עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכול משתמשיי הפורום יש לי בעיה אחת יש לי כתובת אייפי וכתובת של אתר שאני רוצה לדעת אליהם את הפרטים אני זוכר שהיה www.fresh.co.il שירות כזה אבל אני לא מוצא אותו שם האם מישהו מוכן לעזור לי בבקשה תודה לכולם על העזרה

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  2. [TABLE] [TR] [TD]Security info replacement[/TD] [/TR] [TR] [TD]Someone started a process to replace all of the security info for the Microsoft account ********@hotmail.com.[/TD] [/TR] [TR] [TD]If this was you, click the button below to bypass the waiting period by using your existing security info.[/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #2672ec] This was me [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD]If this wasn't you, someone else might be trying to take over ********@hotmail.com. Click here and we'll help you protect this account.[/TD] [/TR] [TR] [TD] If you don't recognize th…

3. Started by Green,

היי אתם יודעים אם קיים ואיפה אפשר למצוא משהו שנכנס למצית באוטו ונותן לי תקע חשמל רגיל? אני פשוט הולך לגור באוטו כמה חודשים טובים (זה לטיול באוסטרליה לא הפסדתי בהיתערבות או משהו) ואני חייב שיהיה איתי תקע לחשמל בקיצור אתם יודעים אם יש דבר כזה תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by apple lover,

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=733&msgid=51881085 זה אמיתי והיא בת 17 חחחחחחחחחחחחחחח עריכה: ראיתי שכבר פתחו סליחה לינעול

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by טוסטר,

היי. הייתי רוצה לקבל המלצה על רדיו דיסק לרכב. (תכל'ס הדיסק עצמו הוא הדבר הכי פחות חשוב אם יש משהו רק עם חיבור AUX וחיבור USB זה עדיף) חשוב לי שתהיה כניסת AUX וחיבור USB יכול להיות בונוס נחמד כרגע חשבתי ללכת על ה DEH2150UBG של פיוניר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720017 אבל אשמח לקבל כל המלצה שהיא בסביבות המחיר הזה... תודה רבה

• 18 תגובות
    • 7.1k צפיות
  6. הפרק השלישי בעלילותיו של גיבור העל הפטריוטי מכולם מרגיש יותר ויותר כמו פרק נוסף בסדרת סרטי הנוקמים, וזה נהדר לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-בטריילר-הבומבסטי-הראשון-ל-captain-america-civil-war/

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by tz2000,

מכללות במרכז.... ההתלבטות בין האקדמית נתניה לבין אריאל.. לפי מה שבדקתי את שני המקומות הייתרון בנתניה זה שהדגש שם יותר מדעי המחשב ובאריאל יש יותר מתמטיקה ממחשבים... השכר לימוד בנתניה לא אוניברסיטאי כך שהוא גבוה.. אריאל אוניברסיטאי. האם שווה ללכת לאקדמית נתניה? זה כרגע האופציות שיש לי כרגע כי אין לי כח לשפר פסיכו.. "ולבזבז" עוד שנה.

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by naor-007,

הזמנתי לאחרונה מEBAY איזה 7 חבילות, חלקם הגיעו באיחור רב (אחרי 10-16 יום, כשבדר"כ היה מגיע לי גג תוך 10 ימים) ועוד 2 חבילות אפילו עדיין לא קיבלתי! אחת כבר עומדת על 22 יום והשניה על 36!!! מה שמוזר בכל הסיפור זה ש-2 חבילות שהוזמנו אחרונות הגיעו לי אחרי 7 ימים בול, אבל חבילות שהוזמנו עוד הרבה לפני זה לא מגיעות! חוץ מזה שמתי לב שדואר ישראל כבר לא מעדכן כשהחבילה מגיעה לבתי המיון, העידכון הראשון זה רק כשהחבילה מגיעה לסניף הדואר המרכזי אצלי. ראיתי שהעיכובים הם לא רק אצלי ושאצל הרבה אנשים ברשת יש בעיות של עיכובים. מישהו יודע מה הולך פה??!?!

9. הייתי רוצה מאוד לקבל חוות דעת פה מהמומחים. אני אוהב רוק(מטאל, סופט, גראנ'ג, גוטיק, פאנק ומה רק לא) ואני מת על מוזיקה סמפונית כמו של שני הפסקולים של שר הטבעות. יש להקה טובה שמשלבת ביניהם?

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. שלום לכולם, המצב שלי הוא כזה: אני בן יחיד, פרופיל 82 ללא סעיפים פוסלים וקב"א 52. התגייסתי באוק' 08, עברתי טירונות 02, בעיניי ממש קייטנה, קורס נהיגה בבה"ד 6, וכעת אני משרת בנ"מ בתור נהג תובלה. התנאים מצוינים: אחלה בסיס, מפקד - זהב, אחלה חבר'ה, פשוט, אין תלונות. הבעיה שלי שמאז הגיוס, נכנס לי ג'וק עצבני לראש שאני מעוניין בשירות קרבי, נוסח חי"ר. זה לא עוזב אותי - לא מספיק שאני מאוהב בבחורה שלא מוכנה להתחייבות מכל סוג שהוא, אני סובל מהנ"ל. במידה ואכן יעלה בידי להחתים את ההורים על הסכמה לשירות קרבי, איך אני עובר לחי"ר בתור לוחם? למי אני מגיש את הבקשה? יש אפשרות להבטיח למשל שאתקבל לחטיבת גולני / גבעתי? שמעתי שהביקוש לחטיבות האלו מאוד גדול, לכן, האם יש טעם לציין את הפרטים …

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  11. אהלן חברים, בשעה טובה ומוצלחת אני מתכוון להזמין לי מחשב נייד חדש מארה"ב (הפרש של יותר מ3K שקל [אחרי משלוח ומע"מ]), בשיטוטי ברשת הגעתי לחברת MyUS, חלק מהביקורות בחו"ל לא משבחות, אבל רוב הביקורות בארץ הן דווקא חיוביות. עכשיו לשאלה: האם למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת? אם יש חברה יותר טובה - תציעו גם. תודה לעוזרים ושנה טובה

• 11 תגובות
    • 20.9k צפיות
  12. Started by elior021,

שלום לכולם אני צריך לעבור מבחן באנגלית טכנית (מושגים של מחשב) ואני לא יודע ממש במה מדובר הודה מאוד אם מישהו יכול לעזור לי בהסבר מפורט על הנושא

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by SixKiller,

אז ככה לפני חודש וחצי בערך קניתי תמחשב החדש אייאםדי בארטון 2500 המתוק שלי.... ויש לי עדיין תמחשב הישן...(והתותח) Pentium 3 1000MHZ 512 Sdram Geforce 4 128 DDR ולבן דוד שלי יש Pentium 4 2000MHZ 256 SDRAM Geforce 4 64 DDR עכשיו... תסבירו לי איך המחשב שלי ה-ר-ב-ה יותר מהיר משלו... במשחקים... בתוצאות של בנצ'מקרים... איך??? וכן... פירמטתי אצלו... אז לא קשור לפירמוט... יש למישהו תשובה ..? אותו הארדיסק 40 ג'יגה...

14. Started by a643,

שלום לפני שנה וחצי קניתי נייד, לפני שבועיים נפלה עליו אבן וריסקה את המסך. אני מעוניין לקנות חדש וצריך הערכת ערך (לאדון שמשלם = שהפיל את האבן) האם יש לכם מושג כיצד ניתן לחשב את ערכו של המחשב כיום? (לא מצאתי ברשת מחשב זהה) תודה אבי

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by marking,

אני עושה עבודה על המחשב: סיכום על המחשב + ציטוטים של מפורסמים שקשורים חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר קשור הכל שם שטויות מי מתנדב להביא לי? ;D

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  16. שלום חברים. בתעדות הבגרות שלי ישנם שני מקצועות שמורידים לי את הממוצע: ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל יסודות המחשב 1 יח"ל 1.האם, במידה ואגש לבחינת בגרות בגיאוגרפיה 5 יח"ל, אוכל להשמיט את "תכנות מערכות" ? 2. האם במצב שגם כאשר אני "מוותר" על היחידה הבודדת ביסודות המחשב אני נשאר עם 23 יחידות, מותר לי להתעלם מהיחידה הזו כשאני מחשב ממוצע?... יש דפוס קבוע או שזה משתנה בין מוסדות הלימוד השונים לצורך חישוב ממוצע?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  17. עוד מעט ל"ג בעומר ומתחילים להציט את המדורות ורציתי לשאול כמה דברים בנוגע למדורות.. כל שנה זה קורה, אני נתקל בבעיה- איך להדליק את המדורה ולסדר אותה?! ??? אני מכיר שלוש שיטות עיקריות שמשתמשים בהם להדלקת מדורה ולסדרה והם: א) סידור קרשים בצורת אוהל טיפי כזה אינדיאני- בצורת משולש כזה ומבעירים את האמצע (הבטן) ואז זה נדלק וזה אחלה, אחרי שעה באה הסכנה והבהלה שהכל מתמוטט כי זה נשרף. ב)סידור של ערמה גבוה של קרשים כאלה של מלגזות, עושה את העבודה בצורה מצוינת אבל זה מסיבי מדי ולא נותן אפקט טוב כמו שרוצים כי בשביל להשיג גובה צריך הרבה כאלה.. ג)ערמה אקראית של כל העצים כמו שהדוסים עושים, זה יפה והכל אבל לא נראה לי עושה ת'עבודה. אם למישהו יש צורה להדליק ת'מדורה בצורה שלא צריך מלא …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

מאחר וה6680 הבומבה שלי נהרס חשבתי לקנות אחד אחר קטן יותר... חשבתי על ה6230I של נוקיה או על משהו של SONY מעדיף לא של מוטורולה, אם יש לכם ניסיון עם אחד מהדגמים שציינתי או שאתם מכירים משהו שלדעתכם הוא טוב יותר אבל לא גדול אז be my guest תודה לכם מראש ;D

• 49 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אני עושה פרויקט בכריית נתונים, ואני צריך נתונים וכמה שיותר. הנתונים הם. כמות מים שנצרכת למשך חודש\חודשים(זה לא משנה אם זה אחד מהם),מספר נפשות בדירה(מתוכם כמה ילדים),סוג נכס(דירה,וילה, דירה עם גינה) והאם יש בריכה. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by soundf,

תעשו טובה תצביעו פה ! זה חשוב ! זה תחרות ! של מוזיקה אלקטרונית עוד כמה זמן זה יהיה בערוץ 22 !!!! זה תחרות של יוצרים צעירים לגלות כישרונות אז חבר שלי הגיע לרבע גמר! בבקשה להפיץ ולהצביע לו !!! דבר ראשון תירשמו לאתר www.nokiamusic.co.il/Register.aspx אחרי זה אתם ניכנסים לפה : www.nokiamusic.co.il/contest רואים תקטע שקוראים לו : solarix-power of melody תצביעו! **היום ב12 ניסגר ההצבעות!*** תודדדדדדדדדדדדדדדדדה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  21. נשבר לי מהוט! איך הטלפון של נטוויז'ן שהוא בשקל ליום? איך התשתית/ספק של סלקום? ואיזה תשתית יש היום חוץ מהוט ובזק?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by timac,

יום שישי הלשכת גיוס בחיפה פתוחה??? רק מי שיודע בבקשה זה חשוב מאוד.. תודה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  23. מישהו מציק בצורה חוזרת, יש לי דרך לדעת מי זה?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  24. Started by HaEsrimVeArba,

הצוואר שלי כתם אחד ענק. ואני די אמור לבא אליה וההורים שלה שם, והם לא הכי מאשרים... נווו לא משנה. פתרונות מהר. לא איפור.

• 14 תגובות
    • 25.1k צפיות
  25. שאלה|הודיעו כבר מי זה ומי לא?בהגרלה של החלקים למחשב..

דיונים חדשים בפורומים