עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dimashk,

אבל לא סתם לדים אלא UltraBright מישהו אמר פעם שיש בחנות RadioShack ברעננה. איפה החנות הזו נמצאת? או שמישהו מכיר עוד מקום שאוכל לקנות בו את הלדים?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by stone cold,

אני רוצה לדעת איזה סידרות חדשות או קומדיה או מדע בדיוני או פעולה טובות יש כרגע בארצות הברית מישהו יודע?

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by bank of palestine,

מישהו יודע עד איזה שעה אפשר להצביע ?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

אהלן חברים, היום אני נוסע לKSP להזמין סופית את הרכיבים הבאים Phenom II X6 1075T BOX Gigabyte MA770 UD3 Shappire HD6950 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח למי שמכיר ולא מכיר יש את המדיניות הבאה באתר הבית של KSP: אם תמצאו בעיר/אזור מגוריכם בחנות אמיתית או וירטואלית, מוצר זהה באספקה מידית, במחיר זול יותר, ובאותם תנאי תשלום מהמופיע אצלנו באתר או בעיתון תוכלו לקבל אצלנו את המוצר או מוצר שווה ערך, במחיר זול יותר מהמחיר שמצאתם. בהתחיבות !!! המעבד שאני הולך לרכוש עולה 1090 בKSP באיזור מגורים שלי (צפון) 12 תשלומים שווים. בSKYPC שיש להם סניף חיפה (צפון מן הסתם) יש את המעבד ב1039 ש"ח גם ב12 תשלומים שווים. האם אוכל לקבל פה את ההפרש? מה דעתכם? קישורים לחלקים: KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?u…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by J S Bach,

היי, אז ככה, ביום ראשון, שבוע הבא, בשבע בבוקר אנחנו יוצאים לגדנ"ע במחנה צלמון. אני אשמח לשמוע חוויות משם, לדעת מה זה בדיוק, והכי חשוב, מה צריך להביא? מה שאני יודע: -מקלחות משותפות -חצי שעה למקלחת, כולל התלבשות,סידור הדברים וטפון להורים -שש שעות שינה -טירטורים 17.5 שעות ביום.

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. בתקופה האחרונה, התחלתי לשמוע את הצילצולים של בי"ס שפרינצק שנמצא ברחוב שפרינצק, בקריית בנימין, עד לרחוב לילנבלום 13. וזאת למרות המרחק הרב בייני לבין ביה"ס (בערך כ-5 דקות הליכה ברגל). אז התקשרתי למוקד העירוני 109 של קריית אתא. כאשר הנציג ענה לי, בזמן שאמרתי שאני רוצה להגיש תלונה על העוצמה הגבוהה של מערכת הצילצולים של בית ספר שפרינצק, עוד לפני שהספקתי להגיד ששומעים אותה עד לרחוב לילנבלום 13, המוקדן התפרץ לדברי ואמר שצריך להתקשר לביה"ס עצמו (כלומר התנער מאחריות לטפל בתלונה. אני לא אמור להתקשר לבי"ס שפרינצק בשביל להתלונן על עוצמת מערכת הצילצולים שלהם). כאשר הערתי לו שהם אמורים לטפל במטרד, המוקדן שוב פעם אמר שזה שייך לביה"ס, ולאחר מכן אמר משהו שלא הבנתי נכון (השיחה מוקלטת). כאש…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by RainbowInBlack,

בבקשה שמישהו יזמין אותי RainbowinBlack@Gmail.com תודה

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Lev-UFO-Child,

:'(

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. אני אתחיל בלהגיד שמדובר בסיפור מאוד טרגי שקרה (ועדיין קורה) במשפחתי. אם יש לכם זמן, רצון לעזור למשפחה בבעייה (זה לא רק אני), וקצת ראש מעשי אני אשמח אם תקחו את הזמן לקרוא את מה שכתבתי פה לעמוק, ולנסות לעזור. אח שלי נמצא בבית 6 שנים ברצף בערך, בן 23 כרגע.. אין לו חברים, לא הייתה לא חברה בחיים, הוא לא עשה צבא (נתנו לו פטור מסיבה שאני אפרט בהמשך), והבנאדם היחידי שהוא מתקשר איתו כרגע זה אבא שלו(שלנו). ועכשיו מההתחלה: נתחיל בזה שאח שלי תמיד היה בעייתי במובן מסויים. כבר משלב הילדות היו בעיות. כשהוא סיים ט' והיה צריך לבחור תיכון, הוא וחבר שלו הסכימו ביניהם שהם יילכו לאותו תיכון. בסוף לאח שלי היו ציונים טובים יותר מלחבר שלו והוא התקבל לתיכון טוב יותר. החבר {המאוד אידיוטי, יש לצי…

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. טוב אני מתחיל. יש לי את התמונה של קורט קוביין. זה הבנאדם שבזכותו בכלל הכרתי את העולם הזה שנקרא "מוזיקה"... שמעתי פעם בתכנית של "זהו זה" כשהייתי קטן את השיר "מריח כמו רוח נעורים" ומז נדבקתי בנירוונה ילד בגיל 11-12 הולך ומנסה להבין טקסטים של אמן שבולע 90% מהטקסט... עזר לי די הרבה לשיעורי בית באנגלית. היה לי גם קטע די מצחיק עם נירוונה: חסכתי כסף והלכתי לקנות את הקלטת של "NEVERMIND", למי שלא מכיר יש שם קטע של רבע שעה שקט ואחרי זה כאילו שיר סמוי... ואני כמו ילד מתלהב חוזר הביתה ואבא שלי רואה שקניתי קלטת. אבא שלי ישר לא הבין למה הבן שלו הולך וקונה קלטת של צעקות וגיטרות שם בטייפ וקולט שיש שם רבע שעה שקט! ישר הכניס אותי לאוטו והלך לשרוף את החנות למוכר כי הוא חשב שהוא עב…

• 57 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שלום לכולם! היום קרה אירוע מצער ביותר, הפלאפון שלי נרטב לגמרי, ועכשיו הוא לא נדלק[מדי פעם אני מצליח להדליק אותו קצת עם הבטריה אבל הוא נכבה אחרי כמה שניות ואי אפשר לעשות בו כלום], המסך שלו מלא לגמרי במים.. הפלאפון הוא Samsung 640[או 644... זה עם המצלמה הנפתחת]. ניסיתי לייבש אותו קצת במזגן אבל זה לא עוזר ממש, ואני אובד עצות. יש שם המון מספרים חשובים ויהיה ממש קשה לשחזר את כולם אחד אחד... יש למישהו רעיון מה לעשות במקרה כזה? האם פלאפון יכולים לשחזר את המידע בצורה כלשהי? *אני רוצה להזכיר כי אין לפלאפון כרטיס סים[חברת פלאפון]. תמונה של איך הפלאפון נראה עכשיו: תודה לכל מי שיעזור, אבי.

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אנשים עצתכם בבקשה יש לי נוקיה 6230, ונמחק לי ממנו קובץ (תמונה) חשוב להחריד (להחריד !) בזדון - קרה היום בבוקר. הקובץ היה מאוחסן בכ.הזכרון של הפלאפון (בגודל 128 MB) - תמונה שצולמה ונמחקה אחרי פחות מ- 30 שניות, אם זה משנה. אני לא בטוח בקשר ליצרן הכרטיס, מכיוון שאני מפחד לפתוח את הפלאפון עכשיו (כי הבטריה תתנתק והכרטיס הוא כרטיס פלאש נדמה לי, וכל הנתונים יאבדו, לא ?) יש למישהו מושג אם אפשרי בכלל לשחזר ? אני מוכן לשלם על זה אם יש צורך. אשמח לכל עזרה שהיא תודה, אריק.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

היי יש לנו מפוצל בכל הבית אבל בגלל שהחדר שלי חם יותר משאר הבית החלטתי לקנות גם אחד קטן לחדר. הציעו לי שני מזגנים, אחד של אלקטרה, משהו כמו 1 כ"ס, והשני גם בערך אותו דבר (ובערך באותו מחיר, 300 שקל פחות...) של חברת "עוצמה פרג". הייתי שמח לשמוע מי אלה לאזעזל עצמה פרג ?! ומי יותר אמין איכותי שקט וכל השטויות שחשוב לדעת... ודרך אגב, שני המזגנים משתמשים בגז ירוק, מה זה אומר ? וחוץ מאיכות הסביבה מה זה אומר מבחינתי קירור וכאלה ? לפי מה נמדדת צריכת החשמל ? האם כל מזגן 1 כוח סוס יעלה לי בסופו של חודש אותו דבר ? תודה

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by SOLIDUS SNAKE,

http://t2.technion.ac.il/~sgaller/promo.swf אומנם קצת ישן אבל עדיין מצחיק (ונכון) עד דמעות (של פחד ואימה).

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. אני יודע שיש צליל כזה שגורם לאנשים לאי יכולת לשלוט על הצרכים והם משתינים במכנסיים מישהו יודע את תדירות הגל או לינק לנושא?? ;D

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. החברה שהימרה על עתיד וירטואלי ושינתה את שמה לשם כך, עוצרת את פיתוח התוכן לפלטפורמת Horizon Worlds בסביבת המציאות המדומה. במקום מיליארדי משתמשים שחיים ועובדים באוואטרים תלת-ממדיים, החברה מתמודדת עם הפסדים כבדים, עולמות דיגיטליים נטושים, ומעבירה את כובד המשקל לבינה מלאכותית ולפלטפורמה מבוססת סמארטפוןלכתבה

17. Started by aviad91,

אז ככה,אני עובד בדומינוס כבר כמה זמן ומשלמים לי מינימום.זה יוצא איזה18.40 בכל מקרה ב1 בדצמבר היה לי יום הולדת ושכר המינימום שלי היה צריך לעלות ל20.70.בכל חודש דצמבר המשכתי לקבל משכורת מינימום של גיל 17 אפילו שהיו לי את הפריווילגיות של גיל 18(לעבוד אחרי עשר ושישבת) הבוס שלי אמר שככה זה.העלאה במשכורת מתבצעת אחרי חודש. לי זה לא נשמע הגיוני.אני בן 18 עם מינימום של 17? בסה"כ זה יוצא הבדל של בערך 200 שקל.לא רציני ועוד משהו.אם אני עובד שעות נוספות(מעבר ל10 שעות)שזה 150% וגם יום שישי שזה גם 150%.אני בכל זאת מקבל רק 150%? כי זאת התשובה שקיבלתי לגבי זה.וגם זה לא נשמע משהו אשמח אם מישהו שמבין בזה והיה לו ניסיון יענה לי תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by VolTAge,

הבנתי שצריך גם לראות את הסרט וגם לראות את המשחק כדי לקבל את הסיפור "השלם" על החלק השני של המטריקס, אז רציתי לשאול, מה צריך לעשות קודם, לראות את הסרט קודם והמשחק הוא כאילו ההמשך של הסרט, או ההיפך ? או שהם בכלל נמצאים במקביל ולא משנה מה אני יעשה ( ישחק או יראה את הסרט ) קודם ? פשוט אני לא רוצה לפספס את החוויה בגלל שטות כזאת. ;D :smoke:

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. HI מצאנו דירה של 6 אנשים וזה עולה לכל אחד 100 שקל ללילה...רק בית עם מטבח וכאלה...בלי ארוחות.... זה נראה לי ממש יקר כי זה לא כולל כלום... אנחנו רוצים לרדת ל5 לילות בערך... יש למישהו רעיון טוב? תודה

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Milford Cubicle,

לכבוד ; מנהל הביטוח הלאומי שלום רב, אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהיתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז"א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האמא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא …

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Bebush,

http://www.imdb.com/title/tt1320253/ סרט עם כל ה "Bad Asses" שאנחנו מכירים, סילבסטר סטלון, שוורצנגר, ברוס וויליס, ג'ייסון סטאטהם, סטיב אוסטין, ג'ט לי, רנדי קוצ'אר. ראיתי אותו היום, סרט אקשן נחמד, בלי הרבה חשיבה פשוט סרט אקשן כמו שאנחנו מכירים חבל שוויליס ושרוורצנגר הופיעו לדקה בסרט אבל הצליחו לגוון את כולם ויצא סרט נחמד. קצת קטעים מצחיקים. אז מי שרוצה להעביר את הזמן I Approve

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Moty_p,

אם אתם מכירים אתר ישראלי או חנות שמוכרת אקדח או רובה אוויר יש דגם ממש ספציפי שאני רוצה לקנות השמח עם תעזרו לי, ב EBAY אין משלוח לארץ.

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. אחרי מספר בדיקות מעמיקות ,תרתי משמע נראה לי שמצאתי פיתרון פשוט,זול וקל ליישום ,לבעיה שתוארה בשרשור הקודם שדן בעניין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458402.msg3922542 כאמור , קונדומים מבוססי גומי ,הינם יותר מדי פגיעים לחומרים(כדוגמת וזלין)שמאכלים אותם במהירות וגורמים לפקיעתם תוך כדי המשגל. עובדה זאת מנוצלת לרעה על ידי בחורות בגילאי ה- 30+ שרוצות ילד בכול מחיר, וגם על ידי חלק מהמתרוממים והנשים (בעיקר זונות נרקומניות) שחטפו איידס ובתור נקמה חולנית, אינפנטילית ומרושעת , מקיימים\מקיימות יחסי מין בצורה סיטונאית עם בני\בנות זוג במטרה מכוונת לפגוע ב-"אויב", בבחינת "תמות נפשי עם פלישתים ". למי שלא הבין : הכוונה להחדרת וזלין לנרתיק או לרקטום ,לפני האק…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. לפני מספר ימים קיבלתי מבחן במתמטיקה וקיבלתי ציון נכשל (רק 3 ילדים עברו בכיתה של 18 תלמידים). רציתי להתייעץ איתכם ובבקשה תאמרו לי האם אני באמת מתאים ל5 יחידות או שססתם המורה משאיר אותי (מה שקורה עם עוד תלמיד שנכשל קבוע מתחלת שנה),הציונים שלי הם: 79 98 35 79 88 24 (המבחן האחרון שקיבלתי וגם המון נכשלו) היו לי 2 נכשלים מתחלת שנה,זה לא שלא ידעתי את החומר טוב(פשוט הלחץ עשה את שלו). מתאים או שלא?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Teknik,

שלום יש לי רסיבר prosound pav 3000d והבורר ווליום מזייף: ווליום לא עולה\יורד רציף כשמסובבים אותו וגם לפעמים פשוט "נופל( מ30 ל 15 למשל) אני חושב שהבעיה ברכיב מסויים אך לא מצליח לזהות אותו. ביצעתי ניקוי מגעים - אך ללא הצלחה (מצורפת תמונה) כמו כן, אם יש לכם רעיונות ל troubleshoot נוספים, תציעו. עריכה: זה פוטנציומטר סיבובי (rotary encoder)

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים