עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by netanel38121,

שלום, מצטער מראש אם זה לא המקום הנכון לשאול. רציתי לשאול, קניתי עכשיו חשבון פרימיום לחצי שנה בראפשירד במטרה להוריד ללא הגבלה ובמהירות מקסימלית. רציתי לדעת, האם אין שום הגבלה בכמות שאני יוריד\מוריד? וכמו כן מה הקטע של הנקודות עוד לא הבנתי את הנושא הזה, בתודה .

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by klayton,

p.s. u will get this joke if you keep up with american politics and have some background info. about famous people WHY DID THE CHICKEN CROSS THE ROAD? BARACK OBAMA: -------------------- The chicken crossed the road because it was time for a CHANGE! The chicken wanted CHANGE! JOHN MC CAIN: ------------------- My friends, that chicken crossed the road because he recognized the need to engage in cooperation and dialogue with all the chickens on the other side of the road. HILLARY CLINTON: ---------------------- When I was First Lady, I personally helped that chicken to cross the road. This experience makes me uniquely qualified to ensure that every chicken in this country ge…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by tomer_m19,

שבוע טוב, השבוע התקנתי את Buzz , והיה רשום לי שיש לי עוקב אחד, ועכשיו רשום לי 0. זה אומר שהמשתמש הוציא את המעקב שלו אחריי? או שזה מראה שהוא עוקב אחריי רק כשהוא מחובר? אם הוא לא נמצא אצלי בעוקבים אז לא יופיעו לו הפרסומים שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by udicol,

ובכן לא חשבתי רבות , ורציתי לפנות אליכם ולשאול האם רצונכם בפורום: בישול אם לא שמתם לב אבל כמעט כל יום יש תוכנית בישול בטלויזיה. כל מנחה טלויזיה ממציא מחדש תוכנית בישול חדשה שתעשיר אותנו במידע ( ). ניר ככלליי יוצא בתוכנית בישול (אחרי שהוציא לנו את העיניים מתוכנית תיירות ). גידי גוב הספיק להגעיל לי את הצורה בתוכנית הגורמה שלו. צחי, חיים , רותם .......... מאות תוכניות , רק בישול ! תיכף נראה את אושרת קוטלר עם תוכנית בישול, מיקי חיימוביץ, יעקוב אחימאיר עם תוכנית בישול - נמאס!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by FatherBoard,

מישהו יכול לתת לי הסבר הגיוני, למה כשמדליקים מנורה ליד רמקול אז נשמע כזה פיצוץ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אולי אתם זוכרים שלפני כמה חודשים ג'יגהבייט ערכו תחרות בה צריכים לשחק במשחק איסוף אייקונים [המייצגים את הטכנולוגיות החדשות בלוחות האם החדשים שלהם]. מי שהשיג את הזמן הקצר ביותר דורג גבוה יותר ברשימת המשתתפים ובסוף התחרות נבחרו 100 [או יותר, לא זוכר במדוייק] המדורגים הראשונים אשר השתתפו בהגרלה ובה פרסי חומרה יקרי ערך. הגיע הזמן להגרלה חדשה, והפעם עם משחק Pinball בו עליכם מן הסתם להשיג כמה שיותר נקודות כשברשותכם 3 כדורים. כמובן, שגם הפעם יש פרסים מעולים ויקרי ערך. אז קדימה, רוצו לשחק ואם יצאה לכם תוצאה גבוהה במיוחד אתם מוזמנים לדווח כאן ולהעביר חוויות על המשחק. למשחק לחץ כאן בהצלחה, ובתקווה שנצליח להכניס עוד יותר ישראלים שיזכו בפרסים מאשר בפעם שעברה. נ.ב. אתם …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by EEstudent,

שלום, אין לי נסיון עם האחריות של KSP לכן אני שואל פה, פתחתי את המארז כדי להחליף מאווררים ולהוסיף כרטיס רשת אלחוטי למרות שיש הוראה שזה מבטל את האחריות, האם לדעתכם יעשו בעיות עם זה?? הלוח אם התחרפן יש בו הרבה בעיות,USB דפוק וכרטיס קול בעייתי אז כנראה שיחליפו אותו,אפשר לבקש לוח אם יותר טוב בתוספת תשלום?זה מקובל?

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by dropsy,

זאת בטח שאלה קצת מוזרה לפורום באתר מחשבים, אבל אני כל הזמן נתקל במידע סותר בנושא הזה וזה לא מובן לי בכלל. האם מותר לאכול ביצה לא מבושלת? מצד אחד אומרים שזה לא בריא וצריך לבשל כדי למנוע מחלות כמו סלמונלה (אם אני לא טועה) ומצד שני יש הרבה קינוחים עם ביצים לא מבושלות או מסעדות שמגישות ביצים לא מבושלות (כמו ביצת עין או חלמון לא מבושל על טרטר). איך זה יתכן שזה מסוכן אבל מסעה לוקחת סיכון ומגישה את זה?? תודה

• 4 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. הסרט קשה לצפייה אבל זאת המציאות! צפו בסרט ותחתמו בבקשה למען הדולפינים! http://www.glumbert.com/media/dolphin http://www.petitiononline.com/golfinho/petition.html כנסו ללינק הראשון ותראו את הסירטון כנסו ללינק השני ותחתמו כל מילה נוספת מיותרת ותעבירו לכל מי שאתם יכולים שיחתום - !!! תודה מראש,

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Steam מציעה 12 משחקים חינמיים להורדה לזמן מוגבל, ואנחנו כאן כדי לספר לכם עליהם ולמה כדאי לכם להוריד אותם עכשיולכתבה

11. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=696767 אני מעוניין לקנות את הטלוויזיה הזו מאיזה חברה עדיף להזמין אותה? אך החברה הזו מישהו מכיר? http://www.24online.co.il/

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  12. מבחינת מכות מתח או נזק ללוח אם\ספק, מצב שינה שונה ממצב בו המחשב כבוי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ענקית הטכנולוגיה מכריזה על הדור הבא של מודל הבינה המלאכותית שלה, המציג יכולות מהפכניות בהבנה והפקה של תוכן מסוגים שונים, לצד סוכנים חכמים ויכולות מתקדמותלכתבה

14. אני רוצה לקנות כמה חלקים למחשב כדי לקנות משם זה אמין ותוך כמה זמן זה מגיע ויש מיסים? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by J0n1,

אני לא בטוח שהBS Player יודע לעבוד בDTS. למישהו יש קובץ וידיאו קל או אדיו שיכול לעזור לי בבדיקה?

16. Started by izir,

היי שלום לכולם ביום רביעי שבוע הבא אני מתחתן סגרתי אם החברה של שירותי הבר של האולם בסכום של 7250 שקל אלכוהול ללא הגבלה שכולל גריגוס ורד ליבל וגמסון ועוד יין ובירות וראשן וכל מיני דברים כאלה אבל מה אני חושב שזה יקר מידי כי יש לי +- 250 אורחים מה אתם אומרים לעשות עדיף לקנות אלכוהל לבד לשלם שירותי מזיגה 1500 שקל ולהביא עצמאית את האלכוהל מה שכן בשירותי הבר זה כלול שבכניסה יש 2 בחורות שמגישות שמפניה לכל אורח שבא (זה יפה אבל לא יודע כמה זה רלוונטי...) מצד שני שאני הולך לאירועים נדיר שיש גריגוס בדרך כלל זה סטולציה ואבסולט וכאלה אשמח לעזרה באקדם האפשרי כי אני מתחתן עוד 6 ימים תודה .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. חיפשתי בגוגל את המקום אבל אני לא מוצא שום מפה מפורטת, מישהו יכול לעזור?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by Kukishin,

האם ההבדל בין גוני ווקר אדום לשחור הוא משמעותי?

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by lev-27,

אני אמור להכין דו"ח מעבדה בביוכימיה עם שותף, לצערי הרב. אני שונא כל סוג של שיתוף. אני שונא להיות תלוי באחרים. פעם נוספת צדקתי. השותף חפר לי מספר פעמים "מתי ניפגש להכין את הדו"ח". אמרתי לו אין לי זמן, אני לומד למועד ב', תכין 50%, שלח במייל ואני אכין את החלק השני. חלוקה עבודה הוגנת וצודקת. הוא בתגובה ענה "אני לא יודע מה לעשות". בטח שהוא לא יודע. אני הכנתי במקומו את הדוחות סמסטר א' ועכשיו הוא לא יודע מה עושים ומצפה ממני לעשות את כל העבודה. עכשיו יש לי דילמה. אפשרויות: א. אם אני לא מכין את הדו"ח שנינו מקבלים 0. ב אם אני אכין את הדו"ח לבד הוא יקבל ציון בלי שנאלץ לעשות משהו בשבילו. אין לי כוונה לחזור על הטעות של סמסטר א'. ג. אם אני אכין 50% ואשלח לו במייל הוא יראה את הד…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ns,

מישהו מכיר את פורום גולדמן אני צריך את האתר , את הלינק שלו . תודה .

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  21. סוף סוף אחרי המון ריבים אושר התקציב שלי ! המקום הראשון שחשבתי לקנות ממנו זה מסימפלטק הידועים (מני..) בשירות המצויין והאדיב שלהם ! (לכל הדעות) אבל כאשר ראיתי שכל חלק בחנות יקר בכ-30 שקל מחנויות אחרות (שאתה קונה 8 דברים זה הופך להיות עסק יקר יותר) חשבתי על מקום אחר... שהוא PCH ! מה אתם אומרים עליהם ? איך השירות שלהם ? האמינות ? בקשר לסימפלטק אין לי ספק באמינות שלהם, רק דברים טובים שמעתי עליהם...כל פעם שהם מאחרים באספקת מוצר הם מפצים על זה במשהו אחר וכו'...

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by amilo,

חברה עברנו את הפיינל פור , עכשיו רק את הגמר !

• 133 תגובות
    • 11.5k צפיות
  23. Started by Blinker,

לא יודע אם מישו הביא את זה לכאן פעם .. http://birdloversonly.blogspot.com/2007/09/may-i-have-this-dance.html אותי זה הצחיק .. אולי בגלל השעה

24. Started by the king2006,

תגידו יש למישהו תבעיה הזאת בצ'ט של נענע???? בא X בחלון תודהה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות

דיונים חדשים בפורומים