כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לפרט על הקורס ובכלל על האופי של התפקיד? לפי מה שהבנתי אם אני מתאים לקצונה קרוב לוודאי שלא יסכימו להוציא אותי לקורס כי בעיקרון מעדיפים מכים על צלפים, זה אומר שאני צריך לטרטר מישהו בשביל הקורס?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
חבר שלי ביקש שאני יצרוב להם לעסק שלהם אופיס ופוטושופ וכאלה... עכשיו אני יודע שזה לא חוקי, אז מי ומה אמור לדעת?! כאילו אם באים לבדוק אז מי? ואם כן אז מה הסיכוי שיעלו עליהם?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מוזמן לפגוש את השריטה שלי פה: http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=32904&OrderBy=1&Page=1&spType=1&backCat=45&tmpl=0 וכמובן שיש עוד כמה סרטונים בפרטים שלי תהנו כמובן שאשמח לקבל תגובות על הסרטונים(גם שם מי שרוצה )
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת מה השיטות של אתרי הטורנט הגדולים לתפוס צ'יטרים ... 8) דרך אגב התרד הזה עובר על חוקים(שאלה למנהלים) ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות שולחן למחשב שלי, עד היום כל מה שראיתי בכל מיני מקומות זה הדברים המגעילים האלה http://www.ganganit.co.il/files/products/234232.jpg זה שהמחשב תקוע שמה בצד ונחנק מחום ולא רואים אותו ואני שונא את זה... אני מחפש משהו בסגנון מה שיש לי, שהמארז עצמו והמסך באותו הגובה אני רק לא יודע איך קוראים לזה, אבל מה שיש לי זה מה שצירפתי בתמונה שתיראו רק למה אני מתכוון. אני מחפש משוה בסגנון הזה רק שלא יהיה בצד שמאל ארונית כזאת גבוהה, שיהיה פשוט שולחן כזה עם מגירות אפילו אפשר או בלי זה לא משנה... יש לכם המצלמה שראיתם איפשהו לדבר כזה? (כן אני יודע אני צריך לסדר את החטים שמה ואת החדר) [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נא לקרוא קודם ואח"כ להסתכל בתמונה שימו לב, המצ"ב הוא תיעוד של geo & geo חבורת כלבים תוקפת תנין ליד קרנס Cairns - באוסטרליה! לפעמים הטבע יכול להיות אכזר, אבל יש גם יופי פראי , ואולי גם סוג מסוים של צדק פואטי הבא לידי ביטוי באכזריות הזאת. התנין, טורף עתיק ואכזר, הנחשב בדרך כלל כבלתי מנוצח, יכול להפוך לקורבן, אם האסטרטגיה של תוקפיו היא קבוצתית. זה אפשרי בגלל המבנה הקבוצתי של התוקפים, ובגלל אינסטינקט ההישרדות הטבוע בכלבים. הביטו בתמונה המצורפת ושימו לב איך הכלב אלפא חוסם את התנין בגרונו ואינו מאפשר לו לנשום, בעוד הכלב השני מונע בעדו מלהכות עם הזנב. בשלב הזה הכלב השלישי בחבורה יכול לתקוף את החלק הפגיע של איזור הבטן. שוב לא מומלץ לבעלי לב חלש זה לא נראה סימפטי במ…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אבא מחזיר בקרוב את הרנו לליסינג, והעבודה נותנת לו לבחור בין שתי המכוניות הנל. מה אתם חושבים שמומלץ ולמה? הגיר הרובוטי נשמע לי די מעניין. ידני זה קצת מעצבן אוטומט זה קצת מרדים.. ורובוטי זה בעצם באמצע, לא? אז מה אתם אומרים? אשמח לשמוע חוות דעת על שתי הרכבים מאנשים שנהגו בהם.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש חנות שמוכרת נעלי Vans באזור ר"ג... כמה צריך לעלות? תודה.
-
- 19 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להשכיר רכב פאר כאילו כמו מרצידס במוו וכאלה ?? איזה חברות נותנות את זה בארץ??
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.videosift.com/video/Leno-inhales-gas-with-some-science-guy זה נראה לכם אמיתי?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש איזה מישהי שאני קורא לה רק לקטע מיני פעם פעמיים בשבוע אנחנו נפגשים כבר איזה 4-5 חודשים יש שתי בעיות 1)אני מתחיל להרגיש שהיא מאוהבת בי על כל הראש נדמה לי אפילו תתאבד בשבילי,זה לא הדדי אני סתם איתה לזיון ולא יותר,ולא משנה כמה חרא אני מתנהג אלייה ואני ממש מתנהג אלייה חרא לא יורד לה ממני 2)בהתחלה הסקס היה כיף והכול ואת הצרחות שלה היה אפשר לשמוע עד הבלוק הבא אחרי איזה 20-30 פעם שזיינתי אותה(סעמק כמה חבילות קונדומים ביזבזתי) אני מרגיש שהחור שלה התרחב והוא כמו מערה שם וזה לא מצחיק אני כבר לא מצליח לגמור כי מרוב שהוא התרחב כל כך אני לא ממש מרגיש את זה ולפעמים בגלל זה לוקח לי מעל 4 שעות לגמור וזה מעצבן...וגם כמובן עוצמת הגניחות שלהה ירדו בהתאם ולא רק זה גם נכנס ל…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הלוו אני מחפש חנות מקצועית זולה ואמינה! במרכז ( רמת גן -תל אביב -גבעתיים-בני ברק) אני פשוט רוצה לקנות מחשב חדש ואני רציתי לקנות מIQPC אבל הם מאוד רחוקים לי... (אני גר ברמת גן ) והם באשדוד ואם יקרה משו למחשב למי אני יילך? ועוד כמה שאלות מזה אריזת OEM?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, אני בקבוצה של כשמונה צעירים לפני גיוס. רצינו לדעת איפה כדאי לעשות חופשה של עד שבוע בסביבת הים התיכון (תורכיה, יוון והאיים, קפריסין וכו'...). אנחנו מעדיפים אזורים עם כמה שיותר תיירים אירופאים בגילנו. (כמה שפחות ערסים ישראלים ) חשבנו על חופשה במלונות סבירים+, ביום ים, בלילה מסיבות ואולי גם קצת טיולים בין לבין. על איזה איזור הייתם ממליצים?(מנסיונכם, ממה ששמעתם...) תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1 to change the light bulb and to post that the light bulb has been changed 14 to share similar experiences of changing light bulbs and how the light bulb could have been changed differently 7 to caution about the dangers of changing light bulbs 1 to move it to the Lighting section 2 to argue then move it to the Electricals section 7 to point out spelling/grammar errors in posts about changing light bulbs 5 to flame the spell checkers 3 to correct spelling/grammar flames 6 to argue over whether it's "lightbulb" or "light bulb" ... another 6 to condemn those 6 as stupid 2 industry professionals to inform the group that the proper term is "lamp" 15 know-it-alls who claim th…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים. אז ככה אני וחברים שלי אנחנו לפני גיוס החלטנו לצאת לאיזה טיול לפני צבא. לתפוס בנות ולהנות המון. חשבנו ובדקנו שני מקומות בהם יש דילים די טובים וזולים,איי נאפה בקפריסין וקוס שביוון. היתי רוצה לשמוע המלצות לשני המקומות הללו,בבקשה רק מאנשים שביקרו שם. האם תהיה בעיה להכנס למועדונים בנאפה או בקוס כאשר אינך בן 18,אני עוד חודש וקצת בן 18 אבל הנסיעה מתוכננת באמצע חודש אוגוסט.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ... מה לפני דעתכם יותר טוב מבין שני הנושאים הבאים ללימוד אקדימאי 1- מנהל עסקים וכלכלה 2- משפטים מה דעתכם מה יותר טוב אני מתלבט .... אני שואל שאלה כללית מבחינת הכל , אפשרויות עבודה וכל הדברים האלה תודה לעונים
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, השאלות הן: 1) כמה צריך תשובות נכונות כדי לעבור? 2) האם אני עושה את המבחן בעזרת תמרורים המוצגים לי?(ללא פירוש). 3) האם התיאוריה בפעם השנייה תעלה אותו דבר? 4) אני עושה תיאוריה ואני יוציא רשיון על אופנוע, אז השאלות יהיו על אופנוע ועל הדרכים בלבד? (הכל חוץ מרכב).
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי את כל LOST וכל PRISON BREAK, את HEROES ואת JERICHO, כל הסדרות האלה פשוט מעולות וסחפו אותי כל פעם מחדש. איזה עוד סדרות עדכניות יחסית יש לראות? נ.ב, אני מחפש סדרות סוחפות בסגנון של אלה שכבר ראיתי, אבל בלי קשר לזה גם סדרות קומיות יתקבלו בברכה (סגנון איש משפחה או חברים וכו). ולא להמליץ לי על כל מיני סוגים של סופרנוס, כאלה שהתחילו לפני 80 שנה ובשביל להתעדכן אני אצטרך לשבת חודשיים ברצף על אלפי פרקים תודה רבה רבה רבה!!!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אני וחבר רוצים לערוך מסיבה לגילאים 18 + ( בגלל השתיה ) מישהו מכיר מקום טוב שאפשר לעשות בו מסיבות ? ( אני מתכוון לא לשכור את המקום אלא מקום חינמי ) ואני חדש בתחום אז כל מי שאירגם פעם מסיבה ויכול לעזור לי ( מיקום , DJ , איך להגיש שתיה, כמה לקחת כניסה ועוד דברים ) זה יהיה טוב אהה ציוד הגברה יש לי כבר ** אם זה באמת יצא לפועל כל חברי האתר מוזמנים **
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זו פשוט אחת המצגות הכי הכי מצחיקות שראיתי! 90% מהשקופיות מצחיקות טילים חובה לראות! תקראו קודם את האנגלית בתמונה ורק אז את מה שכתוב מתחת לתמונה... שני לינקים לאותה מצגת: הראשון ישיר והשני פשוט יציב אך צריך לחכות כמה שניות עד שיופיע הלינק. http://www.fps.co.il/Files/1166480138.pps http://www.mytempdir.com/1122720
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-