עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pringles,

איךהנעליים האלה ליום יום עם הרבה הליכות במידרונים ומדרגות ושטח http://www.catfootwear.com/US/en-US/ViewProduct.mvc.aspx/14431M/0/Mens/Corax-Mens-Hiker?galleryId=M

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by tamir245,

שלום רב, רכשתי SOUNDBAR למסכי דל דרך איביי בעלות של 24.8 דולר, כולל משלוח. קיבלתי היום מכתב מהדואר לשחרר את החבילה, הודעה ראשונה, בחיפה. מצוינים פרטי החבילה ללא ערך מוצהר(שורה ריקה) וכן מס' מסמכים שצריך להביא כגון: הודעת הדואר, ת"ז, חשבון/קבלה. לא ברור לי מדוע זה קרה היות שהזמנתי וקיבלתי לאחרונה, לסניף הדואר הקרוב, מס' דברים קטנים מDX/EBAY ללא שום הזמנה לשחרור הפריטים, האם זה בגלל שאין ערך מוצהר על החבילה ע"י המוכר? האם ניתן לוותר על הגעה לצורך בירור, לפקסס את המסמכים הרלוונטיים ושהחבילה תשלח לסניף הדואר הקרוב ללא בעיות נוספות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by yuraxp,

אהלן חברה,אני מנוי למגזין אך מי שגם מנוי או עוקב יודע שחברת SBC,החברה שמפיצה אותו פשטה רגל,אחר נרכשה לאחרונה על ידי משקיע,האם משהו כבר קיבל את מגזין מרץ?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Stanly,

ראה הוזהרת מורד קטן... איכס!!! וזה קצת לאללה ויהיו עוד בהמשך... (90% ממי שקרא את זה מנסה ללקק את המרפק שלו עכשיו....)

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. בעיה שקצת מעצבנת אותי... המרחק מחיפה לאילת הוא 450 ק"מ שתי מכוניות יצאו באותו זמן אחת מאילת לחיפה והשניה מחיפה לאילת. אחרי שעתיים ו20 דקות הן עדיין לא נפגשו והמרחק ביניהן היה 135 ק"מ. א. מצא את מהירויות המכוניות אם נתון שהמכונית שנסעה מאילת לחיפה עוברת את כל הדרך בשעה וחצי פחות מאשר המכונית מחיפה לאילת. ב. מהלי להעזר בנתון של סעיף א' מצא אחרי כמה שעות נפגשו המכוניות. בצפיה לתשובות זזתי להמשיך את שאר הבעיות תודה לעונים

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. כעבור יומיים וחצי של חופש אני מיואש! אין לי מה לעשות..... חרשתי על הTV אין כלום!חוץ מארתור.... אבל אחרי שראיתי 28 פרקים בפרצף.........(בVOD) משחקים חרשתי על NFS כבר יומיים ואין לי כח יותר.......... מחשב כללי....לא יודע אולי באמת אני צריך להתחיל לעבור עם צמר גפן ומברשת ולנקות חלקקי אבק מלוח אם שיעורים יש לי מלא אבל אין לי כח לעשות :'( סרטים כבר ראיתי אתמול 2 (1בקולנוע ו1 בבית) [glow=red,2,300]תנו לי משהו לעשות[/glow] ואל תהפכו את התר'ד הזה לעו דתר'ד ספאם מסריח, בלי: או ........ :'( :'(

• 69 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by redead,

התחרות כרגע נורא גדולה בין החברות היות ויצא גם הממיר השלישי שמאפשר צפיה בחבילה הבסיסית בשביל תשלום חד פעמי של 400 שקל. כרגע אני HOT משלם שם משהו כמו 350 שקל כולל תשתית אינטרנט , מה שמייקר את החבילה כולכך זה כל הערוצי ספורט הפתוחים. השאלה שלי אם יש טעם לנסות לעבור לYES , ממה שהבנתי אפשר לקבל את הYES MAX HD במחיר אטרקטיבי.. מה בעיקרון עדיף הממיר HD של YES או של HOT ?

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by NaNdoS,

קיבלתי את ההודעה הזאת היום בדואל: איזה חרטא זה, זה אפילו לא הגיוני.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. הדיבור הנפוץ הוא ששינה צריכה להיות בת 6-8 שעות ורצופה, אך האם גם שעה-חצי שעה פה ושם מסייעות? אני חייל ומתחילת החטיבה אף פעם לא הלכתי לישון לפני 12-1 בלילה, ללא קשר לשעה בה אני צריך להתעורר. זה כמובן הביא לבקרים קשים מדי פעם אבל בסה"כ אני בסדר. נניח ואני ישן 4 שעות, קם לאוטובוס ב6:15 לבסיס ויורד ממנו ב7, האם 45 הדקות האלו עזרו לי, או סתם דחו את שלב הערנות שלי? ועד כמה כל העניין מזיק לאורך זמן? בימי הלימודים ישנתי יותר (לקום ב8 ולא ב5-6) ובשנה וחצי האחרונות בצבא השינה הממוצעת שלי היא 4-5 שעות במקרה הטוב והיציאות שלי 3/4 מהחודש הן יומיות. תמיד יש את האפשרות להמשיך לישון עוד שעה-שעתיים בבסיס ובאוטובוסים אך כאמור נשאלת השאלה - עד כמה זה טוב?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. זה קרטון חלב בתוקף ואף פעם לא קיבלתי מכזה קרטון קילקול קיבה אבל יש קרטוני חלב עם ריח של ביצה סרוחה מהפיה. הפרה מחרבנת על זה? אני לא מבין... (הייתי פעם במחלבה מזמן אז נראה לי שבאמת היה ריח דומה שם, אבל לא סגור למה זה מגיע לפיה או שזה מהחלב עצמו...)

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by Kurt,

ראיתי את זה כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא הבנתי מה זה בדיוק בן אדם אחד עומד עם חצובה צהובה גבוהה כמו של מצלמה "ומסתכל" לתוכה, ובן אדם שני עומד 10-15 מטר ממנו עם עמוד אדום לבן (כמו של סנטה קלאוס) בגובה של איזה 3 מטר ומסתכל על הראשון. מה הם עושים?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Milford Cubicle,

מה זה ? זה נראה כמו סוג כלשהו של מאג..

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

שלום, לאחרונה בזמן שנהגתי עצר אותי שוטר(לא משנה על מה) וביקש לראות רשיונות(פרטי ורכב). לאחר שהסתכל קצת על הרשיון/ביטוח רכב הוא ביקש לראות תעודת זהות. אמרתי שחוץ מהרשיון אין עליי תעודת זהות - הוא היישיר אליי מבט ואמר לי "אתה מודע לכך שאתה צריך להסתובב עם תעודת זהות בכל זמן נתון?" אז אמרתי לו שלפי מה שאני יודע, במדינת ישראל, רשיון הוא שווה ערך לתעודה מזהה. השוטר אמר: "לא בכל מצב". עכשיו השאלה שלי היא - הא?! א. ממתי זה? ב. אם לא בכל מצב - אז באילו מצבים זה לא נחשב? ג. למה לעזאזל שזה לא ייחשב? יש ברשיון את כל המידע שיש בתעודת זהות חוץ מאולי מקום לידה: מספר ת.ז/שם מלא/תאריך לידה/כתובת/תמונה.. אשמח אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום, התחדשתי בשעון אנלוגי של דיזל לכבוד יום ההולדת. http://farm4.static.flickr.com/3095/3129675415_b673ffff12.jpg השעון מגיע עם תאריכון של יום בלבד. רציתי לשאול בשעונים מסוג זה איך השעון יודע אם החודש כולל 31,30 או אף 28 יום? יש צורך לכוון משהו או שישנו מנגנון בפנים השעון? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. עוד תמונות יתקבלו בברכה תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. הנה מספר מצומצם מתוך יוטיוב של תגובות של אנשים מהעולם בכל מה שקשור לתוכן על ישראל: ted bohne פרסם תגובה לפני שנה THE LAND ISN'T ISRAEL. IT'S PALESTINE. THE ISRAELI'S LIKE THE u.s. ARE THE LARGEST PURVEYORS OF TERRORISM ON EARTH. WERE IT IN MY POWER TO USE LARGE NUCLEAR WEAPONS ON ISRAEL, HELL, I'D FLY THE B-52 MYSELF.  WHAT'R YOU A Joe Hanlon פרסם תגובה לפני 6 חודשים How fucking dare you you bastard. Okay to start with you are a fucking retarded cunt thinking that Islam is going to take over, you are anyway. But I have never even heard those terms before you bigoted peice of shit, 'meat whistler'? I mean come on, are you twelve or something. You are an immature prick a…

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by roma4k,

לרגל פתיחתו של הקיץ אשמח לדעת מה אתם הולכים לעשות בחופש הגדול? כרגע אין לי תוכניות ולכן אולי אקבל איזה רעיון של מישהו מכאן. אז קדימה ספרו אם אתם טסים לאנשהו, הולכים לעשות משהו מקורי? יצירתי? ובכללי איך אתם הולכים להעביר את הקיץ השנה, או איזה דברים הייתם רוצים לעשות השנה גם שעשיתם כבר פעם?

• 54 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. והמשימה היא: תמצא שם של רוסיה שלא מסתיים ב- ה' (בלי קיצורים) ג'ני זה קיצור של ג'ניה.

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום וברכה, אני מעוניין להרזות איזה 5 קילו בערך, אבל אין לי כסף להשקיע באוכל בשרי איכותי ולחם מחיטה מלאה. אז אם אני אסתפק בפירות וירקות במשך שבועיים זה יהיה בסדר לגוף? סה"כ המטרה שלי היא להתמקד בצריכת קלוריות מופחתת משמעותית מאשר פעילות גופנית (אין לי ממש זמן לפעילות גופנית).

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by pc student,

יש לי 9200 se אני רוצה להפטר ממנו ואני רוצה שזה יראה כמו תאונה עזרה?

• 57 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by ORrrr,

סוף סוף אחרי 38 שיעורי נהיגה, אני ניגש לטסט ביום שני בבוקר אם אפשר לקבל עצות כל עצה תגובה שקשורה תתקבל בברכה! אני מאוד לחוץ וזה ממש לא טוב להיות לחוץ כשאתה נוהג.. : דרך אגב אני גר בכפר סבא אז אולי יש לכם מידע על טסטרים טובים/לא טובים.. וכל השטויות האלו, תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by shmel,

שאלה היפוטטית: נסעתי עם חבריי לנפוש בשקט במדבר. הופיעו ליד הנקודה שישבנו בה קבוצה עם רכב שהביאו איתם גנרטור ענק ועמדת הגברה. ביקשנו לדעת אם הם יעשו רעש, כי אנחנו מחפשים מקום שקט. הם אמרו שהם באו לעשות מסיבה ויהיה רעש ולא מעניין אותם שום דבר. אחד החברים שלי התקשר למשטרה, זו הגיעה, וביצעה אצל האנשים חיפוש. הם כמובן התקפלו, לא לפני שהם פינצרו לי את הרכב. הם עשו את זה בשקט, ואף אחד לא ראה אותם אבל ברור שאלו היו אותם אנשים ברכב. היום בדרך לסופר שמתי לב לא רק לרכב, אלא גם לאותו אדם שהתעמר עימנו שם. בשיחה עם מנהל הסופר גיליתי שהבחור גר קרוב אליי. האם כדאי לנצל את הקירבה לנקמה ? מה אתם הייתם עושים ?

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. אני תלמיד יב צריך לעשות סרט גמר ואין לי כל כך רעיון למישהו יש סינופסיס (תקציר)רעיון לסרט אני מאד ישמח לקבל תסריט או תקציר קטן בשביל שיהיה לי רעיון תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. הסרט הכי אבל הכי הכי יפה שראיתי על גימרים בעולם!!!!!!!!!!!!!! הוא כזה מצחיק!!!...(לא חשבתי שיש עד כדי כך גימרים כבדים בעולם...) אין אין שווה צפיה ממש! http://ftp5.hg-computer.de/gamerday-highqual.zip (יש כמה קטעים משעממים אבל תמשיכו לראות..)

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. לינק

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.