עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Iv0ry,

מצא את האיבר העשירי בסדרה חשבונית בה מתקיים: א)האיבר הראשון גדול ב-12 מהאיבר הרביעי, וסכום האיברים השביעי והשני הוא 18- עכשיו נתקעתי בשלב הזה: a1=a4+12 a7+a2=-18 עכשיו איך אני פותר זאת? ניסיתי לעשות משוואה עם 2 נעלמים אבל כנראה לא זו הדרך.. ב)האיבר השישי גדול פי 9 מהאיבר השני, והאיבר החמישי גדול ב-8 מהאיבר השלישי. תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. סדרה שלא תהיה ארוכה מדי עם הרבה עונות, אך מצד שני גם לא קצרה מדי עם כמה פרקים בלבד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. מה קורה ?? סרטון שראיתי היום וברצוני לשתף , מה אתם אומרים ?? http://flix.tapuz.co.il/showVideo.asp?m=4089552

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. שלום אנשים יקרים. אני מעוניין ברכישת מכשיר אייפון יד שנייה בארץ. עד כמה שהבנתי עד עכשיו, היה חשוב לדרוש מהמוכר להעביר בעלות על המכשיר. במידה ולא, יכולתי להסתכן בנעילת מכשיר תמידית מהחברה (בדיווח על אובדן/גנבה/ אם קיים חוב או משהו מהסוג הזה). לאחרונה חבר אמר לי שזה לא דבר שצריך לדאוג לגביו ושגם אם תתבצע נעילה כזו אפשר לשחרר אותה בכמה פעולות פשוטות. רציתי לדעת אם קיימת נעילה תמידית של המכשיר, שיכולה פשוט להשבית אותו, או שלכל נעילה שכזו יש פריצה . מעבר לכך, אם זה באמת עניין קריטי, מה עושים אם המוכר טוען שהמכשיר בכלל מחו"ל או מכל סיבה אחרת הוא לא יכול להעביר בעלות? אשמח לדעת אם ישנם עוד דגשים שחשוב להכיר. תודה והמשך ערב נעים.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Animor,

שלום, אני טס בקרוב לשוויץ ומשם לגרמניה. אני מחפש דרך שתאפשר לי גלישה סלולרית במחיר זול יחסית, שתשמש בעיקר לניווט. האלטרנטיבה היא לשכור GPS בשדה"ת יחד עם הרכב, מה שיעלה כ-80 ש"ח ליום. האמת שניסיתי לחפש, אבל החבילות שאפשר לקנות מהארץ די גרועות ומגבילות מאוד מבחינת גלישה. לגבי אפשרות לקניית סים בחו"ל אין לי כל כך מושג. אחת הבעיות היא שאני ממשיך משוויץ ישירות לגרמניה, חוצה את הגבול ברכב. אז אני מחפש פתרון כלשהו שיאפשר לי להמשיך לנווט גם לאחר חציית הגבול. אשמח לטיפים ועזרה!

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום אני צריך לחנות RSM שנמצאת בתל אביב, רחוב: תוצרת הארץ 16. אני מחר בתל אביב (לא גר בתל אביב), רק שאני לא מוצא את הרחוב הזה! לפני שבוע ההיתי בתל אביב, שאלתי נהגי מוניות - לא מכירים את האזור הזה "תוצרת הארץ". יש פה מישהו שהיה בחנות מחשבים RSM בתל אביב ויכול לכוון אותי בבקשה? חיפשתי באתר של אגד איך מגיעים מתל אביב לתוצרת הארץ - אין. באתר של קווים - אין. מה עוד נישאר לי? אני אשמח שמישהו יכווין אותי בבקשה בצורה מפורטת שאני אוכל להגיע אל החנות. * אם מישהו ימצא מפה זה יהיה מעולה! חיפשתי באינטרנט - לא מוצא. כל האתרים לא מפסיקים לטעון את המפה, אני רואה רק "טוען". תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. יש סרטים וסדרות שצולמו בשיטת תמונה-אחר-תמונה, כמו סדרות של פלסטלינה עם הארנב הזה וגם סאות'פארק. אם למישהו יש ידע בנושא או שהוא אפילו מקצוען בזה, אני אשמח לחוות דעת ולהמלצות מה לקחת בחשבון כי אני מתכנן להשתמש בשיטה הזו. אני אשמח לקבל חוות דעת נוספות בנושא.

8. http://www.nahag.up.co.il/ אנשים תעשו טוב

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by dabaz,

תראו את הסרטון הזה: http://www.youtube.com/watch?v=a_7OBp_dZ2c&search=terrorist לא התלהבתי ממנו במיוחד, אבל אחרי שראיתי את הסרטון שחיזבאללה פרסמו עם העברית המעולה שלהם חשבתי שכדאי לעשות תגובה משלנו לעיניין. משהו בסגנון הזה, צריך מישהו שיודע ערבית ובעזרת הסרטון שחיל האוויר הכין (שעוד לא ראיתי אותו אגב, שקרנים ערוץ 2 אמרו שיקרינו אותו...) נוכל לעשות משהו דומה ולא עם המוזיקה המעולה שחיזבאללה שמו. למרות שלערבים האלה זה בכלל לא יזיז, ולעלות כזה דבר לשידור לא יקרה, אבל זה בכל זאת כיף!

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. סתם מסקרן אותי מי הקבוצה הכי אהודה בפורום.:-)))))

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. בכמה שנים האחרונות לא ממש יצא לי לראות טלויזיה הכוונה שבכלל אין לי מושג בזה. ואני לא ממש חובב סדרות וכל זה, אבל חבר המליץ לי על הסדרה "נמלטים", ראיתי את כל 22 הפרקים דבר אחד יש לי להגיד מדהים! כאילו איך זה עובד מתי אמורה להיות עונה שניה ? זה נגמר מתישהו? ונראה לי אני אתחיל עם "אבודים העונה הראשונה, עד עכשיו רק שמעתי על זה. אני מקווה שזה לא יאכזב אותי. יש המלצות לסדרות נוספות? בסגנון הזה, לא קומדיות, יותר מתח קנוניות, פשע... ? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. רק אתמול כתבתי שלפי דעתי האתר של KSP הוא אליפות העולם במהירות שלו ובמיוחד באופן שבו הדברים מסודרים והיום כתבה גדולה בYNET שהאתר הוא מהמכוערים ביותר שיש אינני יודע לגבי החנות עצמה והשירות שלהם אבל לא היה לי ספק שזהו האתר הטוב ביותר קל מאוד להתמצא לגבי מחירים בו הכל מסודר באופן הכי הגיוני שאני מסוגל לבקש כמו כן ליד כל מוצר יש קישור לאתר היצרן לכל המידע האפשרי זה גורם לי לחשוב אולי משהו לא בסדר איתי שאני חושב ההיפך מכל כך הרבה אנשים או שפשוט לחנות יש לובי אנטי שדואג לנגח אותם ובעצם עושה להם פרסום כתוצאה מכך ומה אתם חושבים ???? אני מתכוון לכתוב על כך ולהשוות אתרים מהארץ לאירופה בקרוב חווווו דעתכם!!!!

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. ראיתי את הסדרה אבל שלחו לי למייל את הלינק הזה.. לקט של כמה תוכניות תשמעו.. בחיים שלי לא צחקתי ככה.. פשוט התפוצצתי מצחוק כמו שלא נראה לי צחקתי בחיים.. http://www.youtube.com/watch?v=S5pJ1tAWQ8s פשוט חובה לראות

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. טוב קצת לפני חיפה נגד זלצבורג שמעתי בסבבה קצת שירים ישראלים ואני מדבר על גידי גוב \שלומו ארצי \וכו בכל מקרה ניתקלתי בשיר הזה - http://www.youtube.com/watch?v=dohxeghjVLE&feature=related בחיים אבל בחיים לא הייתי מאמין שזה אריק אינשטיין בכל מקרה תשלפו שירים אחרים משעמם לי -אין בעיה אם שירים גם מחול

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by reggaewithdoli,

שלום לכולם, רציתי לקנות סוללות נטענות + מטען וגיליתי שיש המון סוגים וזה די מבלבל. מישהו אולי יודע איזה סוג הכי משתלם ובכמה? בדקתי בהום סנטר ויש 4 סוללות+מטען רגיל(איטי) ב100 שח של GP 2700 mAh והgp recyko באותו המחיר. מה ההבדל בינהם? שווה משהו?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by roma4k,

חג שמח לכולם! רציתי לדעת אם למישהו היה ניסיון עם חנויות המחשבים הללו, או שמע דברים טובים עליהן? איך השירות וזמן ההספקה שלהם? תודה מראש.

17. אני כבר 11 שעות במשרד. עכשיו אני מחכה שמישהו אחר יסיים משהו בשביל שאני אוכל לבדוק אם הקוד שלי עובד אחרי השינויים שלו, אני בטח אהיה פה עוד שעתיים. ואני רוצה הביתה. אל תעשו את זה לעצמכם.

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Ovid,

אני צריך להגיע מנתניה לבה"ד 7 (צריפין, מחנה גדעונים) . הבנתי שיש אוטובוס ישיר אבל הוא רק מוקדם בבוקר. מה הדרך הכי קצרה להגיע לשם אם אני יוצא בסביבות 8 וחצי-9 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by bennash,

יש לי חשבון בהוטמייל ואני יודע וזוכר בדיוק את שם המשתמש והסיסמה אבל אני נדרש לאמת בטלפון שאני בעל החשבון, החלפתי את המספר האימות לבזק כי נשבר לי הפלא פון, עכשיו בזק שינו את המספר בלי לשאול אותי ואני לא יכול להחזיר את המספר בבזק למרות שהוא לא נתפס. קניתי פלאפון חדש עם אותו מספר היה בשבור. זה חשוב כי יש לי בחשבון חלונות 8 ואופיס 2013 וגם סקייפ אני לא בקשר עם אנשים בסקייפ שלי. משום מה לפייסבוק אני כן יכול להכנס. תעזרו לי האופיס והחלונות עלו לי אלפי שקלים

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום. התחלתי ללמוד תאוריה . ויש לי שלושה ספרים של שנת 2009. אבל הרבה ממליצים לי להרשם לאתר "למד" . ללמוד ממנו ולעשות שם מבחנים ורק אז ללכת לעשות תאוריה . האתר הזה באמת טוב ? שווה להירשם ? תודה מראש . אה כן ואני עושה תאוריה לקטנוע ולא לאוטו.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אם 972 זה הקידומת של ישראל. מה הקידומת של ונקובר בקנדה? ואיך אני מחייג?.. תודה!

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. עם אני שולך הודעה לחול למספר של אורנג דרך ה ICQ זה עולה כסף ,ועם עונים לי על זה זה גם עולה או איך זה עובד ?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. סגרתי עם הוט אתמול עד שדרוג מהירות (הדיל של התשתית+ספק) הייתי לקוח שלהם גם לפני, ככה שבבית כבר יש תשתית הוט, רק צריכים לשנות אצלהם, ועד היום זה לא שונה, דיברתי איתם והם אומרים שזה ייקרה רק ביום ראשון.. זה פרק זמן הגיוני? ויש מצב שמתישהו במהלך השישי זה ישתנה למרות שאין שם אף אחד אחרי 14:00? : תודה

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. לפני כמה ימים החלטתי לקנות עוד משחה ובקשתי MX1, לא היה בכמה חניות אז פשוט החלטתי לקחת AC5 שגם מעולים ואז הוא נתן לי שקית עם שני מזרקים ומקל עירבוב.. הגעתי הביתה ולמזלי לא שמתי.. חבר הגיע (D-ME3) ואמר לי שזה דבק! בדקנו באתר ואכן דבק טרמי... חזרתי לחנות אתמול וחשבתי לעצמי שהוא טעה.. קורה... הסברתי לו והוא אומר לי שהוא יודע! אמרתי לו מה לעזאזל אתה יודע? דבק טרמי למעבד???? אז הוא מרגיע אותי ואומר אני כל הזמן עושה את זה לכולם ומה עם הסרה אמרתי לו? ריענון משחה?... אה זה לא בעיה.... תן למחשב לעבוד שעתיים ואז זה יתפרק לך כמו חמאה... אמא איזה פחד..... זה עוד חנות שאמורה להיות מקצועית! התמחות בקרור... כל החנות קרור מים וגז ובלה בלה....

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.