עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ממש לא מזמן קניתי 256 MB RDRAM PC 800 ויכול להיות שאצטרך למכור אותם... :'( אם אני ירצה למכור אותם אני חייב לעשות את זה מהר ואני שואל איפה הכי כדאי לפרסם מודעות למכירת חלקים? נ.ב המעוניין לפנות בפרטי.. ;D

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  2. Started by balon007,

אחרי הדיון הקודם שלי הבנתי שלא כדאי לקנות בKSP בשום אופן... אז איפה כן כדאי? הבנתי ש"נעה מחשבים" חנות טובה והיא גם לא כ"כ רחוקה מהבית שלי. מה אתם חושבים על "מרדנית"? ואם אתם מכירים עוד חנויות טובות באיזור עפולה/עמקים/חיפה/קריות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מדי פעם אני צריך לקנות סכומים של בין אשר לחמישים אלף יורו, והבנקים שוחטים אותי עם עמלות ושערי חליפין מוגזמים. יש אלטרנטיבות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by parker8,

ניסיתי כמה ראשי דיו חלופיים, אבל הגעתי למסקנה שאין כמו המקורי. מישהו יכול להמליץ על מקום שמוכר מקורי בזול? או איזה מבצע בבאג/אופיס דיפו? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  5. בהמשך להודעה שפתחתי בפורום תוכנה ביום חמישי בנושא ניסיתי לחפש תוכנה להוצאת חומר מהארד דיסק מתקתק. ההודעה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448992.0 ולפי מה שהבנתי(בגלל שאין תשובות) כנראה שזה לא כל כך אפשרי וצריך להעשות ע"י מישהו מקצועי אשמח לקבל את חוות דעתכם איפה כדי לעשות את זה באיזור המרכז במחיר סביר ? תודה מראש ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. היי רציתי לדעת איפה הכי משתלם לפתוח חשבון בנק לצעירים.. מבחינת הכל מתנות הטבות וכו... ואם איפשר לפתוח חשבון לבד? אני בן 16.5 ויש לי תעודת זהות.. תודה לכל מי שיענה לי..

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. אני יודע שזאת שאלה שמן הסתם כבר טחנו אותה...אבל אני צריך לקנות מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לדעת איפה הכי כדאי לי לבדוק ברצינות. לפני שנתיים קניתי מחשב נייד אצל ksp ולמרות שהמחשב עצמו מצויין נתקלתי שם בכמה דברים שממש עצבנו אותי: 1.היחס של המוכר היה כאילו הוא עושה לי טובה שהוא מסכים למכור לי. 2.הם לא גמישים בגרוש!המחירים באתר שלהם הם רק בתשלום מזומן(מחשב ב8400 ש"ח בתשלום אחד במזומן?!),אין מערכת התקנה,מחשב אינו כולל שום דבר שבמקומות אחרים נחשבים לדברים בסיסיים(כמו מערכת הפעלה,כרטיס רשת וכו'). 3.שמעתי שלא משתלם לקנות אצלהם מחשב שלם. אז איפה אתם ממליצים לקנות?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. אני צריך אופניים במחיר 500 שקל....... באזור של ירושלים תציעו לי אזשהו אתר .... אופנים הרים

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by arik100,

לפני השינוי העיצובי באתר בתחתית הדף מצד שמאל נראה לי היה "נושאים חמים" איפה אפשר למצוא את זה עכשיו?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by FPSbanana,

איפה הנקודות אצל אישה שיגרמו לה להגיע לאורגזמה יותר מהר? וזה אותו דבר אצל בנות 17??

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by anisarsor,

איפה צטים פה לדבר אם כולם ביחד לא מצאתי

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  12. אז ככה, השוויתי שני מפרטים דומים מאוד - האחד של Ivory והשני של iqpc (הזולים ביותר שאני מכיר, אחרי אייבורי). Ivory: iqpc: כפי שאתם רואים, יצרתי ב-iqpc מפרט דומה ככל שיכולתי לזה של Ivory, כדי להשוות מחירים. ההבדלים בין המפרטים הם: * לא ידוע מהו המארז+ספק של Ivory ןלכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc. * לא ידוע מיהו יצרן הזיכרון ב-Ivory ולכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc (בקוגרויית 1024MB, 667MHZ כמובן). אגב, מישהו יודע למה הכוונה ב-DUAL בפרסום של Ivory? אם הכוונה לשני סטיקים, אז המצב נוטה עוד יותר לטובתם... *לגבי HD, בחרתי ב-iqpc של samsung (הזול ביותר). ההפרש במחיר, כפי שאתם רואים, הוא כ-560 ש"ח - 1830 ש"ח ב-Ivory לעומת 2393 ש"ח ב-iqpc. כלומר ההצעה של iqpc יקרה ב-30%…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני מעוניין לקנות את הדומיין www.maidenisrael.co.il איפה ואיך אני עושה את זה ומה המחיר בערך תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by foxbat_a,

אני חייל משוחרר ורוצה ללמוד ולעשות קריירה בתחום המחשבים. יש לי נסיון של טכנאי מחשבים, אני די טוב בזה, כשמדובר בתקלות במחשב. הבעיה שלי שאין לי שום תעודה שמוכיכה את היכולות שלי. הנושאים שמעניינים אותי הם ניהול רשתות, 3D גראפיקה ואנימציה, וכמובן, חומרה. איזה מוסדות הכשרה יש במרכז הארץ ומה הייתם מציעים? בינתיים כבעתי רעיון בHackerU

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  15. שמעתי שזה תוכנית מצחיקה לאללה... אני יודע שבייס, רק באילו ימים, באיזה שעה ובאיזה ערוץ ? תודה.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  16. ליד איפה זה?????? איך מגיעים לשם מנתניה.????

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by CyberBot,

אני צריך לעבור שם קורס קטן ואיך להגיע לשם מקרית מלאכי?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by MasterDK,

http://www.youtube.com/watch?v=-quXO5Md4nQ

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני יודע איך מגיעים לשם וגם הייתי שם כבר כמה וכמה פעמיים אבל אפעם לא הסתכלתי באיזה רחוב הוא נמצא חפרתי במפות שונות ולא מצאתי (מה הפלא?) חיפשתי בגוגל... אם אני לא טועה זה איפושו ב-"דרך הים" אבל אני לא בטוח ... מישו יודע בוודאות? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 36.1k צפיות
  20. Started by SupeRnovA,

יש לחבר שלי היום יום הולדת שם ורציתי לדעת בערך או בדיוק אפילו איפה זה? מישהו יכול להסביר לי תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by J0n1,

אני מחפש מקום זול להזמין דרכו לארץ בגדים כמו אברקומבי, ראלף לורן, דיזל וכו'... באיביי המחירים די סבבה אבל המשלוח יקר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by טרול גנרי,

כמו שכתוב (וזה נשמע טיפשי), יש למישהו מושג איפה מוכרים לגו בזול או במבצעים? יש מודלים במחירים מעל 300 ש"ח.

• 34 תגובות
    • 8.3k צפיות
  23. אני מתכוון למשווק המורשה של מסכי סמסונג.. אני יודע שיש להם מקום שהם יושבים בו בפתח תקווה ואני לא מצליח למצוא באתר שלהם איפה זה.. מישהו יודע אולי? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by integral,

:s05:

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  25. שמתי לב יש אתר מפורסם ישראלי הידועה לרוב בשם "יד 2" ועוד כמוהוא ויש גם מודעות פרסום כמו -WINWIN וHOMELESS אני רוצה למכור מוצר אודיו ורוצה לדעת איפה יותר עדיך לפרסם על מנת להשיג קהל ממוקד עם אינטרסט או תחביב במוזיקה. כי ב-"יד 2" בלוחות פירסום אחרים יש סיכוי שאמצע אנשים שלא מבינים בתחום ולא מעריכים ציוד ובכל דבר קטן מתלוננים או מתחרטים על קנייה. אני רוצה למצוא מקום הכי מתאים על מנת להגדיל סיכוי למצוא קונה המתאים שמבין בתחום ולוקח אחריות על קנייה. שאלה: האם לדעתכם פרסום בפורומים ממוקדים בציוד אודיו יגדיל הצלחה?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים