כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
הדיון הזה נועד להגיד מה אתם שונאים ומה מעצבן אותכם במערכת ההפעלה שלכם /כל מערכת הפעלה אחרת / שהיתה לכם אני מדבר רק על דברים שהם DEFAULT במערכת ההפעלה - איך שהיא באה מראש אחרי שסיימתם את ההתקנה. חלק מהדברים זה בדיעבד/ בהשוואה כי אני אוהב את הTASK MANAGER לאללה ולא היה אותו לפני WIN2000 אני אתחיל : DOS הכל צריך לכתוב ואם שכחתי לשים DOSKEY זה מעצבן אחושלוקי להתחיל לכתוב מחדש והHELP מסורבל - טוב נו ככה זה כשאין GUI - (ממשק גרפי) 95 זה היה מזמן אני כבר לא זוכר מישהו זוכר /יודע? 98/ME קורס כל הזמן מסך כחול - BSOD לא מאובטחת - בקושי! NT הגלגלת בעכבר לא עובדת!!! אין תמיכה בUSB בכלל! 2000 אני שונא כשהמחשב עולה יש את ההודעה הזאת: .....at least one…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה אני יודע שזה ספאם אבל תנו לי... אירוע היסטורי לעומת כל האנשים פה שמפרסמים ביום מה שאני עושה בשבוע... אחרי 5.5 שנים בפורום (כן אני זקן, המשתמש שלי הוא 996 לעזזל. המשתמש הכי חדש הוא 36332 ) אחרי שהרבה דברים ראיתי ועברתי פה... הגיע היום לעלות דרגה מנהלים, שדרגו לי את התיאור שלי בבקשה לANIME Junkie ולא Addict
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש איזה מישהי שאני קורא לה רק לקטע מיני פעם פעמיים בשבוע אנחנו נפגשים כבר איזה 4-5 חודשים יש שתי בעיות 1)אני מתחיל להרגיש שהיא מאוהבת בי על כל הראש נדמה לי אפילו תתאבד בשבילי,זה לא הדדי אני סתם איתה לזיון ולא יותר,ולא משנה כמה חרא אני מתנהג אלייה ואני ממש מתנהג אלייה חרא לא יורד לה ממני 2)בהתחלה הסקס היה כיף והכול ואת הצרחות שלה היה אפשר לשמוע עד הבלוק הבא אחרי איזה 20-30 פעם שזיינתי אותה(סעמק כמה חבילות קונדומים ביזבזתי) אני מרגיש שהחור שלה התרחב והוא כמו מערה שם וזה לא מצחיק אני כבר לא מצליח לגמור כי מרוב שהוא התרחב כל כך אני לא ממש מרגיש את זה ולפעמים בגלל זה לוקח לי מעל 4 שעות לגמור וזה מעצבן...וגם כמובן עוצמת הגניחות שלהה ירדו בהתאם ולא רק זה גם נכנס ל…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש בימים אלה משקפי שמש איכותיות וחשבתי ללכת (אם כבר אז כבר ) על אוקלי ... חיפשתי איזה חנות איכותית אבל לא ממש מצאתי לעומת זאת באחת מהכתבות שמצאתי ב ynet דרך חיפוש בגוגל היתה תגובה של מישהו שאמר שחנות היבואן של אוקלי נמצאת ברחוב אימבר 7 בפתח תקווה הבעיה היא שהתגובה הזאת היתה לפני יותר משנה וגם אם אכן היתה שם חנות אני לא יודע אם היא עדיין שמה , מישהו יכול לאשר את זה ? אם אכן יש שם חנות גדולה של אוקלי... אני לא רוצה לינסוע עד שם לחינם מישהו מכיר חנות גדולה אחרת למשקפי שמש איכותיות ? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 19.4k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מכונת גילוח, ויש יותר מידי דגמים, ואני כבר לא יודע במה לבחור. בטווח עד 700 שקל אפשר לקנות משהו טוב שהיה תחליף לסכינים?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב כולל כרטיס מסך השאלה שלי היא האים הרשת הזאת טובה ...........שמתי לב שהמחירים שם יכולים להיות זולים לאותו מוצר עד 200-300 שקל פחות . מה אתם אומרים על איבורי.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בעקבות הצלחת התוכנה הקודמת ובעקבות בקשתו של yonir אני פותח את הת'רד הזה לגבי שחרור גרסא 2 לתוכנה שלי למי שלא זוכר זאת תוכנה לצפייה ברוב המצלמות של איילון בו זמנית. קודם כל לפי בקשתו של יוני,הפכתי את הכפתורים של מצלמה 8 וניתן להוריד את הגרסא עם הכפתורים במיקום הנכון מפה: http://rapidshare.com/files/58425170/ayalon2.rar עכשיו,עוד כמה הצעות שקיבלתי הן לשים את המצלמות לפי הסדר שלהן באתר ולהוסיף את כולן(כתבתי את התוכנה לפני הרבה זמן,מאז נוספו עוד מצלמות). אם מישהו יוכל להגיד לי(יוני?) באיזה סדר לשים אותן-זה יעזור לי כי אני לא בטח ש=איך לשים אותן. עוד משהו זה -אולי מישהו רוצה להתנדב להכין איזה עיצוב נחמד לתוכנה . אם יש לכם עוד הצעות לשיפור התוכנה תרשמו אותן פה ובסוף אני אעלה א…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שנה של כל טוב לכולם (מאחלים - אני, Photoshop CS3 ו Wacom Graphire4 ) כאן מאוחסנות גרסאות ברזולוציות גבוהות ומתאימות לרקעים שונים (בפורמטים של 16:10 או 3:4): http://sharonbi.deviantart.com/art/Rosh-Hashana-Wallpaper-pack-137966164
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היום בבוקר אני קם ומגלה שהיום יום ג', אני חושב לעצמי: מעולה יהיה מה לעשות היום בשיעור ספרות... וכך אני יוצא אל ההסעה בערך בעשרה לשמונה שמח לי עם העיתון בתיק... מגיע לבית ספר, מתחיל שיעור ראשון - ספרות... אני כמובן משתעמם בצורה משוגעת ופותח את העיתון... פתאום על השער אני רואה את הדבר הבא: "וגם: איזה מסך הכי כדאי לקנות? סקר שוק השוואתי", אמרתי לעצמי: איזה יופי אולי הם כתבו דברים נכונים לשם שינוי... כמה כבר אפשר לטעות עם מסכים.. במיני השוואה שלהם אני רואה את המסכים הללו: MAG 786FD Samsung 757DFx CTX PR705 LG Flatron 795FT Plus Philips 107T המסך הנבחר היה (איך לא) ה- MAG 786FD אשר ניצח את ה- CTX PR705F אשר עולה פחות, אמין הרבה יותר ומאפשר חיבור USB. ועכשיו אני דופק את…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום מערכת ממוחשבת מתקשרת אלינו כבר במשך כמה חודשים לקו הביתי, וכשמרימים את הטלפון, שומעים: "השתתפו עכשיו בסקר קצר העוסר בירידה במשקל". זה לא מפסיק, וממש מטריד. מישהו יודע מה החברה שעומדת מאחורי זה? המספר שלהם תמיד מופיע כ"חסוי". אודה למי שיודע מה השם/טלפון של החברה שעומדת מאחורי זה. תכלס עם כמות ההטרדות שהם עושים לאנשים, אם כל בן אדם היה מגיש נגדם תביעה, הם היו נעלמים מהר.. תודה card
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דגם ה-34UC89G הרחב, הקמור והנאה שיכול להגיע לקצב רענון של 166 הרץ מתחיל להימכר באופן רשמי לכתבה
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
זה אני http://img28.exs.cx/img28/238/c6-03-12-04_2054.jpg וזה עוד איזה מישהו http://img24.exs.cx/img24/8210/01-04-12-04_0052.jpg
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי התלבטות בין שני הקורסים כשהמטרה שלי היא גם ללמוד טכניקות שיעזרו לי בצבא (לפתח התנהגות מנהיגתית ואינטואיציה והכל) וגם להיכנס לכושר קרבי (בונה על קורס חובלים). מה עדיף? אקסטרים ממש יקר, אבל מצד שני יש שם אימונים ברובים מה שהבנתי שאין באחרי.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראיתי 2 פרקים ואני חיב להגיד בווווררררררייייינננננגגגגג מה לעזזל אתם אוהבים בסידרה הזות? תבחורות הזקנות שעבר זמנן? תעלילה מהשעממת? מה ?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה די דפוק לבקש המלצה למשקפי שחייה ושנורקל איכותיים, כי הרי אפשר לקנות כל מיני סטים במגה ספורט וכו'! הבעיה היא, שעד היום ביזבזתי קרוב ל-800 שקל על סטים כאלה, וכולם יצאו כמוצרים זבל לגמרי! משקפיים לא אטומטות לגמרי, חלק לוחצות בצורה ממש מטורפת, שנורקל אחר נקרע ממנו חלק בקלות וכל מיני תקלות קטנות. כמה זבל כבר אפשר לייצר! אז חשבתי להשקיע בפעם האחרונה במשהו איכותי, אבל הפעם לבקש המלצה ממי שמתעסק בתחום, כי ממש נמאס לי לבזבז את הכסף על משהו כל כך פשוט! סך הכל מחפש שנורקל, ומשקפי שחייה נורמליים לים. עריכה: דיברתי בעצם עם אחותי כרגע, ואמרה שיש לה של ספידו, שהם ממש טובים, ועלו לה רק 90 שקל. אני אקנה מחר ממגה.
-
שלום לכולם, שמי אורי ואני עוקב אחרי הת'רדים באתר מזה זמן רב כבר, וראשית רציתי לברך על הקהילה הזו ועל העזרה שהיא מספקת לכל מיני newbis בתחום. טוב, אז ככה, אני בן 26 ולומד שנה א' מדעי המחשב בבן גוריון, כשהתחלתי ללמוד לא עיניין אותי מה ולמה אלה כמה, מהסיבה הפשוטה.. ששום דבר לא נראה מעניין בעיני, אין לי משיכה טבעית או העדפה לתחום זה או אחר (מה גם שאין לי מושג בתכנות ולא מבין כל כך בתחומים השונים בהיי-טק), ככה שהמחשבה הייתה אם כבר ללמוד, אז משהו שישתלם בטווח הרחוק. בעצלנותי (אני מודה - הדוניסט ) לא טרחתי לברר ומסתבר ששנה א'......75% מת-פאקינג-מטיקה! עכשיו את לימודי המת' השארתי מאחורי בכיתה יב' לפני יותר משמונה שנים (5יח' 97) אבל לא זכרתי כלום חוץ מהעובדה שאני שונא מת'... נכון …
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני שואל ברצינות, חבר'ה. * מבחינת מהירות טעינת אתרים ווידאו HD, כנראה שאין הבדל בין זה, לבין אינטרנט במהירות 20 מגהביט ואף פחות מזה. * מבחינת הורדת טורנטים מטרקרים ציבוריים, אי אפשר לנצל את כל רוחב הפס בהורדת טורנט בודד. לפחות אני לא מצאתי כזה. אני יכול להוריד 10 סרטים במקביל, אבל מה זה יעזור לי? אני יכול באותה הצלחה להוריד סרט אחד ב 12-20 מגהביט תוך אותו זמן בערך. אז נכון, ישנם גם הטרקרים הפרטיים ששם מהירות ההורדה היא מקסימלית ל 100 מגהביט. האם יש עוד דרך לנצל את האינטרנט המהיר שלי? משהו מדהים שעוד לא חשבתי עליו? או שהכל אשליות של מהירות?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://rotorooter.com/john/index.php הדבר הזה אמיתי לגמרי ולפי האתר אפשר לזכות באחד כזה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש כבר הרבה זמן אתר קניות מחול שמוכר גם חלקי מחשב ותומך בשיטת קנייה של PAYPAL אם למישו יש אתר להמליץ אשמח תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך IRIVER IHP120 ואוזניות Koss KSC35 אני מוכן לשלם לבן אדם שמביא לי את הפריטים 50 שקל על כל מוצר! 8) אם תם רוצים תביאו חינם ותיהיו נחמדים אבל ל"אני לא פראייר"ים שבניכם אני גם אשלם :-X
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גברת ישראלי עובדת בבניין בן 15 קומות . כל בוקר היא מגיעה נכנסת בקומת הקרקע עולה במעלית עד לקומה ה 7 יוצאת וממשיכה ברגל עד לקומה ה 12 בה נצצא משרדה בסוף היום היא נכנסת למעלית שבקומה ה 12 ויורדת עד לקרקע וכך חוזק חלילה . מדוע עולה גברת ישראלי חמש קומות ברגל ???
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב,אז היום התקינו לנו בבית טלפון של הוט. ביקשתי 3 נקודות. אחרי שהוא התקין לי בחדר אני רואה שהתפוצץ לי חור בקיר בגודל כדור ושהוא עשה מלא חורים בקיר בגלל שהוא שם קליפסים לא נכון ואז שם מחדש. את ההתקנה השנייה בהול-זה מעבר כזה בין החדרים לסלון,זרק את כל הכבלים של החשמל והמודם על הרצפה מבלי לשים קליפסים כמינימום למטבח הוא משך כבל מעל התקרה במקום מהרצפה.... קיצר,עבודה ממש גרועה מחברה כל כך גדולה.מאוד מאוכזב,מקווה שלפחות מהטלפון אני יהיה מרוצה ;D
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי פורד פוקוס 4 דלתות 2003 לאחרונה ראיתי בסניף של אוטו-דיפו כיסוי לאגזוז מעוצב יפה עם להבות כזה.. משהו יפה במיוחד שכולל גם תאורה. עכשיו למבינים שבינכם , יש למישהו מושג איפה יכולים להתקין לי את הכיסוי וכמובן לארגן אותו לחיבור החשמלי , כמובן כמה זה יעלה ורצוי שיהיה באזור ראשל"צ והמרכז. עריכה: מוסך אוטו-דיפו מסרבים להתקין אותו. תודה!
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-