עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ofir123,

איפה הוא יכול לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by Loco69,

אהלן... צריך עזרה דיי דחופה... איפה מתקנים פאלמים או איפה אפשר לקנות להם חלקי חילוף (חנויות בארץ, חנויות באינטרנט) אגב אם מישהו יכול להשיג מנורת מסך ל PalmIIIc בבקשה לפנות אליי ל Icq:23496327 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by jungle-man,

כנראה שהיא לא נגמרת לעובדי חברת החשמל, חוצפה שעוברת כל גבול. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4482808,00.html החברה בחובות עתק ובמקום להפנות רווחים מרשת הסיבים האופטיים לטובת כיסוי החוב הכסף הולך לעובדים. הרי כתוצאה מכך לכולנו (חוץ מלעובדי חברת החשמל) יעלה חשבון החשמל הגבוהה גם כך.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by amirsource,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל איפ נימצאת החנות FOXPC בחיפה?.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by MilkMan,

איפה נימצא מועדון הטיאמו בראשון? אני יודע שמול הנאפיס אבל איפה זה? איזה רחוב או משהו?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  6. חיפשתי כאן: http://www.mof.gov.il/taxes/ אני ממש לא מוצא שם. בעיקרון אני רוצה לדעת כמה ייקחו לי על מקלדת שליטה (בדומה לסינטיסייזר, לא למחשב) שחורגת מתחום ה-50$.. עריכה: מצאתי כאן משהו: http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx אבל אין שם שום דבר על מקלדת...

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  7. לחבר שלי הלך הHD בנייד, אין לי מושג מה הנזק, אבל לא מדובר בנזק עקב מכה/נפילה אלה פשוט ברכיב שנכשל כנראה. באיזה מקומות ניתן לשחזר מידע במקרה הזה? כי חנויות מחשבים לא ממש מתעסקות עם זה.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  8. הייתי השבוע אצל ידידה שלי,והורים שלה הביאו לה תמונה ממש אבל ממש יפה ואיכותית מגרמניה,אני מדבר על תמונות סגנון שחור לבן/אומנותי... בכול אופן מה שגרם לי להיזכר בכך שהחדר שלי די "ערום",אני מחפש מקום להזמנת תמונות איכותיות,עם מבחר מכול מיני סגנונות.. אשמח לקבל המלצות מאנשים שקנו,ואם אפשר אתר ישראלי ולא משהו בחו"ל.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. בקלטת או בדיוידי

10. Started by oDot,

חיפשתי ולא מצאתי, מלבד מקום אחד בהרצליה שם זה לא טרי. תודה לעוזרים!

• 33 תגובות
    • 9.7k צפיות
  11. SATA משולב עם מתח ומפוצל בצד אחד כבל מתח לSATA עם חיבור מיני+זווית לניידים מפצל מיוחד לכבל מתח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לא הצלחתי למצוא כאלה כל החנויות אומרות שזה יצא מהאופנה (למי אכפת) מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות בה ג'ינסים בגזרה נמוכה רחבים טיפונת . לא של ראפרים ופריקים .. רגילים לגמרי בלי כתוביות וצבעים מוזרים . ?

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  13. לפני שאני יוצא למסע ומבזבז מיכל דלק סתם, איפה לחפש דיסקים DVD ריקים של VERBATIM וTAIYO YUDEN ? האם יש באופיס דיפו או בבאג ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ccc,

אני מחפש שקית של 1-5 קילו של מלח מים המלח , מלח נטו, בלי תוספות צבע ובוצי ספא של פנינה רוזנבלום. באיביי זה עולה 20 דולר ל5 קילו, אני מניח שבארץ זה יהיה יותר זול. אבל הלכתי ל2 סופרים ולא מצאתי... אם מישהו יודע איפה יש דבר כזה, נא להגיד לי. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני מניח שזה סתם חתיכת מתכת, איפה יש את זה זול ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. לפני יומיים עברתי ניתוח קטן ברגל. יש לי תפרים וכאבים בלתי פוסקים, בדרגה של בערך 4 - או 5 אם אני מזיז את הרגל בצורה לא טובה. בטופס השחרור נכתב ׳ניתן ליטול כדורים שנוהגים לבלוע כנגד כאבי ראש במידה ויהיו כאבים׳. ניסיתי נורופן, הוא לא מספיק חזק. הוא מעביר בערך 50% מהכאב והוא פג לפני שמותר לקחת עוד (1-2 כדורים כל 4-6 שעות - 2 כדורים פגים אחרי שעתיים). יש לי תור לרופא לעוד 40 דק׳, אבל בית המרקחת שליד הבית שלי סגור כי הרוקח יצא לחופשה. אני ממש לא מעוניין להיתקע בלי משככים בשישי-שבת. האם יש בית מרקחת כלשהו במרכז שפתוח בשעות נוספות?

• 47 תגובות
    • 14.1k צפיות
  17. האם למישהו ידוע על טכנאי/חב' הנותנת שירותי תמיכה לתוכנת דואר רב-לשונית lingomail? ככל הנראה חב' דביר מוצרי תוכנה אשר פיתחה את התוכנה ונתנה לה שירות תמיכה סגרה את משרדיה. אשמח לדעת אם מישהו מכיר להיכן ניתן לפנות לגבי תמיכה טכנית בתוכנת דואר זו. לאחר מס' שנים של שימוש בתוכנה בעת הורדת דואר סטנדרטית , נעלמו לי כל ההודעות הקודמות שהיו ב-inbox. לדעתי הבעיה היא בקובץ ה-library של התוכנה , אולי נעשה עליו איזשהו overwrite. אם מישהו משתמש בתוכנה ונתקל בבעיה דומה אשמח לשמוע, עלי לציין כי ההודעות שאיני יכולה לראותם מכילות אינפורמציה חשובה בשבילי ואני כמעט בטוחה שהן לא נמחקו אלא מקור הבעיה הוא ב-lib. תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  18. איפה ניתן להשיג תקליטים יד שנייה בארץ עם עדיפות לתל אביב... תודה ושבת שלום איתן

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  19. אצלנו באפסנאות יש מדי ב' מקום המדינה וגם כל המידות או גדולות או קטנות עלי. איפה אני יכול להשיג מדים חדשים במידה שאני ארצה ? אתלנו אין באפסנאות ואין לי קשרים להשיג כך שאני פונה לכאן למי שיש. אפשר גם לפנות אלי בפרטי אם מישהו מוכן למכור.

• 40 תגובות
    • 29.3k צפיות
  20. אני ראיתי שיש הרבה מכללות שמאפשרות לימודים במסלול הנ"ל, אבל האם יש אוניברסיטה בה ניתן לרכוש תואר ראשון בקרימינולוגיה? עוד שאלה, שמעתי שקרימינולוגיה ניתן ללמוד כחלק מהתואר סוציולוגיה ואנתרופולוגיה, האם זה נכון או שאין קשר בין שני התארים? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by noambaum,

מישהו יודע???

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  22. אני התחלתי להתעסק בעריכת וידיאו ואני מחפש איפה אני יכול למצוא חבילות עם קטעי סאונד שאפשר לשלב בסרטים, מנגינות, גשם, כל מיני כאלה . תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  23. mcda msdse וכו וכו תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו יודע איפה ניתן למצוא בארץ זרוע כזאת למסך LCD? http://cableorganizer.com/lcd-mounts/lcd-monitor-mount-arms.htm

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  25. שלום אני די בהתחלה בקורס אני תקוע בשאלות למשל כמה רשתות יכילו 80 מחשבים, 100 וכו הבעיה שהרשת מוצפת במידע, האם משהו יכול לכוון אותי לאתר או מידע שיכול לעזור לי בכלל הייתי שמח אם יש משהו שאפשר להעזר בו

• 1 תגובה
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.