עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BedB0y,

איפה אתם עשיתם? מה אתם ממליצים?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by ccc,

איפה הכי מומלץ היום לפרסם שירות או עסק באינטרנט ? האם זה משתלם או שאפשר להסתפק במודעות רחוב ? מדובר במעבדת תיקונים ומכירה של מוצרי gaming and electronic entertainment.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  3. שלום לכולם. אני גר בהוד השרון ומתכנן לקנות מחשב למשחקים בתקציב של כ 3500 ש"ח. איפה המקום הכי טוב באזור הזה לרכוש את המחשב? אני צריך התקנה, משלם במזומן ומוכן לנסוע קצת אם זה שווה את המחיר... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  4. Started by Vidati,

אני מעניין לאמץ חתול... איפה הכי כדאי ולמה? מאזור המרכז.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nikosor,

טוב אז ככה... קיבלתי 5000 דולר ואני רוצה להמיר אותם לשקלים אני לא ממש מבין איך זה הולך... לרגע שבו ניכתבה ההודעה לפי הבדיקה שלי באתר של בנק הפועלים הדולר שווה 3.625.. השאלה שלי היא כזאת... עם אני ילך לבנק עכשיו וימיר לשקלים את ה5אלף דולר אז יצא לי 18125 אלף שקל? ולדעתכם כדאי לי לחכות להמיר כבר חודש הבא.. כי אני רוצה לקנות פשוט אוטו ואני צריך את הכסף חודש הבא

• 8 תגובות
    • 12.7k צפיות
  6. אז ככה - אני צריך להחליף את הנאט של הגיטרה שלי, אבל לא ממש יודע איפה(אני יודע על כלי זמר, אבל תמיד יש עוד אופציות). אם מישהו יודע על מקום שעושים בו עבודה טובה (והמחיר גם כן סבבה) תחלקו עם כולם תודה.

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. ממש לא מזמן קניתי 256 MB RDRAM PC 800 ויכול להיות שאצטרך למכור אותם... :'( אם אני ירצה למכור אותם אני חייב לעשות את זה מהר ואני שואל איפה הכי כדאי לפרסם מודעות למכירת חלקים? נ.ב המעוניין לפנות בפרטי.. ;D

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  8. Started by balon007,

אחרי הדיון הקודם שלי הבנתי שלא כדאי לקנות בKSP בשום אופן... אז איפה כן כדאי? הבנתי ש"נעה מחשבים" חנות טובה והיא גם לא כ"כ רחוקה מהבית שלי. מה אתם חושבים על "מרדנית"? ואם אתם מכירים עוד חנויות טובות באיזור עפולה/עמקים/חיפה/קריות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מדי פעם אני צריך לקנות סכומים של בין אשר לחמישים אלף יורו, והבנקים שוחטים אותי עם עמלות ושערי חליפין מוגזמים. יש אלטרנטיבות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by parker8,

ניסיתי כמה ראשי דיו חלופיים, אבל הגעתי למסקנה שאין כמו המקורי. מישהו יכול להמליץ על מקום שמוכר מקורי בזול? או איזה מבצע בבאג/אופיס דיפו? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. בהמשך להודעה שפתחתי בפורום תוכנה ביום חמישי בנושא ניסיתי לחפש תוכנה להוצאת חומר מהארד דיסק מתקתק. ההודעה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448992.0 ולפי מה שהבנתי(בגלל שאין תשובות) כנראה שזה לא כל כך אפשרי וצריך להעשות ע"י מישהו מקצועי אשמח לקבל את חוות דעתכם איפה כדי לעשות את זה באיזור המרכז במחיר סביר ? תודה מראש ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  12. היי רציתי לדעת איפה הכי משתלם לפתוח חשבון בנק לצעירים.. מבחינת הכל מתנות הטבות וכו... ואם איפשר לפתוח חשבון לבד? אני בן 16.5 ויש לי תעודת זהות.. תודה לכל מי שיענה לי..

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. אני יודע שזאת שאלה שמן הסתם כבר טחנו אותה...אבל אני צריך לקנות מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לדעת איפה הכי כדאי לי לבדוק ברצינות. לפני שנתיים קניתי מחשב נייד אצל ksp ולמרות שהמחשב עצמו מצויין נתקלתי שם בכמה דברים שממש עצבנו אותי: 1.היחס של המוכר היה כאילו הוא עושה לי טובה שהוא מסכים למכור לי. 2.הם לא גמישים בגרוש!המחירים באתר שלהם הם רק בתשלום מזומן(מחשב ב8400 ש"ח בתשלום אחד במזומן?!),אין מערכת התקנה,מחשב אינו כולל שום דבר שבמקומות אחרים נחשבים לדברים בסיסיים(כמו מערכת הפעלה,כרטיס רשת וכו'). 3.שמעתי שלא משתלם לקנות אצלהם מחשב שלם. אז איפה אתם ממליצים לקנות?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  14. אני צריך אופניים במחיר 500 שקל....... באזור של ירושלים תציעו לי אזשהו אתר .... אופנים הרים

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by arik100,

לפני השינוי העיצובי באתר בתחתית הדף מצד שמאל נראה לי היה "נושאים חמים" איפה אפשר למצוא את זה עכשיו?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by FPSbanana,

איפה הנקודות אצל אישה שיגרמו לה להגיע לאורגזמה יותר מהר? וזה אותו דבר אצל בנות 17??

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by anisarsor,

איפה צטים פה לדבר אם כולם ביחד לא מצאתי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אז ככה, השוויתי שני מפרטים דומים מאוד - האחד של Ivory והשני של iqpc (הזולים ביותר שאני מכיר, אחרי אייבורי). Ivory: iqpc: כפי שאתם רואים, יצרתי ב-iqpc מפרט דומה ככל שיכולתי לזה של Ivory, כדי להשוות מחירים. ההבדלים בין המפרטים הם: * לא ידוע מהו המארז+ספק של Ivory ןלכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc. * לא ידוע מיהו יצרן הזיכרון ב-Ivory ולכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc (בקוגרויית 1024MB, 667MHZ כמובן). אגב, מישהו יודע למה הכוונה ב-DUAL בפרסום של Ivory? אם הכוונה לשני סטיקים, אז המצב נוטה עוד יותר לטובתם... *לגבי HD, בחרתי ב-iqpc של samsung (הזול ביותר). ההפרש במחיר, כפי שאתם רואים, הוא כ-560 ש"ח - 1830 ש"ח ב-Ivory לעומת 2393 ש"ח ב-iqpc. כלומר ההצעה של iqpc יקרה ב-30%…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות את הדומיין www.maidenisrael.co.il איפה ואיך אני עושה את זה ומה המחיר בערך תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by foxbat_a,

אני חייל משוחרר ורוצה ללמוד ולעשות קריירה בתחום המחשבים. יש לי נסיון של טכנאי מחשבים, אני די טוב בזה, כשמדובר בתקלות במחשב. הבעיה שלי שאין לי שום תעודה שמוכיכה את היכולות שלי. הנושאים שמעניינים אותי הם ניהול רשתות, 3D גראפיקה ואנימציה, וכמובן, חומרה. איזה מוסדות הכשרה יש במרכז הארץ ומה הייתם מציעים? בינתיים כבעתי רעיון בHackerU

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  21. שמעתי שזה תוכנית מצחיקה לאללה... אני יודע שבייס, רק באילו ימים, באיזה שעה ובאיזה ערוץ ? תודה.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  22. ליד איפה זה?????? איך מגיעים לשם מנתניה.????

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by CyberBot,

אני צריך לעבור שם קורס קטן ואיך להגיע לשם מקרית מלאכי?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by MasterDK,

http://www.youtube.com/watch?v=-quXO5Md4nQ

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני יודע איך מגיעים לשם וגם הייתי שם כבר כמה וכמה פעמיים אבל אפעם לא הסתכלתי באיזה רחוב הוא נמצא חפרתי במפות שונות ולא מצאתי (מה הפלא?) חיפשתי בגוגל... אם אני לא טועה זה איפושו ב-"דרך הים" אבל אני לא בטוח ... מישו יודע בוודאות? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 36.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.