כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לקנום ספר תבים לצ'לו של הלהקה אפוקליפטיקה ובשום מקום אין ....איפה אני מוצא
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מנגן כבר כמעט 10 שנים ואני לא יכול בלי מוסיקה. הבעיה היא שאני קיבוצניק ועכשיו עברתי לעיר. אין איפה לנגן פה! אם מישהו מכיר מקום בבאר שבע או אם יש כם פיתרון אני אשמח
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אפשר לעשות ציפוי פלסטיק קשיח לפוסטרים בגודל של 150 על 130 ס"מ בערך? ואם מישהו יודע כמה דבר כזה צריך לעלות,תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
אני מת לעשות קפיצת באנג'י אבל אין לי מושג איפה יש בארץ וכמה זה יכול לעלות אז אם מישהו פה יודע תגיבו בבקשה.
-
- 21 תגובות
- 34.9k צפיות
-
-
יש לי איזה אתר, ואני רוצה לגרום לחשיפה (זה לא אתר מכירות או משהו) קהל היעד הוא אנשים מחו"ל (וזה גם לא פוליטי), איפה לדעתכם אפשר לפרסם? (בחינם)
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרסם תמונה באינטרנט בלי שיהיה אפשרות להוריד אותה. יש למישהו מושג על אתר או משהו שאפשר לאכסן שם ככה תמונה? סה"כ שלא יוכלו לעשות כפתור ימני ושמור יעד.. תודה
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז איפה אפשר לצפות בהמראה של החללית סמארט? ולא בסלקום..אלא בטלויזיה או באינטרנט..
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה להוציא תעודה ומהר. אני יודע אנגלית טוב אם זה משנה. מה שאני צריך זה לדעת איפה אני יכול למצוא את כל החומר ואיפה אני יכול להיבחן. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
כי אני רוצה ליבא רכב מארה"ב ואני רוצה לבדוק קודם כמה אני יצטרך לשלם למדינה. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה על הנגן המדהים הזה כתבה באתר http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1054749978,10942, ואני ממש רוצה לקנות אותו השאלה היא איפה וכמה הוא עולה עם דמי משלוח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
רציתי לשחק עם חבר RA2 באינטרנט ואז גיליתי שאבד לי הדיסק(ים). אז איפה אפשר לקנות? אני מקווה שעוד מוכרים :'(
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי בן-דוד שלי חגג היום 16 והוא מוציא רשיון על טרקטור כדי לנהוג על TOMCAR, אז אני צריך אתרים עם מידע עליהם ואיפה אפשר לקנות כזה? תודה מראש install
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.break.com/cue-the-cuervo/erasing-a-cd-using-electricity-2047451 יש לי כמה דיסקים שאני לא צריך יותר...
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
בארץ או בחול. אם מחול אז שלא יהיה מחיר שחיטה. באתר הרישמי אאפשר, כי הם לא שולחים לארץ.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מחפש שעון מעורר דיגיטלי עם צג גדול ואיכותי - שכול השעון מעורר זה המסך (והכפתורים בצד) עם עיצוב יפה( לא הזולים האלה שיש בזאפ).
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ steam gift-card? תודה:)
-
- 0 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
שלום לפעמים אני רואה בקבוקי מים מינרליים, שהם בגודל ממש קטן, בערך כמו כוס אחת. האם מוכרים כאלה בארץ? בחו"ל רואים אותם יותר, אבל אני צריך לקנות אחד כזה עכשיו... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני טס לאיטליה בקרוב ובין השאר אבקר ברומא. רציתי לדעת אם יש מקום\ מקומות כלשהם בהם אני אוכל לבדוק\ לקנות נתב\ סוויץ' \ אנטנה לאלחוטיות וכדומה. אני יודע שהסיכויים קלושים אבל עדיין כתבתי פה. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
משהו כמו זה: במחיר כמה שיותר זול
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות טובלרון (חוץ מהדיוטי פרי)??
-
- 21 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
http://www.bitsandpieces.com/depts/id-2.html כמו באתר הזה, רק חנויות בארץ?... מישהו מכיר? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-