כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
איך המכללה הזו? אני גר בצפון הארץ, וחושב ללכת ללמוד במכללה האקדמית אשקלון מדעי המחשב. איך המכללה? איך התואר שלה? וכול מידע שימושי אחר. תודה!
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל המיטות ששכבתי עליהם מרגישות אותו דבר. נראה כאילו ההבדלים היחידים זה סוג הבד, הצבע, והרגליים. אמרתי נשאל כאן, מקסימום לא נקבל תשובה. אבל לא יזיק אולי נקבל כאן עיצות טובות. סאונד (מיטה וחצי מסדרת Silver) לינקים: http://www.israhit.co.il/product/%D7%A2%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%97_%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%94_%D7%95%D7%97%D7%A6%D7%99_Silver_%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%93/517,id http://www.isleep.co.il/products/118916 יתרונות: המרכז הבריאותי Plus,. חסאונות: רגליים פחות יפות, לא ניתן לקנות עם שכבת viscojel. מחיר: 4290 ש"ח. תמונה מהקטלוג : http://img5.imageshack.us/img5/7632/dscf2130.jpg איזי (ניתן לקנות רק דרך רשת "גוד נייט") לא מצאתי תמונת/קישורים ברשת: יתרונות: הרגליות יותר יפות(?…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
להמון אנשים כבר יש ג'ימייל, עכשיו נשאלת השאלה אם באמת כל אחד צריך את הג'יגה שיש לו או שלא. דיי מעניין אותי ויכול להיות שגם עוד אנשים לראות את התוצאות של זה, כל אחד מוזמן להגיב ולהגיד כמה הוא מנצל ותמונה תתקבל בשמחה גם כן. אני אתחיל: 199MB שהם כמעט 20 אחוז..
-
-
למישהו יש רעיונות איך נראה צלם?... יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי להתחפש לזה בכלל?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אז ככה, ביום ראשון, שבוע הבא, בשבע בבוקר אנחנו יוצאים לגדנ"ע במחנה צלמון. אני אשמח לשמוע חוויות משם, לדעת מה זה בדיוק, והכי חשוב, מה צריך להביא? מה שאני יודע: -מקלחות משותפות -חצי שעה למקלחת, כולל התלבשות,סידור הדברים וטפון להורים -שש שעות שינה -טירטורים 17.5 שעות ביום.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב ידידה שלי בת 25 ויש לה תחת מאוד יפה... והיא רוצה לדגמן בבגדים תחתוניים.. כאילו את התחת שלה... מישו יודע לאן אני יכול להפנות אותה... מה צריך לעשות? יש איזה קריטריונים.. משו שצריך להגיד לה?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב קצת לפני חיפה נגד זלצבורג שמעתי בסבבה קצת שירים ישראלים ואני מדבר על גידי גוב \שלומו ארצי \וכו בכל מקרה ניתקלתי בשיר הזה - http://www.youtube.com/watch?v=dohxeghjVLE&feature=related בחיים אבל בחיים לא הייתי מאמין שזה אריק אינשטיין בכל מקרה תשלפו שירים אחרים משעמם לי -אין בעיה אם שירים גם מחול
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני שנים מחפש את השיר הזה...בחייאת למישהו יש קישור אליו?..
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יש לי חשבון בהוטמייל ואני יודע וזוכר בדיוק את שם המשתמש והסיסמה אבל אני נדרש לאמת בטלפון שאני בעל החשבון, החלפתי את המספר האימות לבזק כי נשבר לי הפלא פון, עכשיו בזק שינו את המספר בלי לשאול אותי ואני לא יכול להחזיר את המספר בבזק למרות שהוא לא נתפס. קניתי פלאפון חדש עם אותו מספר היה בשבור. זה חשוב כי יש לי בחשבון חלונות 8 ואופיס 2013 וגם סקייפ אני לא בקשר עם אנשים בסקייפ שלי. משום מה לפייסבוק אני כן יכול להכנס. תעזרו לי האופיס והחלונות עלו לי אלפי שקלים
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כחצי שנה פירסמתי כאן שאלון (hwzone.co.il/community/threads/523726) במסגרת אחת מתוך שני עבודות מחקר לתואר בפסיכולוגיה שאשתי עושה באו"פ. זכיתי להענות מרשימה מהפורום, המדגם ייצג בצורה מיטבית את מה שניסינו להראות וגם הציון על העבודה שיקף זאת (95). כעת נותרה לה רק עבודה אחת בשביל להיות זכאית לתואר, ואני מצרף את השאלון השני בתקווה לשחזר את ההצלחה השאלון הוא אמריקאי, אשמח ל-5 דקות מזמנכם, תודה רבה. https://docs.google.com/forms/d/1F0odinawkZK27m0rhmqoyi-GZwtDbTgVONPucev-WIA/viewform - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב. חלק מהשאלות הן בנושאי ידע כללי, המטרה היא לבחון את הידע שלכם והביטחון בתשובה בשליפה מהמותן, אז אין צורך להעזר בויקיפדיה ודומיהם, זאת לא תחרות טריו…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום רב. לאחרונה אמא שלי מעירה לי הרבה פעמים שהישיבה מול המחשב בזמן שהמחשב ושלושה שנאים (רמקולים, נתב, נתב לטלפון) נמצאים במרחק של כ 30 סנטימר מאזור המפשעה, גורמים לקרינה רבה ולכן יהיה לי ספירת זרע נמוכה וחלילה עקרות. ( מה לעשות, אמא רוצה נכדים) אמא שלי עובדת באיכילוב כמזכירה רפואית ומספרת על הרבה מקרים שהיא שמעה על עקרות עקב קרינה. נתון נוסף הוא שהמחשב שלי פולט די הרבה חום ולכן החדר שלי חם משמעותית משאר חדרי הבית. השאלה היא עד כמה זה באמת משפיע . ובמידה ובאמת יש השפעה , מה הפיתרון.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צהרים טובים חברים, סיימתי טירונות רובאי 02 בבט"ר נ(ל)יצנים והמתנתי שבועיים בלוט"ם שבצריפין לקורס, מוכרח לציין שהייתה אחלה המתנה, להגיע לבסיס לשעתיים לארוחת צהרים ושק"ם ולחזור הביתה... : ביום ראשון מתחיל הקורס, ושום חיפוש בשום מקום לא מחזיר לי אף תשובה... כל מה שכתוב זה קורס/מקצוע 1700 בבה"ד 7. האחראית אמרה שמדובר באלקטרוניקה אנלוגית. יש מישהו שעשה/שמע/יכול להרחיב בנושא?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זאת לא ממש שאלת תוכנה אבל אין פה פורום לענייני אינטרנט השאלה איך אני מגדיר ביוטיוב שיראה לי את התכנים באנגלית בלבד כרגע שאני נכנס ונגיד הולך להסתכל על על קבצים הוא מראה לי תוכן שכולל המון סרטונים בעברית וערבית לא מעוניין בזה בכלל שיניתי את האזור מגורים שלי בהגדרות לארצות הברית אבל עדיין הוא מסנן לי תכנים ומציג לי דברים בערבית ומפה מהארץ איך אני מתגבר על זה ככה אין לי גישה לשיט באמת שאין לי רצון לראות את סרטון החתונה של יוסי ודורית או הפרסומת האחרונה לבנק המוביל
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הבנתי שצריך גם לראות את הסרט וגם לראות את המשחק כדי לקבל את הסיפור "השלם" על החלק השני של המטריקס, אז רציתי לשאול, מה צריך לעשות קודם, לראות את הסרט קודם והמשחק הוא כאילו ההמשך של הסרט, או ההיפך ? או שהם בכלל נמצאים במקביל ולא משנה מה אני יעשה ( ישחק או יראה את הסרט ) קודם ? פשוט אני לא רוצה לפספס את החוויה בגלל שטות כזאת. ;D :smoke:
-
- 42 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תגידו, ברצינות, ותעזבו את העובדה שהיא קטינה (שמה בד.אמריקה, קטינה או לא קטינה -לא תופס) לא הייתם רוצה שתעשה לכם טובה? פצצת מין הבחורה הזו, מעוצבת כמו פסל! http://web.msn.co.il/msn/love/2F8F38DA26BC478380555CE38AE5302E.htm סתם מעניין אם רק אני חושב ככה.
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, עוד כחודשיים (ברוטו) אני אמור להשתחרר... אם לא אכנס לקבע בכוח (חתום שנת ר'...) גם לא שלחו לי כנס משתחררים רק שזה סיפור אחר כבר... הייתי רוצה לדעת איך הולכת חופשת שחרור היום? יש ברשותי 6 ימי חופש (רגילה). מישהו אמר לי שמגיעה לי חופשה בלתי תלויה בחופשה השנתית (רגילה). מישהו יודע משהו על זה? אגב אני משרת ביחידה פתוחה. תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני כמה שעות חזרתי מאילת, היה סבבה אעש!! איימקס היה מסריח, סתם סרטים לילדים, אבל המסיבות, החוף והקניות היו כיף חבל רק שלא יצא ללכת למקום הזה שמתחת למים, עם הדגים... (חוף האלמוגים משו כזה?) מה שכן, המלון היה ממש חרא. מלון דליה - הכי עלוב שהייתי בחיים. זו פעם ראשונה שאני נוסע לחופשה על חשבוני, אז מחיר היווה פקטור חשוב, והמלון הזה זול, מכל הבחינות. אוכל מסריח, צריך לצאת מהמלון ולעשות סיבוב כדי להגיע בכלל למסעדה, ועוד אין שם מקום וצריך לחכות לאנשים שייצאו. בריכה מטר על מטר עם כסאות מאובקים. חדרים עם אמבטיה מתפרקת, אין מעלית, צריך לחכות בלובי שעות לשירות. אבל זה עוד כלום בהשווה לצעקות שהיו שם בגלל שכולה השארתי את הכרטיסים של המגבות של הבריכה אצל המציל בטעות. רצו לחייב אות…
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
למה זה כל כך קשה? יש לי חברה ואנחנו כבר הרבה זמן ביחד ואני אוהב אותה והיא אוהבת אותי , ובכתב אני אומר לה הרבה פעמים שאני אוהב אותה אבל פנים מול פנים אני בקושי אומר את זה , זה כמעט ולא קרה.. לא יודע יש הרגשה מוזרה כזאת כשרוצים להגיד את זה , כאילו המילים נתקעות בגרון ולא יוצאות , זה ממש מציק...אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול להסביר את זה?אני יודע שהתופעה הזאת קיימת אצל הרבה אנשים וזה לא רק אני
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בגלל שאתם לא מכירים אותי ואין אף אחד שיפתח בישבילי אז,יש לי יומהולדת 14 היום. יום שבת! =] אז מזל טוב לי ותודה רבה לכל מי שיגיד לי 14 גיל חשוב [אומרים את זה על כל גיל אני יודע חחחח] ד"א משהו שידידה עשתה לי
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב זה קרה לפני הרבה זמן, לפני 8 שנים בערך הייתי צריך להגיע לאיזה בסיס ליד סוסיא וכמובן לא היו אוטובוסים שמגיעים בדיוק ליעד(זה לא מנע מהסגל להגיד לי תגיע איכשהוא...) אז אני יורד באיזה חור שזו התחנה הכי קרובה שאגד מגיע אליה ומתחיל לצעוד לכיוון אותו בסיס, פתאום מגיע איזה טנדר כחול של "הדודים" ובו יושבים שניים, איך שהם רואים אותי(הייתי עם תיק בגדים גדול ונשק של הצבא) חורקים בפתאומיות עושים פרסה ונעמדים מולי. ומסתכלים. בלי לחשוב פעמיים הכנסתי מחסנית ודרכתי ת'נשק. וככה הינו איזה 10 דקות אחד מסתכל על השני(או על השניים) חשבתי אולי להתחיל לירות אולי יבינו שאני רציני ויסתלקו מהמקום.אבל אחרי 10 דקות הם הסתלקו לבד,בלי שאני אצטרך למלא כוננות ;D.
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-