כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
צריך כדי להכין סושי. מישהו מכיר מקום באיזור ר"ג-גבעתיים?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש בנרות כיסוי ספוג לאוזניות כפתור פשוטות בתל אביב. זה די דחוף כי מי שצריכה את זה טסה הערב לארה"ב והיא רוצה את זה לטיסה. אני יודע שהיה אפשר לקנות כאלה בכל מיני חנויות מוזיקה שלצערי נסגרו... תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שאלה פשוטה: היכן ניתן לקנות צ'וקור? מ-2006 ועד 2009 היה צ'וקור של מעדנות בכל סופר. מאז זה כבר לא קיים. מיני-צ'וקור לא נחשב. האם יש חברה כלשהי שמייצרת צ'וקורים? הצ'וקור של מעדנות היה אדיר.
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אני ועוד כמה חברים עושים אימוני מגרש, אז אנחנו צריכים קונוסים ולא סתם בקבוקים שהם חצי עומדים..... מישהו יודע איפה אפשר להשיג וכמה זה עולה?
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכם אני יודע שזה לא כל כך המקום לשאול את זה אבל בכל זאת.. איפה אפשר למצוא חנויות שמוכרות קורקינטים על מנוע בנזין אבל חדשים, לא רוצה יד שניה באזור המרכז ,ראשון לציון ,תל אביב. התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000 שקל +- תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אבל מקוריות.. כל כך הרבה זמן לא קניתי שאני כבר לא יודע מי מוכר ואיפה... אני מחפש את הסרטים אוסטין פאוארס 3 ודוח מיוחד (שתי סרטי חובה דרך אגב..) אני יודע שהם כבר הגיעו לארץ בDVD אבל אני רוצה לקנות קלטת וידאו.. למישהו יש רעיון?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
או פחות תודה
-
- 11 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לקנות רובה אויר? והאם זה בכלל חוקי בארץ הזאת? יש חנויות שמוכרים רובה אויר? תנו מידע
-
- 21 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
כעיקרון כל החנויות הג'לטלמן וכו' הם כמו BUG של המחשבים הם יקרים טילים עם שעונים לא ממש טובים במחירים גבוהים. אני מחפש חנות שאפשר לקנות שם שעונים מסדרת G-Shock מומלץ עם רצועות בד מסדרה של 2007-2006 והתקציב זה מקסימום 400 שקל. יש לכם איזה חנות מומלצת ואולי איזה דגם טוב ? תודה, טימור.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אהלן מתנה לחבר... איפה אפשר לקנות וכמה זה עולה בערך?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מישהו יודע איפה אפשר לקנות/לאמץ את החיה בשם דלק? הינה קישור למי שלא מכיר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4390430,00.html?autoplay=1=obnetwork http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%9C%D7%A7_%28%D7%91%D7%A2%D7%9C_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D%29 תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לרגל פורים ומסיבה פצצתית עם קוזינות מח"ול, מישהוא מכי חנויות באיזור המרכז (לא לילדים) תודה על שיתוף הפעולה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לא לשאול למה אני צריך זה בשביל חברה שלי...LONG STORY
-
- 9 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אני רוצה לראות כי אני לא מסתפק בלראות אותם באינטרנט. חייבת להיות חנות באיזור פ"ת-רמת גן
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
פעם הגעתי לאתר שנתן אפשרות לצפיה פנורמית של רחובות כולל זום והתקדמות ברחובות ע"פ כתובות אני לא מתכוון לאתר כמו zoomap שנותן תמונה סטטית אלא למשהו שנותן אפשרות לזווית צפיה ב 360 מעלות אני לא זוכר היכן נתקלתי בזה אבל זה קיים יש למישהו מושג ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איזה אתרים? איפה? אני מדבר על תוכניות מהארץ ומחול
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש herb grinder? אני לא יודע מה השם העברי המדוייק. http://www.drbongs.co.uk/images/a-grinder-metal.jpg חיפשתי בזאפ ולא מצאתי. משתמשים בו כדי לכתוש תבלינים אבל בעיקר גם לכתוש טבק לעישון.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי באופיס דיפו לא היה להם S: בא לי לקרוא כמה ספרים לפני השינה, ואין לי כוח לקום ולסגור תאור כל פעם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו מכיר חנויות שאפשר לרכוש שם מעיל עור? חוץ מקסטרו ורנואר. עד 850~ שקל. ראיתי היום אחד בGOLF, נאמר לי שזה מעור נאפה, מה הכוונה לעור נאפה? (המוכרת לא ידע להסביר לי)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה הפורום המתאים לכך? ???
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
איפה יש כספות? בדואר? או שהכי בטוח כספת מוחבאת בבית?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-