כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
אני לומד תעשיה וניהול.....האם כדאי לי להמשיך ללמוד יג יד ..??? האם בצבא יש ביקוש למקצוע תעשיה וניהול???
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למכונת גילוח למטרת דילול זקן בלבד, רק בקטע של להוריד אותו לרמה של זיפים אבל לא לגמרי. אני מחפש מכונה כמה שיותר איכותית , בתקציב של 300-400 ש"ח אפשר חריגות בקטנה.
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הכל התחיל עוד בימים העליזים של pcpro כאשר בוריס וכולם היו, אז אני עוד בקושי נכנסתי אבל omer 8 וido 9 שרצו שם לרוב, ואז הפורומים הדרדרו ועברנו לכאן (חוץ מido שפשוט לא הצליח לעשות את המעבר יצא בכלל מהקהילות) אז עומר התחיל לזבל לכולם את השכל על המחשב ואני לכולם על שיר... בקיצור, בסופו של דבר עומר קנה את המחשב, אבל מה, יש לו בעיות שמע (כנראה הaudiogy) וגם אין לו אפשרות לעשות oc, למרות שהוא קנה mushkin וabit רק בשביל זה... אחרי שהוא קנה את המחשב פשוט נמאס לו.. אז הוא יצא מהקהילות, האתר עדיין עמוד הבית שלו אבל הוא כבר לא משוטט לו בנבחי הקהילות. לגבי... היה את כל הסיפור עם שיר , ממנו אפשר להגיעה למסקנה אחת לא כל מה שרוצים מקבלים, בטח ובטח אם מה שאתה רוצה זה נשים שיש להן מש…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
-
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
משהו שציירתי באמצע השיעור (אנטיגונה זה ממש ממש משעמם) , אחרי שראיתי סרט על making of dark side of the moon; אני יודע שזה לא משהו , אבל סתם רציתי לשתף [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מעוניין בבדיקת ראיה בלבד + קבלת מרשם ע"י אופטמיטריסט מורשה בעלות עד 70 ש"ח בירושלים, אם יש בחינם עדיף כמובן ;D . במכללת הדסה ובקופת חולים אפשר לעשות רק בעוד שבועיים ואני מעדיף לעשות עכשיו מאשר לחכות. בשאר האופטיקנות קיבלתי מחירים בין 120 ,ולאלה שהרבו להגדיל, 200 ש"ח. תודה לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
דוד שלי אמור לנחות היום בישראל הוא מגיע מאסטרדם יש למישהו מושג איך אני משיג את המספר טיסה שלו ? או פרטים כלשהם (אני יודע שהוא אמור לעלות לטיסה עוד שעתיים מעכשיו )
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
סתם שאלה שחשבתי עליה. מפחד לנסות את זה...
-
- 26 תגובות
- 9k צפיות
-
-
הנה ההוכחה שכל מה שצריך בשביל להצליח בחיים זה זוג "עיניים" יפות - או - מאחורי כל אשה מצליח עומד גבר שיש לו אתר אינטרנט http://www.3dgameman.com/vr/3gm_special/200th_video_review/video_review.htm תורידו ותבינו על מה אני "מקשקש"...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחפש כתובת של מישהו מפורסם בבריטניה.... זה אפשרי?איפה אני מתחיל? תודה רבה! איתן
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לאחר מספר נסיונות ומאבקים מעגליים עם זהויות טריגונומטריות אני דיי תקוע בשאלה המצורפת. אפילו טיפ לאיזה כיוון כדאי לקחת במניפולציה של הפונקציה יעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זו שאלה קצת מפגרת... אני יודע.. ואני יודע שיש מקומות בעולם שלא סוגרים אותו בכלל.... פשוט תמיד כשטסתי זה היה במהלך היום (הכי מאוחר ערב, סביבות 6-7) ואני בקרוב טס שוב וזה יהיה בלילה. אז.. סוגרים בכלל את הדיוטי פרי בארץ? ואם כן באיזה שעות הוא סגור? סתם לידע כללי... בפולין סוגרים את הדיוטי ב-10 בלילה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיעו הציונים לאינטרנט, וסתם חשבתי כל אחד ירשום פה תציון שלו ומה הוא רוצה לעשות .. (יעני בשביל מה הציון, פקולטה עתודה וכו') כמובן בהצלחה לכולם !!! לינק לבירור הציונים: http://www.nite.org.il/scripts/txt.asp?pc=125176984&selFol=125176984&flag=1
-
- 94 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום רב, היתי אתמול בסלקום וראיתי שיש מבצע של מכשירים 1+1 בנוגע לתוכנית שיחות אין לי בעיה כי בדקתי שהיא משתלמת. אבל בקשר למבצע עצמו ישנה בעיה של 3 שנים התחיבות (לא כזה מפריעה) וישנה גם התחיבות לחבילת אינטרנט ל2 המכשירים שעלותה 20 שקל בחודש לכל מכשיר שזה יוצא ב3 שנים 1440 לשני המכשירים רק על האינטרנט. מה לדעתכם? המבצע משתלם או לא? בתודה, תומי
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 243 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ולחבר שלי התערבות , אם אומרים באנגלית : what a pretty boy ! זה כינוי להומו ???
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
גם אתם שמעתם 4 פיצוצים מהאוויר באיזור מרכז/דרום נתניה בערך ב 16:15 ?? ממש מוזר, הסתכלתי למעלה וראיתי פס עשן שיורד למטה, אני חושב שהצלחנו לצלם את זה עם ה N73 של חבר שלי. אני אנסה להעלות את זה מחר עריכה: אופה מצאתי משהו!! http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3480657_184,00.html אבל מה זה אחרי זה היו עוד 2 מסוקים של צה"ל באיזור
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ?! אני מחפש צלצול לפלאפון שהוא נשמע בעצם כמו צלצול רגיל "רינג רינג" אבל הרינג השני הוא בהילוך איטי. אמרו לי שזה מאיזה סרט. בקיצור אם אתם יודעים על מה אני מדבר ויש לכם את הצלצול ותוכלו לעלות לי אותו אני יודה לכם מאוד. תודה ואחלה שבת שתיהיה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
;D ;D שימו לב שימו לב אתר ענק המחשבים מודיע מעבד AMD 1.2 עם לוח פנטיום 4 מעולה וכנל כרטיס מסך S.VEGA ללינק אתר ענק המחשבים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אטמי אוזניים גדולות ... משהו מכיר איפה ניתן לקנות ומה כדי? ואם האלקטרוניות באמת שוות ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
חוץ ממהירות אינטרנט עצומה איזה מחשב צריך להיות עליו המידע שמועבר לאנשים? הכוונה שלי היא לרשת מחשבים שמיליון אנשים יורידו ממנה במהירות המקסימלית של האינטרנט שלהם.. אז איזה סוג של מחשב צריך בשביל זה? זאת אומרת צריך מעבד ממש חזק? זיכרון חזק? או שמספיק משהו חזק אבל לא משהו בשמיים ומה שחשוב זה מהירות האינטרנט.. ובכלל כזה דבר אפשרי? למשל לחברה שאין לה בעיית תקציב..
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
אני אפתח בהצהרה שאין לי שום ידע בשיווק ושום ידע בפרסום, עם זאת אני מעוניין לקבל רעיונות מהחבר'ה פה בפורום על פרסום ויצירת קשר עם לקוחות פוטנציאלים דרך האינטרנט. עכשיו ללב הנושא - אבא שלי הוא קבלן עצמאי, והוא ומחשבים לא הולכים ביחד (בלשון המעטה), אז לקחתי על עצמי פרוייקט קטן לעזור לו לפרסם את העסק באינטרנט ולהגיע ללקוחות פוטנציאלים ומכרזים שונים. עצות?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-