עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני צריך עזרה עם הפייסבוק, מה אני נותן לחברים שלי בשביל להיכנס לדף שלי ישירות ויוסיפו את עצמם ?? ואיך אני עושה את ה LIKE הזה ?? תודה

2. Started by alex.turovsky,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן, יש לי סכסוך עם בעלים של חנות מסויימת כבר תקופה ארוכה וכל פעם שאני מתקרב לאיזור הוא עושה לי פרצוף וזורק פה ושם איום קטן. כבר הצעתי לו לעמוד מאחורי האיומים אבל כנראה שהוא רק יודע לדבר. הוגשה נגדו תלונה על איומים בעבר ונראה שזה לא מספיק לו. החנות ממוקמת באיזור שאני נמצא בו לפחות כמה פעמים בשבוע ובסביבת חברים ופשוט מרגיש לי לא נעים עם כל האווירה מצידו. הייתי צריך לקנות מוצר כלשהו שידעתי שנמצא בחנות שלו ורציתי להכנס לקנות(נו אז מה אם אנחנו בסכסוך? הייתי צריך מוצר שיש רק לו) והוא אמר לי צא מפה לפני שאני מזמין לך משטרה על השגת גבול או משהו כזה. רציתי לדעת אם בתור הבעלים של החנות יש לו זכות להגיד לי לא להכנס ובעצם לא לרכוש בה שום דבר? זאת אכן חנות פרטית אך ציבורית לקהל…

4. Started by shalomelbe,

נדמה לי היה פעם באחד מערוצי החדשות כיתוב בתחילת השידור "שידור חי" לא רואה את זה בזמן האחרון..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by CyberBot,

איך בידוק זה לפי הסדר שהסרט הרביעי הוא הראשון שצולם(77') ורק אחריו עוד פרקים שהראשון צולם ב99'

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by alexrta,

לחברי הפורום שלום, חברה שלי עובדת באחד מחנויות "הנוחות" של תחנות הדלק והמנהל שם פשוט מתייחס אליה זוועה (לדעתי). דבר ראשון הוא מוריד לה מהמשכורת חוסרים אשר מתגלים בקופה בזמן המשמרת שלה (לא קורה הרבה אבל קורה) סתם לדוגמא היום מישהו תדלק ונסע מבלי לשלם המנהל אמר לה שזה אשמתה ושזה יתקזז לה במשכורת. (האפס שברח לא שילם 300 ש"ח, שזה פי שתיים יותר ממה שהיא מרוויחה ביום,פשוט 2 ימי עבודה הלכו לפח). עוד דבר שאני שמתי לב שבתלוש המשכורת שלה מצויין 0 ימי חופש למרות שהיא עובדת שם כבר יותר מחצי שנה כשהיא שאלה את המנהל איפה הימי חופש שלה הוא פשוט ענה לה שהנהלת החשבונות שלו לא עושה טעויות ושכנראה פשוט לא מגיע לה ימי חופש, כמו כן בתלוש עצמו לא מצוין כלל ימי חופשת מחלה השאלה שלי היא האם זה ח…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
    • 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ומאיזה מוצרים לא הייתם מרוצים?

• 23 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. Started by shaithebest,

שלום חברים, גוגל שולח את העכבישים שלו וסורק אתר ומאנדקס ומכניס את האתר לcache שלו בזמנים אקראיים. לפחות ככה הבנתי..... גוגל אינדקס את האתר שלי לא טוב.....בתיאור האתר description הוא לקח מלל שנמצא בindex.html שאני בכלל לא רוצה. הרי בכל עמוד באתר כתבתי description אחר ומילות מפתח אחרות כדי שלא יהיו כפילויות. עשיתי כמה שינויים ואני רוצה לקרוא לעכבישים של גוגל שיבואו לאנדקס את האתר שלי שוב. השאלה שלי היא, האם מישהו יודע על אפליקציה או תוכנה כזו שקוראת לגוגל לבוא לסרוק את האתר שלי לאחר שינויים של seo.?? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by shalomelbe,

איבדתי את ה-Order or Receipt #

10. Started by UponTheRose,

מישהו כאן מכיר את הסמלים שעל המטבעות בארץ? (סימנים כמו חנוכייה, ציורים מאחורי 5 ו-10 שקלים) האם הם שווי ערך יותר מהמטבעות הרגילים? יש טעם לשמור אותם לעתיד או שהם אותו דבר? דרך אגב, למי מביניכם יש שטר של 20 שקל עם 60 שנה למדינת ישראל? :

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. כותרת מפוצצת הא? אז ככה: מצד אחד, יש בארץ דירה (עם תינוק), וצריך לבחור חומרה(יעני מחשב ייעודי לוידאו צ'אט), וגם תוכנה. מצד שני יש דירה בחו"ל עם מחשב ומסך(ושם צריך רק תוכנה). מה הדרישות: שיהיה חיבור וידאו צ'אט קבוע בין הדירות. ממש 24/7 (ללא צורך באישור כל פעם מחדש). תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by J0n1,

בזמן האחרון יוצא לי להיות כל ערב בבר (כן, זה כואב בכיס) ודי נמאס ללכת לאותם ברים. תציעו את הברים שאתם אוהבים, הדרישה היחידה היא שיהיה בבר משהו מיוחד, כמו אווירה מיוחדת/מחירים זולים /היצע בירות גדול וכו'... לדוגמא: פיצה בר - אברבנאל 34,תל אביב פיצרייה שבקומה מעל יש בר, והם עובדים בשיתוף. לדוגמא - משולש פיצה וחצי גולדסטאר ב22 שקל. אחלה פיצה, אחלה אווירה. Dancing Camel - התעשיה 12 תל אביב מבשלת בירה שהיא גם בר. יש להם אחלה של בירות, בינהם בירה עם נענע ורוזמרין, ובירת סאות' עם קפה ודובדבנים... אווירה סבירה (לפעמים קצת יבש) אבל הבירות מיוחדות וטובות.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. חבילה מסויימת שהזמנתי מחו"ל אמורה על פי מוקד הדואר להגיע מחר (יום שישי) לסניף הדואר שלי, שנסגר ב12 בצהריים. די קריטי עבורי לקחת את החבילה מחר ולא ביום ראשון. העניין הוא שאני בכלל לא בטוח שהדוור יביא את הפתק האדום לתיבת הדואר שלי בשעה שתאפשר לי להגיע איתו לסניף הדואר לפני הסגירה. האם אני יכול פשוט להגיע לסניף הדואר עם תעודה מזהה ומס' מעקב של החבילה, ולדרוש אותה בלי פתק?

• 14 תגובות
    • 13.5k צפיות
  14. Started by Alex89,

האם ניתן בעזרת כלים שיש בבית/בכל חנות ליד הבית לנקות מי ברז ממלח? המים לשם השקיית צמחים בבית. דוגמא: כשאני שם את הלאקי במבוק בתוך מים לאחר שהמפלס יורד נישאר עליו מלח. אם מישהו יודע על פורום בנושא טיפול בצמחים/צמחים בכללי אני אשמח לקבל קישור בפרטי (נידמה לי שאסור כאן).

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by efee123,

סתם חשבתי למצוא מציאות במדור יד שנייה באתר אבל כשראיתי מה הולך שם חשכו עיני!!! האנשים שם הורגים אותי! הם נראה לי לא מבינים שהם מוכרים חפצים משומשים יד שניה!!! הם כאילו עושים טובה שהם מורידים 100-200 שקל למעבד/לוח שעולים 1000 +. אני יכול להבין את הרצון שלהם למכור במחיר גבוה אבל שיהיו ריאלים! אני אישית יעדיף להוסיף 200 שקל בשביל מוצר חדש+אחריות!! זוהי דעתי!! סתם נקודה למחשבה..

• 36 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. Started by ariel-ro,

שלום לכם, לפני כמה ימים התכתבתי עם חנות כלשהי בקשר למכשיר סלולרי שאני רוצה לקנות, ופתאום המכשיר והמכירה נעלמו מאמאזון. אמרתי אולי, יכול ליהיות, אז כתבתי לפני כשעה לחנות אחרת, את אותו המייל(עשיתי העתק הדבק), ואיזה פלא גם המכירה של המכשיר מהם נעלמה מאמאזון. מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? אני בספק עכשיו אם להזמין מאמזון. אריאל

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני צריך ספר טוב ולמתחיל להסביר לי על השרתים , מהו שרת והו לא , על ניהול השרת ותחחזוק השרת ועל ומה זה אדמינסטרציה וניהול שרתים והסבר על זה ! וכמה שרתים יש וככה מידע של מתחיל - בינוני .

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by gman_il,

אוקי אז יש לי תמונה שאני רוצה להוסיף לחתימה. איך אני עושה את זה? (וסליחה על הבורות)

19. היי חברה יש לי שבוע הבא ראיון עבודה כמאבטח ברכבת ישראל. מישהו יודע אולי מה השאלות ששואלים שם או מה הדרישות שהם מבקשים? מה הסיכויים שהם מקבלים אותי? מישהו כבר עבד/עובד שם שיכול לתת לי כמה טיפים? הרובאי שלי הוא 03 וכושר גופני ממוצע... תודה!!

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. יש לי אוטו מאזדה 323 97 מנוע 1800 דגם ba לאנטיס הסדאן, ולא 323f אני צריך לשים 4 פלאגים חדשים ושמעתי על פלאגים אירידיום-פלטינום חדשים 4 רגילים מקוריים עולים 65 שקל 4 פלטינום-אירידיום עולים 320 מה היתרונות והאם זה כזה משמעותי? והאם זה בכלל אפשרי לשים כאלו באוטו ישן כמו שלי ואם כן אשמח לשמוע הצעות לדגמים לפלאגים מומלצים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. פנו אלי מתוכנית "צינור לילה" של ערוץ 10. הם מאד התעניינו בעיניין. יש הזדמנות להופיע היום (!!!) בתוכנית... מחפשים מישהו שיוכל להסביר את עצמו ואת כל הקבוצה הענקית הזו (שמפוזרת בפייסבוק ובמגוון פורומים) , את עמדתינו כנגד המהלך של דואר ישראל... צריך מישהו\י שיוכל להסביר את העיניין כמו שצריך , בצורה קולחת ומבלי להאריך יותר מידי במילים. קצר ולעיניין. לפרטים: matan.assor@gmail.com תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by matrix66,

היי בקשר לתשלום של מכס על מוצרים מיובאים. הבנתי שמעל 50$ יש מכס ומתחת אין השאלה היא רק- האם ה 50$ מתייחסים לעלות של המוצר נטו או שגם דמי המשלוח עצמם משפיעים על החישוב? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by alex.turovsky,

האימון: 1) יש להדפיס מספר פעמים ולאחר מכן לגזור 2) את התרגיל יש לבצע פעמיים ביום לפני העבודה ולפני השינה.

24. שלום לכולכם. אני משתתף בתחרות exit2010 תחרות רעיונות לסטארטאפים. לפרויקט שלי קוראים "”Let my baby grow הרעיון הזה יוכל לעניין חלק ממכם, והייתי שמח שייכתבו הצעות שיוכלו לקדם ולשווק את הרעיון לפרויקט ולגבש אותו בכללי. אני רוצה להציג מצגת וידאו שתתווסף לפרוייקט ומתלבט איך להציג אותה ומה הכי כדאי להבליט. מחקתי את המצגת הקודמת ואת כול הטקסט הנלווה אליה כי אנשים פשוט לא הבינו מה הסיפור מאחורי הרעיון ומין הסתם זה לא "קנה אותם". הרעיון בגדול הוא על אפליקצייה שתשתמש במאגר מיוחד ומעניין שייכתב על ידי המשתמשים עצמם ולגרום למשתמשים להרוויח כסף מהם. הנקודות החשובות הם: 1.המאגר יכיל ערכים קצרצרים שהחלק הראשון יהיה טקסט כתוב כמו סלוגנים, ביטויים, מחשבות רעיונות וכו.. עד לשני משפטים וח…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.