עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by moses_23,

אני מת לראות את המשחק אבל איפה הוא משודר? אני לא מצליח למצוא אותו בשום ערוץ ישראלי!!!! יש לי הוט אז למי שיודע שיאמר...ואם יש שידור חי באינטרנט שיביא כתובת תודה תודה תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by phmu,

אהלן, ה226bw שלי מבאג, אחרי שנתיים ושמונה התחיל לרצד בעת הפעלה לאחר כיבוי ממושך (נראה שהבעיה בקבלים, יש אפילו סרטון תיקון ביוטיוב). באג הפנו אותי לחיון. פניתי לחיון \ כור תקשורת והם הפנו לנקודת איסוף בירושלים. הם רוצים שאני אביא להם את המסך ארוז בקופסא ושהם רק שולחים את זה לנתניה ובעצם לא קשורים. מן הסתם שכבר אין לי את האריזה המקורית, לאחר ששאלתי בכמה חנויות מחשבים גם להם אין. מה עושים במצב כזה? שלחתי מייל לחיון שכבר יותר נוח לי לבוא לנתניה להביא להם את זה מאשר לחפש אריזות, אין תגובה. המסך הוא 22", עכשיו מאיפה בנאדם פרטי אמור להוציא אריזה, קלקר, נייר בועות, אנערף. תודה.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  3. "יומהולדת שלי היא בעוד *** יום" או "המלווה שלי נגמר בעוד *** יום"? גמני רוצה אחת P:

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  4. זה הבכי תינוק המפורסם אבל מה זה נשמע כמו מוזיקה מזרחית למישהו יש את זה?

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Cranchh,

טוב אני יתחיל ככה... אני עושה לי משהוא מיוחד בבית ואני צריך בשביל זה טרמפולינה מקיר לקיר!!!! אם למישהוא יש מושג או איזשהוא כיוון איפה אני יכול לחפש זה נורא יעזור לי... ולא סתם טרמפולינה משהוא כזה איכותי עם קפיצים שמתחברים לקיר... תודה!!!! עריכה: סליחה על הסימני שאלה....

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by enzo,

http://www.nicekicks.com/neckbreakers-lace-tags/

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by harry,

יש לי שתי מחשבים, ואני רוצה להשתמש בשבילם באותו מסך, אותה מקלדת אותו עכבר ואותם רמקולים. שמעתי ממישהוא שיש סוויץ שיכול לעשות את המעבר בין המחשבים, השאלה אם מישהוא מכיר דבר כזה ואם כן איפה קונים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. אני מחפש פוסטרים כאלה עם תרשימים של מודל 7 השכבות, פרוטוקולי רשת וכל מה שקשור לעולם המחשבים. האם ניתן להשיג את זה בחנות כולשהי בארץ ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Boris_yo,

יש לי מחשב נייד ישן וסמארטפון ישן. לא בא לי פשוט לזרוק אותם לזבל. דברים אלה עדיין עובדים. אולי יש דרך יותר טובה/נכונה להיפטר מאלקטרוניקה ישנה? מחזור או משהו? אולי יש חברות שמתעסקות עם זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by VL,

=] תודה לנותני התשובה...

11. Started by Alexkmr,

היו חיביים להחזיר לי 10 דולר על ביטול הזמנה. וכבר 4 ימים שלא מחזירים.. איפה מתלוננים שם? (כבר דיברתי עם התמיכה של האתר שממנו קניתי, ונאמר לי שאני יקבל את הכסף עוד יומים ואחרי זה אמרו לי תוך יום ועדין לא קיבלתי)

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by ofir123,

איפה הוא יכול לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by Loco69,

אהלן... צריך עזרה דיי דחופה... איפה מתקנים פאלמים או איפה אפשר לקנות להם חלקי חילוף (חנויות בארץ, חנויות באינטרנט) אגב אם מישהו יכול להשיג מנורת מסך ל PalmIIIc בבקשה לפנות אליי ל Icq:23496327 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by jungle-man,

כנראה שהיא לא נגמרת לעובדי חברת החשמל, חוצפה שעוברת כל גבול. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4482808,00.html החברה בחובות עתק ובמקום להפנות רווחים מרשת הסיבים האופטיים לטובת כיסוי החוב הכסף הולך לעובדים. הרי כתוצאה מכך לכולנו (חוץ מלעובדי חברת החשמל) יעלה חשבון החשמל הגבוהה גם כך.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by amirsource,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל איפ נימצאת החנות FOXPC בחיפה?.

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by MilkMan,

איפה נימצא מועדון הטיאמו בראשון? אני יודע שמול הנאפיס אבל איפה זה? איזה רחוב או משהו?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  17. חיפשתי כאן: http://www.mof.gov.il/taxes/ אני ממש לא מוצא שם. בעיקרון אני רוצה לדעת כמה ייקחו לי על מקלדת שליטה (בדומה לסינטיסייזר, לא למחשב) שחורגת מתחום ה-50$.. עריכה: מצאתי כאן משהו: http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx אבל אין שם שום דבר על מקלדת...

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  18. לחבר שלי הלך הHD בנייד, אין לי מושג מה הנזק, אבל לא מדובר בנזק עקב מכה/נפילה אלה פשוט ברכיב שנכשל כנראה. באיזה מקומות ניתן לשחזר מידע במקרה הזה? כי חנויות מחשבים לא ממש מתעסקות עם זה.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  19. הייתי השבוע אצל ידידה שלי,והורים שלה הביאו לה תמונה ממש אבל ממש יפה ואיכותית מגרמניה,אני מדבר על תמונות סגנון שחור לבן/אומנותי... בכול אופן מה שגרם לי להיזכר בכך שהחדר שלי די "ערום",אני מחפש מקום להזמנת תמונות איכותיות,עם מבחר מכול מיני סגנונות.. אשמח לקבל המלצות מאנשים שקנו,ואם אפשר אתר ישראלי ולא משהו בחו"ל.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. בקלטת או בדיוידי

21. Started by oDot,

חיפשתי ולא מצאתי, מלבד מקום אחד בהרצליה שם זה לא טרי. תודה לעוזרים!

• 33 תגובות
    • 9.7k צפיות
  22. SATA משולב עם מתח ומפוצל בצד אחד כבל מתח לSATA עם חיבור מיני+זווית לניידים מפצל מיוחד לכבל מתח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לא הצלחתי למצוא כאלה כל החנויות אומרות שזה יצא מהאופנה (למי אכפת) מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות בה ג'ינסים בגזרה נמוכה רחבים טיפונת . לא של ראפרים ופריקים .. רגילים לגמרי בלי כתוביות וצבעים מוזרים . ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לפני שאני יוצא למסע ומבזבז מיכל דלק סתם, איפה לחפש דיסקים DVD ריקים של VERBATIM וTAIYO YUDEN ? האם יש באופיס דיפו או בבאג ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ccc,

אני מחפש שקית של 1-5 קילו של מלח מים המלח , מלח נטו, בלי תוספות צבע ובוצי ספא של פנינה רוזנבלום. באיביי זה עולה 20 דולר ל5 קילו, אני מניח שבארץ זה יהיה יותר זול. אבל הלכתי ל2 סופרים ולא מצאתי... אם מישהו יודע איפה יש דבר כזה, נא להגיד לי. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים