כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
את שכר המינימום...ועוד את כל הזכויות..??
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
-
אל תגידו לי ערוץ 24....
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני פשוט עושה עבודה ואני צריך לראות דוחות כספיים ותזרים מזומנים. תודה
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הנה דוגמה של רמיקס שעשו למנגינה של mario land מהגיימבוי אני מתחיל לחשוב שאם אני רוצה לשמוע מנגינות כאלה אני אצטרך לטוס ליפן ולטייל בחנויות גדולות או לעמוד כל היום במעליות שלהם
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מבקש בכל לשון של בקשה לקבל תשובות רציניות - תודה רבה מראש. יש לי פרופיל 45 , לא קיבלתי מנילה או משהו אלא רק את הפרופיל. כדיי שיהיה לי כיוון כללי.. לאן זה יוביל אותי פרופיל 45 ? וכדיי שאני אולי יתנחם - האם יש יותר נמוך מ45 , שהוא לא 21 או 24 ? *יש לי 45 מפאת עודף משקל. תודה!
-
- 39 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
איפה אני יכולה להוריד את הכתוביות של הסרט אמריקן פאי החתונה??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקרוא על טרנדים חדשים בעולם? כמו לדוגמא העניין של הפיקסל בשקל או דוגמא יותר טובה העניין של גרופון. איפה אפשר לקרוא על דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
פוקס וkenvelo ממש לא הטעם שלי, אני שונא את הבגדים שלהם, ולי קופר נראה לי גם אותו זבל.. מישהו מכיר חנות נורמלית באזור השרון שלא בסגנון של החנויות הנ"ל?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אני מוצא טאבים לזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני מוצא מידע לגבי ההסעות לעצרת הזיכרון בכיכר רבין? אני בירושלים, אבל הייתי רוצה גם לדעת אם יש הסעות מרעננה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
תקראו לזה אולמות ארקייד....יש המון אולמות של משחקי וידאו היום בארץ כמו בבילון וגיים זון...אף באף אחת מהם אין את הכדורגל של פעם ...מחפש אך ורק את הכדורגללל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אינני יודע עם זה המקום אבל בכל זאת, אני בונה אתר של חנות מחשבים עכשיו רציתי לשאול איפה אפשר למצוא עידכוני חדשות שניתן לשלב באתר אני מתכוון כמובן לאיזה למלש אפליקציית tiker של חדשות נעות. אני אשמח לשלב חדשות מן האתר כאן ולקשרו בהתאם. אודה לעזרה בנידון, חגי.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
:s05: [attachment deleted by admin]
-
-
ואם אין בארץ.. אז יש איפשהו בחו''ל מקום ששולח לארץ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
היי! יצא ומיכל האיסוף של שואב האבק שיש ברשותינו ניזרק לזבל, חרשתי את גוגל ואת EBAY ולא מצאתי שום חנות שמוכרת חלקי חילוף לשואב האבק הנ"ל. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג את הפוסטרים שאתם מחלקים במפגשים של ה-GEFORCE? תודה, מתן.
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איפה אני קונה את Mx 518 באזור המרכז (חולון)?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני קונה? ראיתי ספר: ActionScript 3.0 Game Programming University (Paperback) by Gary Rosenzweig (Author) ואני רוצה לקנות אותו. איפה יש בארץ? פשוט המשלוח של אמאזון זה או לחכות חודש או לשלם מלא כסף.... תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שמעו זה נראה מוזר הבקשה אני יודע אבל יש לי 2 חתולים וכלב וזה ההוצאה הכספית הכי טוב לדעתי אני מת לגדל קוף אפילו להחזיק אחד בחו"ל ולבוא לבקר חח (ואני שואל ברצינות אני מת לגדל אחד)
-
- 25 תגובות
- 10.2k צפיות
-