עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The Dom,

אני מחפש שעון מעורר דיגיטלי עם צג גדול ואיכותי - שכול השעון מעורר זה המסך (והכפתורים בצד) עם עיצוב יפה( לא הזולים האלה שיש בזאפ).

2. Started by yotam360,

היי, מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ steam gift-card? תודה:)

3. שלום לפעמים אני רואה בקבוקי מים מינרליים, שהם בגודל ממש קטן, בערך כמו כוס אחת. האם מוכרים כאלה בארץ? בחו"ל רואים אותם יותר, אבל אני צריך לקנות אחד כזה עכשיו... תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Access Denied,

איזה סוכנות רכב מייבאת את דודג' לארץ?? איפה אפשר למצוא את הוייפר?? והכי פחות חשוב.. ( ) כמה היא עולה?? ;D

• 55 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. אני טס לאיטליה בקרוב ובין השאר אבקר ברומא. רציתי לדעת אם יש מקום\ מקומות כלשהם בהם אני אוכל לבדוק\ לקנות נתב\ סוויץ' \ אנטנה לאלחוטיות וכדומה. אני יודע שהסיכויים קלושים אבל עדיין כתבתי פה. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  6. משהו כמו זה: במחיר כמה שיותר זול

• 24 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. איפה אפשר לקנות טובלרון (חוץ מהדיוטי פרי)??

• 21 תגובות
    • 9.8k צפיות
  8. http://www.bitsandpieces.com/depts/id-2.html כמו באתר הזה, רק חנויות בארץ?... מישהו מכיר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by dimashk,

אבל לא סתם לדים אלא UltraBright מישהו אמר פעם שיש בחנות RadioShack ברעננה. איפה החנות הזו נמצאת? או שמישהו מכיר עוד מקום שאוכל לקנות בו את הלדים?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by 114508534,

אהלן אני צריך לקנות לוח של בערך מטר על מטר של קלקר, איפה ניתן לקנות את זה באיזור חיפה . תודה

• 1 תגובה
    • 8k צפיות
  11. Started by o07,

חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק את האתר הזה: BOLENAT בEBAY זה די יקר, משהו כמו 150+ לאחד של 2*1.5 . יש עוד מקומות שמוכרים שם מבחר גדול? אני צריך משהו כמו 2.1 על 1.7 מטר.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום, אני מעוניין לקנות מגזינים מחו"ל (נדירים כאלה, שלא רואים בדר"כ בכל חור בסופר), אני בטוח שקיימת חנות כזאת באיזשהו חור בתל אביב. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 6.5k צפיות
  13. Started by someone,

אני לא יודע בדיוק מה המידה של חוזק מגנטים, ומה נחשב חזק ומה פחות, או מה המחיר בכלל... אז אם אפשר קצת מידע על זה, ומאיפה אפשר לקנות , זה יעזור לי מאוד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

שלום ידידה שלי עושה ביוטופ ושברתי לה בטעות את המד טמפ' (ניראה לי כוהל או כספית) איפה אני יכול להשיג חדש?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אני מחפש לקנות מטרונום פשוט לשימוש עם גיטרה באזור רמת גן הכי זול שיש הכי טוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. אבל אני מחפש בצבעים ספציפים(כחול NAVY ובז'(חיל הים למי שלא הבין) ובעובי 5 מ"מ(paracord 550) ואחד עובי רגיל לשרשרת של הדיסקית אם אין בעובי 5 מ"מ אז רגיל בצבעים הנ"ל

• 9 תגובות
    • 7.1k צפיות
  17. Started by zombie,

אני רוצה לקנות לי ולחבר מנורת לבה...(רצוי כמה שיותר גדולה ולא הפיציות האלה)האלה שעולות 100 מינימום.... איפה האיזור ראשון לציון ניתן למצוא חנות שמוכרת אותם?

• 4 תגובות
    • 7.4k צפיות
  18. אני מדבר על המסלולים עם המכוניות הקטנות והשני שלטים, אני צריך מסלול כמה שיותר גדול שמכונית אחת עדיף 2 הסתובבו עליו. אפשר גם אתרים מחו"ל.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  19. עשיתי פה חיפוש באתר וגם התקשרתי לכמה חנויות באיזור KSP אומרים שאין להם במלאי מישהו מכיר חנות באיזור שמוכרת משחה טרמית? תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  20. צריך כדי להכין סושי. מישהו מכיר מקום באיזור ר"ג-גבעתיים?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  21. אהלן! אני מחפש בנרות כיסוי ספוג לאוזניות כפתור פשוטות בתל אביב. זה די דחוף כי מי שצריכה את זה טסה הערב לארה"ב והיא רוצה את זה לטיסה. אני יודע שהיה אפשר לקנות כאלה בכל מיני חנויות מוזיקה שלצערי נסגרו... תודה!

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. באזור המרכז?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שאלה פשוטה: היכן ניתן לקנות צ'וקור? מ-2006 ועד 2009 היה צ'וקור של מעדנות בכל סופר. מאז זה כבר לא קיים. מיני-צ'וקור לא נחשב. האם יש חברה כלשהי שמייצרת צ'וקורים? הצ'וקור של מעדנות היה אדיר.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by nehmia,

קטן חיית מחמד כזאת...

• 35 תגובות
    • 8.6k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

אני ועוד כמה חברים עושים אימוני מגרש, אז אנחנו צריכים קונוסים ולא סתם בקבוקים שהם חצי עומדים..... מישהו יודע איפה אפשר להשיג וכמה זה עולה?

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים