כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי הלך הHD בנייד, אין לי מושג מה הנזק, אבל לא מדובר בנזק עקב מכה/נפילה אלה פשוט ברכיב שנכשל כנראה. באיזה מקומות ניתן לשחזר מידע במקרה הזה? כי חנויות מחשבים לא ממש מתעסקות עם זה.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הייתי השבוע אצל ידידה שלי,והורים שלה הביאו לה תמונה ממש אבל ממש יפה ואיכותית מגרמניה,אני מדבר על תמונות סגנון שחור לבן/אומנותי... בכול אופן מה שגרם לי להיזכר בכך שהחדר שלי די "ערום",אני מחפש מקום להזמנת תמונות איכותיות,עם מבחר מכול מיני סגנונות.. אשמח לקבל המלצות מאנשים שקנו,ואם אפשר אתר ישראלי ולא משהו בחו"ל.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
SATA משולב עם מתח ומפוצל בצד אחד כבל מתח לSATA עם חיבור מיני+זווית לניידים מפצל מיוחד לכבל מתח
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא כאלה כל החנויות אומרות שזה יצא מהאופנה (למי אכפת) מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות בה ג'ינסים בגזרה נמוכה רחבים טיפונת . לא של ראפרים ופריקים .. רגילים לגמרי בלי כתוביות וצבעים מוזרים . ?
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לפני שאני יוצא למסע ומבזבז מיכל דלק סתם, איפה לחפש דיסקים DVD ריקים של VERBATIM וTAIYO YUDEN ? האם יש באופיס דיפו או בבאג ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש שקית של 1-5 קילו של מלח מים המלח , מלח נטו, בלי תוספות צבע ובוצי ספא של פנינה רוזנבלום. באיביי זה עולה 20 דולר ל5 קילו, אני מניח שבארץ זה יהיה יותר זול. אבל הלכתי ל2 סופרים ולא מצאתי... אם מישהו יודע איפה יש דבר כזה, נא להגיד לי. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מניח שזה סתם חתיכת מתכת, איפה יש את זה זול ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפני יומיים עברתי ניתוח קטן ברגל. יש לי תפרים וכאבים בלתי פוסקים, בדרגה של בערך 4 - או 5 אם אני מזיז את הרגל בצורה לא טובה. בטופס השחרור נכתב ׳ניתן ליטול כדורים שנוהגים לבלוע כנגד כאבי ראש במידה ויהיו כאבים׳. ניסיתי נורופן, הוא לא מספיק חזק. הוא מעביר בערך 50% מהכאב והוא פג לפני שמותר לקחת עוד (1-2 כדורים כל 4-6 שעות - 2 כדורים פגים אחרי שעתיים). יש לי תור לרופא לעוד 40 דק׳, אבל בית המרקחת שליד הבית שלי סגור כי הרוקח יצא לחופשה. אני ממש לא מעוניין להיתקע בלי משככים בשישי-שבת. האם יש בית מרקחת כלשהו במרכז שפתוח בשעות נוספות?
-
- 47 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
האם למישהו ידוע על טכנאי/חב' הנותנת שירותי תמיכה לתוכנת דואר רב-לשונית lingomail? ככל הנראה חב' דביר מוצרי תוכנה אשר פיתחה את התוכנה ונתנה לה שירות תמיכה סגרה את משרדיה. אשמח לדעת אם מישהו מכיר להיכן ניתן לפנות לגבי תמיכה טכנית בתוכנת דואר זו. לאחר מס' שנים של שימוש בתוכנה בעת הורדת דואר סטנדרטית , נעלמו לי כל ההודעות הקודמות שהיו ב-inbox. לדעתי הבעיה היא בקובץ ה-library של התוכנה , אולי נעשה עליו איזשהו overwrite. אם מישהו משתמש בתוכנה ונתקל בבעיה דומה אשמח לשמוע, עלי לציין כי ההודעות שאיני יכולה לראותם מכילות אינפורמציה חשובה בשבילי ואני כמעט בטוחה שהן לא נמחקו אלא מקור הבעיה הוא ב-lib. תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג תקליטים יד שנייה בארץ עם עדיפות לתל אביב... תודה ושבת שלום איתן
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אצלנו באפסנאות יש מדי ב' מקום המדינה וגם כל המידות או גדולות או קטנות עלי. איפה אני יכול להשיג מדים חדשים במידה שאני ארצה ? אתלנו אין באפסנאות ואין לי קשרים להשיג כך שאני פונה לכאן למי שיש. אפשר גם לפנות אלי בפרטי אם מישהו מוכן למכור.
-
- 40 תגובות
- 29.1k צפיות
-
-
אני ראיתי שיש הרבה מכללות שמאפשרות לימודים במסלול הנ"ל, אבל האם יש אוניברסיטה בה ניתן לרכוש תואר ראשון בקרימינולוגיה? עוד שאלה, שמעתי שקרימינולוגיה ניתן ללמוד כחלק מהתואר סוציולוגיה ואנתרופולוגיה, האם זה נכון או שאין קשר בין שני התארים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני התחלתי להתעסק בעריכת וידיאו ואני מחפש איפה אני יכול למצוא חבילות עם קטעי סאונד שאפשר לשלב בסרטים, מנגינות, גשם, כל מיני כאלה . תודה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה ניתן למצוא בארץ זרוע כזאת למסך LCD? http://cableorganizer.com/lcd-mounts/lcd-monitor-mount-arms.htm
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום אני די בהתחלה בקורס אני תקוע בשאלות למשל כמה רשתות יכילו 80 מחשבים, 100 וכו הבעיה שהרשת מוצפת במידע, האם משהו יכול לכוון אותי לאתר או מידע שיכול לעזור לי בכלל הייתי שמח אם יש משהו שאפשר להעזר בו
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
-
אני מחפש בגוגל כבר שעתיים ועד עכשיו הצלחתי למצוא 3 מבחנים. מחר אני נבחן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא קצת מבחנים לתרגול ...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מתגייס עוד חודש וחצי, אז להצטרף למכון כושר עכשיו לא יהיה חכם (עדיף מאוחר מאשר אף פעם הא?)...כרגע אני במצב מוזנח לחלוטין (בחודשים האחרונים רצתי מעט אבל לא סדיר, החורף מוציא לי את החשק כנראה ) יש לי שרירי בטן עמוקים חלשים אז אני רוצה לעבוד על הבטן במיוחד יש לי תרגילים של הפזיותרפיה אבל חוץ מהם אני רוצה לחזק את הידיים ואת שאר הגוף אתם מכירים אתר שמסביר טוב או תוכנית טלויזיה בכבלים (יש לי HOT רגיל בלי חבילות)? ואל תגידו לי תעשה כפיפות בטן ושכיבות שמיכה, כי אין לי משמעת לזה יש לי הליכון ומתח בבית אז אני יכול להסתדר (לפחות בתחום הזה) אגב מצאתי במקרה את האתר הבא: http://www.feelgood.msn.co.il/feelgood/mudaut/fitness/default.htm מה דעתכם עליו?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שיש בו את החומר הלימודי של ספרות.... כמו שירת ימי הביניים, שירי רחל וכו'... אם מישהו מכיר אתר כזה בעברית שבבקשה יתן לי את הכתובת... (ולא עבודות...) תודה מראש, יאן.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
-
מישהו יודע על פורום רפואה שנותן סיוע בפענוח תוצאות מעבדה על בדיקת דם? אם בכלל נהוג לפרסם אותן בפורום או בדרך כלל שולחים במסר פרטי? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-