עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכם אני יודע שזה לא כל כך המקום לשאול את זה אבל בכל זאת.. איפה אפשר למצוא חנויות שמוכרות קורקינטים על מנוע בנזין אבל חדשים, לא רוצה יד שניה באזור המרכז ,ראשון לציון ,תל אביב. התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000 שקל +- תודה.

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by someone,

אבל מקוריות.. כל כך הרבה זמן לא קניתי שאני כבר לא יודע מי מוכר ואיפה... אני מחפש את הסרטים אוסטין פאוארס 3 ודוח מיוחד (שתי סרטי חובה דרך אגב..) אני יודע שהם כבר הגיעו לארץ בDVD אבל אני רוצה לקנות קלטת וידאו.. למישהו יש רעיון?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לקנות רובה אויר? והאם זה בכלל חוקי בארץ הזאת? יש חנויות שמוכרים רובה אויר? תנו מידע

• 21 תגובות
    • 12.5k צפיות
  4. כעיקרון כל החנויות הג'לטלמן וכו' הם כמו BUG של המחשבים הם יקרים טילים עם שעונים לא ממש טובים במחירים גבוהים. אני מחפש חנות שאפשר לקנות שם שעונים מסדרת G-Shock מומלץ עם רצועות בד מסדרה של 2007-2006 והתקציב זה מקסימום 400 שקל. יש לכם איזה חנות מומלצת ואולי איזה דגם טוב ? תודה, טימור.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. אהלן מתנה לחבר... איפה אפשר לקנות וכמה זה עולה בערך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן מישהו יודע איפה אפשר לקנות/לאמץ את החיה בשם דלק? הינה קישור למי שלא מכיר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4390430,00.html?autoplay=1=obnetwork http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%9C%D7%A7_%28%D7%91%D7%A2%D7%9C_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D%29 תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. לרגל פורים ומסיבה פצצתית עם קוזינות מח"ול, מישהוא מכי חנויות באיזור המרכז (לא לילדים) תודה על שיתוף הפעולה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מת לראות את האח הגדול של רוסיה..

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. לא לשאול למה אני צריך זה בשביל חברה שלי...LONG STORY

• 9 תגובות
    • 8.5k צפיות
  10. Started by massinvallus,

אני רוצה לראות כי אני לא מסתפק בלראות אותם באינטרנט. חייבת להיות חנות באיזור פ"ת-רמת גן

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  11. פעם הגעתי לאתר שנתן אפשרות לצפיה פנורמית של רחובות כולל זום והתקדמות ברחובות ע"פ כתובות אני לא מתכוון לאתר כמו zoomap שנותן תמונה סטטית אלא למשהו שנותן אפשרות לזווית צפיה ב 360 מעלות אני לא זוכר היכן נתקלתי בזה אבל זה קיים יש למישהו מושג ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nehmia,

אם למישהו יש לינקים של ערוצים מובילים?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  13. איזה אתרים? איפה? אני מדבר על תוכניות מהארץ ומחול

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by masmddr,

שלום. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש herb grinder? אני לא יודע מה השם העברי המדוייק. http://www.drbongs.co.uk/images/a-grinder-metal.jpg חיפשתי בזאפ ולא מצאתי. משתמשים בו כדי לכתוש תבלינים אבל בעיקר גם לכתוש טבק לעישון.

15. הייתי באופיס דיפו לא היה להם S: בא לי לקרוא כמה ספרים לפני השינה, ואין לי כוח לקום ולסגור תאור כל פעם

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Alexkmr,

משהו מכיר חנויות שאפשר לרכוש שם מעיל עור? חוץ מקסטרו ורנואר. עד 850~ שקל. ראיתי היום אחד בGOLF, נאמר לי שזה מעור נאפה, מה הכוונה לעור נאפה? (המוכרת לא ידע להסביר לי)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. מה הפורום המתאים לכך? ???

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by bibo1221,

איפה יש כספות? בדואר? או שהכי בטוח כספת מוחבאת בבית?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by xTz,

מישהו מכיר אתרים שבהם אני יכול להפיץ את קורות החיים שלי בחינם? תודה(:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני שואל את השאלה בפורום כי יש כאן סטודנטים רבים ואני מקווה שאחד מהם עבר את הסיוט הזה ויכול לעזור לי. במהלך הצבא שיפרתי מספר בגרויות. נרשמתי לעברית ובגיליון נתונים של מועמד הופיעו ציוני הבגרות הישנים, לא המשופרים. יצרתי קשר עם האוניברסיטה והם אומרים שאני חייב לשקלל את ציוני הבגרות כדי שהם יופיעו במחשב של משרד החינוך ורק אז האוניברסיטה תוכל למשוך את הציונים. עכשיו פה מתחילות הבעיות. נתחיל בזה שהפקידה האחראית על הבגרויות בתיכון בו סיימתי ללמוד מטומטמת ומסתכלת עלי כאילו אני מדבר סינית. נמשיך בזה שהספחים שקיבלתי עם הציונים נעלמו. איך אני לא יודע, אבל נעלמו. האם אפשר לפנות ישירות למשרד החינוך בנוגע לשקלול ציוני הבגרות? אפשר לעשות זאת ללא הספח? הציונים צריכים להיות במחשב של מ…

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  21. אז ככה ,יש איזה שיר כזה ,שמה שאני זוכר ממנו זה בערך " אהא יא אהא יא " (או באנגלית משהו בסיגנון aha yeah aha ואז ההמשך שלו ) . זה שיר כזה שהמילים בו נשמעות כמו ראפ ,אבל ברקע מיתנגנת מוזיקת רוק \ משהו שאני לא יודע להגדיר . זה שיר שראיתי הרבה בכל מיניי סירטונים fan made על הצבא האמריקאי למשל ,וכל מיניי סירטוני פעולה למיניהם . בקיצור עם מישהו מצליך לזהות משהו תודה רבה .

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by H.I.V,

שלום לכם מעניין אותי לדעת איפה ישראלים מהמרים על ספורט באינטרנט ווינר? משהו אחר? איך אתם מפקידים וכמה הפסדתם עד היום? אני אישית מהמר אצל הסבתא הכי נוח וקל יש הכי הרבה אופציות והכי הרבה משחקים בלייב

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה השבוע לפתוח חשבון בנק.. אני בן 16 וחצי מה אתם אומרים איפה כדאי? בנק הפועלים או דיסקונט.? וחשבתי לפתוח בדיסקונט דרייב.. מה זה אומר לא הבנתי ממש.. והבנתי שאני צריך להתחייב שם לא לעשות עבירות נהיגה וכל מני שטויות כאלה.. אבל נגיד ואני לא מקיים את ההתחייבות שלי? מה קורה? תודה על התשובות.. ותיתנו לי המלצה איפה.. וגם מי שממליץ שיגיד באיזה בנק הוא

• 43 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. הוטמייל, יאהו, MSN תנו הצעות והמלצות.

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים