כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
ראיתי אצל מישהו כשהייתי באילת מניפה ממש יפה של בוב מארלי מעשן גוינט משהו ממש יפה לשים בחדר , למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות אחת כזאת ? ובכלל איזה דברים יפים אני יכול לשים בחדר ואיפה לקנות כמו תמנוות יפות וכאלה , קניתי אתאמול תמונה מבד משהו יפה של אסולוט עם קוף ששותה ממש חמוד ... אז יאללה תעזרו לי תודה ...
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
אם אפשרי בכלל (אני מניח שכן). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
וזה חוקי בכלל לעשות את זה בפרטי?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השלט שלי נדפק לגמרי, רוב הכפתורים לא מגיבים אלא אם כן לוחצים ממש חזק עד שהאצבע מתחילה לכאוב וכפתורים מסויים בכלל הפסיקו לפעול, אז יש איזשהיא חנות או מקום שאני יכול לקנות ממנה שלט, עדיף שיהיה כסוף ולא שחור כי התרגלתי... אז אם יש חניות או שמוכרים איפשהו בבקשה תגידו לי כי כבר נמאס לי לשבור אצבעות...
-
- 16 תגובות
- 34.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי בויקיפדיה שהתוכנית 24 שוחחרה בחינם ובאופן חוקי לצפיה באנטרנט. חיפשתי באתר של פוקס, אבל לא מצאתי צפיה של זה. משהוא יכול לעזור לי למצוא איפו אני יכול לראות את כול הפרקים? תודה מראש, אלון
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
את שכר המינימום...ועוד את כל הזכויות..??
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
-
אל תגידו לי ערוץ 24....
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני פשוט עושה עבודה ואני צריך לראות דוחות כספיים ותזרים מזומנים. תודה
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הנה דוגמה של רמיקס שעשו למנגינה של mario land מהגיימבוי אני מתחיל לחשוב שאם אני רוצה לשמוע מנגינות כאלה אני אצטרך לטוס ליפן ולטייל בחנויות גדולות או לעמוד כל היום במעליות שלהם
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מבקש בכל לשון של בקשה לקבל תשובות רציניות - תודה רבה מראש. יש לי פרופיל 45 , לא קיבלתי מנילה או משהו אלא רק את הפרופיל. כדיי שיהיה לי כיוון כללי.. לאן זה יוביל אותי פרופיל 45 ? וכדיי שאני אולי יתנחם - האם יש יותר נמוך מ45 , שהוא לא 21 או 24 ? *יש לי 45 מפאת עודף משקל. תודה!
-
- 39 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
איפה אני יכולה להוריד את הכתוביות של הסרט אמריקן פאי החתונה??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקרוא על טרנדים חדשים בעולם? כמו לדוגמא העניין של הפיקסל בשקל או דוגמא יותר טובה העניין של גרופון. איפה אפשר לקרוא על דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
פוקס וkenvelo ממש לא הטעם שלי, אני שונא את הבגדים שלהם, ולי קופר נראה לי גם אותו זבל.. מישהו מכיר חנות נורמלית באזור השרון שלא בסגנון של החנויות הנ"ל?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אני מוצא טאבים לזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני מוצא מידע לגבי ההסעות לעצרת הזיכרון בכיכר רבין? אני בירושלים, אבל הייתי רוצה גם לדעת אם יש הסעות מרעננה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תקראו לזה אולמות ארקייד....יש המון אולמות של משחקי וידאו היום בארץ כמו בבילון וגיים זון...אף באף אחת מהם אין את הכדורגל של פעם ...מחפש אך ורק את הכדורגללל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אינני יודע עם זה המקום אבל בכל זאת, אני בונה אתר של חנות מחשבים עכשיו רציתי לשאול איפה אפשר למצוא עידכוני חדשות שניתן לשלב באתר אני מתכוון כמובן לאיזה למלש אפליקציית tiker של חדשות נעות. אני אשמח לשלב חדשות מן האתר כאן ולקשרו בהתאם. אודה לעזרה בנידון, חגי.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
:s05: [attachment deleted by admin]
-
-
ואם אין בארץ.. אז יש איפשהו בחו''ל מקום ששולח לארץ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-