייב לעבוד! אז זהו..שלא. במידה ורצתם להכין את המתכון, יצא לכם לא יותר ממים עם תה וקצת מלח שנוצר בתסיסה של החומץ עם הסודה, וכמו שאתם בוו…

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  14. Started by Bear Cub,

להשאיר אותכם במתח... הנה הלינק: http://www.israeliposters.co.il/index.php?action=show&section=15&PHPSESSID=a39f6fa628a812db0d9e1196ae34a984&PHPSESSID=a39f6fa628a812db0d9e1196ae34a984 זה אמיתי אני מניח.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שבת שלום. אחותי אמורה לחזור בקרוב מתאילנד, וביקשה ממני לבדוק את עניין הoverweight. מישהו יודע מה המגבלה שם? וכמה קנס משלמים? אני מדבר על הנמל תעופה בתאינלד. תודה מראש Install

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by Dima67,

מישהו מכיר חנויות מחשבים בבאר שבע שיש להם אתר ואתם ממליצים עליהם? חוץ מפנדה / אייבורי / KSP

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by achiya1,

סימנטוב ו מזלטוב קודם כל אני מקווה שזה בסדר שפתחתי אשכול ,פשוט יש פה רק זיהוי שירים ואין המלצות וכאלה..אם זה לא טוב שפתחתי תעבירו ת'הודעה בבקשה למקום המתאים. אז ככה אני מחפש שיר מרגש מכל סוג שהוא ואפילו שיהיה מרגש ברמה הקיטשית .. השיר מיועד לסוף של סרט בת מצווה . אין לי מושג מה זה מרגש בשירים מבחינתי זה או שיש שיר יפה או שיר לא יפה בגלל זה אני מפיל תג'וב הזה עליכם בתקווה שתעזרו לי עם זה אל תתביישו לתת הצעות אפילו אם זה לא הכי הכי שווה לנסות לא ? תודה רבה וניפגש בשמחות ;D

• 23 תגובות
    • 7.3k צפיות
  18. אני שם לב כי באתר שלהם הם מביאים את רוב המוצרים שחנות מסויימת , וממליצים עליה בחום רב, לא נראה מאוד הגיוני,שהם משבחים מוצרים יקרים שאינם שווים כלל וכלל ועוד מושכים אנשים אחרים, ממש רמאות ני צריך להגיד, וכן רוב הכתבות בפורום פה לא מחמיאים למוצרים שלהם . אני חושב שאתר HWZONE לפחות מאוד " לא " משוחד משאר אתרים שקיימים בישראל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. חשבתי כל 570 של CASIO או של אופיס דיפו. נראה לי שהם אותו דבר. אני לומד תואר ראשון חשמל. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by Dark_Phantom,

כן, אני יודע, פורום מחשבים וכו'.. בכל זאת: נניח סיטואציה כזאת. מאיה שהכירה בחור טוב, נניח שמו חיים. היא ממש מסתדרת איתו ומחבבת אותו, בתור ידיד, לטענתה. הם מבלים די הרבה זמן. חיים לאחר זמן מה מתוודה למאיה שהוא מאוהב בה. מאיה מסרבת לו ושואלת מה הוא רוצה לעשות הלאה. מן הסתם חיים המאוהב לא רוצה לנתק יחסים וממשיך להסתובב איתה. למאיהכיף איתו אז לא אכפת לה. למאיהיש גם סוג של מישהו שיש לו רגשות כלפיה,נקרא לו יוסי, וכנראה גם למאיה כלפי יוסי יש רגשות. הם לא חברים אבל נפגשים ושוכבים ומתנהגים כמו חברים, למעט הכרזה בציבור. ליוסי מפריע שהיא מסתובב עם הידיד החדש,חיים, כמה זה טבעי? מה אפשר לעשות? פרט קטן אך חשוב: חיים עוזב עוד חודש וחצי וכנראה שלא יראה את הבחורה...

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אתם יודעים איך לקנות מודם ? אז אם לא Ynet יסבירו לכם איך עושים זאת נכון... רק חבל שהם כותבים כאלה שטויות לפעמים... :

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by gal1,

...........

23. Started by COMPUTER4U,

עריכת מנהל: לקרוא את ההודעות בהמשך. ננעל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by R0ck,

http://video.google.com/videoplay?docid=-7193470719293309352

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by nisimm,

שלום אני רוצה ליצור כתובת אימייל טובה ואני לא מכיר ממש אתרים חוץ מgmail ועוד כמה מישהו יכול להמליץ לי על אימייל איכותי ואמין שהוא חינמי?

• 9 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים