כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שיר של איזה ראפר היו בקליפ קטעים מהסרט
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
-
בקושי יוצא לי לראות טלויזיה, אבל בימים האחרונים יצא לי לראות כמה פעמים פרסומת חביבה של Golf Men&Women שברקע שלה יש איזשהו שיר שנשמע ברוסית. בקיצור, אני מזמזם לי אותו כבר יומיים ולא הצלחתי למצוא שומדבר בגוגל עליו. מישהו? עריכה: איזה דביל אני, הייתי בטוח שזה Fox כשזה בעצם היה Golf כל הזמן... :-[
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
-
-
-
השיר של אופנת הבגדים GOLF MEN & WOMEN שהוא בספרדית או משהו כזה...... עם המאפיונר שהכוסית דופקת לו את האוטו...
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הפרסומת עם הבחורה המדהימה(עוד דוגמנית תחתונים אחחחחח) שהופכת את הגבר לכלב... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
זמרת עם קול של פקצה מלהקת בנות או משהו... הפרסומת הזאת מופיעה כמעט בכל הפסקת פרסומות, זה כבר עשה לי שטיפת מוח :<
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכדור הוא הכול..... יש את השיר ברקע! איך קוראים לו?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
-
השיר שהבנים שרים ומחזירים לנעה...קיצור איך קוראים לו?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/437391/cars_show/
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אהלן איך קוראים לשיר שהולך ככה איי פינד יו ורי אטראקטיב ווד יו גו טו בד וית' מי? אין פורום מוזיקה אז שמתי פה... אין דביק לזיהוי שירים אז שמתי פה....
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
ועוד פעם שמעתי שיר בגלגל"צ ;) הפעם הפזמון היה משהו כמו יחוג יחוג יום וליל יחוג יחוג יום וליל מישהו יודע??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנסו ללניק:http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.aspx?FolderID=59#player רדו קצת למטה יש שם סרטון בשם "רואה כוכבים" בסרטון מושמע שיר... מישהו יודע איך קוראים לו??? ותצביעו לאלירן עטר....
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
התוכנית שהייתה יום שישי 1 בטלויזיה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את שם של תוכנת הדוס הישנה הידועה (שהוצגה בצבע תפריטים כחול) שהיו בה מלא מלא משחקים (ולכולם היה אותה)... אם מישהו יודע שירשום לי! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
השתחררתי באגוסט ויש לי התייצוות במאי WTF ואיפה זה בא"פ אליקים למען השם ???מה זה בכלל איזה חיל ,הייתי בנ"מ אבל תומך לחימה מכונאי נגמ"ש ?????????
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-