כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
-
מיקרוסופט מציעה: מחשב לפי שעה http://computers.walla.co.il/?w=/4000/911171 כן בטח ככה הם ימכרו מחשבים בברזיל וסין
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
אני כנראה אתחיל ללמוד בשנה הבאה, עדיין לא עשיתי פסיכומטרי אבל בפרקי הסימולציות באנגלית אני מקבל ציון בסביבות 100 - 120 (מספיק בשביל להתקבל לאונ' אבל לא מספיק בשביל לקבל פטור מקורסים באנגלית). השאלה שלי היא כזו: מישהו יכול לתאר לי פחות או יותר מה בדיוק לומדים בקורסים האלה? רוב האנשים אומרים שצריך וכדאי להמנע מהקורסים האלה כמה שיותר. מהי תרומתם של הקורסים האלה לשיפור האנגלית אם בכלל?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני יודע שאחרי 3 שנים עם רישיון רגיל אפשר לקבל רישיון לאופנוע קל אחרי מבחן שליטה בלבד ובלי כל השיעורים והמסביב. עכשיו אני גם יודע שהשתנה משהו בהגדרה של אופנועים. ועכשיו הם מדורגים לפי כ"ס או משהו כזה. אם אני באמת עושה את המבחן שליטה הזה ועובר, על איזה אופנוע אנ יכול לרכב? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT SAMSUNG SYNCMASTER 700IFT ואני יושב לפחות 7 שעות ביום מול המחשב ברצף בלי הפסקות וגם יש לו בעיות של רישרושים מהספק,האם יכול להגרם נזק לעיינים שלי? (אני ידוע שלא כולם פה רופאים אבל לפי ההתנסות..)מה גם שבאמת העיינים שלי עייפות מאוד וזה מצעבן כי לא רואים טוב כל כך =\ ויש גירויים ולפעמים גם כאבים מעצבנים,מה אתם מציעים לעשות? (אל תשכחו שאני מכור אז קצת קשה להגיד לי לעשות הפסקה וכל זה...) תודה זה חשוב מאוד
-
- 118 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שווה ?! אנחנו מארגנים כמה חברים לחופש הגדול. חוות דעת על המקום יתקבלו בברכה.. כמו כן חוויות והמלצות ! תודה, ניאו.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259484,00.html עדיין יש להם להשתפר מבחינה וויזואלית...אבל דיי אחלה של מאמץ!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צפיתי בPFV הזה היום של TNA ואני חייב להגיד TNA ישתפרו מאוד וכרגע הם הטובים ביותר בהאבקות בידורית לדעתי וזה מה שהיה -המון בידור ובלי יותר מידי מסחור כמו בWWE לדוגמה של השנים האחרונות ממש שואו טוב ואם אתם אוהבים לצפות בדברים די דבילים כאלו אני ממליץ בחום מזמן לא היה לי כל כך כיף לצפות בPFV
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מנסה להמנע מלאכול לחם ככל האפשר, אבל לפעמים קשה לי לארגן ארוחה ללימודים או לעבודה. אז לאחרונה (אחרי 3-4 חודשיים) חזרתי לאכול לחם, לא באופן קבוע, אבל להכין סנדוויץ' לעבודה זה הרבה יותר קל מלארגן תמרים, שקדים, אגוזים , גרנולה פירות, ירקות וכו'. אז בשביל לא להוסיף חטא על פשע אני רוצה לדעת מה הסוג לחם הכי פחות מזיק.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני וזוגתי עברנו לקצרין אך עוד לא הסדרנו את החשבונות השוטפים. ישנו משרד "מילגם" של ארנונה אאל"ט בקניון. האם ניתן להסדיר שם גם חשבונות גז ומים? איך פונים לחברת החשמל שם? תודה מראש עריכה : לגבי גז - צריך לבדוק אם הבניין מחובר דרך פזגז או דורגז לגבי מים - ללכת ל"התנור" בקצרין לגבי חשמל - צריך מספר מונה (לעמוד פיזית מולו להתקשר לחברת החשמל,ולהעביר את החשבון) לגבי ארנונה - ניתן טלפונית להתקשר למילגם או ללכת פיזית סתם מידע שימושי תודה בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משהו ספציפי מחנות שמציעה מאד בזול אבל מעולם לא שמעתי עליה. www.terminal.co.il תודה.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני צריך מוזיקת אימה, מפחידה. אם יש את הסאונד של מלתעות זה יהיה בול. גם הצעקה יהיה מתאים.
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום אנשים, חשבתי על משהו לאחרונה ורציתי לשתף אותכם (כי אין לי משהו יותר טוב לעשות). בעקבות המהפכה הסלולרית חשבתי אולי על אפשרות שבה אני יכול להצטרף לגולן טלקום במסלול ללא הגבלה, ולהשתמש באיטנרנט של הטלפון עם המחשב (באמצעות Tethering). מה אתם חושבים? האם כדאי (כרגע אני לא חושב על אופציה הזאת, אבל אני עוד כמה זמן אהיה סטודנט ואני מתחיל לחשוב על זה ברצינות). אפשר לחסוך ככה כמה מאות שקלים בחודש, לא? ברור לי שהאופציה הזאת טובה רק עבור מי שלא ממש מוריד הרבה, וגם לא רואה נמצא הרבה ביוטיוב, אלא סתם גולש ממוצע (לצורך העניין - סטודנט). מה אתם חושבים? האם כדאי?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לרכוש תיק טניס למחבט(ים). למה זוגית? ראיתי את הדגם הבא נראה טוב, והמחיר גם יחסית טוב (כולל משלוח, לעומת דגמים אחרים). עושה רושם שיהיה שווה להזמין שניים ולהתחלק במשלוח המוזר(46$ במקום 40$ לאחד). זה עדיין יוצא כמחצית ממה שעולה בארץ(גם אם יקרה ויתפס במכס). מי רוצה להצטרף? רצוי מישהו שגר באיזור ת"א. עדכון : מצאתי במחיר זול יחסית בארץ- http://www.tenniszone.co.il/pl_product~H1001~5~30.htm#. ככה שלא שווה להביא מחו"ל. אם מישהו מוצא דגם אחר אני פתוח להצעות.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
היה משחק מדהים כמו שציפיתי השופט האיטלקי הזה הרס מעט אבל סוף טוב הכל טוב העונש הטכני על שארפ\באטיסטה לדעתי לא הוגן, הם קמו להפריד בשביל למנוע מכות, אלא אם כן השופטים מעדיפים זירת אגרוף [תאילנדי במקרה של בזילה ] קיצר יאללה מכבי!!! :xyxthumbs:
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום ראיתי מחזה מוזר נסעתי לביתי בכפר מעש (פ"ת), מלפני, במרחק של כמאה מטרים, נסע רכב כחול, של חברת השכרת הרכב Avis. הרכב פנה לפניה צדדית, אל תוך רחוב ללא מוצא ונעלם. התעלמתי מהעניין. כשהתקרבתי באיטיות לפניה (הכבישים דפוקים במקום) ראיתי שהוא חוזר... ואז ראיתי את זה... מה שנראה כמו מצלמה מעגלית מוזרה על גג הרכב. מה זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עבודה של 20 דקות באיימיג' ובפוטושופ... איך ? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז בניתי שולחן ומחשב.. אבל אין לי משהו רציני ונוח לשבת עליו. איפה אתם קניתם את כסא המחשב שלכם?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני עדיין מחובר בכבלים רגיל (לא דיגיטל),אני חושב על לעבור לדיגיטל,ונראה לי שהם מוכנים לתת לי מחירים סבירים כי הם התקשרו אלי אתמול ורצו לתת לי "מתנה" על זה שאני מחובר אליהם משנת 93 אבל יש לי כמה שאלות: 1 - האם שדרוג הכבלים דורש ממיר דיגיטלי לכל טלויזיה שיש לי בבית? (יש לי 4). 2 - אם כן,כמה עולה כל ממיר דיגיטלי נוסף והאם יש אפשרות לקבל אותם ללא תוספת תשלום? 3 - מה המחיר המומלץ לשדרוג כזה,ואם הם מציעים לי עוד 3 ממירים בחינם או במחיר מצחיק כדאי לחתום על חוזה? (שמעתי כבר מאנשים שהבטיחו להם עוד ממירים בחינם ופתאום אחרי חצי שנה דרשו מהם כסף). 4 - אשמח לדעת איזה טריקים יש להם בשרוול שאוכל להמנע מהם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא מבין אני לא מדבר על התוכנית בערוץ 2 שדי נחמדה אלה על התוכנית היומית בHOT שמשעממת ברמות אז תזרקו בדיחות מפגרות ואני יתחיל תראשונות התוכנית של מה קשור כל כך משעממת שאודטה ניראת מעניינת אחרי שצופים בתוכנית מה קשור כל כך משעממת ש-"לא אשה" (מנשואים פלוס) הזמינו כמה תוכניות לטקס קבלה
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכוניות ישנות למכירה משהו בסביבות שנת 90' ומטה מכוניות שלא עולות יותר מ5 אלף ככה תודה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, האם מישהו פתח פעם את המכשיר ויודע איך הוא עובד? סתם מתוך סקרנות(ולא מתוך מחשבה פלילית וכו').
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-