כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתעניין בנסיעה לחרמון בסדר גודל של משהו כמו סופ"ש באיזה צימר נחמד והחלקה על שלג, על מה תוכלו להמליץ/להעיר? מה המחירים פחות או יותר השנה ובכלל? על אילו אתרים וצימרים הייתם ממליצים לבחור בן 17 שרוצה לפנק את החברה ולראות שלג אחרי 12 שנים, שלא ינגסו לו ביותר מנניח 1000-2000שקלים? תודה רבה-רבה לכל מי שיעזור ויציע, אני מאמין שהדיון הזה יהיה פורה ויעזור לרבים נוספים חוץ ממני! ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש חנות מחשבים שתיהיה פתוחה היום בערב, ובעדיפות שיהיה קל להגיע אליה בתחבורה ציבורית... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלחתי דיסקמן במסגרת האחריות למעבדה בירושלים לתיקון. יש להם אותו מה-9/12, ועד היום אומרים לי שהוא בתיקון. ונראה לי שהם סתם מחפפים אותי. אז יש לכם מושג כמה זמן מותר למעבדה להחזיק מוצר פגום שדרוש לו תיקון? וזה במסדרת האחריות.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה, בתחילת השבוע שלחו לי את ה Gmini 400 מאנגליה דרך דואר אוויר. מי ששלח לי הצהיר שתוכן החבילה הוא עד 250 ליש"ט בגלל שהוא עשה ביטוח על החבילה והיא היה חייב להצהיר. אם הוא היה מצהיא שהחבילה שווה 50$ אז לא היה לי ביטוח ואם היה קורה משהו אז הייתי נדפק. אבל עכשיו גיליתי שבכל מקרה נדפקי כי אני אצתך לשלם מיסים. מה אני עושה עכשיו? כמה אני אצתרך לשלם? יש דרך להוציא את זה בלי לשם? עדיין לא קיבלתי בקשה לתשלום.. אני מעריך ששבוע הבא אני אקבל מתישהו.... אני מחכה לנגן הזה כבר הרבה זמן ועד שהוא מגיע הוא נתקע... איזה באסה..
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שאלה של הדיוט, יש לי דרך כלשהי לדעת אם פרצו לי למחשב ? התעוררתי בבוקר ופתחתי את הדפדפן, הפונטים היו על גודל אחר לגמרי מהרגיל. כאילו מישהו חיפש לקרוא שם משהו והגדיל את הכתב עם ctrl + בנוסף תיקייה אחת הייתה פתוחה. יש לי זיכרון צילומי מעולה לגבי הפעם האחרונה שבה נגעתי במחשב, כך שאני יודע טוב מאד מה היה פתוח ומה היה סגור אם מישהו פורץ לי למחשב, האם הוא בעצם יכול לעשות שם מה שהוא רוצה? לפתוח תיקיות, למחוק קבצים, להיכנס לדפדפן שלי ומשם למייל וכו' וכו'... ? יש לי חשד לגבי בנאדם מסויים. יש לי את הפייסבוק שלו, אבל סביר להניח שזה לא נותן כלום. עזרה בבקשה !
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ATI, לפני כמה דקות עשיתי לו עדכון ולאחר ה-Restart הוא הביא לי אפשרות של Product Register או משהו כזה, רציתי לדעת מה זה נותן לי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות חוץ מללכת עכשיו לחברה אין לי זמן וראש לטירטורים בשביל לאפס את הסיסמה. יש איזה קוד ? או משהו כזה , ידוע לי שיש קודים שמאפסים סיסמה/מראים את הסיסמה בפלאפונים..האם יש אחד כזה גם לדגם שלי ?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
http://funzone.co.il/320.html
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
נכון ביס וויקנד יש את הסדרה מגרש ביתי? אני מחפש בנרות את השיר פתיח שלה...לפני 2-3 פרקים גם הם שרו בבית קפה של קרן כאילו בלי קשר.... איך קוראים לשיר? או לפחות ללהקה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האלן אנשים זה תראד על מכוניות,משאיות וג'יפים על שלט לאנשים שלא אוהבים דווקא drift אלא אוהבים גם סתם מכוניות שיהיו יפות ומגניבות עם רמפות וכל מיני שטויות.... אנשים כנסו בהמוניכם :auto:
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
עם הזמנתי מוצר שעלה 99 דולר, והמוכר שם תקבלה שזה עלה 99 דולר יקחו את זה למכס? ואני צריך לשלם כסף? או שזה יגיע בלי בעיות לדואר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה הכי משתלם לקנות מוזיקה באינטרנט? מדובר במוזיקה לועזית, עברית אני יודע איפה לקנות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו מופצצים בפרסומות. אם בשנת 2002 כשיצא הסרט "דו"ח מיוחד" והציג פרסומות מותאמות אישית על בסיס סריקת קרנית העין, חשבנו שמצבנו טוב, כיום לא ניתן כבר להתחמק. אני משתמש בחוסם פרסומות adblock שעובד ביעילות באתרי האינטרנט השונים, אך כשאני משתמש בטאבלט, הפילטר הזה לא קיים. כל סרטון שני ביוטיוב מציג פתיח של 5 שניות לפחות בטרם אוכל לצפות בסרטון הנבחר. כמובן שאני מדלג לאחר 5 שניות ולא טורח לצפות בזבל שמנסים לדחוף לי, אך האם התופעה רחבה יותר? האם כל משתמשי היוטיוב מעבירים את הפרסומת ברגע שהיא מוצגת או שבאמת יש משתמשים שמעוניינים בזבל הזה? האם באתרי האינטרנט השונים יצא לכם אי פעם ללחוץ על פרסומת? נראה לי שהשוק הזה עובד על עצמו. עוד פעם אחת אני רואה פרסומת של ישראכרט או לאומיכארד ו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה רבה לכל המצביעים, זה נושא שדי מעניין אותי ביחוד אחרי שהתחלתי לספור את הדקות עד שיגיע הנגן החדש שקניתי דרך Walla (ריו קארבון לכל המעוניין). הוא צריך להגיע עוד יומיים, לפחות ע"פי ה"הבטחה". סיונארה!
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
תאריך הגיוס שלי הוא 23/07/06 והוא ממש קרוב אחרי סיום הבגרויות (אני כיתה יב') רציתי קצת לנוח אחרי בית הספר, לעשות קצת כסף ועוד כמה דברים. השאלה שלי איך אני יוכל לדחות את תאריך הגיוס..כי אם אני יגיד להם שאני רוצה לדחות את תאריך הגיוס בשביל לנוח אני חושב שהם יצחקו לי בפנים. אז חבר'ה בבקשה תעזרו לי איך אפשר לעשות את זה...לדחות לפחות ב 3 חודשים...עד אוקטובר יהיה מושלם. :-\
-
- 16 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי בKSP ב"ש את razor lachesis כשהתחלתי להשתמש בו שמתי לב שמידי פעם הסמן קופץ לראש המסך מכיוון שהייתי אמור לקבל מחשב חדש ולא היה לי כוח להתקין דריברים ציפתי שהבעיה תעבור כאשר אני אקבל את המחשב החדש. לאחר שקיבלתי את המחשב והתקנתי את הדרברים ראיתי שהבעיה עדיין חוזרת על עצמה. מכיוון שחשבתי שיש בעיה בעכבר חזרתי לחנות וביקשתי שהם ייבדקו אתו. למחרת התקשרתי לברר והם אמרו לי שהם עבדו איתו יום שלם ולא נתקלו בקפיצות כך שהם לא יכולים להחליף לי את העכבר. אחרי שלקחתי מהם את העכבר נתתי את העכבר לידידה שלי כדי שתנסה אותו והיא אמרה שהוא קופץ גם לה. שלחתי גם מייל לתמיכה של רייזר אבל אף אחד מהפתרונות שלהם לא פתר את הבעיה. לסיכום ניסיתי את העכבר בשלושה מחשבים שונים על שלוש מע…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מהו הגיינר הטוב ביותר ומה זה קריאטין והאם מומלץ לקנות אותו גם?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה החוות דעת שלכם עליהם? כי חשבתי לקנות ב KSP או באיבורי..
-
- 48 תגובות
- 17k צפיות
-
-
היי חברים! אני צריך המלצות לסוג מסויים של אלקטרונית...אני לא יודע איך לסווג את זה, אבל יש פה רשימה של אינפקטד שאני אוהב...מממ, רגוע אבל לא איטי מדי כמו(כל הטראקים הבאים של IM) power of celtics echonomix avratz elation station(this one i really like) drop out קיצר דברים כאלו. לא עמוס ומהיר מדי, אפילו איטי יחסית, אבל טוב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ובכן : נתנו לנו משימה באזרחות בפורומים של הבית ספר שלנו. למשימה הזאת יש משקל כמו של בחן... עכשיו, אזרחות זה המקצוע השני הכי חלש שלי.. וחבל לי על הציון. בבקשה מכם, אם אתם יכולים, תענו לי על 2 השאלות הבאות : 1. מדוע הפרדת רשויות הכרחית במדינה דמוקרטית? 2. האם מדינת ישראל - עפ"י ההגדרה - היא מדינה דמוקרטית? מן הראוי שתתייחסו גם למגילת העצמאות של מדינת ישראל. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מתכוון לשדרג את המחשב ואני צריך שתמליצו לי על חנות זולה ואמינה בב"ש. תודה מראש לכל העוזרים דרך אגב עם הת'רד הזה לא חוקי אז מצטער :
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם לדעתכם כדאי לעשות מתיחות ב-1 באפריל בסגנון 10 המכות של פסח : דם - לטפטף טמפון ספוג בדם לתוך ספל קפה של מישהו צפרדע- לפזר צפרדעים בבית של מישהו או לשים לו מממ "ראשנים " בספל שתייה כינים -לשים למישהו כינים או פשפשים על השיער ערוב - מממממ לזרוק אותו בג`ונגל? דבר - לשים לו גופות של עכברים מתים בבית חיחחח שחין - לצייר לו פצעים ושהוא יחשוב שזה אבעבועות רוח ברד - לזרוק על מישהו קרח מהגג ארבה - לשים לו חגבים באוכל חושך - לסגור לו את האור שהוא בשרותים מכת בכורות - לרצוח את הבן שלו! מה דעתכם בנושא?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
-מדריך מחשב חדש - כל מה שצריך לעשות בעת קבלת מחשב חדש! עבדתי על זה המון: http://planet.nana.co.il/c-come/NEWcompurer.htm זהו מדריך למתחילים, אני בטוח שאתם לא תימצאו בו עיניין שימושי .
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר הרבה זמן שאני רוצה מכשיר שכזה... אבל קיים דבר כזה בכלל?! או שמה שהם מחזיקים ביד זה סתם ועושים את הקולות באמצעות מחשב? בקיצור אם מישהו יודע פרטים על הדבר הזה בבקשה שתפו אותי... פרטים כמו איפה אפשר לקנות את זה וכמה זה עולה, אם יש תוכנת מחשב שאיתה אפשר לעשות אותו דבר. תודה לעוזרים! ;D אני מוזר אהה?! למה שמישהו ירצה כזה דבר??@! ??? אבל זה שולט.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-