כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
אהלן אספתי כמה חברים, ואנחנו רוצים להזמין טישירטס (בעיקר) מהאתר הזה : http://www.rockabilia.com/ זה יוצא בסביבות ה 15-20 טישירטס לכולנו. הזמנה די יקרה, חולצה עולה בסביבות ה 20$ אז זה יוצא בין 300$ ל 400$ , (עוד לא סגור כמות לכל בן אדם ועוד לא כולם בחרו מה בדיוק הם רוצים) השאלה היא - יש מצב שאני מסתבך עם כזה דבר במכס ? צריך לשלם בכלל מס על בגדים שאני מזמין לעצמי מחנות כזו בחו"ל ? תהיה למישהו בעיה שאנחנו מזמינים במרוכז ? נניח בעיה עם 20 חולצות בחבילה מול חבילה של 3 חולצות בשבילי בלבד, במכס יש הבדל ? אשמח לקבל תשובות מכל בעל ידע או נסיון בדבר
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב דלתות חדשות לבית עכשיו יש את שתי החברות האלה רב בריח ושריונית חסם . מישהו יש לו נסיון אאו מידע ??? הם משתמשים באותם חומרים ?? כל תגובה תתקבל בברכה תודהה
-
- 8 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
-
-
ראיתי שיש פה נושא כזה כבר, אבל אם זה בכל זאת לא קשור אז תעבירו =\ אני רוצה ללמוד הנדסת תוכנה. אבל כרגע אני מתלבטת כי אני לא מצליחה להבין מה ההבדל בין הנדסת תוכנה למדעי המחשב. אני יודעת שאני רוצה ללמוד את השפת תכנות נטו ובלי כל מיני שטויות של מטימתיקה וכל זה. השאלה אם זה באמת מה שלומדים בהדסת תוכנה? אני גם חושבת לעשות אפיק מעבר לטכניון, כי ממוצע הבגרויות שלי זה 91.3 ואני לא רוצה להשקיע עכשיו על שיפור בגרויות ועל פסיכו (במיוחד שאני לא אוהבת את המבחן הפסיכו עצמו כי כבר יש לי ניסיון איתו והוא לא בידיוק הצליח), זה הרבה זמן והרבה בזבוז כסף =\ אם יש פה אנשים שכבר עושים את האפיק מעבר לטכניון בנושא התכנות, שיפרטו איך הלימודים עצמם, על השיטת לימוד, וכל זה.. גם בשביל להיות בטוחה, א…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מזל טוב לחברי הטוב תום חן כולכם מכירים אות כ ארמגדון או כהכותב באנגלית . היום מלאו לנער 17 . מאחל לך שאימך לא תסגור לך את ברז השדרוגים הבלתי פוסק . ושוב מזל טוב את מסורת השפנים הקופצים אני משאיר לשאר חברי הפורום .
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היום בבוקר (לפני שעתיים) פתחתי את התיבת מייל שלי, שרגילה לקבל כל יום ספאמים, וקיבלתי הודעה שבידרה ועצבנה אותי בו זמנית. הכותרת של ההודעה הייתה: Iba, have mailbox overload by spam and viruses ? xrimmqqb lxm pf והספאם היה לתוכנה שאמורה להפסיק את הספאם. אז שאלתי את עצמי, למה תוכנה שאמורה למנוע את הספאם, עושה כזה בעצמה? מה"רשימת תפוצה" אין אפשרות לצאת, את התוכנה לא הורדתי כמובן, גם באתר התוכנה אין שום אפשרות לצאת מהרשימת תפוצה המפוקפקת הזאת וגם התוכנה עצמה (לפי תמונות שמפורסמות באתר הבית) מפוקפקת ביותר ואני לא אתפלא אם היא אוספת מידע ושולחת אותו הלאה. שם התוכנה הוא: Spam Remedy באותו עניין: אם מישהו נתקל באתר כוורת, אני מקוה שהוא לא נרשם לשם, לפני שהאתר ירד אספו את הכ…
-
אני יודע שחלק מהדברים שנאמרים שם הם כתוצאה מתהליך של שנים ולא רק אשמתו של אולמרט, אבל בבקשה הפעם אל תהיו קטנוניים, זה אשכול בשביל הומור P:
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
-
שלום. לא הלכתי לבית הספר כחודשיים, וחסר לי את רב החומר שצריך לדעת למבחן המגן \ מתכונת. אני פונה אליכם בבקשה לעזרה במציאת חומר לימודי שצריך לדעת כדי להתכונן מחר למבחן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
בהנחה שהתקבלתי לממרם/גאמא אני יודע שיש לכל אחד מהם קורס קדצ. עכשיו אם הגיוס הוא ב1/5 אז מתי הקורס?! (לא נראה לי שהלימודים של יג יסתיימו לפני ה1/5, לא?)
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... ולידיעתכם, השיר לא בשבילי
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה את זה: אני לא רוצה פה הודעה אחת שקשורה ל"אל תקנה", "ביזבוז כסף" , "מיותר" וכו.. אם הייתי רוצה כאלה תגובות הייתי שואל את ההורים מה הם חושבים למי שאין דעה למה שאני הולך לכתוב, שלא יגיב לי בתראד OK עכשיו לנושא שלנו היה לי יומולדת 16 לא מזמן ואני הולך לקנות טרקטורון (ההורים לא מרשים לווספה וגם אני לא יותר מדי אוהב את זה) ובנתיים אני חושב על הבומבארדיר DS650. התיעצתי קצת עם חברים שלי ועם עוד אנשים שמבינים בתחום ורובם אמרו לי שזה באמת טרקטורון חייתי אבל לא ממש למתחילים.. יש לו המון כח וצריך דיי הרבה כח פיזי כדי לשלוט עליו (זה לא בעיה.. אני איש דיי גדול) יש אנשים שאמרו לי שעדיף לי את הארטיקט DVX או את הפולריס פרדטור על הDS. אבל לצערי הוא מעל ה…
-
- 15 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
האם זה נכון ש-אם אני מתקשר מישראל למישהו בארה"בת עם ספק מקומי כגון AT&T , T-MOBILE וכו' ץ האם הוא ישלם על השיחה הנכנסת? תודה לעוזרים אוריה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
-
המפרט: שני הרדיסקים, האחד 20GB והשני 40GB כונן CD של LG x52 כרטיס מסך:MSI RX9250 מסך:Proview CRT מעבד:Intel Pentium 4 CPU 2.66 Ghz זיכרון 256x2 של RAM DDR2 המחשב יכול לבוא עם מקלדת אבל בלי עכבר אז לא נראה לי רלוונטי למכור את המקלדת. מצב המחשב טוב לאחר פורמט ומוכן לשימוש יד שניה. זהו בעיקרון, מישהו יכול להמליץ על מחיר?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כחלק ממקצוע מדעי המחשב יש את הפרויקט של העבודה באקסס. הבעיה: הנושא צריך להיות קשור ל 60 שנה למדינת ישראל. למישהו יש רעיון? אשמח אם תשתפו אותי, כי ממש אין לי אפילו התחלה של רעיון \:[br]פורסם בתאריך: 1.06.2008 בשעה 16:27:32 אין רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הזמנתי ביום חמישי שעבר את הרמקולים Altec ADA880 מניורון דרך הטלפון באתר : http://www.newronstore.co.il/Content/ItemPage.asp?productId=102 עכשיו הם אמרו שתוך 3 ימים הם יגיעו אליי, זאת אומרת לכרמיאל, ובינתיים בראשון לחודש הכסף ירד, 650 ש"ח על הרמקולים ועוד 50 ש"ח משלוח. עכשיו אני בעיקרון קצת חושד שאני אצטרך לחכות הרבה מעבר למתוכנן. כי כשהתקשרתי נאמר לי שהרמקולים האלה לא נמצאים במאלי ומחר צריך להגיע מלאי חדש ואז הוא יישלח את זה אליי ותוך 4 ימים זה אצלי, אבל הוא לא רצה להבטיח לי שום דבר באופן ודאי. עכשיו רק כדי לוודא, רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון כבר, או אם מישהו הזמין את הרמקולים וקיבל אותם כבר? מחכה לתגובות מאנשים עם ניסיון בנושא זה.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בקיץ שעבר פתחו כאן דיון בדיחות ענק שנמשך איזה 28 עמודים עם בדיחות קורעות מצחוק, אז חשבתי למה לא לבדוק מה התעדכן השנה? אז אני אתחיל באחת וכל אחד יוסיף כמה שיש לו, הכל הולך P: שני חברים נפגשים. הראשון אומר לשני: וואי אתה לא יודע הייתי עכשיו בארה"ב, הייתי בגן חיות אתה לא יודע איזה חיות יש להם שם... השני: איזה? הראשון: הכל שם מלא דנגרוסים... אחד עם אוזניים גדולות אחד עם צוואר ארוך אחד עם אף ארוך... השני: מה זה דנגרוסים? אין כזו חיה... הראשון: בטח שכן! השני: לא. הראשון: אז למה על כל כלוב תלוי שלט " דונט פיד דה אנימלס, איטס דנגרוס"? נקוה שיצליח כמו שנה שעברה
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי pocket pc שהוא גם gps של mio אני בקרוב נוסע לצרפת.. ורציתי לדעת אם מישהו פה יודע איך להשיג מפות בצורה "מוזלת" אם אפשרי שידבר איתי בפרטי תודה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-