כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את ההודעה הזו כשרציתי לפרסם בלוח יד2... מישהו ניתקל כבר בתופעה המוזרה הזו?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הכלכלה החדשה הופכת את היוצרות ומציבה את בני האדם בתפקיד ה"ידיים והרגליים" של המוח הדיגיטלי, אך מאחורי ההייפ של סוכנים אוטונומיים מסתתר ניסוי קריפטו מתוחכם שמציף שאלות קשות על עתיד התעסוקה, בטיחות והזניה של כוח העבודה האנושילכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם שוב במסגרת שיעור אשנב למחשבים (אלגוריתמים שיהיה...) הקריץ לנו "הפרופסור המטורף" שלי איזה בעיה מתמטית. הוא שאל אם אנחנו יודעים מה זה פירוק לגורמים. כמובן שכולם ענו שכן ואז הוא נתן לנו את הביטוי a ברביעית ועוד 4 וביקש שנפרק אותו לגורמים: a^4+4 ואז כמובן כולם שתקו, ולא ידעו מה הוא רוצה מהחיים שלנו...וחלקם אפילו התחילו "לברך" כל מיני קרובי משפחה שלו ;D אז יש מישהו שיודע איך מפרקים את הביטוי הזה?
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם על נעליים יש מכס + מע"מ ? במידה וכן רציתי לשאול כמה דברים, סכום הנעליים כולל משלוח הוא 113$ (Economy Int'l Shipping) כמה אצטרך לשלם מכס + מע"מ מהסכום הזה ? שאלה נוספת היא האם אצטרך ללכת לשחרר את החבילה מהמכס ולנסוע עד ת"א או שהתשלום יתבצע בסניף הדואר הקרוב אל ביתי ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אם נכנסתם לנושא זה כנראה שהבנתם שמדובר על טימי מסאותפארק אני מתחיל דיון על זה כי כל חברי הם חסרי ביפ ואין לי עם מי לדבר על זה (ושמתי לב שממש נכנסו לנושא בת'רד של הסוגיות) אז ... לא יודע בוא נדבר (בלי ספויילירים מכאלה שראו חלקים מהעונה השישית) איזה פרק אהבתם ? אני אהבתי כמובן את הפרק של טימי והלהקה שלו ואת הפרק על המגבונת TOWLIE (dont forget to bring a towl, do you wanna get high ?) ושמתם לב כמה באטרס נהיה דמות מובילה בעונות 4 ו5 ? ראיתי פרק שלו מהעונות הראשונות ששם בקושי התייחסו עליו וצחקו וסטאן צחק עליו (הפרק עם המסיבה של המבוגרים והם היו המלאכים של צ'ארלי) בכל מקרה ... דברו
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם 972 זה הקידומת של ישראל. מה הקידומת של ונקובר בקנדה? ואיך אני מחייג?.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני חייב דחוף להוריד את הסרטון הנ''ל : http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=692680 חשוב לי מאוד ולא מוצא שום תוכנה איתה אפשר להוריד! אם אפשר שמישהו יעלה לי את הסרטון להורדה בכל אתר אחסון אפשרי, אשמח ואודה לו מאוד! תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
בתקופה האחרונה, התחלתי לשמוע את הצילצולים של בי"ס שפרינצק שנמצא ברחוב שפרינצק, בקריית בנימין, עד לרחוב לילנבלום 13. וזאת למרות המרחק הרב בייני לבין ביה"ס (בערך כ-5 דקות הליכה ברגל). אז התקשרתי למוקד העירוני 109 של קריית אתא. כאשר הנציג ענה לי, בזמן שאמרתי שאני רוצה להגיש תלונה על העוצמה הגבוהה של מערכת הצילצולים של בית ספר שפרינצק, עוד לפני שהספקתי להגיד ששומעים אותה עד לרחוב לילנבלום 13, המוקדן התפרץ לדברי ואמר שצריך להתקשר לביה"ס עצמו (כלומר התנער מאחריות לטפל בתלונה. אני לא אמור להתקשר לבי"ס שפרינצק בשביל להתלונן על עוצמת מערכת הצילצולים שלהם). כאשר הערתי לו שהם אמורים לטפל במטרד, המוקדן שוב פעם אמר שזה שייך לביה"ס, ולאחר מכן אמר משהו שלא הבנתי נכון (השיחה מוקלטת). כאש…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שכחתי איך בודקים אחוזים; לדוגמה כמה זה 90 מתוך 30 אחוזים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן שאלה ומשהו שאני רוצה לשתף חברה שלי, חיילת, עברה היום בתחנה מרכזית תל אביב, לפתע ניגש אליה בחור מחנות דיסקים והציע לה לעשות מנוי למעין ספריית דיסקים ובתמורה היא תקבל מכשיר mp4. התמימה הזאת הסכימה ובלי שהיא תשים לב הוא חייב אותה על 40 שקל כפול 25 תשלומים.(אני מפחד שבסוף יתברר שזה יותר מזה). אני מבין שהנושא הזה הוא דיי מוכר. עכשיו היא את הטעות שלה כבר עשתה השאלה שלי אם מישהו מכם מכיר את הנושא ויכול לעזור לי להוציא אותה מזה. תודה!
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הבנתי שצריך גם לראות את הסרט וגם לראות את המשחק כדי לקבל את הסיפור "השלם" על החלק השני של המטריקס, אז רציתי לשאול, מה צריך לעשות קודם, לראות את הסרט קודם והמשחק הוא כאילו ההמשך של הסרט, או ההיפך ? או שהם בכלל נמצאים במקביל ולא משנה מה אני יעשה ( ישחק או יראה את הסרט ) קודם ? פשוט אני לא רוצה לפספס את החוויה בגלל שטות כזאת. ;D :smoke:
-
- 42 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.mr2mk1club.com/TopGear.html זה היה דיי ברור. הרי קלרקסון לא יכול להיות תמיד צודק ב100%. רואים מידי פעם בתוכנית שהוא דיי כופה את הדעות שלו על השאר.. וגם מוזר שמכוניות נהדרות יוצאות בזמני מסלול מביישים ומכוניות כמו האלפות(שהם מכוניות טובות,אבל ג'רמי מעדיף אותם..) משיגות זמנים של מכוניות כמו ה911 TURBO. בכול מקרה רואים שהם גם אוהבים יותר מכוניות בריטיות..
-
- 57 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי שעון (Casio MDV-700-1av). לשעון יש חוגה מסתובבת כזאת (אין לי שם יותר טוב לזה). על החוגה ישנן שנתות שמחלקות אותה ל 60 (כמו שעה כמובן).. אף פעם לא הבנתי למה החוגות האלה טובות. מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אתמול ישבתי על ספסל בערב ובמשך כשעה 2 כלבים הזדווגו בכמה וכמה ראונדים, ונראה ששניהם מתלהבים. נראה בבירור כי שניהם כלבים זכרים. * האם הכלב הדופק לא מבין שזאת לא כלבה? * לאן הוא מכניס את איבר מינו? * מה הקטע של הכלב הנדפק? נקודות להבהרה * הכלבים לא התחלפו, ז"א אחד מהם היה הפסיבי ואחד האקטיבי * אני מאמין שזאת לא תופעה חד פעמית
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
(לא מצאתי מקום אחר שנראה לי מתאים אז זה פה) יש לי את הסדרה חברים על המחשב בקובץ של AVI (כל פרק 120-140 מגה) ואני משתמש בתוכנה AVI ReComp להטמיע כתוביות בסרט. הבעייה שאחרי ההטמעה הגודל של הקובץ החדש זה 360 מגה.. יש למישהו מושג איך אני יכול להטמיע כתוביות וגם לשמור על הגודל הנוכחי של הסרט?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו מבין בזה? קניתי מסך מחשב שאצלי רק כמה ימים ואני לא מרוצה ממנו, רואים גרוע וגם בתמיכה הטכנית של היבואן לא עזרו לי. במקום להחליף אותו אני רוצה להחזיר אותו לחנות האם אני אקבל זיכוי כספי מלא? הם חייבו אותי בתשלום אחד לחודש הבא רק. ואמרו לי שהם יחייבו אותי ב10 אחוז מהמחיר +50 שקל משלוח אם אני מחזיר. כלומר לשלם להם 170 שקל . האם זה נכון והגיוני ? הבנתי שבקנייה דרך הרשת החוק אומר שמגיע מחיר מלא , ולמה אני צריך לשלם להם משלוח אם הוא חינם המשלוח וכתוב גם בזאפ ? חוץ מזה אם אני מחזיר להם את המסך אז הם מחזירים אותו ליבואן ומקבלים חדש לא ?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך נראה השירות של נהגים מבצעיים ביחידת שלדג, שעברו טירונות 02? איך ניתן להתקבל ליחידה בתור נהג מבצעי? האם הם 'טועמים' שטח? 'אוכלים' טבילת אש? אילו אימונים הם עוברים ביחידה? האם רשאיים לקחת נשק הביתה? אשמח לשמוע פרטים.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
היי עברתי לא מזמן לדירה שכורה קטנה בת"א. אני מעוניין לרכוש ספה פשוטה או משהו במקום ספה. ראיתי אצל מישהו פעם מעיין ספת "שאנטי" כזאת - שלד עץ פשוט וכריות פשוטות שיושבות עליו. מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה? אשמח להמלצות ולעצות - כאשר הכיוון העיקרי הוא גם חסכון בכסף וגם משהו שיהיה קל לנייד בעתיד. אני לא רוצה להוסיף כ"כ דברים לכבודה שלי, זה הופך לסיפור בעת העברות דירה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות סוללות נטענות + מטען וגיליתי שיש המון סוגים וזה די מבלבל. מישהו אולי יודע איזה סוג הכי משתלם ובכמה? בדקתי בהום סנטר ויש 4 סוללות+מטען רגיל(איטי) ב100 שח של GP 2700 mAh והgp recyko באותו המחיר. מה ההבדל בינהם? שווה משהו?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן אספתי כמה חברים, ואנחנו רוצים להזמין טישירטס (בעיקר) מהאתר הזה : http://www.rockabilia.com/ זה יוצא בסביבות ה 15-20 טישירטס לכולנו. הזמנה די יקרה, חולצה עולה בסביבות ה 20$ אז זה יוצא בין 300$ ל 400$ , (עוד לא סגור כמות לכל בן אדם ועוד לא כולם בחרו מה בדיוק הם רוצים) השאלה היא - יש מצב שאני מסתבך עם כזה דבר במכס ? צריך לשלם בכלל מס על בגדים שאני מזמין לעצמי מחנות כזו בחו"ל ? תהיה למישהו בעיה שאנחנו מזמינים במרוכז ? נניח בעיה עם 20 חולצות בחבילה מול חבילה של 3 חולצות בשבילי בלבד, במכס יש הבדל ? אשמח לקבל תשובות מכל בעל ידע או נסיון בדבר
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיימות מספר תוכנות להצגה של הטמפרטורה על הדסקטופ, העיניין הוא שהן דורשות מיקוד בשביל זה. יש למישהו מושג איך אני מברר אותו (בפורמט עולמי, כי מיקוד ישראלי רגיל לא ממש עובד)?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-